CS: Perintah Konsol Pergi – Yang Paling Berguna Pada tahun 2023, CS yang paling berguna: Perintah CHEAT GO | Cara Menggunakan Cheats Dalam CS: Pergi | Dmarket | Blog

Semua CS: Perintah CHEAT GO | Cara Menggunakan Cheats Di CS: Pergi

Dayakan Konsol Pemaju:

CS paling berguna: Perintah Konsol Pergi pada tahun 2023

Dapatkan tetapan paling sempurna sebelum menyertai pelayan.

Aditya Singh Rawat
Dikemas kini pada: 12 Jan 2023, 04:15 pagi

.

Perintah konsol boleh digunakan untuk mengubah antara muka pengguna permainan, menyesuaikan banyak tetapan, meningkatkan prestasi sistem, dan banyak lagi.

Berikut adalah kompilasi terkini CS yang paling berguna: Perintah Konsol Pergi yang akan sangat membantu semua pemain.

Walaupun selepas satu dekad, pemain lama dan baru sentiasa mencari CS yang terbaik: Perintah Konsol Pergi yang dapat membantu meningkatkan permainan mereka di dalam dan di luar pelayan. .

Ini kerana setiap pemain mempunyai keperluan khusus mengikut mana yang mereka perlukan untuk memilih CS tertentu: Perintah Konsol GO yang sebenarnya akan memberi manfaat kepada mereka seperti tempoh pelancaran yang lebih pendek, peningkatan prestasi sistem, dan peningkatan lain. Cukup menggunakan apa -apa secara rawak tidak akan menghasilkan apa -apa hasil positif, sebaliknya, ia dapat melambatkan sistem atau menghasilkan isu -isu serius yang lain.

Idea di sebalik menggunakan arahan konsol adalah untuk membuat CS: pergi lebih efisien, jadi pemahaman yang tepat tentang apa yang mereka lakukan dan pengetahuan tentang cara menggunakannya adalah penting.

Mengingat ini, berikut adalah senarai terkini mengenai arahan konsol yang paling berguna untuk CS: Pergi. Lihat semua arahan yang disenaraikan di bawah, apa yang mereka lakukan, dan gunakan yang anda fikir boleh memberi manfaat kepada sistem dan permainan anda.

CS Terbaik: Perintah Konsol Pergi 2023 – Panduan Lengkap

CS: Go adalah salah satu penembak kompetitif yang paling disesuaikan di dunia dan ini kerana tahap akses yang mendalam yang diberikan oleh injap kepada semua penggunanya.

Walaupun beberapa tetapan umum tersedia untuk semua orang, barangan yang lebih rumit boleh tweak dengan menggunakan arahan konsol seperti antara muka pengguna permainan, akses percuma ke atas reka bentuk crosshair, pengikat utama, dan banyak lagi.

Cara Menggunakan CS: Pergi Konsol?

Untuk memulakan, semua arahan konsol boleh ditambah oleh pengguna melalui konsol dalam permainan. Pemain hanya boleh menekan Tilde (`) untuk membuka konsol selepas membuka permainan, jika ia tidak dibuka maka anda boleh pergi ke ‘Tetapan’ dan periksa kotak ‘Enable Developer Console’.

Catatan: Anda mungkin perlu memulakan semula permainan sekali selepas membolehkan konsol dalam permainan, agar ia berfungsi dengan baik.

Cara Mengaktifkan CS: Pergi Konsol

Perintah Konsol Paling Berguna untuk CS: Pergi

Sekarang anda tahu bagaimana untuk mengaktifkan CS: GO Console dan di mana untuk menaip semua arahan, mari bergerak ke hadapan dan periksa beberapa yang paling berguna yang dapat membantu meningkatkan pengalaman permainan anda, prestasi sistem, atau kedua -duanya.

Perintah Konsol Terbaik untuk Meningkatkan CS: Pergi Prestasi

Perintah Konsol ini membantu maklumat akses pengguna mengenai FPS dan maklumat teknikal lain, yang sentiasa dipaparkan semasa perlawanan.

Perintah konsol ini akan menyesuaikan FPS berdasarkan keadaan optimum sistem anda.

Semua CS: Perintah CHEAT GO | Cara Menggunakan Cheats Di CS: Pergi

menjual barang

Tajuk artikel ini mungkin kelihatan membingungkan. . Ini mengenai undang -undang CS: Perintah cheat Go yang digunakan terutamanya untuk amalan dan keseronokan. Fungsi ini dibina ke dalam permainan, dan anda tidak boleh mendapatkan VAC yang dilarang menggunakannya. Oleh itu, ia adalah selamat dan tidak seperti aktiviti penipuan lain, ia tidak akan mengharamkan anda.

Cara Menggunakan Perintah Cheat di CS: Pergi

Cara terbaik untuk menggunakan CS: Perintah cheat Go adalah untuk tujuan amalan sama ada di luar talian atau pelayan swasta dalam talian. Contohnya, anda boleh cuba untuk Wallhack tanpa sebarang risiko diharamkan, lihat di mana musuh, pelajari tempat mana yang boleh ditembak, dan di mana untuk menembak untuk menghentikan musuh.

Cara Mengaktifkan CS: Perintah CHEAT GO

Mengaktifkan SV_Cheats di CS: GO adalah mudah. Namun, ada beberapa perkara yang perlu anda lakukan. Pertama sekali, anda mesti menjadi pentadbir pelayan. Sekiranya anda tidak, maka tidak perlu lagi mencuba ini. Untuk membolehkan menipu, anda perlu menggunakan konsol pemaju. Mari kita lihat bagaimana untuk membolehkannya.

Dayakan Konsol Pemaju:

 1. Pergi ke Tetapan Permainan
 2. Tetapkan ‘Dayakan Konsol Pemaju’ ke Ya

Sekarang, anda boleh membuka konsol dengan menekan kekunci Tilde (~). .

Dayakan sv_cheats cs: pergi:

 1. Buka Konsol Pemaju
 2. Jenis: sv_cheats 1
 3. .

Itu sahaja: CS: Perintah cheat pergi sekarang sepenuhnya diaktifkan dan anda boleh menggunakannya semua. Untuk menggunakannya, buka konsol pemaju sekali lagi dan taipkan arahan sv_cheats yang sesuai. Untuk menyahaktifkan, hanya ketik: sv_cheats 0.

CS yang paling berguna: Perintah cheat pergi

Perintah sv_cheats yang paling berguna adalah, tentu saja, yang sebenarnya anda boleh gunakan untuk kedua -dua amalan dan keseronokan. Anda boleh menggunakannya untuk mengamalkan wallbangs yang berbeza di CS yang paling popular: GO MAPS. Sebilangan wallbangs pasti akan memberi anda membunuh, kadang -kadang, maklumat itu cukup seperti yang anda akan dengar jika anda memukul seseorang. Sekiranya anda menggunakannya untuk mengumpulkan maklumat, pelajari panggilan pada semua peta yang anda mainkan. Anda boleh bermula dengan yang paling popular, callouts debu 2 dan mirage callouts.

Setiap cheat diaktifkan atau dinyahaktifkan dengan memberikan nombor kepadanya. Dalam kebanyakan kes, 1 menghidupkannya, dan 0 mematikannya. Kadang -kadang, pilihan tambahan boleh diaktifkan dengan 2, 3, 4 dan 5.

CS: Perintah Perintah Wallhack

Ini adalah perintah cheat wallhack klasik. Perintah itu akan menjadikan kedua -dua model rakan sepasukan dan pemain musuh, dan anda akan dapat melihatnya melalui dinding. .

0 – Model pemain dimatikan, dan anda tidak akan melihat mana -mana model pemain sama sekali. . 2 – Anda dapat melihat model pemain melalui dinding.

Perintah akan menarik rangka model pemain, dan anda akan dapat melihat kerangka mereka melalui dinding. Nilai hanya boleh ditetapkan kepada 0 dan 1.

Perintah ini tidak berguna, tetapi ia juga dianggap sebagai cheat wallhack. Ini akan membolehkan anda melihat model pemain dan alat peraga sebagai wireframe melalui dinding. Nilai boleh ditetapkan sebagai 0, 1, 2, 3, atau 4. .

Perintah ini serupa dengan DrawotherModels, Mat_proxy akan berfungsi sebagai Wallhack Klasik. .

Ini yang dipanggil Asus Wallhack akan menjadikan semuanya merah. Anda akan dapat melihat melalui dinding, dan musuh tidak akan dapat menyalakan anda sama ada.

CS: Pergi menipu untuk ketepatan

CS: Pergi permainan

 • Senjata_recoil_scale 0

Gunakan arahan ini untuk mematikan mundur. Untuk mengembalikannya kepada normal, gunakan 2 sebagai nilai lalai. Sekiranya anda ingin meningkatkan mundur, gunakan nilai yang lebih tinggi. Nilai negatif juga boleh digunakan, tetapi mundur akan terbalik dalam kes ini.

Seperti namanya, arahan ini akan melumpuhkan penyebaran ketidaktepatan senjata. Taip 1 untuk menghidupkannya dan 0 untuk mematikannya.

 • ent_fire player addoutput “Modelscale 0”

. “Modelscale 0” menghidupkannya sementara “Modelscale 1” mematikannya.

 • ent_fire cs_bot addoutput “Modelscale 0”

. “Modelscale 0” menghidupkannya sementara “Modelscale 1” mematikannya.

 • ent_fire !

Perintah ini akan membolehkan Aimbot pada pemain tertentu. Anda perlu mensasarkan pemain itu semasa menggunakan arahan ini. “Modelscale 0” menghidupkannya sementara “Modelscale 1” mematikannya.

Perintah ini akan mengubah AIMBOT pada diri sendiri. .

Sv_cheats untuk tidak dapat dikalahkan

Taipkan noclip dalam konsol untuk masuk ke dalam “mod noclip”. Anda akan dapat terbang melalui dinding dan semua model lain dan anda menjadi tidak terkalahkan; Dengan kata lain, anda tidak boleh dibunuh.

Untuk memasuki “mod Tuhan” hanya menaip Tuhan ke dalam konsol. Ini menjadikan anda tidak terkalahkan, dan anda tidak boleh mengambil sebarang kerosakan. Tidak seperti NOCLIP, anda tidak akan dapat terbang melalui dinding; anda masih akan bergerak seperti pemain lain.

. Apa -apa di bawah 1 akan meletakkan permainan dalam gerakan perlahan, sementara apa -apa di atas 1 akan meningkatkan kelajuan. Nilai lalai ialah 0.

Perintah ini berfungsi relatif terhadap fps anda. Semakin rendah host_framerate, semakin cepat anda akan bergerak. Sekiranya anda mempunyai 300 fps dan kunci host_framerate hingga 150, anda akan bergerak dua kali lebih cepat. Sebaliknya, jika anda menguncinya ke 600, anda akan bergerak dua kali lebih lambat.

CS: Pergi memberi arahan senjata

 • Beri Senjata_ [Nama Senjata]

Dengan arahan ini, anda boleh memberi diri anda senjata yang anda mahukan. Hanya tukar [nama senjata] ke senjata yang anda mahukan. Sebagai contoh; “Beri senjata_ak47” akan meletakkan AK-47 di tangan anda. . Perintah ini juga boleh digunakan untuk memeriksa CS baru: GO Skins atau mana -mana CS: GO STICTERS YANG ANDA telah memohon kepada mereka.

CS: Pergi menipu untuk peluru dan bom tangan

Perintah akan memberikan peluru penuh kepada senjata anda sekarang.

Perintah ini memberi anda peluru tak terhingga tanpa perlu memuatkan semula. . Menetapkannya kembali ke 0 akan mengembalikannya ke tetapan lalai.

Perintah ini hanya akan mematikan asap.

Begitu juga dengan yang sebelumnya, perintah ini akan mematikan kilat.

Perintah cheat lain di CS: Pergi

CS: Pergi permainan

 • Perfui – Alat prestasi tahap, menu ujian video
 • max_luxels 1 – Kuadrat di dinding
 • Mat_surfaceId – Lokasi tekstur
 • Mat_showlowresimage 1 – Imej resolusi rendah
 • R_VisualizeTraces 1 – Dayakan jejak
 • sv_showplayerhitboxes 1 – Pengesan Hitbox Pemain Rawak
 • vcollide_wireframe 1 – Petunjuk pemain hidup/mati
 • Mat_fullbright 2 – dinding putih
 • Mat_normmalmaps 1 – Dinding biru
 • Mat_fullbright 1 – kecerahan penuh
 • fog_enable 0
 • .3 – Zum, nilai boleh diubah. Nilai lalai ialah 1
 • cl_pitchup 900 – Buka kunci penglihatan max
 • cl_pitchdown 900 – Buka kunci penglihatan max
 • VGUI_DRAWTREE 1 – Pencari alamat memori
 • Impulse 101 – Perintah ini memberi anda wang
 • orang ketiga – Mod Thirdperson
 • orang pertama – Mod Pertama (lalai)

Walaupun anda tidak dapat menggunakan mana -mana CS: Perintah CHEAT GO pada CS Rasmi: Go Servers, anda masih boleh bersenang -senang dan belajar sesuatu semasa bermain -main dengan rakan -rakan anda atau di luar talian dengan bot.

Walau bagaimanapun, berhati -hati kerana perintah cheats untuk CS: Go tidak sepatutnya digunakan dan permainan tidak dioptimumkan untuk mereka. Mereka boleh membuat permainan laggy, dan permainan anda mungkin jatuh jika anda terlalu banyak menggunakannya.

Perdagangan di mana sahaja – Pasang aplikasi mudah alih Dmarker dari Google Play atau App Store. Jangan terlepas harga yang hebat dan kulit yang unik. CS Terbaik: Pergi, Dota 2, Rust dan TF2 Marketplace sentiasa di tangan!

Muat turun aplikasi dmarker di appstore Dapatkan aplikasi dmarker di Google Pay

Ikuti kami di Facebook dan Twitter untuk mendapatkan CS yang lebih berguna: Go Panduan!