Crystal Guard | Rainbow Six Wiki | Fandom, Rainbow Six Siege Crystal Guard – Semua yang kita tahu mengenai Y6S3 | Pcgamesn

Rainbow Six Siege Crystal Guard – Semua yang kita tahu mengenai Y6S3

Kali meletakkan kami di peta. Dia percaya pada apa yang boleh saya lakukan, dan bersama -sama kami membina syarikat tentera swasta yang paling boleh dipercayai dan terkenal di sana. Itulah warisan kita.

Pengawal Crystal

Pengawal Crystal adalah pengembangan dua puluh dua untuk Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Ia memperkenalkan pengendali Nighthaven baru, OSA, serta kerja kecil untuk beberapa peta dan pengendali serta banyak perubahan permainan.

Pengembangan itu secara rasmi diumumkan pada 16 Februari, 2020 semasa enam undangan 2020. [1] Namanya secara rasmi diturunkan pada 10 Ogos, 2021. [2] Ia telah diumumkan sepenuhnya pada 16 Ogos, 2021 dan menjadi tersedia di pelayan ujian pada 17 Ogos, 2021. Pengembangan itu dikeluarkan untuk pemilik Battle Pass pada 7 September, 2021 dan akan tersedia di seluruh dunia pada 14 September, 2021.

Kandungan

Ciri-ciri [ ]

Pengendali []

Ulasan Pakar Gamespot

19 Januari 2022

04 Disember 2015

Peta []

 • Peta skala kecil di seluruh pantai, rumah kelab, dan bank.

Mod permainan [ ]

 • Showdown: Kembali ke Westarcade
 • Acara Kutukan Doktor
 • Golden Gun Arcade

Kosmetik []

 • Set Melusielite
 • Set elit vigil
 • Pilihan untuk melengkapkan topi kepala dengan seragam kulit elit dan melengkapkan pakaian seragam dengan kepala kulit elit.

Permainan []

Untuk senarai penuh perubahan, lihat Nota Patch Crystal Guard dan Addendum.

 • Twitch kini mengendalikan drone biasa semasa fasa penyediaan. Drone kejutannya kini boleh melompat dan memadamkan laser untuk memusnahkan peranti musuh.
 • Pengesan elektronik IQ kini dilengkapi dengan ping 2.0, membolehkan pemain menandakan peranti musuh melalui dinding.
 • Pengganggu isyarat Mute kini menjadi sfera sfera silinder.
 • Caj cluster Fuze kini boleh digunakan di dinding bertetulang.
 • Alat menggunakan kilat menggunakan sistem pengesanan baru untuk mengira tempoh kilat berdasarkan persekitaran, sudut kilat, jarak pemain dan orientasi.
 • Penyingkiran kerosakan api yang mesra untuk hits dari objek yang dilemparkan.
 • Kerja semula DBNO SCORING.
 • Penggantian perisai dengan kesihatan.
 • Musuh kini diserlahkan dengan cahaya rim.

Pass Battle []

Kisah Pass Battle Crystal Guard

Apabila anda mahukan yang terbaik di dunia, kemahiran hanya akan membawa anda setakat ini. Anda tidak boleh melakukan pekerjaan teratas jika anda tidak mempunyai teknologi teratas, dan itulah sebabnya saya direkrut ke Nighthaven.

Kali meletakkan kami di peta. Dia percaya pada apa yang boleh saya lakukan, dan bersama -sama kami membina syarikat tentera swasta yang paling boleh dipercayai dan terkenal di sana. Itulah warisan kita.

Saya jauh dari membuat mainan di ruang bawah tanah ibu saya, tetapi saya betul -betul di mana saya berada.

Pengembangan itu mempunyai pas pertempuran sendiri. Ia terdiri daripada 100 peringkat di seluruh trek percuma dan premium. Setiap peringkat memberi ganjaran pemain dengan item penyesuaian eksklusif, pek alfa, pek mata wang, dan penggalak untuk sejumlah 135 ganjaran. Kemajuan ke arah pas pertempuran boleh diperolehi dalam mana -mana senarai main (tidak termasuk latihan latihan).

Trek percuma []

Trek percuma disediakan untuk semua pemain. Mereka yang membeli trek premium masih akan membuka kunci ganjaran di trek percuma.

Tahap Gambar Penerangan
2 Pesona utama akses OSA
Kali berkata ia sendiri banyak kali; Tanpa saya, Nighthaven tidak akan berada di mana hari ini. Saya cuba untuk tidak membiarkannya sampai ke kepala saya, tetapi senang dihargai. – OSA
4 Pack Alpha
6 Skala okular rook headgear
8 Pesona tag blitz nhvn
11 Pack Alpha
15 Ying Reptilia Charm
19 Pack Alpha
23 Headgear OSA yang dipandu ketepatan
Konsep Quantum & Robotics adalah warisan saya. Teknologi canggih untuk ejen terbaik di dunia. Tidak boleh menyalahkan saya kerana meletakkan logo di mana -mana. – OSA
27 Pack Alpha
30 Seragam Kekeliruan Squame Reticulated
33 Pack Alpha
37 Pakaian seragam pakaian pakaian yang dilengkapkan
40 Pesona Kunci Akses Aruni
43 Pack Alpha
46 Kulit Senjata Carbine Snakeskin 416-C
49 Pesona utama akses asap
51 Pack Alpha
54 QCR-Supplied Bolt 552 Commando Senjata Kulit
Ambil salah satu ciptaan Osa dan anda akan tahu dengan segera siapa yang direka untuknya. Reka bentuk ini adalah wink untuk kedua -dua latar belakang kami dalam elektronik. – OSA
58 Kulit senjata Wavebands F2 yang dibekalkan oleh QCR
61 Pack Alpha
65 NHVN Headpiece Headpiece Zofia Headgear
68 Pack Alpha
72 QCR Insignia Charm
76 Pack Alpha
79 Pesona Kunci Akses ELA
82 Pack Alpha
84 Pesona Reptilia Gridlock
87 Seragam asap sistem pintar
90 QCR yang dibekalkan Kulit Senjata Aug A2
93 Daya tarikan utama akses kali
96 Pack Alpha
100 Seragam Kali Tekstil Inovatif

Trek Premium []

Trek premium berharga 1200 untuk membuka kunci. Ia segera memberikan akses kepada OSA dan memberikan rangsangan 30%. Pengembangan ini juga memperkenalkan pek alpha bonus yang memberi ganjaran yang tidak biasa, jarang, epik, atau legenda alpha setiap lima peringkat selepas Tier 100. Bundle Premium tersedia untuk 2400 dan segera membuka 12 tiang.

Trivia []

 • Pengembangan menggantikan warna yang tidak biasa #C3B697 dengan #49C17C

Rainbow Six Siege Crystal Guard – Semua yang kita tahu mengenai Y6S3

Operator seterusnya Rainbow Six Siege, OSA. Menyebarkan alat perisainya

Tertanya -tanya apa perubahan yang akan datang dalam Kemas Kini Rainbow Six Crystal Guard? Kami kini mendekati tahun 6 Musim 3 dalam permainan FPS yang lama dan seperti musim sebelumnya, terdapat pengendali penyerang baru, beberapa tweak ke peta tertentu, dan banyak perubahan keseimbangan untuk mendapatkan kepala anda di sekitar.

Dengan begitu banyak watak yang boleh dimainkan sekarang dalam permainan, mungkin idea yang baik untuk menyikat siapa pengendali pengepungan Rainbow Six terbaik pada tahun 2021. Tahun 6 juga melihat pengenalan Flores di Crimson Heist, dan Thunderbird di North Star, dengan satu pengendali baru akan diturunkan selepas kemas kini Crystal Guard.

Anda mungkin telah melihat bahawa pengendali baru adalah OSA, dan dia mempunyai alat perisai yang boleh digunakan, tetapi ada lebih banyak lagi dalam kemas kini Y6S3 untuk mendedahkan. Kami akan melalui semua yang kami tahu mengenai pengendali baru dari statistik, beban, dan alat mereka, serta semua perubahan peta yang akan datang, reworks, dan baki patch.

Rainbow Six Siege Crystal Guard Release Tarikh

Rainbow Six Siege Tahun 6 Musim 3 Tarikh pelepasan tidak diketahui pada masa ini Kemas kini Crystal Guard akan langsung di pelayan ujian pada bulan Ogos 17 dengan pengendali baru menyertai jadual pada 18 Ogos. Anda boleh mencuba semua perubahan baru yang datang ke kepala permainan masa dengan bermain di pelayan ini. Biasanya terdapat pelayan ujian tiga minggu yang dijalankan sebelum tarikh pelepasan penuh kemas kini, tetapi kerana mendedahkan telah berbeza kali ini, kami tidak dapat mengesahkan tarikh pelepasan penuh dengan selamat.

Bercakap tentang pelayan ujian, mereka mengubah cara permainan mengendalikan senarai main sebaliknya hanya mempunyai satu senarai main awam – semoga kolam pemain yang lebih besar akan mengurangkan beratur. Walau bagaimanapun, anda masih boleh bermain permainan tersuai di pelayan ujian.

Rainbow Six Siege Operator baru adalah Osa, seorang wanita berambut perang yang memakai warna sejuk

Pengendali Baru Crystal Guard – OSA

OSA adalah pengendali penyerang baru yang datang ke kemas kini Crystal Guard. Dia dari Croatia dan nampaknya menjadi sebahagian daripada Nighthaven CTU. Pilihan senjata utama mereka adalah antara yang kuat jika senapang serangan yang agak perlahan, dan SMG menembak pesat yang tidak melakukan banyak kerosakan setiap peluru. Berikut adalah semua statistik dan pilihan loadout OSA:

 • Penarafan perisai – 2
 • Penilaian kelajuan – 2
 • Senjata utama – 556xi Assault Rifle atau pistol submachine PDW9
 • Senjata sekunder – PMM
 • Alat sekunder – Bom asap atau lombong Claymore

Talon Shield

Alat Osa adalah Talon Shield, di mana dia mendapat dua tuduhan setiap pusingan. Ini adalah versi telus perisai yang boleh digunakan, walaupun ia sedikit lebih besar, membolehkannya menutup pintu tunggal atau setengah pintu berganda. Anda juga boleh meletakkan perisai pada tingkap pada sudut. Memegang perisai melindungi Osa dari api musuh, walaupun dia tidak boleh berlari, memegang senjata, atau rawan, dan dia tidak boleh dipukul semasa mengerahkan perisai.

Ia juga jauh lebih rapuh daripada perisai yang boleh digunakan biasa, kerana ia adalah kaca peluru dan bukannya diperbuat daripada logam, sehingga dapat ditembusi dengan peluru yang cukup. Ia juga mempunyai kanister yang menghadap ke arah penyerang, yang boleh ditembak untuk menghancurkan seluruh perisai. Ia juga terdedah kepada bahan peledak seperti bom impak dan C4, jadi pasukan mempertahankan harus mempunyai beberapa dalam beban mereka.

Kulit elit baru

Di Y6S3, anda boleh mendapatkan kulit baru untuk Lion, berdasarkan Leon S Kennedy dari siri Resident Evil. Ini meneruskan trend dari awal tahun ini ketika Zofia mendapat Jill Valentine Skin.

Kecil kecil ke peta bank di Rainbow Six Siege mempunyai tukang kayu kayu

Perubahan peta

Daripada satu peta yang mendapat baik pulih, tiga peta mendapat lebih banyak tweak kecil dalam kemas kini kristal pengawal. Berikut adalah semua perubahan peta yang akan datang dalam Rainbow Six Siege Y6S3:

Garis pantai

 • Bar konkrit di tingkap halaman sedang dikeluarkan, walaupun pembela kini boleh menghalang mereka
 • Balkoni VIP kini mempunyai dinding lembut, dan kini anda boleh rappel dari balkoni hingga ke bumbung

Bank

 • Bar logam telah dikeluarkan dari peta. Ini bermaksud bahawa Banisters di tangga kini diperbuat daripada kayu yang boleh destruction
 • Hatch Vault kini lebih mendalam ke peti besi
 • Lif juga telah dikerjakan semula untuk menjadikan mereka lebih berdaya maju untuk kedua -dua penyerang dan pembela
 • Tingkap teratas yang membawa dari garaj tempat letak kereta ke kawasan yang dipanggil oleh pemain sebagai ‘pisang’ kini telah disekat
 • Sesetengah Banisters di Lobi Square (atau ‘Square’ kepada pemain) telah dilindungi
 • Skylight lobi persegi juga kini ditutup untuk memastikan pembela tidak dapat ditembak sepanjang jalan
 • Pintu kedua telah ditambah antara lobi dan ATM
 • Menavigasi di luar peta, terutamanya antara terowong dan lorong sampingan, kini lebih mudah

Rumah kelab

 • Lokasi tapak bom telah dikerjakan semula ke panggung dan bar, bukannya stok dan bar
 • Dinding lembut berganda yang antara pembinaan dan wang tunai kini telah dimeteraikan sepenuhnya
 • Menavigasi di luar, terutamanya antara kandang dan pintu utama, kini lebih mudah

Twitch mendapat kerja semula untuk dronnya di Rainbow Six Siege Crystal Guard yang memancarkan dron kejutannya yang dikendalikannya dengan pengawal lengannya

Pengendali pengendali

Beberapa pengendali mendapat beberapa perubahan bagaimana alat mereka berfungsi, dengan beberapa mengubah interaksi mereka. Berikut adalah semua Rainbow Six Siege Y6S3 Operator Reworks:

 • Berkedut – Drone kejutannya kini boleh melompat, dan menembak laser daripada taser. Ini bermaksud mereka kini mempunyai jarak yang tidak terhingga untuk memusnahkan alat. Dia juga mendapat drone standard selain dua dron kejutannya dalam fasa penyediaan; Dia boleh menggunakan drone standard untuk mengintai kedudukan musuh, mengurangkan risiko kehilangan drone kejutan.
 • Fuze – Caj clusternya kini boleh meletup melalui dinding bertetulang, tetapi masa pengaktifan telah dibuat lebih lama untuk mengimbangi ini, meningkatkan peluang bahawa pasukan pertahanan dapat menemuinya dan menembak tiub yang menyebarkan bahan peledak.
 • IQ – Alat pengimbasannya kini menyoroti alat yang mengesannya, membolehkan IQ secara kontekstual ping alat untuk seluruh pasukan.

Kemas kini permainan

Ia bukan hanya pengendali yang berubah, kerana terdapat tweak lain yang dibuat kepada permainan umum dan mekanik permainan:

 • Flash kini sedang dikerjakan semula supaya kesannya lebih konsisten. Daripada mempengaruhi sesiapa yang melihat kilat ketika dimatikan, kilat kini mempengaruhi sesiapa sahaja dalam julat tertentu. Tempoh kesan kilat telah dikurangkan untuk mengimbangi peluang yang lebih tinggi untuk ditangkap dalam julat letupan.
 • Anda kini boleh memilih dan bercampur antara kepala dan pakaian seragam dari kulit yang berbeza untuk penyesuaian watak yang lebih besar.
 • Kesan shader cahaya kini berada di sekitar setiap model watak dalam permainan, yang bermaksud bahawa tidak kira apa kulit yang mereka pakai, garis besarnya masih boleh dilihat pada setiap masa.
 • Perubahan perisai dan kesihatan yang diuji dalam Y6S2 sedang dilaksanakan dalam permainan penuh sekarang.

Sledge menggunakan palet untuk mengeluarkan kamera keselamatan. Dia

Perubahan keseimbangan

Kemas kini Crystal Guard juga membawa beberapa perubahan keseimbangan yang signifikan, termasuk penggemar utama dan nerfs kepada pelbagai pengendali. Berikut adalah semua Rainbow Six Siege Y6S3 Baki Perubahan:

 • Sledge -dia kehilangan pistol mesin SMG-11nya sebagai pilihan senjata sekunder
 • Fuze -AK-12nya mendapat nerf yang penting kerana kini telah meluangkan masa dan ke kanan
 • Ace -AK-12nya mendapat nerf yang penting kerana kini telah meluangkan masa dan ke kanan
 • Iana – G36c hanya mempunyai 1x optik sekarang, kerana skop 2x telah dikeluarkan

Itu semua yang kita tahu mengenai Kemas Kini Rainbow Six Crystal Guard. Sekiranya sudah seketika sejak anda melompat ke pengepungan, kami juga mempunyai lebih banyak butiran mengenai seluruh Rainbow Six Siege Tahun 6, termasuk pelan tindakan dan butiran mengenai pas pertempuran, reputasi, dan sistem replay.

Dave Irwin Dave adalah sebahagian daripada jiwa gelap atau pemburu raksasa, dan jika dia tidak bermain permainan pertempuran seperti Street Fighter 6, anda akan mendapati dia mengambil musuh dengan haiwan kesayangannya di Diablo 4, meneroka ruang di Starfield dan Dunia Fantasi Gerbang Baldur 3.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Rainbow Six Siege Crystal Guard: Tarikh Siaran, OSA, dan banyak lagi

New Rainbow Six Siege Operator OSA dengan Talon-8 Shield

Dengan operasi baru Rainbow Six Siege di kaki langit, Ubisoft akhirnya mendedahkan bahawa ia akan dipanggil Crystal Guard. Operasi ketiga tahun keenam penembak orang pertama, Crystal Guard menjanjikan pelbagai perubahan, dan tentu saja beberapa penambahan baru.

Crystal Guard akan melihat pengenalan kelajuan sederhana baru, penyerang perisai sederhana yang mengulangi perisai yang boleh diselaraskan untuk kesalahan. Ubisoft juga mempunyai rancangan untuk kedai IQ, Fuze, dan Twitch, yang semuanya menerima tweak – jadi perhatikan jika anda digunakan untuk mengisar Rainbow Six Siege Ranks.

Di hadapan peta, rumah kelab, garis pantai, dan bank semuanya menerima kemas kini, dengan yang terakhir mengalami beberapa perubahan yang lebih besar. Crystal Guard juga akan melihat Ubisoft menetapkan gerakan rancangannya untuk memecahkan set elit, membolehkan pemain sepenuhnya menyesuaikan pengendali kegemaran mereka menggunakan pelbagai kosmetik. Sistem Pengesanan Flash Siege juga mendapat kerja semula, tetapi lebih banyak lagi ke bawah.

Inilah semua yang kita tahu mengenai Rainbow Six Crystal Guard.

Rainbow Six Siege Crystal Guard Release Tarikh

Bilakah Rainbow Six Siege Crystal Guard akan datang? Tarikh pelepasan Rainbow Six Siege Crystal Guard akan berada di sekitar 6 September.

Crystal Guard’s Run pada pelayan ujian bermula pada 17 Ogos, dan biasanya berlangsung selama tiga hingga empat minggu sebelum operasi debutnya di pelayan langsung. Berdasarkan kitaran North Star, kita dapat meramalkan 6 September sebagai tarikh yang mungkin untuk pelepasan penuhnya.

Walau bagaimanapun, ini adalah masa yang luar biasa untuk pelayan ujian yang dijalankan untuk bermula, melihat sebagai pengawal kristal jatuh pada permulaan enam Mexico Major. Ubisoft biasanya mendedahkan operasi barunya pada akhir major, jadi ada kemungkinan kitaran kali ini boleh dilanjutkan untuk mencerminkannya.

Kami pasti akan mengemas kini bahagian ini sebaik sahaja tarikh pelepasan Crystal Guard disahkan oleh Ubisoft.

Operator pengepungan baru pelangi baru OSA bekerja di komputer

Pengendali Baru Crystal Guard – OSA

Ubisoft telah memberikan kami mengintip di OSA – Operator terbaru Rainbow Six Siege. Penyerang dua kelajuan, dua senjata itu kelihatan menyediakan pasukan dengan peluang kreatif baru ketika datang untuk menubuhkan dan memegang sudut terima kasih kepada alatnya, Talon-8 Deplyable Shield.

Talon-8 adalah kira-kira saiz yang sama dengan perisai yang boleh digunakan oleh pembela, tetapi sedikit lebih tinggi, dan melindungi kepala Osa ketika dia membawanya. Semasa memegang perisai, pereka permainan Emilien Lomet mengatakan anda sebagai mudah alih seolah -olah anda memegang perisai blitz, walaupun tanpa keupayaan untuk mengenakan, kilat, atau musuh huru -hara.

Talon-8 boleh digunakan di tingkap, pintu, dan di lantai. Ia juga boleh digunakan semasa rappelling. Pembela memerhatikan pelanggaran tingkap akan mendapati diri mereka terkejut, kerana perisai memusnahkan barrikade tingkap ketika OSA menyebarkannya.

Walaupun ini terdengar seperti alat yang cukup kuat, ia bukan tanpa kelemahannya. Lomet juga mengatakan bahawa, “Seperti cermin hitam Mira, perisai OSA mempunyai kanister bertekanan yang boleh ditusuk untuk menjatuhkan perisai sepenuhnya.”Selain itu, bom impak dan C4 dapat memusnahkannya, sambil bersembunyi di belakangnya membuat anda terdedah kepada asap atau pecah.

“Kami tahu bahawa penyerang perlu mengamankan peta, perlu mengambil kedudukan ke hadapan, dan perlu mengapit Watch sebaik sahaja mereka melakukannya,” kata Lomet. “Dan idea untuk membawa alat yang sememangnya terasa seperti alat pertahanan tetapi di sisi penyerang membolehkan kami menguatkan playstyle itu.”

Thumbnail YouTube

Seperti yang diturunkan oleh penulis permainan Simon Ducharme, nama sebenar Osa ialah Anja Katarina Janković, dan berasal dari Croatia. Keluarganya memiliki jenama kedai mainan antarabangsa. Mak Cik Osa dengan berkesan membesarkannya, meletakkannya melalui sekolah, dan mengajarnya bagaimana membuat mainan – yang membawa kepada cinta akhirnya untuk kejuruteraan.

Nama kod ‘Osa’ adalah perkataan Croatia untuk ‘tawon’, yang pengendali memilih dirinya sendiri “kerana dia merasa seperti orang lain melihatnya sebagai standoffish dan bermusuhan,” kata Ducharme. “Tetapi sebenarnya dia hanya mahu orang tahu bahawa dia hanya melindungi kehidupan peribadinya, dan jika anda memberikan ruangnya, dia akan memberi anda ruang juga.”

Menurut refleksi Flores di tapak R6S, OSA adalah “dilatih dalam elektromekanik, kejuruteraan ketenteraan dan (adalah a) robotik genius.”Selepas menamatkan universiti, OSA dengan cepat ditangkap oleh Nighthaven, di mana dia mengasaskan jabatan R & D mereka – ‘Konsep Kuantum & Robotik’. Sebagai penyerang, Osa jelas mempunyai beberapa potongan tempur, yang dia terima daripada dilatih oleh Kali.

Rainbow Six Siege Osa Loadout

Inilah yang kelihatan seperti OSA pada masa ini:

Pada masa ini, Thermite adalah satu -satunya pengendali lain yang menggunakan 556xi, jadi kami akan berminat untuk melihat bagaimana prestasi utama ini di tangan OSA.

Rainbow Six Siege Baki Tweak ke IQ, Fuze, dan Twitch

IQ, Fuze, dan Twitch semuanya mendapat cinta di Rainbow Six Siege Crystal Guard. IQ kini boleh menggunakan sistem ping ping pengepungan untuk memberi amaran kepada ahli pasukan ke mana -mana alat yang dikesan menggunakan pengesan medan elektrik. Pengesan medan elektrik juga akan menunjukkan alat yang diturunkan di skrinnya, yang membolehkan pemain memberitahu alat mana yang sedang dimainkan.

Sementara itu, pertuduhan Fuze kini boleh digunakan di permukaan bertetulang. Walau bagaimanapun, jika anda menggunakannya dengan cara ini, ia akan mempunyai masa pengaktifan yang tertunda, memberikan masa pembela untuk bertindak balas. Tambahan pula, pertuduhan Fuze juga akan menanam tiub, “yang boleh ditembak dan dimusnahkan untuk menghalang pelet dari datang,” menurut pengurus pemasaran produk Ubisoft Barcelona, ​​Daniel Pérez.

Dengan penyerang re-pick perubahan yang diperkenalkan di Crimson Heist, kini tidak masuk akal bahawa pemain dapat menggunakan drone unik Twitch sebelum memilih semula, mendapatkan semula kawalannya dengan pengendali yang sama sekali berbeza. Oleh itu, Twitch kini akan memulakan fasa penyediaan dengan drone biasa.

Drone Twitch juga akan menerima beberapa penggemar. Pertama, kini boleh melompat, dan kedua dart kejutannya telah digantikan oleh laser dengan jarak tak terhingga – tidak ada anak panah yang hilang kerana pemain pertahanan hanya sedikit dari jarak jauh.

Rainbow Six Siege Flash Rework

Pérez mencatatkan bahawa isu -isu utama dengan kilat adalah ketidakkonsistenan kesannya – dengan beberapa pemain yang terjejas dengan intensiti yang jauh lebih rendah daripada yang sepatutnya ketika ditangkap oleh satu – dan betapa mudahnya mereka dapat ditangguhkan dengan hanya berpaling dari mereka.

Di Crystal Guard, anda kini akan diselaraskan sepenuhnya, tidak kira arah yang anda cari, yang Pérez mengatakan lebih baik mengemukakan bagaimana cahaya mencerminkan dinding dan permukaan. Walau bagaimanapun, tempoh kilat juga bergantung pada sejauh mana jauh dari sumbernya, dan juga terdapat halangan di antaranya dan diri anda.

Imej penggoda untuk Rainbow Six Siege Operation Crystal Guard, mempamerkan OSA yang terhablur

Rainbow Six Siege Bank, Clubhouse, dan Pantai Kemas kini

Pereka peta Jeremy Dowsett telah berkongsi pelbagai perubahan untuk bank, rumah kelab, dan pantai, yang semuanya memerlukan beberapa TLC.

Walaupun struktur utama bank kekal tidak berubah, bahagian telah dibina semula “dari bawah ke atas”. Penglihatan dari langit -langit dan tingkap -tingkap yang melengkung di garaj luar telah disekat, dengan perubahan yang terakhir dibuat untuk membuat penembakan ke dalam pisang lebih keras. Tumpukan kabinet pemfailan di pintu masuk utama telah dikeluarkan, digantikan dengan pintu baru.

Ramai pemain akan gembira mendengar bahawa bar telah dikeluarkan dari peta sepenuhnya, termasuk yang berada di peti besi dan peti besi emas, sementara pagar di bahagian atas persegi kini boleh dimusnahkan. Terdapat juga perubahan pada beberapa peta yang menetas. Hatch lobi telah dipindahkan sehingga kini jatuh ke dalam peti besi, sementara mereka yang berada di lif juga mempunyai rejig.

Lebih di rumah kelab, tapak bom di bar telah dipindahkan sedikit ke panggung di sebelahnya, dengan pintu ditambah ke bar untuk meningkatkan aliran. Pasukan itu juga telah membersihkan jalan melalui kennels supaya pemain kini dapat berjalan di sekitar seluruh perimeter peta tanpa perlu rappel di atas bangunan. Memandangkan peta telah dikemas kini, pemain juga boleh mengharapkan untuk melihat beberapa bunyi dan pencahayaan.

Akhirnya, untuk garis pantai, terdapat dinding pecah baru di luar VIP, memberikan pemain akses dari dek. Ubisoft juga telah menambah rappel dari dek DJ, dan tingkap pintu ke pintu masuk perkhidmatan. Tingkap di halaman kini boleh dibatasi, menyekat garis penglihatan ke salah satu tapak bom.

Rainbow Six Siege Elite Sets

Seperti yang dinyatakan, set elit adalah sama ada atau tidak ada untuk melengkapkan mereka. Walau bagaimanapun, ini mula berubah dalam pengawal kristal, dengan kepala dan pakaian seragam kini boleh ditukar ganti. Penyelaras Pengeluaran Matt Daigle mengatakan bahawa, untuk peringkat pertama unlinking set elit, kad op, tarian kemenangan, dan kulit keupayaan akan tetap dikaitkan dengan pakaian seragam. Peringkat kedua, yang akan dimainkan pada masa akan datang dalam masa terdekat, akan melihat pautan tersebut juga terputus, memberikan pemain kebebasan lengkap untuk menyesuaikan pengendali mereka kerana mereka inginkan.

Daigle juga mengatakan bahawa kita akan melihat beberapa adat yang datang ke kad OP pada satu ketika, walaupun kita akan mendengar lebih lanjut mengenai perkara itu pada masa akan datang.

Pengawal Crystal Ciri dan Perubahan Baru

Pusingan akhir perubahan untuk melaporkan di Crystal Guard termasuk pencahayaan rim yang boleh ditambah ditambah kepada pengendali, menjadikannya lebih mudah untuk membezakan pengendali dari alam sekitar.

Sementara itu, penukaran yang lama ditunggu-tunggu dari perisai ke kesihatan-yang pertama kali diturunkan dengan heist Crimson-akhirnya akan hidup.

Akhir.

Jadi di sana anda memilikinya, semua perubahan besar yang datang ke Rainbow Six Siege sebagai sebahagian daripada Operasi Crystal Guard. Dengan semua peluang kreatif OSA menyediakan, kami pasti dapat melihatnya dengan cepat menubuhkan dirinya sebagai salah satu operator pengepungan Rainbow Six terbaik – jadi dapatkan berlatih.

Lebih banyak dari beban

Aaron turun ketika Aaron tidak menembak jari kaki dalam Call of Duty MW3 atau di lubang Starfield, anda akan mendapati mereka berpura -pura mereka berada di LOL Worlds di League of Legends, atau menghidupkan semula hari -hari kemuliaan Liga Ahad mereka di FC 24 (dia/ Mereka).

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.