Dapatkan Panduan Emas dan Perak di Lost Ark On, Beli Lost Ark Gold Murah | Selamat, penghantaran cepat di mmogah | Mmogah: kedai barang digital yang paling boleh dipercayai untuk pemain

Lost Ark Gold

Dan di luar itu, semua kelas di Ark Lost adalah dikunci jantina. Tetapi pemain boleh menyesuaikan penampilan mereka melalui penyesuaian dalam permainan, seperti pelbagai wajah, gaya rambut, dan warna kulit.

Cara Membuat Emas & Perak

Terdapat banyak mata wang dengan nilai -nilai yang berbeza -beza dan jarang dalam Ark . Jadi bagaimana kita memperolehnya dan apa sebenarnya yang mereka gunakan? Mari kita cari!

Emas

Boleh dikatakan yang paling dicari dalam mata wang dalam permainan. Ia boleh digunakan untuk membeli hampir apa -apa barang yang anda ingin. Ia juga memainkan peranan penting dalam perkembangan gear anda di semua peringkat permainan.

Pendapatan Emas

Pencarian pencarian & panduan

Semasa proses meratakan terdapat pencarian kuning dan ungu tertentu yang memberikan emas setelah menyelesaikannya. Panduan baru dan pencarian pulau tersedia setelah mencapai 50 akan menyumbang lebih jauh kepada pendapatan ini. Pencarian ini dapat diulangi pada pelbagai aksara.

Kepulauan Pengembaraan

Ini adalah acara pulau khas yang boleh anda akses melalui kompas mata procyon anda sekali pada hari minggu dan dua kali pada hujung minggu. Salah satu ganjaran yang mungkin untuk ini adalah emas, dan jumlah yang diperoleh bergantung pada tahap item yang dicapai serta prestasi anda dalam acara tersebut.

Chaos Dungeon

Setelah membunuh bos Stage 2, anda berpeluang menanam salah satu daripada dua portal khas (kuning & ungu). Ini mengandungi emas apabila melengkapkannya serta pelbagai bahan lain bergantung kepada bos di dalamnya. Jumlah emas yang diterima bergantung pada tahap kesukaran penjara kekacauan anda .

Dungeons Abyssal

Ganjaran penyelesaian untuk membersihkan penjara bawah tanah Abyssal memberi ganjaran kepada anda dengan emas . Ia dapat diperolehi pada setiap watak anda setiap minggu.

Pertukaran Token Una

Dengan melengkapkan tugas harian & mingguan UNA anda, anda mengumpulkan mata yang memberi anda token UNA . 80 dari token ini boleh ditukar untuk karung emas yang besar di pedagang emas bandar yang terdapat di mana -mana bandar utama. Sekiranya anda bernasib baik, anda boleh mendapatkan bar emas yang nipis dan tebal dari beg ini bernilai 100 dan 1,000 emas .

Tempatan tinggi dalam acara kesatuan vs kesatuan

Setiap hari Sabtu terdapat persatuan berbanding acara persatuan yang berlaku di pulau -pulau tertentu yang boleh diduduki, dan bergantung pada penempatan kesatuan anda, anda memperoleh jumlah emas yang dapat diedarkan. Semak Panduan GVG kami untuk mengetahui lebih lanjut mengenai bagaimana ia berfungsi.

Misi laut koperasi

Dengan mengambil bahagian dalam acara misi laut koperasi, anda berpeluang mendapatkan kunci keseimbangan dan kunci kebijaksanaan . Ini mengakses acara khas di lautan pada waktu tertentu sepanjang hari. Setelah melengkapkan acara ini, anda layak menghabiskan kunci anda untuk membuka dada di mana anda mempunyai peluang yang rendah untuk mendapatkan peta rahsia yang memberi anda jumlah emas yang baik setelah mencari lokasi yang ditandakan di laut.

Koleksi Masterpiece

Karya boleh ditukar untuk dada harta karun artis di NPC yang terletak di Pulau Sunflower. Lebih banyak mengenai mereka boleh didapati di Panduan Karya kami.

Ganjaran pulau

Banyak pulau memberi ganjaran kepada anda dengan ganjaran emas satu masa untuk menyelesaikan pencarian cerita mereka atau pekerjaan yang berkaitan dengan tugas UNA.

Ketahui lebih lanjut mengenai pulau -pulau mana dan di mana betul -betul ini boleh dilakukan di alat pulau kami.

Hubungan

NPC tertentu memberi emas untuk mencapai tahap kasih sayang tertentu dengan mereka. Ini adalah ganjaran satu masa yang boleh memakan masa untuk mengejar NPC yang anda pilih untuk memberi tumpuan. NPC yang kami cadangkan ialah:

Punika

Nia ➜ amicable ➜ 1,400 emas
Hariya ➜ Mesra ➜ 1,100 Emas
Sapiano rubah ➜ mesra ➜ 1000 emas
Albion ➜ mesra ➜ 800 emas
Berver ➜ Mesra ➜ 800 Emas
Yom tupai ➜ mesra ➜ 800 emas

Perdagangan rumah lelongan

Sebarang item watak anda tidak boleh digunakan dan tidak terikat kepada anda boleh dijual di rumah lelongan, sama ada bahan naik taraf, perkara berkaitan kemahiran hidup, resipi ukiran, aksesori, batu keupayaan dan banyak lagi. Memahami nilai item yang anda dapati dapat menjadikan anda jumlah emas yang cukup besar .

Perak

Majoriti interaksi NPC memerlukan perak sebagai pembayaran, gear mengasah sebagai pengecualian kerana ia memerlukan pelbagai mata wang sekaligus. Berikut adalah beberapa perbelanjaan biasa:

 1. Pemotongan batu keupayaan
 2. Kad Awakening
 3. Habis (penyembuhan ramuan & kepingan kekacauan)
 4. Gear mengasah
 5. Gear, kapal, kos pembaikan alat
 6. Kos perjalanan
 7. dan banyak lagi!

Walaupun mempunyai banyak jalan untuk perbelanjaan perak, terdapat banyak perkara untuk mendapatkannya.

Pendapatan Perak

Pencarian

Misi biasa, bersama dengan pencarian dunia, utama, zon dan rantaian memberi anda jumlah perak yang kecil hingga sederhana semasa jalan meratakan anda ke 50 dan seterusnya. Tidak terlalu gila, tetapi ia pasti menambah jika anda menikmati meratakan pelbagai aksara.

Hubungan

Duit syiling emas purba adalah ganjaran satu kali dari pelbagai hubungan NPC di seluruh dunia kerana mencapai tahap kasih sayang tertentu. Ini boleh menjadi rangsangan yang hebat untuk pendapatan perak anda sejak awal.

Chaos Dungeons

Ini adalah salah satu aktiviti endgame harian anda yang memberi anda banyak perak . Jumlah yang diperoleh bergantung pada peringkat penjara kekacauan yang anda buka. Setelah membunuh bos Stage 2, anda juga berpeluang untuk menanam salah satu daripada dua portal khas (emas & ungu) yang mengandungi perak tambahan setelah menyelesaikannya. Perlu diingat bahawa Dungeons Chaos boleh dijalankan masa yang tidak terhad, tetapi berjalan dilakukan tanpa aura resonans hanya memberi perak dari langkah siap akhir, tidak seperti dua penyertaan harian anda yang menganugerahkan semuanya di seluruh penjara bawah tanah.

Tugas harian Una

Banyak pencarian harian dalam lost Ark Ganjaran perak bukan sahaja untuk menyelesaikannya, tetapi juga untuk maju ke peringkat tertentu. Pulau Lopang telah mendedikasikan tugas Una yang memberi tumpuan kepada mendapatkan perak dan merupakan cara yang paling berkesan untuk menanamnya dalam permainan. Untuk membuka kunci tugas -tugas ini melengkapkan pencarian kuning di pulau ini. Ia menawarkan 6 tugas UNA yang berbeza yang skala dalam jumlah perak berdasarkan tahap item anda:

Tahap Item / Tugas Una Tortoyk Anikka Luterra Arthetine Vern Shushire
~ 459 3,230 3,800 3,800 4,370 4,370 4,940
460-601 4,760 5,600 5,600 6,440 6,440 7,280
602-959 8,755 10,300 10,300 11,845 11,845 13,390
960-1301 12,410 14,600 14,600 16,790 16,790 18,980
1302-1414 18,700 22,000 22,000 25,300 25,300 28,600
1415-1489 22,100 26,000 26,000 29,900 29,900 33,800
1490+ 24,650 29,000 29,000 33,350 33,350 37,700

Shushire, Vern dan Arthetine harus selalu menjadi pilihan anda. Oleh kerana ganjaran tugas UNA tidak eksklusif untuk satu watak, anda boleh mengulangi proses ini pada semua watak Alt anda setiap hari. Perhatikan bahawa watak yang masih memerlukan ganjaran yang berkaitan dengan perkembangan harus memberi tumpuan kepada yang pertama.

Tugas Mingguan Una

Sama dengan tugas harian, tetapi anda hanya dibenarkan memilih 3 tugas setiap aksara setiap minggu. Pilihan untuk Perak Berikut adalah Chaos Dungeon, Kube, dan Penyiapan Kemahiran Hidup.

Kiub

Adalah kandungan yang boleh diakses melalui penggunaan tiket masuk: Cube yang diperoleh dengan membunuh bos peringkat kedua di Dungeons Chaos, serta pintu masuk Tiket Dada (VERN) yang dibeli dari Vendor Exchange Guild . Ganjaran perak bergantung pada sejauh mana anda membuatnya di penjara bawah tanah ini, ia juga boleh mengandungi bilik khas yang memberi perak tambahan kepada pemain.

Sylmael Bloodstone Exchange

Adalah mata wang yang diperolehi daripada melakukan tugas berkaitan guild, ia boleh ditukar untuk mengepung dada perak di vendor pertukaran guild yang terletak di mana -mana bandar utama. Dada ini mempunyai had mingguan 6 dan tidak eksklusif untuk satu watak.

Kepulauan Pengembaraan

Ini adalah acara pulau khas yang boleh anda akses melalui kompas mata procyon anda sekali pada hari minggu dan dua kali pada hujung minggu. Sebilangan besar perak adalah salah satu ganjaran yang mungkin untuk ini.

Emas ke pertukaran perak

Penafian! Ini adalah cara terburuk untuk mendapatkan perak dan kami sangat Nasihatkan terhadapnya. Pedagang Emas Bandar di bandar -bandar utama menawarkan emas kepada perdagangan perak pada kadar yang sangat curam. Ini hanya boleh digunakan oleh orang kaya di Ark.

 • 100 emas untuk peti besi tersembunyi
 • 1,000 emas untuk peti besi tersembunyi

Ringkasan

 • Emas & perak digunakan setiap hari dan penting untuk difahami dan ladang.
 • Majoriti perak diperoleh melalui entri penjara Chaos Daily Daily, tugas Cube dan Una .
 • Sebilangan besar emas anda akan datang dari bertukar token Una dan menghadiri Kepulauan Pengembaraan dengan portal bertuah sekali dari Dungeons Chaos anda .
 • Ingatlah bahawa melakukan aktiviti seperti kemahiran hidup dan hanya menjual barang -barang berharga di rumah lelongan juga merupakan cara terbaik untuk membuat emas .
 • Tidak pernah menukar emas menjadi perakMenggunakan peniaga emas bandar, tidak ada senario di mana ia berbaloi!

Kredit

Ditulis oleh Choilicious
Diulas oleh Raxxanterax

Lost Ark Gold

Imej latar belakang

Kami mengesyorkan menggunakan Rumah Lelong untuk berdagang Gold Gold Lost. Kerana rumah lelongan tidak mempunyai had perdagangan, dan lebih selamat dan lebih cepat.

1. Sila letakkan item di rumah lelong dengan harga beli sekarang. (Mengesyorkan menyenaraikan perhiasan T1 atau T2)
2. Tetapkan harga tawaran permulaan anda> 30% daripada jumlah pembelian anda (setinggi mungkin)
3. Tetapkan harga pembelian yang unik sekarang. (E.g. 1000g, kemudian tetapkan harga beli 1001 ~ 1009)
4. Tetapkan Tempoh Pendaftaran: 1 Hari
5. Muat naik tangkapan skrin barang anda.

Catatan: Kami tidak meliputi bayaran 5%.

Mengenai Gold Ark Lost

Lost Ark Gold

Seperti permainan MMO yang lain, Lost Ark juga mempunyai banyak mata wang. Salah satu mata wang yang hilang Ark Gold, yang memainkan peranan yang sangat penting. Dan ia juga jauh lebih jarang daripada mata wang lain.

Gold Ark Lost digunakan terutamanya untuk berdagang antara pemain. Mereka boleh menggunakan emas untuk membeli barang yang mereka perlukan dari rumah lelong, seperti permata, gear atau kulit, dll. Mereka juga boleh menggunakan wang sebenar untuk membeli emas yang hilang dari pemain lain. Lost Ark Gold juga boleh digunakan untuk menaik taraf gear dalam permainan. Sama seperti dalam banyak permainan dalam talian lain, memperoleh dan mengurus mata wang dalam permainan adalah penting untuk maju dan meningkatkan kebolehan dan gear watak anda.

Dan emas dikongsi oleh semua watak dalam akaun pemain dan tidak terikat dengan pelayan Ark yang hilang tertentu. Ini bermakna tidak kira mana watak anda menghabiskan emas, jumlah emas anda akan berkurangan.

Adakah anda dilarang membeli emas Ark yang hilang?

Berdasarkan beberapa tahun pengalaman perdagangan dan maklum balas pelanggan sejak permainan dilancarkan, tidak ada pelanggan yang diharamkan untuk membeli emas dalam permainan ini. Lost Ark hanya akan mengharamkan pemain yang menggunakan bot. Oleh itu, jika anda ingin membeli emas Ark yang hilang dari laman web emas, sila pastikan laman web ini sah, dan emas mereka selamat, kerana membeli emas dari laman web haram akan meletakkan akaun anda berisiko.

Dengan lebih dari 15 tahun pengalaman perdagangan mata wang dalam permainan, Mmogah adalah tempat yang sempurna di mana anda boleh membeli Gold Ark Ark yang selamat. Pembekal kami menanam emas yang hilang arka menggunakan kaedah undang -undang, dan emas disampaikan dengan cara yang cepat dan selamat. Anda dapat melihat banyak ulasan pelanggan kami di laman web seperti Trustpilot. “Selamat” dan “Undang -undang” adalah dua kata kunci yang paling biasa dilihat di bahagian maklum balas pelanggan kami.

Mengenai Lost Ark

Lost Ark adalah permainan MMORPG percuma untuk dimainkan oleh Smilegate. Ia hanya tersedia untuk PC. Sudah setahun sejak permainan ini dilancarkan di Amerika Utara, Eropah, Amerika Latin, dan Oceania pada 11 Februari 2022, melalui Steam dan Amazon Games. Dan ia selalu disayangi oleh pemain.

Gambaran keseluruhan permainan Lost Ark

Arka Hilang adalah 2.Permainan fantasi 5d menggunakan enjin unreal. Dalam permainan, pemain memainkan peranan seorang pahlawan yang akan meneroka tanah baru, mencari harta karun yang hilang dan menguji diri mereka dalam pertempuran tindakan mendebarkan di dunia yang luas dan bersemangat.

Pemain boleh menentukan gaya pertempuran dengan kelas dan kelas lanjutan dan menyesuaikan kemahiran, senjata, dan gear. Dan permainan ini merangkumi banyak kandungan: kandungan harian dan mingguan, aktiviti pve endgame, dan arena pvp.

Pengenalan kelas Ark yang hilang

Pilihan kelas sangat penting untuk pemain dalam permainan kerana memilih kelas yang sesuai sangat membantu pengalaman pemain. Kelas untuk NA/EU sedikit berbeza dari versi Korea dan Rusia. Sehingga April 2023, Lost Ark mempunyai enam kelas asas dalam versi NA/EU: Assassin, Gunner, Mage, Artis Martial, Pakar, dan Pahlawan, dibahagikan kepada banyak subkelas. Setiap kelas mempunyai ciri dan gaya permainannya.

Tidak ada kelas “terbaik” di Ark Lost kerana kelas yang berbeza adalah yang terbaik untuk peranan tertentu. Untuk peranan dan situasi yang berbeza, pemain boleh memilih dari kelas ini.

Kelas DPS berkisar: Deadeye, Gunslinger, Sharpshooter
Kelas DPS Melee: Berserker, striker, Shadowhunter
Kelas sokongan: Bard, paladin, artis
Kelas tangki: Gunlancer, artillerist
Kelas pemula: Berserker, Scrapper, Sorceress, Sharpshooter, Shadowhunter
Kelas PvP: Penyerang, Berserker, Sharpshooter

Dan di luar itu, semua kelas di Ark Lost adalah dikunci jantina. Tetapi pemain boleh menyesuaikan penampilan mereka melalui penyesuaian dalam permainan, seperti pelbagai wajah, gaya rambut, dan warna kulit.

Mengapa Lost Ark Gold adalah penting

Dalam Ark Lost, adalah terkenal bahawa peralatan yang baik adalah penting untuk setiap watak kerana ia boleh menawarkan lebih banyak kuasa kepada watak supaya pemain dapat membunuh raksasa dengan cepat dan cepat naik. Dan barangan seperti kulit, haiwan peliharaan, dan bahan kerajinan juga penting untuk mengukuhkan watak.

Untuk mendapatkan barang -barang berharga ini, pemain mungkin menghabiskan banyak masa pertanian. Menggunakan Gold Ark Lost untuk membeli pelbagai barangan berharga secara langsung sangat membantu pemain kerana ia dapat membantu pemain mendapatkan barang berguna dengan mudah dan menjimatkan masa. Jadi Gold Lost Ark sangat penting dalam permainan.

Cara Mendapatkan Gold Ark Ark

Kerana pentingnya kehilangan emas Ark dalam permainan, setiap pemain mencari cara untuk mendapatkannya. Berikut adalah cara terbaik pertanian emas dan tempat terbaik untuk membeli emas yang hilang.

Pertanian kehilangan emas Ark

Ganjaran tugas: Apabila pemain melengkapkan jalan cerita dan misi sampingan, mereka akan menerima emas sebagai ganjaran.

Kepulauan Pengembaraan: ada peluang untuk menerima emas yang hilang sebagai ganjaran. Tetapi setiap watak hanya boleh mengambil ganjaran sekali sehari, dan ganjaran emas bergantung pada tahap item.

Hubungan: Cara Terbaik untuk Memanfaatkan Arka Emas adalah dengan membina hubungan dengan NPC tertentu yang akan memberi ganjaran kepada Gold Ark yang hilang. Pemain boleh menyemak sistem hubungan dengan mengklik alt+n.

Dungeons Abyssal: Setiap watak boleh hilang emas arka dari penjara bawah tanah abyssal setiap minggu.

Kiub: Pemain boleh menanam bahan, kad, perak, dan resipi ukiran dan kemudian menjualnya di AH untuk Lost Ark Gold.

Token Una: Tugas Una sesuai untuk ganjaran. Pencarian harian dan mingguan akan memberi ganjaran kepada token, yang boleh ditukar untuk kehilangan emas Ark.

Dan serbuan, penjara bawah tanah, dll.

Ringkasnya, cara terbaik untuk ladang kehilangan emas adalah dengan hanya menyelesaikan pelbagai pencarian. Kerana pemain memerlukan banyak emas untuk membeli pelbagai barangan dalam permainan dan meningkatkan peralatan untuk mengembangkan watak, mereka perlu melakukan pencarian yang sama berulang kali. Perkara penting yang perlu diingat adalah untuk membuat alts untuk menyelesaikan pencarian harian dan mingguan. Setiap watak mempunyai had yang berbeza dalam banyak kandungan. Semakin banyak alts yang anda miliki, lebih banyak bahan dan kehilangan emas yang hilang dapat diperolehi dalam pencarian tersebut.

Membeli emas Ark yang hilang

Oleh kerana pertanian kehilangan Ark Gold akan mengambil masa yang signifikan dan mengulangi pencarian ini sangat membosankan, pemain boleh menggunakan wang sebenar untuk membeli emas dalam dua cara.

Salah satu cara adalah menggunakan wang sebenar untuk membeli kristal diraja yang tidak dapat ditanam dan kemudian bertukar mereka untuk emas yang hilang. Cara ini agak menyusahkan, tetapi masih lebih mudah daripada menanam emas.

Yang lain ialah mencari kedai dalam talian yang boleh dipercayai seperti mmogah untuk membeli emas yang hilang. Ini adalah cara terpantas untuk mengisi poket anda dengan sejumlah besar emas yang hilang dalam masa yang singkat, kebanyakannya dalam masa 5-10 minit.

Mmogah adalah penjual emas dalam talian profesional dengan emas arka yang murah untuk dijual. Apabila anda kekurangan emas yang hilang, mmogah adalah tempat terbaik untuk pergi. Membeli emas Ark yang hilang dari mmogah adalah 100% selamat. Tiada pelanggan kami diharamkan dari permainan ini. Kami menawarkan emas Ark yang selamat dengan penghantaran yang selamat. Peniaga kami adalah pemain sebenar yang tahu bagaimana membuat perdagangan selamat. Dan jika akaun anda dilarang kerana membeli syiling emas di laman web kami, kami akan mengimbangi anda jika terma dan syarat dipenuhi.

Cara Membeli Lost Ark Gold di Mmogah

Untuk kemudahan pelanggan, Mmogah menawarkan dua kaedah untuk membeli Lost Ark Gold:

● Beli cepat: Di sebelah kanan halaman utama

● Halaman Pendaratan: Terdapat dua cara untuk anda mencari permainan:

Satu adalah “bar carian,” yang berada di bahagian atas semua halaman. Anda boleh memasukkan Ark Lost di dalamnya, dan permainan akan muncul secara automatik. Atau anda boleh mengklik “Lihat semua permainan,” Cari “Arka Hilang,” dan pilihnya. Untuk memudahkan anda mencari permainan yang anda perlukan, kami telah menyenaraikan inisial semua nama permainan di sebelah kanan.

Yang lain adalah “pilihan emas” di sebelah kiri halaman rumah. Sila hancurkan tetikus anda di atasnya, yang secara automatik akan muncul bar carian dan senarai permainan. Anda boleh memasukkan “Lost Ark” di bar, dan permainan akan muncul secara automatik. Atau luncurkan tetikus anda ke bawah, dan cari permainan.

Selepas mencari permainan, anda boleh mengikuti langkah -langkah mudah ini untuk membeli LOA Gold dari Mmogah:

1. Pilih pelayan di mana watak anda tinggal

2. Pilih kuantiti emas yang anda perlukan

3. Klik “Beli Sekarang,” Isi maklumat item anda dan muat naik gambarnya

4. Pilih kaedah pembayaran yang ingin anda gunakan

5. Sebaik sahaja pembayaran anda disahkan, kami akan mula mengatur penghantaran

Lima Sebab Membeli Gold Ark Lost dari Mmogah

Mmogah adalah salah satu penjual emas & barangan dalam talian teratas yang ditubuhkan selama lima belas tahun. Untuk memuaskan setiap pelanggan adalah matlamat kami, jadi kami sentiasa meningkatkan perkhidmatan kami. Pilih mmogah untuk membeli emas Ark yang hilang. Anda boleh menikmati perkhidmatan yang sangat baik berikut!

Harga berpatutan

Kami menyediakan emas arka yang hilang semasa kami menyesuaikan harga emas yang hilang dalam masa nyata berdasarkan pasaran emas semasa. Dan kami juga menawarkan diskaun ahli, diskaun pesanan besar, dan kupon mmogah untuk anda menjimatkan wang anda.

Perkhidmatan pelanggan yang sangat baik

Kami mempunyai pengalaman perkhidmatan lebih dari lima belas tahun. Dan kami sentiasa berusaha meningkatkan perkhidmatan kami dan menumpukan kepada setiap pelanggan yang berpuas hati. Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi kami. Sokongan pelanggan kami adalah 24/7 dalam talian untuk anda jawab.

Penghantaran selamat

Peniaga kami profesional, dan mereka mempunyai banyak pengalaman perdagangan. Sebaik sahaja kami menerima dan mengesahkan pembayaran anda, kami akan berusaha sebaik mungkin untuk menyelesaikan pesanan anda secepat mungkin.

Reputasi teratas

Sebagai penjual emas profesional, kami sentiasa berusaha meningkatkan perkhidmatan kami. Dalam enam belas tahun yang lalu, kami telah menerima banyak ulasan positif daripada pelanggan sebenar.

Polisi Bayaran Balik

Kadang -kadang, setelah anda membuat pesanan, anda mengubah fikiran dan memerlukan pengembalian dana. Jangan risau, jika anda tidak mahu emas lagi, anda boleh menghubungi kami sebelum penghantaran. Kami menjamin bayaran balik pada bila -bila masa sebelum penghantaran.