Cyberpunk 2077 Wanita La Mancha Gig Walkthrough, Wanita A La Mancha | Cyberpunk 2077 Wiki

Wanita a la mancha | Cyberpunk 2077 Wiki

Objektif: Force Anna Hamill untuk menjatuhkan siasatan polisnya

Cyberpunk 2077 Wanita La Mancha Gig Walkthrough

Wanita La Mancha adalah pertunjukan di Cyberpunk 2077 (cp77). Laluan ini akan membimbing anda melalui semua langkah wanita La Mancha Gig (Side Quest).

Kawasan: Watson (kabuki)
Pemberi Quest: Regina Jones
Keperluan: Jangkau Jalan Cred Rank 1
Ganjaran: 195 XP / 438 Street Cred / € $ 3700
Maklumat Misi: Jenis gig: pistol untuk disewa

Objektif: Force Anna Hamill untuk menjatuhkan siasatan polisnya

Lokasi: Pasar Kabuki

Anna Hamill adalah polis berdarah biru, melalui dan melalui. Jenis yang anda harapkan dapat dilihat dalam beberapa promo NCPD. Cantik, pintar, jujur ​​dengan kesalahan. Dengan kata lain, cemara yang sangat buruk untuk bandar malam.

Rakannya NCPD adalah cerita lain. Mereka semua mempunyai masalah kembali dari duduk di dompet lemak.

Kerja Hamill sekarang ini menjadikan mereka semua pecah di sarang. Dia menggali roket penyeludupan di pasar Kabuki, yang – jika dia membuat kemajuan sebenar – bermakna biz buruk untuk kewangan rakannya. Mereka mahukan seseorang dari luar kawasan untuk menggigit perkara ini dalam tunas.

Biasanya di sinilah saya akan meninggalkannya, tetapi saya ingin menambah satu perkara lagi. Saya agak tidak enak untuk gadis itu. Sebaliknya dia tidak rata jika anda dapat mengelakkannya. Meyakinkannya untuk melangkau bandar, atau menjatuhkan kes itu dan membuat perubahan kerjaya sekurang -kurangnya.

Objektif:

 • Tanya di sekitar pasaran mengenai Anna Hamill [Pilihan]
 • Cari Anna Hamill
 • Berhadapan dengan Anna Hamill
 • Tinggalkan kawasan

Permulaan Lokasi: Wanita La Mancha

Tanya di sekitar pasaran mengenai Anna Hamill [Pilihan]

Dari pintu masuk ke pasar, menuju ke tangga dan berbincang dengan individu yang akan menjauhkan diri dari pendirian makanan dan duduk di atas kerusi, di tengah -tengah pasaran. Pilih untuk memindahkan gambar ke IMAD:

 • [Pemindahan gambar] Mencari Anna Hamill.
 • Bukan pekerjaan paling selamat.

Pilih untuk membayar mereka wang dan dapatkan maklumat dari IMAD.

 • € $ 600 € $ di sini, sekarang bercakap.
 • Tidak mendapat wang daripada saya.

Ini adalah cara paling mudah untuk mendapatkan maklumat dan jika anda seorang Nomad Imad akan membantu anda tanpa perlu membayarnya. Sebagai alternatif, anda juga boleh menyuap pelacur tempatan atau melihat Ripperdoc tempatan. Imad kemudian akan memberitahu anda di mana Anna berada.

Cari Anna Hamill

Anna boleh didapati di sebelah pasar, di dalam bilik dengan tanda hotel di atasnya.

Berhadapan dengan Anna Hamill

Sebaik sahaja anda sampai ke pintu, bayar wang untuk menyewa bilik untuk malam dan mengakses hotel. Kepala di dalam dan naik tangga ke tingkat atas hotel. Masukkan pintu lurus ke hadapan jika anda mempunyai cukup mata ke dalam kemampuan teknikal anda. Setelah berhadapan dengannya, tetap diam dan jangan bergerak atau dia akan menyerang.

Sekiranya anda seorang nomad, anda boleh memainkan perbualan menggunakan pilihan dialog nomad, di mana dia akan berhenti menyerang dan meninggalkan bandar hidup.

Sebagai alternatif, dia akan menyerang anda tidak kira pilihan dialog, melainkan jika anda memberitahunya bahawa atasannya meletakkan karunia di kepalanya, yang dapat dicapai dengan memilih pilihan dialog berikut:

 • Di sini untuk memberi amaran kepada anda.
 • Hanya mahu menolong anda.
 • Rakan anda di ncpd.

Tinggalkan kawasan

Tidak kira apa pilihan yang anda pilih, sebaik sahaja anda berurusan dengan Anna meninggalkan pasaran dan kawasan sekitarnya untuk menyelesaikan pertunjukan.

Ini menamatkan wanita La Mancha Gig di Cyberpunk 2077 (cp77).

Untuk semua langkah pencarian yang lain, lihatlah Cyberpunk 2077 Walkthrough Lengkap.

Wanita a la mancha | Cyberpunk 2077 Wiki

Woma a la mancha gigs cyberpunk 2077 wiki min

Wanita a la mancha ialah Pertunjukan dalam Cyberpunk 2077. Wanita a la mancha boleh diperoleh dari Regina Jones. Melengkapkan pertunjukan di Cyberpunk 2077 menghasilkan anda mengalami mata dan boleh memberi ganjaran kepada anda dengan beberapa item.

Anna Hamill adalah polis berdarah biru, melalui dan melalui. Jenis yang anda harapkan dapat dilihat dalam beberapa promo ncpd. Cantik, pintar, jujur ​​dengan kesalahan. Dengan kata lain, sangat buruk untuk bandar malam.

Rakannya NCPD adalah cerita lain. Mereka semua mempunyai masalah kembali dari duduk di dompet lemak. Kerja Hamill sekarang ini menjadikan mereka semua pecah di sarang. Dia menggali raket penyeludupan di pasar kabuki, yang – jika dia membuat kemajuan sebenar – bermaksud biz buruk untuk kewangan temannya. Mereka mahukan seseorang dari luar kawasan untuk menggigit perkara ini dalam tunas.

Biasanya di situlah saya akan meninggalkannya, tetapi saya ingin menambah satu perkara lagi. Saya agak tidak enak untuk gadis itu. Sebaliknya dia tidak rata jika anda dapat mengelakkannya. Meyakinkannya untuk melangkau bandar, atau menjatuhkan kes itu dan membuat perubahan kerjaya sekurang -kurangnya.

Wanita a la mancha objektif cyberpunk 2077

Force Anna Hamill untuk menjatuhkan siasatan polisnya

 • Tanya sekitar pasaran mengenai Anna Hamill. [Pilihan]
 • Wanita a la mancha.
 • Berhadapan dengan Anna Hamill.
 • Tinggalkan kawasan.

Wanita a la mancha gig walkthrough cyberpunk 2077

Pertunjukan ini dibuka dan diberikan kepada anda oleh Regina Jones apabila anda mencapai tahap 1, untuk mencetuskan pertunjukan, anda mesti memandu atau merayau di sekitar kawasan Kabuki di Watson. Pergi ke lokasi yang ditandakan sehingga anda sampai ke pasaran Kabuki. Sebaik sahaja anda tiba, pergi ke pasaran dan bercakap dengan individu nomad yang baru saja selesai bercakap dengan salah satu vendor di sana. Dia juga akan duduk di atas kerusi di pasaran. Sebaik sahaja anda bercakap dengannya, anda boleh menyuapnya untuk memberi anda maklumat mengenai Anna Hamill atau, dapatkan maklumat secara percuma jika anda memilih Laluan Kehidupan Nomad. Sebaik sahaja anda mendapatkan maklumat yang diperlukan, ikuti lokasi yang ditandakan hanya ke tepi pasar, di dalam sebuah hotel di atas lantai di atas tanda hotel.

Sebaik sahaja anda sampai ke pintu, kepala ke tingkat atas sehingga anda sampai ke tingkat atas hotel. Sekali di sana, buka pintu menggunakan keupayaan teknikal tetapi jangan terus terus menerus. Tetap diam kerana Anna akan mempunyai pistol yang menunjuk kepada anda dan boleh memulakan pertempuran jika anda tidak tetap diam. Sekiranya anda seorang nomad, anda boleh terus menggunakan dialog nomad untuk membawanya meninggalkan bandar malam hidup. Sebagai alternatif, anda boleh mendapatkan hasil itu dengan hanya memberitahunya bahawa anda berada di sana untuk memberi amaran kepadanya dan membantunya. Setelah selesai, tinggalkan kawasan itu dan anda akan menerima panggilan dari Regina yang akan menandakan berakhirnya pertunjukan.

Cara Membuka Kunci Wanita La Mancha Gig di Cyberpunk 2077

 • Pemberi Quest: Regina Jones
 • Lokasi: Pasar Kabuki

Wanita a la mancha gig ganjaran cyberpunk 2077

 • 195 XP
 • € $ 3700
 • 438 Jalan Cred

Wanita A La Mancha Notes & Tips Cyberpunk 2077

 • Terdapat penjual runcit yang duduk di pasaran yang dapat memberikan maklumat di lokasinya sebagai pertukaran untuk kredit
  • Sekiranya anda seorang streetkid, jika akan memberikan maklumat tersebut secara percuma