Cyno Terungkap dalam Genshin Impak: Kemampuan, Sumeru Lore, Tarikh Siaran – Dexerto, Bilakah Cyno dilepaskan di Genshin Impact? Dot eSports

Bilakah Cyno dibebaskan dalam kesan Genshin

Cyno, Judicator of Secrets akan datang dalam Genshin Impact Version 3.1 sebagai sebahagian daripada spanduk fasa pertama. Itu bermakna dia akan dimainkan sebaik sahaja kemas kini jatuh 28 September 2022.

Cyno Terungkap dalam Genshin Impak: Kemampuan, Sumeru Lore, Tarikh Siaran

Cyno melihat ke bawah dalam kesan Genshin

Hoyoverse

Cyno akhirnya diturunkan secara rasmi dalam kesan Genshin sebagai watak yang boleh dimainkan. .

Dengan Sumeru akhirnya di sini dengan kedatangan Genshin Impact Version 3.0, pengembara akhirnya mengenali watak -watak dari Dendro Nation.

Cyno adalah pemain pertama yang menjadi akrab dengan kembali ketika, dan sekarang dia akhirnya melancarkan sebagai watak yang boleh dimainkan. Hoyoverse mendedahkan sebanyak 22 Ogos dengan penggodanya, dan kini ia telah disahkan menjelang versi 3..

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Inilah semua yang anda perlu tahu mengenai Cyno dalam Genshin Impact, termasuk kebolehannya, tradisi, dan tarikh pelepasannya.

Kandungan

  • Siapa Cyno dalam Impak Genshin?
  • Kemampuan Cyno dalam Impak Genshin
  • Pelakon suara Cyno
  • Tarikh Siaran

Cyno adalah salah satu watak pertama yang digoda dari Sumeru terima kasih kepada penampilannya di Manga Impak Genshin.

Pelakon suara Cyno

Menjelang Pengenalan Cyno kepada Genshin Impact, butiran mengenai pelakon suara Inggeris dan Jepunnya telah disahkan.

Irino Miyu akan bermain sarjana dalam bahasa Jepun, sementara Alejandro Saab akan mengendalikan tugas suara untuk dub Inggeris.

Artikel berterusan selepas iklan

. Miyu mungkin paling terkenal kerana bermain sora di francais Kingdom Hearts, sementara Saab baru -baru ini menyuarakan Yuri Leclerc dalam Lambang Kebakaran Tiga Harapan dan Tiga Rumah.

Tarikh Siaran Cyno di Genshin Impact

Cyno, Judicator of Secrets akan datang dalam Genshin Impact Version 3.1 sebagai sebahagian daripada spanduk fasa pertama. Itu bermakna dia akan dimainkan sebaik sahaja kemas kini jatuh 28 September 2022.

Artikel berterusan selepas iklan

Dia akan disertai oleh watak baru Candace dan Nilou, yang juga akan dikeluarkan dalam kemas kini seterusnya.

?

Selepas kira -kira dua tahun, dia akhirnya akan tiba di Teyvat.

Walaupun kebanyakan Impak Genshin Watak sama ada sepenuhnya rahsia sehingga mereka dilancarkan atau ditemui sebentar sebelum mereka dibebaskan, beberapa yang dipilih telah ditarik oleh Mihoyo sekitar ketika permainan dilancarkan dan belum tiba di Teyvat.

Salah satu watak seperti itu ialah Cyno, watak polearm elektro yang pemain telah sabar menunggu sejak dia dilancarkan kira -kira dua tahun yang lalu.

Berikutan besar -besaran Impak Genshin .0 Kemas kini yang membawa ketibaan Dendro yang lama ditunggu-tunggu sebagai elemen yang boleh dimainkan melalui watak Dendro Bow lima bintang Tighnari dan watak Dendro Bow Bow Collei, bintang-bintang, pemain sudah tertanya-tanya apabila mereka dapat mencapai watak-watak baru yang bocor dan akan datang yang akan datang dan akan datang. Walaupun sebahagian besar tarikh pelepasan untuk watak-watak masa depan masih belum diketahui, beberapa tarikh pelepasan rasmi watak yang akan datang telah diumumkan, termasuk tarikh pelepasan untuk watak elektro lima bintang Cyno.

Bilakah Cyno’s Banner di Impak Genshin?

Cyno adalah Mahamatra Jeneral Sumeru Akademiya, yang bermaksud bahawa dia menguatkuasakan peraturan yang ketat bahawa sekolah itu memerintah para penyelidik yang menghadiri Akademiya. .

Mengejar pengetahuan adalah aspek penting dari Sumeru Akademiya, tetapi sama pentingnya adalah mengamalkan integriti akademik. Oleh itu, Cyno bekerja sangat sukar untuk memastikan tidak ada yang melanggar peraturan tersebut dan jika mereka melakukannya, mereka ditangkap dan ditegur kerana melakukannya.

Cyno yang sangat berdedikasi akan tiba untuk menyampaikan keadilan dalam versi 3.1 kemas kini Impak Genshin pada Sept. 28, 2022. . Karakter empat bintang yang kontroversial Candance akan debut bersama beliau di sepanduk ini dan bersama-sama dengan watak lima bintang, yang rerun akan berlaku serentak dengan Cyno.

Sepanduk “Twilight Arbiter” dengan Cyno akan berjalan dari masa itu Versi Genshin 3.1 kemas kini berjalan lancar sehingga sekitar separuh sepanjang tempoh kemas kini. Pada masa ini tidak diketahui apabila sepanduknya akan berakhir, tetapi pemain mungkin mengharapkan ia berjalan selama kira-kira tiga minggu sebelum ia kemudian digantikan dengan debut watak Hydro Sword lima bintang Nilou dan rerun lima bintang Geo Sword Watak Albedo Albedo.

Penulis Kakitangan di Dot Esports terutamanya meliputi Minecraft, Genshin Impact, MC Championship (MCC), Disney Dreamlight Valley, Games Gaming, dan Streaming. Dia telah menulis dan bermain sepanjang hayatnya dan kini menghabiskan waktunya menggabungkan kedua -duanya. Kacee lulus dari San Diego State University pada tahun 2021 dengan Ijazah Sarjana Muda dalam Bahasa Inggeris dan Sijil Pengeditan dan Penerbitan Kreatif. Dia kemudian menyertai dot eSports sebagai penulis lepas pada tahun 2022 sebelum beralih kepada penulis kakitangan pada tahun 2023. Di masa lapangnya, dia suka membeli lebih banyak buku daripada dia boleh membaca, bermain bersendirian atau dengan rakan -rakan, minum terlalu banyak teh, berjuang untuk bersaing dengan semua streamer yang dia suka menonton, menghadiri konsert, fangirling melalui filem dan televisyen, mendengar untuk muzik, dan menghabiskan masa bersama keluarganya, kawan, dan haiwan peliharaan, yang merupakan bahagian paling penting di dunia.