Cyberpunk 2077: Semua Pilihan Romantik | Steelseries, Cyberpunk 2077 Romances – Siapa yang Boleh Anda Romantik? | Pcgamesn

Cyberpunk 2077 Romances – siapa yang boleh anda percintaan

Jika anda berminat untuk menjalin hubungan dengan Kerry, anda mesti melengkapkan prasyarat ini terlebih dahulu:

Cyberpunk 2077: Semua Pilihan Romantik

Anda boleh memasukkan hubungan dengan pelbagai watak di Cyberpunk 2077. Inilah panduan kepada semua orang yang boleh anda temui dalam permainan.

Cyberpunk 2077 mungkin semua tentang kelebihan, ketamakan, dan hedonisme di masyarakat dystopian di bandar malam, tetapi masih ada ruang untuk percintaan di tengah -tengahnya semua. Sepanjang permainan, anda masih mempunyai banyak masa untuk mencari cinta. Ia mungkin mengejutkan bahawa anda sebenarnya boleh memasuki hubungan dengan beberapa watak yang anda habiskan masa bersama sepanjang permainan. Sama seperti siri CD Projekt Red’s The Witcher, anda juga boleh menjadi intim dengan watak pilihan anda.

Tetapi di mana anda bermula ketika datang ke percintaan? Kami mempunyai panduan untuk semua yang anda perlu tahu tentang jatuh cinta, gaya siber. Sama ada anda berada di Nomad Panam Palmer yang mencabar atau anda sudah bersedia untuk menjadikannya rasmi dengan rocker Kerry, kami mendapat punggung anda ketika datang untuk mencari seseorang yang istimewa dalam permainan.

Watak apa yang boleh anda cintai di cyberpunk 2077?

Walaupun terdapat beberapa watak yang anda boleh berakhir dari segi pertemuan intim ringkas, hanya ada empat jalan percintaan utama. Watak -watak itu termasuk Judy Alvarez, Panam Palmer, River Ward, dan Kerry Eurodyne. Setiap watak dilengkapi dengan set prasyarat mereka sendiri sebelum anda dapat memasuki hubungan mempunyai adegan intim anda sendiri dengan mereka. Keempat -empat watak akan muncul semasa permainan sebagai pemain utama dalam kisah atau pencarian sampingan, jadi anda tidak boleh merindui mereka. Inilah siapa yang akan anda cari untuk merayu di cyberpunk 2077.

Judy Alvarez

Judy melepak di Moxes

Sumber: CD Projekt Merah

V anda mesti mempunyai jenis badan feminin dan suara untuk romantik Judy.

Judy Alvarez adalah watak yang akan anda jumpai semasa berada di questline untuk menarik diri dari menara Arasaka. Dia adalah salah seorang rakan Evelyn Parker dan juruteknik Braindance pakar. Dia mungkin agak sukar untuk bersama -sama pada mulanya, tetapi dia tidak lama lagi membuka dengan cara yang besar.

Jika anda berminat untuk menjalin hubungan dengan Judy, anda mesti melengkapkan prasyarat ini terlebih dahulu:

 • Menolak rancangan atau pembayaran Maiko semasa pencarian sampingan “Pisces”.
 • Pergi menyelam dengan Judy, kemudian luangkan malam dalam usaha sampingan “Lagu Piramid”.
 • Pilih untuk mencium Judy apabila pilihan dibuka dalam pencarian sampingan “Lagu Piramid”.
 • Bercakap dengan Judy pada waktu pagi selepas pertemuan intim anda dan beritahu dia bahawa anda berada di awal hubungan semasa pencarian sampingan “Lagu Piramid”.

Panam Palmer

Panam menunggu di atas motosikalnya untuk V di Badlands

*Sumber: CD Projekt Merah

V anda mesti mempunyai jenis badan maskulin dan suara untuk romantik Panam.

PANAM adalah wanita nomad yang kuat dan kuat yang akan anda temui semasa pencarian yang dibelanjakan di Badlands. Dia bebas dan kasar di sekeliling tepi, tetapi ketika dia mengambil berat tentang seseorang, dia memperlakukan mereka seperti keluarga.

Jika anda berminat untuk menjalin hubungan dengan PANAM, anda mesti melengkapkan prasyarat ini terlebih dahulu:

 • Menggoda dengan PANAM sebaik sahaja anda dapat semasa pencarian “penunggang pada ribut”.
 • Jangan beritahu sesiapa rancangan Panam semasa usaha sampingan “dengan sedikit bantuan dari rakan -rakan saya”.
 • Jangan Beritahu Panam Anda membantunya untuk wang semasa usaha sampingan “dengan sedikit bantuan dari rakan -rakan saya”.
 • Disegerakkan dengan PANAM semasa pencarian sampingan “Queen of the Highway”.

Ward River

Sungai melihat di V, bersedia untuk cinta untuk berkembang

Sumber: CD Projekt Merah

V anda mesti mempunyai jenis badan feminin dan suara ke Sungai Romance.

Sungai adalah polis yang baik dan jujur ​​di sisi keadilan di bandar malam. Dia sukar di luar, tetapi sensitif di bahagian dalam dengan ikatan yang kuat dengan saudaranya. Dia mahu berbuat baik oleh orang yang dia bersumpah untuk melindungi dan berkhidmat.

Jika anda berminat untuk menjalin hubungan dengan sungai, anda mesti melengkapkan prasyarat ini terlebih dahulu:

 • Simpan Randy semasa pencarian sampingan “The Hunt”.
 • Biarkan Sungai tahu bahawa anda berminat dengannya secara romantis semasa pencarian sampingan “The Hunt”.
 • Ambil kesempatan untuk mencium sungai ketika dapat semasa usaha sampingan “mengikuti sungai”.
 • Biarkan Sungai tahu bahawa anda mahu menjalin hubungan dengannya dalam usaha sie “mengikuti sungai.”

Kerry Eurodyne

Kerry berkongsi pemandangan bandar malam dengan V

Sumber: CD Projekt Merah

V anda mesti mempunyai jenis badan lelaki dan suara untuk percintaan Kerry.

Kerry dulu bermain bersama Johnny Silverhand di band Samurai. Dia adalah seorang legenda di bandar malam dan menjalani kehidupan bintang rock. Walaupun dia akan selalu mempunyai perkara untuk Johnny, dia mendapat sedikit ruang di hatinya untuk V juga, jika anda memainkan kad anda dengan betul.

Jika anda berminat untuk menjalin hubungan dengan Kerry, anda mesti melengkapkan prasyarat ini terlebih dahulu:

 • Bermain -main dengan Kerry sebaik sahaja anda boleh dan seberapa kerap yang anda boleh semasa pencarian sampingan “minum bot”.
 • Biarkan Kerry tahu bahawa anda berminat dengannya secara romantis semasa pencarian sampingan “Minuman bot”.

Bahawa tidak untuk mencari percintaan di bandar malam, kecuali untuk beberapa satu-satunya. Hubungan mana yang akan anda pilih akhirnya?

Baca lebih lanjut

 • Keperluan Sistem PC Cyberpunk 2077
 • Hadiah terbaik untuk peminat Cyberpunk 2077
 • Yang mencipta genre cyberpunk?

Bersedia untuk berbual mengenai semua perkara Cyberpunk 2077? Sertailah pelayan Discord Steelseries rasmi untuk banyak bercakap mengenai bandar malam.

Cyberpunk 2077 Romances – siapa yang boleh anda percintaan?

Terdapat pelbagai Pilihan Romantik di Cyberpunk 2077, Oleh itu, walaupun tidak dapat turun dan kotor dengan Johnny Silverhand, masih terdapat banyak watak untuk terlibat. Bandar Malam dipenuhi dengan keindahan yang ditambah, dan jika anda menginginkan beberapa tindakan orang pertama, anda boleh merenung seseorang-selagi keinginan anda disumbangkan.

Sama ada matlamat anda adalah untuk menetap dengan rakan kongsi yang sempurna, atau anda ingin bersambung dengan sebanyak mungkin orang, CD Projekt Red membolehkan anda berlari liar, tanpa memerlukan mod Cyberpunk 2077. Berikut adalah setiap pilihan romantik yang terdapat dalam permainan RPG dan keperluannya, serta apa -apa kesan yang mungkin ada pada cerita.

Cyberpunk 2077 Romances

Cyberpunk 2077 mempunyai pilihan hubungan jangka panjang dengan keseluruhan plot mereka sendiri-Witcher 3-style- Jadi menginjak dengan teliti kerana mana -mana percintaan dapat mengubah perjalanan permainan anda.

Dengan lebih daripada sekadar peluang heteroseksual yang ditawarkan, anda mungkin menganggap anda tidak terlalu terhad dalam pilihan anda, tetapi juga watak AI perlu memberi persetujuan. Seperti semua pertemuan romantis dalam permainan, anda akan tahu apabila anda hendak menutup perjanjian apabila pilihan dialog dengan bibir pursed muncul, tetapi hanya jika anda menandakan kotak NPC itu.

Untuk benar-benar memanfaatkan tindakan di skrin, anda sentiasa boleh menghidupkan atau mematikan Cyberpunk 2077 di dalam menu.

Pilihan Romantik Cyberpunk 2077: Panam Palmer

Cyberpunk 2077 Panam Romance

 • Keperluan: Badan V Masculine, apa -apa suara

Panam Palmer, The Nomad Mercenary, boleh menjadi pilihan percintaan untuk lelaki V, jika anda meletakkan usaha. Semasa Act Two, Johnny akan mencadangkan anda menuju ke kelab akhirat. Pemilik kelab, Rogue, akan menghubungi anda dengan PANAM. Ini akan membuka kunci Questline Nomad di mana anda akan berpeluang bekerja rapat dengan Panam pada beberapa misi.

Setuju untuk membantu Panam pergi selepas Nash dan bukannya berurusan dengan Hellman terlebih dahulu, kemudian menghantarnya kembali selepas kehidupan semasa usaha perang dengan mengambil minat terhadap masalahnya. Setelah beberapa waktu berlalu, terima permintaan Panam untuk membantu menyelamatkan Saul. Sebaik sahaja anda menemui Saul dan melarikan diri dari Wraiths, akhirnya anda akan berpeluang untuk berpihak kepada Panam dalam perbualan. Apabila Saul pergi tidur, Panam akan selesa dengan anda di sofa, tetapi jangan memulakan apa -apa lagi – pilih pilihan tengah (“anda membuat keputusan”) apabila dia bertanya apa yang anda ada dalam fikiran.

Setelah melengkapkan lebih banyak tindakan dua pencarian utama, Panam akan menghubungi anda lagi meminta pertolongan. Mengikuti pencarian ini, anda akan pergi ke stesen kereta api di mana Panam akan mengemukakan soalan di bahagian atas menara. Dari sudut ini dan seterusnya, anda sepatutnya dapat membuat kemajuan ke Panam tanpa menyikat anda. Pencarian Terakhir, Ratu Lebuhraya, melihat anda dan Panam mengambil tangki baru nomad untuk putaran. Pilihan dialog yang ditandai dengan bibir yang ditarik akan membolehkan anda memulakan percintaan dengan PANAM, yang boleh berubah menjadi sesuatu yang serius.

Pilihan Romantik Cyberpunk 2077: Judy Alvarez

Cyberpunk 2077 Judy Romance

 • Keperluan: Badan f feminin, suara feminin

Untuk merenung pakar Braindance, Judy Alvarez, anda perlu menjadi wanita v. Semasa Act Two, anda akan menerima usaha cinta automatik untuk mencari Evelyn Parker. Judy dekat dengan Evelyn, jadi penting untuk memeliharanya dalam gelung dengan menelefonnya apabila peluang itu timbul. Anda akan berpeluang menghubungi Judy dalam beberapa misi seterusnya selepas cinta automatik, termasuk ruang di antara, bencana, dan kehidupan berganda. Pastikan dia dimaklumkan sepanjang masa, tetapi berhati -hati untuk tidak mengganggu dia.

Di sinilah perkara mula menjadi sengit – jika anda merosakkan mana -mana pilihan di sini, peluang anda untuk romantik Judy sudah berakhir. Semasa Pisces Quest, anda harus menolak untuk membantu Maiko, atau sekurang -kurangnya menolak pembayarannya. Peluang timbul untuk bertanya kepada Judy apa yang difikirkannya mengenai keadaan sebelum dipaksa membuat keputusan, pastikan anda merujuknya terlebih dahulu.

Anda akan berpeluang untuk percintaan pada akhir Pencarian Lagu Piramid. Terima jemputan Judy dan kemudian tawarkan untuk bermalam bersama. Anda tidak perlu bermalam dengan Judy, bagaimanapun, kerana anda mempunyai pilihan untuk memulakan hubungan jangka panjang dengannya. Sekiranya anda ingin meneruskannya, pastikan anda mencium Judy di bilik mandi dan bercakap dengannya di dermaga di luar pada waktu pagi. Apabila dia bertanya kepada anda bagaimana perasaan anda pada malam tadi, jawabnya dengan mengatakan “permulaan sesuatu yang luar biasa.”

Pilihan Romantik Cyberpunk 2077: Kerry Eurodyne

Cyberpunk 2077 Kerry Romance

 • Keperluan: Badan V Masculine, Suara Maskulin

Untuk merenung gitaris utama Samurai, Kerry Eurodyne, anda perlu menjadi lelaki v. Terdapat peluang untuk bermain -main dan mencium Kerry sebelum pencarian minuman bot, tetapi mereka tidak perlu untuk merenungnya. Semasa minuman bot, Kerry akan meminta bantuan anda untuk masuk ke dalam kapal layar, memberi anda pilihan untuk menciumnya. Selepas adegan ini, anda akan berakhir di pantai dengan Kerry. Dari sudut ini, semua yang anda perlu katakan kepada Kerry adalah bahawa anda ingin menjalin hubungan dengannya.

Cyberpunk 2077 Pilihan Romantik: Ward River

Cyberpunk 2077 River Romance

 • Keperluan: Badan feminin, suara

Sekiranya anda ingin merenung bekas pegawai NCPD, Ward River, pilihan ini hanya tersedia untuk wanita v. Sebaik sahaja anda bertemu dengan Sungai semasa saya melawan pencarian undang -undang, usaha baru bernama Hunt akan membuka peluang untuk percintaan. Kunci Swaying River adalah untuk mendapatkan hasil terbaik dalam usaha ini, ini bermakna memastikan anda mencari Randy hidup. Sekiranya anda membuat tekaan yang salah selepas menonton Braindances, ini boleh mengakibatkan Sungai dan Randy mati.

Selepas anda menyelamatkan Randy, anda perlu sama -sama meyakinkan Sungai bahawa Vengeance bukan pilihan terbaik, atau membantunya meneruskan usaha beliau. Jika anda memilih pilihan “Count Me Out”, anda tidak akan berpeluang untuk merenungnya. Usaha seterusnya, mengikuti sungai, adalah misi mudah yang berakhir dengan perbualan di atas menara air. Dari sudut ini, semua pelayaran yang lancar, hanya mencium sungai apabila diberi pilihan, dan anda boleh mengambil perkara lebih jauh dengan memberitahunya “Saya rasa baik di sekeliling anda.”

Pilihan Romantik Cyberpunk 2077: Meredith Stout

Cyberpunk 2077 Meredith Stout Romance

 • Keperluan: Sebarang jenis badan atau suara

Romancing Meredith Stout bukanlah tugas yang mudah, dan anda tidak boleh memasuki hubungan dengannya, tetapi ada langkah -langkah yang boleh anda ambil untuk menggantikan Corpo yang kejam untuk memihak kepada anda. Meredith memerlukan bantuan berurusan dengan geng Maelstrom semasa pencarian pickup. Sekiranya anda bercakap dengan Meredith sebelum berurusan dengan Maelstrom, dia akan memberi anda cip kreditnya. Berikutan pencarian bencana itu, Meredith akan menghantar mesej kepada anda mengatakan “Militech bermain seperti yang saya harapkan”, membuka pilihan untuk bekerja dengannya lagi. Balas dia meminta untuk melihat dakwatnya dan dia akan menjemput anda ke motel tanpa nombor. Pekerjaan selesai.

Hasil Romantik Cyberpunk 2077

Hubungan dengan Panam, Judy, River atau Kerry boleh menjejaskan cara permainan anda bermain, dan anda juga boleh mencuba dan merenung dua pada masa yang sama. Oleh kerana keutamaan mereka, anda hanya boleh merenung Kerry dan Panam, atau sungai dan Judy secara serentak. Anda perlu memilih yang boleh dilakukan pada akhirnya, yang menentukan yang mana dari ujung cyberpunk 2077 yang berlainan.

Romantik Cyberpunk 2077 Lain

Terdapat segelintir romantik lain – dan pengakhiran – dalam cerita Cyberpunk 2077, tetapi tidak begitu mendalam seperti ini. Dalam usaha yang tidak pernah pudar, anda akan mengalami percintaan ringkas dengan Alt Cunningham melalui kenangan Johnny. Johnny juga memulakan dua lagi pertemuan, dengan Pindaan Rogue dan Ruby Collins, sambil mengawal badan V. Akhirnya, jika anda tidak hebat dengan orang, anda hanya boleh menggunakan Joytoys – pekerja seks Night City – di pelbagai tempat dalam permainan.

Mereka semua pilihan cyberpunk 2077 yang kami dapati setakat ini. Kami mempunyai lebih banyak maklumat mengenai watak -watak ini dan Cyberpunk 2077 yang lain jika anda tertanya -tanya siapa lagi yang akan anda jumpai di Night City, dan periksa Panduan Senjata Ikonik Cyberpunk 2077 kami jika anda ingin menggunakan sesuatu selain Sir John Phallustiff.

Christian Vaz di barat London, dilahirkan dan dibesarkan, Christian menghabiskan sebahagian besar hari -harinya bermain permainan seperti Elden Ring dan Genshin Impact. Anda juga akan mendapati dia meneroka alam semesta di Starfield dan mengamalkan kombo di Street Fighter 6.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.