D & D akan datang ke Minecraft | PC Gamer, Minecraft Dungeons & Dragons: Tarikh dan Butiran Siaran – Panduan Minecraft – IGN

Minecraft Dungeons & Dragons: Tarikh dan Butiran Siaran Minecraft

Termasuk juga banyak Dungeons Dene dan Dragons Beasties. Binatang, penonton, kiub gelatin, dan meniru semua membuat penampilan (mengapa selalu meniru?).

D & D akan datang ke Minecraft

Tambahan termasuk pengembaraan 10 jam dengan watak-watak yang disesuaikan dan dadu 20 sisi, dan akan datang tidak lama lagi.

Minecraft Mendapat Dungeon & Dragons DLC. Diturunkan semasa livestream langsung D & D pada hari Selasa, pek DLC akan termasuk tileset bertema, lokasi, musuh, dan pengembaraan naratif sepuluh jam yang ditetapkan di Alam Lupa.

The Tilesets bukan hanya barangan fantasi: mereka termasuk objek sebenar yang digunakan untuk bermain D & D: buku, dadu, permainan papan, dan juga skrin DM untuk menjaga mata pemain yang pesky dari gulungan (saya sangat suka kotak pizza mereka termasuk dalam treler).

Di sisi fantasi, “Lima Lokasi Lupa Lupa Ikonik” dimasukkan, dua daripadanya adalah lilin dan Icewind Dale, dan jelas ada tembakan dari Underdark di sana juga. Pemain akan dapat bermain sebagai barbar, paladin, penyihir, atau penyangak pada pengembaraan yang membolehkan mereka “menyesuaikan statistik watak mereka dan menggulung dadu 20 sisi untuk menentukan bagaimana untuk meneruskan dialog sepenuhnya.”

Termasuk juga banyak Dungeons Dene dan Dragons Beasties. Binatang, penonton, kiub gelatin, dan meniru semua membuat penampilan (mengapa selalu meniru?).

Sekiranya anda peminat bermain D & D di atas meja, mereka juga telah mengeluarkan kompendium yang besar di D & D di luar ciri -ciri yang ciri -ciri makhluk dari Minecraft Universe, seperti Creepers dan Endermen.

Pek DLC tidak lama lagi dan memerlukan Minecraft: Edisi Bedrock untuk dijalankan.

Buletin PC Gamer

Daftar untuk mendapatkan kandungan terbaik minggu ini, dan tawaran permainan hebat, seperti yang dipilih oleh editor.

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Minecraft Dungeons & Dragons: Tarikh dan Butiran Siaran Minecraft

Minecraft mempunyai baru DLC Dungeons & Dragons bertemakan Tiba dalam permainan, membolehkan anda memenuhi fantasi anda yang lebih baik daripada sebelumnya. Lawati lokasi ikonik, , pelbagai kelas dan mantra, dan banyak lagi!

.

Dungeons and Dragons DLC header.jpg

Tarikh Siaran Dungeons & Dragons DLC

DLC ini kini mempunyai tetingkap pelepasan umum Spring 2023. Lihat semula tidak lama lagi untuk melihat tarikh pelepasan yang dikemas kini!

Kandungan Dungeons & Dragons DLC

Ini DLC yang didorong oleh cerita . Sebahagian daripada raksasa ini termasuk; The Mindflayer, meniru, penonton, dan banyak lagi.

Tangkapan skrin (277) .png

Lawati lokasi klasik seperti Icewind Dale atau Candlekeep sama ada Barbarian, Rogue, Wizard, atau Paladin, dan menggunakan sistem tempur yang direka khas. Keupayaan khusus yang diserlahkan bersama pengumuman itu adalah kemampuan backstab penyangak. Menyelidiki sistem RPG yang penuh fleshed dengan peralatan yang menaikkan stat untuk membina kelas dan playstyle anda semasa anda pergi dalam perjalanan anda.

Dungeons & Dragons Mimic.jpeg

Crossover minecraft/D & D

Bukan sahaja D & D masuk ke Minecraft, Minecraft juga membuat jalan ke D & D. Ini datang dalam bentuk kompendium baru yang memperincikan statistik pelbagai perusuh bermusuhan Minecraft, termasuk Creeper, Enderman, Skeleton, dan banyak lagi. Ini membolehkan anda memasukkan beberapa makhluk ini secara semulajadi ke dalam sesi D & D anda, sekiranya anda berharap!

Monstrous Compendium.jpg

Sekiranya anda ingin melihat Compendium ini lebih lanjut, anda boleh mengaksesnya melalui tweet ini dari akaun Twitter Dungeon & Dragons rasmi.