Dagangan – Pelarian rasmi dari Tarkov Wiki, melarikan diri dari Panduan Pasaran Tarkov Flea

Escape dari Panduan Pasaran Tarkov Flea

Pemain ski kadang -kadang menawarkan pemain peti unik.

Perdagangan

Perdagangan adalah sebahagian besar ekonomi dinamik di Melarikan diri dari Tarkov, termasuk pameran kain, lelongan, dan juga kemungkinan menjadi peniaga pada masa akan datang.

Kandungan

Pedagang []

 • Tiang perdagangan di Norvinsk yang hancur dan terkurung. Setiap peniaga mengkhususkan diri dalam kategori barangan tertentu, sama ada peralatan ketenteraan, senjata, atau meds. Walaupun harga mereka biasanya curam, anda mendapat apa yang anda bayar – dan lebih penting , dan sebagainya.
 • Peniaga juga menawarkan perkhidmatan tambahan, seperti pembaikan dan insurans (membolehkan anda memulihkan gear anda sekiranya berlaku kematian semasa serbuan).

Bartering []

Semua peniaga melarikan diri dari Tarkov (kecuali pagar) menawarkan barangan untuk barter berbanding dengan membeli barang dengan wang sahaja. Dagangan ini sering membolehkan pemain mendapatkan gear peringkat yang lebih tinggi pada tahap kesetiaan yang lebih rendah, atau untuk berdagang beberapa barangan murah untuk item yang lebih berharga untuk digunakan atau dijual dengan keuntungan. Kebanyakan perdagangan berharga ini sangat terhad setiap peniaga peniaga dan sering hilang (keluar dari stok), jadi pastikan untuk mendaftar masuk selepas ditetapkan semula untuk perdagangan kegemaran anda!

Setiap perdagangan yang ada disenaraikan di halaman item individu yang terlibat dan semua dagangan yang ada diringkaskan di halaman Perdagangan Barter. Contoh perdagangan di Tarkov adalah:

Perdagangan ini adalah dengan Peacekeeper di LL1. Anda boleh menukar 4 bar anda A-2607 95kh18 pisau dan 1 er fulcrum bayonet untuk 1 mp5

Pasar Lambak [ ]

Pasar Lambak adalah koleksi lengkap semua pemain dan peniaga AI yang ditawarkan tawaran pertukaran. Sistem ini berfungsi berdasarkan tawaran, membolehkan setiap saudagar menubuhkan tawaran kompleks untuk orang lain mengambil bahagian.

Pasar Lambak

Antaramuka pengguna [ ]

Pasaran boleh diakses dalam menu “perdagangan” melalui tab yang terletak di bahagian atas skrin. Apabila memasuki pasaran loak, pandangan pemain yang diterangkan di atas, skrin “senarai keinginan” (disingkat “W-List”) yang menunjukkan semua item yang dikehendaki pemain (ditambah dengan klik kanan untuk mana-mana item) dan “Tawaran Saya” skrin yang menunjukkan tawaran pertukaran semasa pemain.

Senarai tawaran boleh ditapis melalui senarai kategori kiri dan bar carian, setiap kategori juga memaparkan subkategori (e.g., Senjata> SMGS). Setiap kategori mewarisi item subkategori anaknya. Semua tab pasaran boleh ditapis menggunakan ciri ini.

Di sebelah kanan atas skrin, pemain boleh memilih penampilan senarai (kini tidak tersedia), melihat baki dan reputasi mereka, dan ada butang yang membolehkan mereka menambah tawaran.

Marketoffercreation

Tawaran []

Tawaran adalah tawaran pertukaran yang ditubuhkan oleh pemain atau peniaga AI. Ini mempunyai satu item suis pemain dengan yang lain (atau peniaga AI). Sistem ini tidak mengehadkan pemain banyak, beberapa garis panduan yang ditetapkan, oleh itu:

 • Sesetengah item boleh ditukar, kecuali bekas yang selamat; Bitcoins; mata wang; dan beberapa senjata, peluru, perisai, rompi, beg galas, dan topi keledar.
  • Item hanya boleh ditawarkan jika ia didapati dalam status RAID.
  • Tawaran perdagangan barter dari pemain hanya boleh dijalankan jika barang yang diperlukan dijumpai dalam serangan.
  • Tawaran perdagangan barter dari peniaga boleh dijalankan tanpa mengira yang didapati dalam status RAID barang -barang yang diperlukan (walaupun hanya terdapat dalam item RAID akan dipilih secara automatik).
  • Item tidak akan kehilangan status RAID yang dijumpai jika mereka dijual di pasar lambak dan tamat tempoh atau dikeluarkan.

  Selepas mencapai tahap PMC 15, pemain boleh mula menambah tawaran mereka sendiri di pasaran, menawarkan apa -apa item yang mereka miliki dalam stash mereka (selain daripada bekas selamat) untuk bertukar dengan apa -apa item yang mereka ada dalam buku panduan mereka (barang yang diperiksa). Sebelum membuat tawaran, pemain mesti mempertimbangkan perkara berikut:

  • Setelah menawarkan penciptaan, cukai yang dikira dalam rubel (lihat formula di bawah) ditolak dari keseimbangan pemain.
  • Kotak semak “Memerlukan semua item yang ditawarkan” boleh diperiksa untuk memohon harga keseluruhan untuk semua item yang disusun dan bukannya harga setiap item.
  • Pemain hanya boleh membuat jumlah tawaran yang terhad, yang dipengaruhi oleh reputasi saudagar mereka.
  • Sekiranya item tidak dijual, reputasi pemain berkurangan.
  • Baki masa untuk tawaran yang dijual dapat dilanjutkan dengan mengklik anak panah kecil di sebelah waktu yang tinggal di tawaran tersebut.

  Selepas tawaran telah dipenuhi, semua hasil akan dihantar kepada pemain melalui saudagar dalam permainan “Ragman”. Hasil ini akan tersedia untuk dijemput selama 7 hari, selepas itu mereka akan tamat dan menjadi tidak dapat dikalahkan.

  Cukai []

  Yuran yang anda perlu bayar untuk menyiarkan tawaran di pasaran kutu dikira menggunakan formula berikut:

  • VO adalah jumlah nilai tawaran, dikira dengan mengalikan harga asas masa item jumlahnya (harga asas × jumlah item kiraan / q). Harga asas adalah nilai yang telah ditetapkan untuk setiap item.
  • VR adalah jumlah nilai keperluan, dikira dengan menambahkan produk setiap harga asas keperluan dengan jumlahnya.
  • PO adalah pengubah yang dikira sebagai log10(VO / VR) .
   • Jika vR kurang dari vO Kemudian pO juga dibangkitkan kepada kuasa 1.08 .
   • Jika vR lebih besar atau sama dengan vO Kemudian pR juga dibangkitkan kepada kuasa 1.08 .

   30% daripada komisen ini akan ditolak jika pemain telah membina Pusat Perisikan Tahap 3. Ini boleh ditingkatkan sehingga 45% dengan pengurusan persembunyian pada tahap 50, setiap peringkat memberi 0.Bonus 3%.

   Selepas ini, bulat nombor jika berakhir dengan titik perpuluhan. Harga asas barang boleh dikira dengan membahagikan harga pembelian balik peniaga dengan pengganda peniaga itu. Peniaga mempunyai pengganda yang berbeza. Ketahanan item atau bilangan kegunaan mempengaruhi harga asas, jadi untuk mendapatkan harga asas item penuh, jangan bandingkan dengan yang rosak/digunakan.

   Peniaga Pengganda
   Prap 0.5
   Ahli terapi 0.63
   Pagar 0.4
   Pemain ski 0.49
   Peacekeeper 0.45
   Mekanik 0.56
   Ragman 0.62
   Jaeger 0.6

   Reputasi [ ]

   Setiap pemain mempunyai nilai reputasi (bermula pada 0.20) yang mempengaruhi bilangan tawaran mereka dan pandangan pemain lain atas tawaran mereka.

   • Reputasi diperolehi setelah berjaya menyelesaikan tawaran. Setiap ₽50,000 diperoleh daripada tawaran secara bertahap meningkatkan reputasi pemain sebanyak 0.01.
   • Reputasi hilang apabila tawaran tidak dipenuhi, penyingkiran termasuk.

   Slot tawaran meningkat apabila mencapai nilai reputasi tertentu dan menurun setelah jatuh di bawahnya. Semua ambang peningkatan slot yang ditawarkan dapat dilihat dalam jadual berikut:

   Reputasi Bilangan tawaran
   Dari Ke
   -∞ 0.19 1
   0.2 6.99 2
   7 29.99 3
   30 59.99 4
   60 99.99 5
   100 149.99 6
   150 999.99 8
   1000 +∞ 10

   Escape dari Panduan Pasaran Tarkov Flea

   Escape dari Panduan Pasaran Tarkov Flea

   Ditulis oleh Harry Boulton

   Dihantar pada 2 Jun 2022 14:27

   The Melarikan diri dari Tarkov Pasar Lambak adalah sistem pasaran terbuka permainan, yang membolehkan pemain untuk berdagang item antara satu sama lain untuk harga yang ditentukan sendiri. Ia membolehkan Melarikan diri dari Tarkov pemain secara dramatik meningkatkan pendapatan mereka jika mereka memainkan pasaran dengan betul, tetapi juga boleh membawa kepada beberapa kelebihan dalam keadaan yang salah. Oleh itu, jika anda ingin menjadi tuan Melarikan diri dari Tarkov pasaran, baca di bawah.

   • Ingin tahu bagaimana untuk melarikan diri dari pasar lambak Tarkov dengan cepat? Bacalah pelarian kami dari tips tarkov

   Apa yang melarikan diri dari pasar lambak Tarkov?

   Escape dari Tarkov Flea Pasar Penapis

   The Melarikan diri dari Tarkov Pasar Flea adalah – seperti namanya – penjualan boot kereta pepatah dari semua barang yang dapat anda temui di padang gurun yang Tarkov. Ia dijalankan secara eksklusif oleh asas pemain permainan, tetapi anda juga boleh mencari penyenaraian dari pedagang di sana juga sekiranya mereka lebih murah atau tidak tersedia.

   Untuk mengakses Melarikan diri dari Tarkov pasar lambak, anda mesti mencapai tahap 15 dalam permainan. Untuk masa yang lama ia hanya tahap 10, maka mereka menumpuk sehingga tahap 20 sebelum menetap pada apa yang sekarang. Ia boleh mengambil sedikit masa untuk sampai ke nombor yang didambakan itu, tetapi peluang anda dalam permainan benar-benar dibuka pada ketika itu sehingga patut ditunggu.

   Malangnya, dengan patch terbaru 12.12, permainan battlestate telah membuatnya supaya beberapa barang dilarang untuk dijual di Melarikan diri dari Tarkov pasar Lambak. Banyak barang -barang ini adalah perisai kelas tinggi dan peluru, bersama beberapa senjata api dan kad kunci makmal – mungkin dalam usaha untuk mengekang ketersediaan dan penindasan meta peringkat teratas. Sebaliknya, anda perlu mencari mereka sebagai loot jatuh dalam permainan, atau meningkatkan peniaga yang cukup untuk membelinya di sana.

   Walaupun begitu, masih terdapat beribu -ribu item di sana untuk anda beli, mulai dari lampiran senjata hingga barangan barter dan kunci, pasar benar -benar tiram anda. Anda mungkin tertanya -tanya bagaimana untuk benar -benar membeli dan menjual di Melarikan diri dari Tarkov Pasaran kutu bagaimanapun, jadi baca di bawah untuk mengetahui semua butiran.

   • Tidak bermain Tarkov dan seperti apa yang anda lihat? Inilah cara memuat turun Escape dari Tarkov

   Cara Beli Di Escape dari Tarkov Flea Market

   Escape dari Tarkov Flea Market Edit Preset

   Sebaik sahaja anda sampai ke titik kemasukan tahap yang fabled untuk pasaran lambak, anda akan mati untuk menghabiskan seperti gila – selepas semua, yang tidak akan apabila pilihan anda terdahulu adalah peniaga peringkat rendah yang terhad? Menjualnya hebat apabila anda mendapat gantung semuanya, tetapi pertama -tama mari kita belajar bagaimana berbelanja.

   Apabila anda mula -mula menuju ke pasar lambak, ia boleh menjadi agak menggembirakan pada mulanya, tetapi untuk mula membeli, kami akan mahu melihat tab Layari di sebelah kiri. Tab itu menempatkan setiap item dalam permainan, jadi bersyukurlah ia dianjurkan ke dalam tab yang kemas untuk anda melayari. Sekiranya anda mempunyai item tertentu walaupun anda boleh mencarinya menggunakan bar di bahagian atas. Anda juga boleh menggunakan ikon COG di sudut untuk menyempitkan carian anda, menapis perkara seperti harga, mata wang, bilangan item, dan keadaan.

   Sebaik sahaja anda telah menyempitkan carian anda dan jumpa item impian anda, yang perlu anda lakukan ialah klik pembelian dan pilih bilangan item yang anda mahu beli. Sekiranya tawaran itu kelihatan agak terlalu baik dari perjanjian, ia mungkin akan menghasilkan kesilapan yang menyatakan ia telah dibeli, tetapi anda mungkin bernasib baik dan akhirnya membuat perjanjian. Sekiranya ia dilalui, item baru berkilat anda akan disimpan di stash anda siap untuk anda lihat.

   Satu lagi fungsi yang baik untuk membeli di pasaran lambak adalah fungsi carian yang dipautkan. Sekiranya anda klik kanan pada mana -mana senjata atau sekeping peralatan maka pilih pilihan carian yang dipautkan, ia akan membawa anda ke carian yang ditapis dari semua yang anda boleh memohon kepada item asal. Jika anda ingin dengan cepat melihat pemandangan apa yang boleh diperbaiki ke RFB baru anda sebagai contoh, hanya menggunakan carian yang dipautkan dan klik pada tab Sights untuk mengelakkan membuang wang pada gear yang tidak serasi.

   Menggunakan pilihan Cari Bahagian di meja kerja boleh menjadi lanjutan ini juga, memberikan anda pilihan untuk membeli pukal semua bahagian untuk pratetap pistol baru anda hanya dalam beberapa klik. Pastikan untuk menghilangkan barang -barang yang sudah anda miliki walaupun harga anda untuk setiap bahagian.

   • Ingin memberi terapi beberapa cinta? Baca panduan kami untuk Escape dari Quest Sejarah Penyakit Tarkov di sini

   Cara Menjual Di Jauh dari Tarkov Flea Market

   Escape dari Tarkov Flea Pasar Jual

   Malangnya, setelah anda menghabiskan semua wang anda secara tidak langsung membeli segala -galanya dan apa sahaja di Melarikan diri dari Tarkov pasar lambak, anda ingin menjual beberapa perkara untuk membuat wang itu kembali. Anda hanya terhad untuk menjual maksimum tiga item pada satu -satu masa, tetapi ia boleh menjadi jumlah yang tidak terhad bagi setiap item sehingga anda tidak akan terjebak selama beberapa hari untuk memunggah 60 cakera keras.

   Perkara pertama yang anda mahu lakukan sebelum anda mula menjual adalah untuk melihat harga perkara yang anda mahu berpisah. Cara terbaik untuk melakukan ini adalah dengan klik kanan dan kemudian penapis mengikut item, yang akan menunjukkan kepada anda setiap penyenaraian di pasar lambak pada ketika itu. Ini akan memberi anda tekaan yang baik tentang harga yang ditetapkan, dan boleh memberi anda pilihan untuk mengurangkan tawaran terendah jika anda ingin menjual dengan cepat. Beri amaran walaupun sebagai peratusan kecil harga penyenaraian akan diambil dari rubel anda sebagai bayaran, jadi jangan menetapkan harga bodoh yang tidak akan menggigit jika tidak, anda akan membakar wang anda.

   Sebaik sahaja anda memilih item anda dan harga anda, yang perlu anda lakukan ialah memukul tawaran tambah, pilih item yang anda ingin jual, dan kemudian anda baik untuk pergi. Anda boleh memilih mata wang mana yang anda ingin jual item anda, dan anda juga boleh memilih perdagangan barter jika ada item tertentu di luar sana yang anda perlukan lebih banyak daripada wang tunai yang sejuk. Sebaik sahaja item anda telah dijual, anda akan mendapat mesej di mana memegang wang atau barangan barter anda – jangan lupa walaupun kerana mesej ini mempunyai tarikh luput dan anda tidak mahu kehilangan pendapatan anda.

   • Dapatkan tahap prap anda dengan melarikan diri dari Panduan Quest Tarkov BP Depot

   Escape dari Tips Market Flea Tarkov

   Escape dari Tarkov Flea Market RB-SMP Key

   Sekarang bahawa anda telah mendapat kepala anda di sekitar asas -asas pasar lambak, terdapat dua petua yang penting jika anda ingin menjadi pro pasar lambak, dan ia hanya berlaku bahawa mereka adalah dua sisi duit syiling yang sama.

   Yang pertama Melarikan diri dari Tarkov Petua Pasaran Lambak adalah untuk tidak ditipu. Walaupun pasar lambak adalah sumber yang hebat untuk mengakses apa -apa pada bila -bila masa untuk usaha yang minimum, ia juga boleh menjadi cara untuk membakar rubel anda dengan mudah. Mungkin ada kunci yang anda perlukan untuk usaha yang anda lakukan sebagai contoh, dan sebagai menggoda kerana membelinya di pasar lambak, sering pada harga yang jauh melebihi nilainya. Kadang -kadang lebih mudah untuk secara aktif mencari item dan bukannya caving, tetapi ia adalah amalan yang baik untuk mengetahui bila tidak merobek.

   Sebaliknya, hujung kedua adalah untuk belajar bagaimana merobek orang lain. Seperti yang disebutkan di hujung sebelumnya, bergantung pada masa lapang, ada barang -barang tertentu yang dapat mengambil harga yang melampau di kutu kerana mereka berdua penting untuk mencari, dan juga sukar dicari. Kunci pengarah tarcone untuk Melarikan diri dari Tarkov Penghantaran dari usaha masa lalu sebagai contoh akan selalu mengambil harga yang tinggi pada awalnya kerana sukar untuk mencari status. Malah ada set perisai yang bernilai lebih dari 4.5 juta rubel jika mempunyai ketahanan kurang daripada 50 peratus, tepatnya kerana ia adalah untuk usaha yang mimpi ngeri untuk diselesaikan.

   Itu hanya merumuskannya untuk semua yang anda perlu tahu mengenai Melarikan diri dari Tarkov pasar Lambak. Anda akan tenggelam dalam rubel dalam masa yang singkat jika anda memainkan kad anda dengan betul – tetapi sementara itu mengapa tidak menyemak beberapa maklumat ketika seterusnya Melarikan diri dari Tarkov lap akan menjadi.

   Escape dari Panduan Pasaran dan Peniaga Tarkov Flea

   Permainan Battlestate

   Pasar lambak dan peniaga digunakan untuk membina wang tunai di EFT.

   Melarikan diri dari peniaga dan pasar lambak Tarkov boleh mengelirukan kerana ada banyak yang perlu diambil dan sangat sedikit maklumat dalam permainan. Oleh itu, untuk membuat perkara lebih mudah, inilah yang perlu anda ketahui mengenai pasar lambak dan peniaga.

   Salah satu aspek terbesar EFT adalah perdagangan dan ekonomi dalam permainan. Setiap larian anda akan mencari beberapa item yang anda tidak mahu atau perlukan, dan cukup bernasib baik untuk merampas barang yang diingini boleh mengambil masa yang lama.

   Artikel berterusan selepas iklan

   Oleh itu, permainan Battlestate telah memasukkan Pasaran Lambak, yang membolehkan pemain membeli dan menjual barang kepada pemain lain, serta peniaga, yang membiarkan pemain memperdagangkan barang -barang tertentu. Terdapat banyak pilihan untuk membeli dan menjual barangan, tetapi penjelasan yang sangat sedikit tentang bagaimana semuanya berfungsi, jadi inilah yang perlu anda ketahui.

   Artikel berterusan selepas iklan

   Bagaimana pelarian dari pasaran Flea Tarkov berfungsi?

   Melarikan diri dari pasar lambak Tarkov

   Pasaran lambak membolehkan melarikan diri dari pemain Tarkov untuk berdagang dengan apa sahaja.

   Pasar Lambak membolehkan pemain untuk berdagang barang antara satu sama lain dan juga peniaga. Untuk mengakses pemain pasar lambak perlu sekurang-kurangnya tahap lima dengan PMC [pemain utama-aksara] mereka.

   Artikel berterusan selepas iklan

   Hampir setiap item boleh didapati di pasar lambak, menjadikannya tempat yang sempurna untuk membeli, menjual, atau menukar barang. Menavigasi Ia agak mudah, jika anda ingin membeli sesuatu, pilih kategori “Semak imbas” di bahagian atas dan sama ada masukkan nama item atau cari melalui pelbagai subkategori. Anda juga boleh meletakkan item pada senarai hasrat anda, aka “W-List”, untuk menjadikannya lebih mudah untuk mencari sebaik sahaja anda ingin membelinya, atau menjual barang anda sendiri dengan mengklik “Tawaran Saya”.

   Artikel berterusan selepas iklan

   • BACA LEBIH LANJUT: DR tidak menghormati trolls ninja & summit1g Menggunakan Escape dari Tarkov Dogtags

   Untuk memulakan, anda hanya boleh menawarkan tiga item, tetapi ini meningkat apabila anda menggunakan pasaran lebih banyak, akhirnya membenarkan sehingga 100 tawaran. Sebaik sahaja barang dibeli atau dijual, anda boleh menerima barang anda melalui utusan dalam permainan, yang akan dihantar oleh peniaga ragman.

   Artikel berterusan selepas iklan

   Apa yang dilakukan oleh peniaga Tarkov?

   Melarikan diri dari peniaga tarkov prap

   Prapor adalah salah satu peniaga pertama yang banyak akan bertemu di Tarkov.

   Pada masa ini terdapat lapan peniaga AI yang berbeza dalam permainan. Mereka semua pakar dalam pelbagai jenis barangan dan membolehkan pemain membeli dan menjual barang dengan pelbagai mata wang, serta menukar barang khusus untuk barang tertentu.

   • BACA LEBIH LANJUT: Semua Escape dari Panduan Tarkov dan Panduan Mata Pengekstrakan

   Beberapa peniaga juga memberi misi kepada pemain, membolehkan mereka mendapatkan barang, wang, kesetiaan, dan mata pengalaman tambahan. Semasa anda menyelesaikan misi dengan peniaga, anda akan mendapat lebih banyak kesetiaan dengan peniaga itu. Ini, digabungkan dengan membelanjakan sejumlah wang, akhirnya akan memberi anda tawaran yang lebih baik dan lebih banyak pilihan item.

   Artikel berterusan selepas iklan
   Artikel berterusan selepas iklan

   Mereka semua juga menetapkan semula stok mereka pada masa yang berlainan dan dengan begitu banyak peniaga melakukan begitu banyak perkara yang berbeza, yang terbaik untuk masuk ke dalamnya satu persatu.

   Prap

   Prapap mungkin peniaga pertama yang akan anda bicarakan. Dia menawarkan misi pengenalan kepada permainan dan berurusan terutamanya dengan senjata asas, lampiran mudah, dan peluru.

   Majoriti barangannya boleh dibeli dengan Rubles, pemain mata wang bermula, dan dia menawarkan beberapa pertukaran. Ketika datang untuk menjual barang -barang, dia kemungkinan besar akan menawarkan harga terbaik untuk senjata dan peluru, tetapi patut dibandingkan dengan pagar atau pemain ski sebelum membuat jualan. Untuk barang -barang lain, lihatlah peniaga lain.

   Artikel berterusan selepas iklan
   Artikel berterusan selepas iklan

   Pagar

   Pagar berurusan dengan apa sahaja yang dia dapat mengangkat tangannya – sama ada senjata, perisai, meds, atau kunci bahkan. Sekiranya ada item yang anda mahukan dan peniaga lain tidak memilikinya, maka pagar itu mungkin pergi ke.

   • Baca lebih lanjut: Lirik gagal melarikan diri dari Tarkov berjalan dengan cara yang paling memalukan

   Walau bagaimanapun, barang -barangnya biasanya anak laki -laki lebih mahal daripada yang sepatutnya, jadi mungkin juga bernilai menunggu peniaga lain untuk mengembalikan atau melawat pasar lambak. Tetapi, perkara yang baik tentang pagar adalah bahawa dia berdagang secara eksklusif dalam rubel, jadi anda sekurang -kurangnya tidak perlu menyusun melalui empat mata wang yang berbeza atau sekumpulan barang yang boleh ditukar.

   Artikel berterusan selepas iklan
   Artikel berterusan selepas iklan

   Melarikan diri dari peniaga pagar Tarkov

   Peniaga pagar misteri dapat mendapatkan pemain hanya kira -kira apa -apa … untuk harga yang tepat.

   Melanggan buletin kami untuk kemas kini terkini mengenai eSports, permainan dan banyak lagi.

   Ahli terapi

   Ahli terapi itu agak mudah, dia bertindak sebagai ubat – menjual pelbagai meds, makanan, dan air untuk rubel serta pertukaran untuk barang -barang lain.

   Meds yang lebih kuat hanya tersedia melalui pertukaran, jadi anda mungkin mahu menyimpan pita, perlawanan, dan dibayar yang anda dapati. Walau bagaimanapun, apabila mula membeli AI-2 akan dilakukan dan bernasib baik yang hanya berharga beberapa ribu orang.

   Pemain ski

   Pemain ski adalah peniaga yang sama dengan prap. Dia juga berurusan dengan senjata, lampiran, dan peluru, tetapi umumnya mempunyai pelbagai jenis barang -barang tersebut. Anda juga boleh melihat dia berdagang bekas atau menjual euro, menjadikannya orang yang mudah untuk mendapatkan mata wang yang berbeza.

   Artikel berterusan selepas iklan
   Artikel berterusan selepas iklan

   • BACA LEBIH LANJUT: 39Daph Rages at GreekGodx untuk Mengganggu Permainan Backseat

   Kebanyakan barangannya sekali lagi dijual melalui rubel, tetapi, senjatanya sering hanya untuk pertukaran dan barang -barang yang diperlukan cenderung berbeza. Walaupun, anda tidak boleh salah dengan beberapa patung kuda atau recbatt.

   Melarikan diri dari peniaga ski Tarkov

   Pemain ski kadang -kadang menawarkan pemain peti unik.

   Peacekeeper

   Peacekeeper adalah peniaga senjata lain, walaupun, dia agak berbeza dari yang lain. Dia memberi tumpuan kepada senjata yang lebih moden dan hanya berurusan dengan dolar AS.

   Nasib baik, dia sering bersedia untuk menjual dolar untuk rubel, sebelum menuntut kembali dolar lagi untuk barangannya. Sedikit kerja tambahan ini boleh berbalo rindu peluang yang baik.

   Artikel berterusan selepas iklan
   Artikel berterusan selepas iklan

   Mekanik

   Mekanik mungkin merupakan peniaga yang paling membingungkan dalam permainan. Sama seperti Peacekeeper dia sebahagian besarnya berkaitan dengan senjata moden, lampiran, dan peluru, tetapi dia menggunakan subbles, dolar, bitcoin, dan sekumpulan pertukaran untuk barang -barangnya.

   Apa -apa sahaja yang bukan peluru memerlukan sama ada bitcoin atau beberapa pertukaran pelik. Lebih baik mengetahui apa yang anda mahukan daripadanya sebelum menceburkan diri ke dunia, atau anda mungkin terlepas dari item yang berpotensi berharga. Sebagai contoh, dia gembira untuk berdagang Glock untuk tiga topi koboi, dan tidak keberatan memberikan pistol sub-mesin untuk beberapa pemain DVD lama dan lampu lampu.

   Artikel berterusan selepas iklan
   Artikel berterusan selepas iklan

   Escape dari Tarkov Peacekeeper Dealer

   Peacekeeper mengkhususkan diri dalam senjata moden.

   Ragman

   Ragman adalah peniaga lain yang mudah, seperti namanya, dia berurusan dengan pakaian.

   • BACA LEBIH LANJUT: Keretapi Keretapi berkongsi teori konspirasi Rusia gila tentang melarikan diri dari Tarkov

   Dia peniaga hebat untuk sesiapa sahaja yang hanya masuk ke dalam permainan, kerana dia menjual topi keledar, perisai badan, rig taktikal, dan beg galas dengan harga pepejal. Sebilangan besar barangannya kos rubel, dan beberapa yang lebih baik dapat ditukar untuk barang lain.

   Walau bagaimanapun, dia masih hebat untuk mendapatkan asas -asas yang mudah dan pasti satu pemain baru akan sering melawat.

   Artikel berterusan selepas iklan

   Jaeger

   Terakhir tetapi tidak terkecuali peniaga terbaru Tarkov – Jaeger. Pedagang ini perlu dikunci dengan melengkapkan misi ‘pengenalan’ dari mekanik, yang memerlukan mencari kem di peta hutan.

   Artikel berterusan selepas iklan

   Setelah dibuka, anda boleh membeli pelbagai senjata sekolah lama, lampiran, dan peluru. Walau bagaimanapun, barang -barang paling menarik Jaeger datang dalam bentuk sumber tempat persembunyian.

   • Baca lebih lanjut: Summit1g dan XQC Escape dari Tarkov Scavenger Hunt berakhir dalam bencana

   Hampir semuanya boleh dibeli dengan subbles, kecuali barang -barang persembunyian yang memerlukan pertukaran item. Sekiranya anda ingin membina tempat persembunyian anda, anda perlu membuka kunci Jaeger dan mencari barang yang dia cari.

   Artikel berterusan selepas iklan

   Pastikan untuk melawat kedua -dua Pedagang dan Pasaran Lambak untuk mencari tawaran terbaik, dan ingat – perdagangan adalah kunci untuk mendapatkan pelarian terbaik dari Tarkov Gear.

   Leave a Reply

   Your email address will not be published. Required fields are marked *