CR-56 AMAX | Pelan Cetak Senjata di Cod Modern Warfare and Warzone | Call of Duty, Warzone Loadout Amax Terbaik: Persediaan Kelas Amax kami dan Bagaimana Membuka Kunci AMAX Jelaskan |

Warzone Loadout Amax Terbaik: Persediaan Kelas AMAX kami dan Cara Membuka Kunci Amax Dijelaskan

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

CR-56 AMAX

CR-56 AMAX

The CR-56 AMAX adalah senjata yang dipaparkan dalam Call of Duty: Modern Warfare and Call of Duty: Warzone, ia adalah salah satu daripada Rifles Assault Terdapat dalam permainan.

CR-56 AMAX telah ditambah kepada peperangan moden dan Warzone sebagai sebahagian daripada kandungan percuma yang termasuk dalam Musim 4 .

Di sini anda boleh menemui semua statistik senjata dan senarai pelan senjata lengkap untuk CR-56 AMAX.

Maklumat Senjata CR-56 AMAX

Permainan Modern Warfare Senjata Kelas Serangan Rifles Fonetic Alphabet Kilo Mode Fire Full-Automatic Musim 4 Jenis Senjata Jenis Senjata Utama Warzone Ammo Ar/Lmg Cara Membuka Kunci Tahap 31 Musim 4 Battle Pass Rating Penarafan Pengguna

Penerangan Senjata

Rifle serangan penuh 7,62 x 39mm ini padat dan kuat. Dibina secara eksklusif untuk kegunaan ketenteraan, senapang isu standard mematikan pada pertempuran pertengahan dan mudah dikonfigurasikan untuk pelbagai senapang serangan.

Warzone Loadout Amax Terbaik: Persediaan Kelas AMAX kami dan Cara Membuka Kunci Amax Dijelaskan

Mencari senapang serangan? Buat Loadout Amax Warzone CR-56 Terbaik Dengan Kelas kami Sediakan Cadangan.

The CR-56 AMAX di Warzone adalah salah satu senapang serangan paling popular dalam permainan.

Dikemas dengan output kerosakan yang menakutkan dan masa yang rendah untuk membunuh, CR-56 AMAX adalah senapang serangan yang terkenal di Warzone – dan memerlukan menyelesaikan cabaran khusus untuk membuka kunci.

Senjata ini telah melalui beberapa nerfs oleh pemaju Raven sepanjang musim 3, dan ini tidak berhenti di sana, kerana ia kembali sasaran dengan pelancaran Musim 4 juga. Namun, senjata ini masih menjadi pilihan utama bagi banyak orang, sekurang -kurangnya buat masa ini.

Halaman ini akan diliputi Cara Membuka Kunci CR-56 AMAX dengan cara yang paling cepat mungkin, dan kami dan CR-56 AMAX CLASS Cadangan untuk memanfaatkan potensi yang menakutkan.

 • Cara Membuka Kunci CR-56 Amax di Warzone
 • Loadout dan Lampiran Warzone CR-56 CR-56 AMAX
 • Persediaan, Perks dan Peralatan Kelas AMAX CR-56 AMAX

Malangnya, tidak ada kemungkinan untuk maju melalui cabaran ini dalam Perang Dingin, jadi Nuketown 24/7 tidak dapat dipertikaikan. Kami mengesyorkan anda memberi tumpuan kepada mod rampasan Warzone yang pertama dan paling utama. Ia akan menjimatkan masa anda berbanding dengan Battle Royale, seperti yang anda dapat menghidupkan semula sepanjang perlawanan.

. Dari sana, hanya pergi ke tab Loadout dan melengkapkan senjata di slot sekunder.

Loadout dan Lampiran Amax Terbaik Warzone

Berikut adalah cadangan kami untuk beban AMAX yang optimum:

 • Muncung: Penindas monolitik (dibuka pada tahap 66)
 • Barrel: XRK Zodiac S440 (Buka kunci pada tahap 44)
 • VLK 3.0x Optic (Buka kunci pada tahap 26)
 • Commando Foregrip (Buka Kunci di Tahap 6)
 • Peluru:

Penindas monolitik adalah pilihan semasa terbaik untuk kategori muncung. Bersama dengan penindasan bunyi, ia meningkatkan julat kerosakan senapang serangan agak sedikit. Bertujuan Kelajuan penglihatan dan tujuan berjalan kaki yang terjejas sebagai balasan, tetapi bukan dengan margin yang besar.

Ke barel. Sekiranya anda tertanya -tanya tentang halaju peluru dan kawalan mundur, jangan risau, seperti XRK Zodiac S440 akan meningkatkan kedua -dua mereka, serta jangkauan kerosakan. .

Daripada laser, CR-56 AMAX benar-benar mendapat manfaat dari optik. Khususnya kami telah menemui VLK 3.0x optik Menjadi pilihan terbaik, memberikan tahap zum dengan kaveat masa iklan yang berkurangan sedikit. .

Seterusnya, Undergarrel. Komando foregrip, yang meningkatkan kestabilan mundur dan tujuan. Kelajuan pergerakan sedikit menurun akibatnya, tetapi selain itu, ini adalah yang terbaik.

Akhir sekali, peluru. Ini adalah kunci kerana majalah itu agak terhad dari get-go, yang mana 45 pusingan mags boleh membantu. Ia datang dengan kos mengurangkan masa iklan dan kelajuan pergerakan, tetapi ini tidak akan menjadi kebimbangan besar.

Persediaan, faedah dan peralatan Kelas Amax Terbaik

Inilah pilihan kami untuk item terbaik – seperti peralatan dan faedah – untuk membuat persediaan kelas AMAX terbaik di Warzone:

 • Perk 1: Pembaikan Pantas (Buka Kunci di Tahap 42)
 • Perk 2: Overkill (dibuka di Tahap 38)
 • Perk 3: Amped (buka kunci pada tahap 1)
 • Utama: Switzerland K31 (Buka kunci di Level 31 dari Battle Pass)
 • Taktikal: Sensor degupan jantung (dibuka pada tahap 30)
 • Maut: Tambang Jarak (Buka Kunci di Tahap 43)

CR-56 AMAX tidak akan mengambil masa lama untuk mula mengambil musuh, jadi memulakan penjanaan semula kesihatan sejurus selepas setiap pertempuran dengan Pembaikan segera Membuat kombo yang hebat. Dalam kes tahap 42 nampaknya agak curam, E.O.D. akan membantu mengurangkan kerosakan dari bahan peledak dan api yang tidak dibebaskan sehingga masa itu.

Seperti biasa kami mengesyorkan memilih Berlebihan Sebagai perkampungan kedua. Bagi senjata pilihan kami, Swiss K31 adalah pasangan yang sempurna. Senapang sniper ini pantas dan dapat menangani kerosakan pada jarak yang jauh dalam beberapa saat.

Sekiranya sasaran berjaya menyelinap melepasi sniper anda, jangan risau, seperti Amped akan meningkatkan kelajuan tindakan.

Bergerak ke peralatan, kami memilih untuk menggunakan Sensor denyutan jantung diri kita sendiri. Ini akan memuji peranan kedua -dua senjata – musuh yang jauh akan diturunkan dengan K31 Switzerland, sementara CR -56 AMAX dapat menjaga sasaran liar yang berani mendekati anda.

Terakhir, kami terus gemar Tambang jarak; Cepat untuk digunakan dan akan selalu menutupi punggung anda, terutama jika anda meletakkannya di sisi pintu masuk atau tangga. Akhir sekali, ia juga berfungsi sebagai penggera yang baik untuk musuh yang akan datang, sekiranya anda tidak dapat menyemak semula sensor degupan jantung tepat pada waktunya.

Dari Assassin’s Creed ke Zoo Tycoon, kami mengalu -alukan semua pemain

Eurogamer mengalu -alukan video dari semua jenis, jadi log masuk dan sertai komuniti kami!

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Pengembaraan Tindakan Ikut
 • Blockbuster Ikut
 • Call of Duty: Perang Dingin Ops Hitam Ikuti
 • Call of Duty: Warzone Caldera Ikut
 • PC Ikut
 • PS4 Ikuti
 • PS5 Ikuti
 • Penembak Ikut
 • Xbox One Ikuti
 • Xbox Series X/s Ikut

Ikuti semua topik lihat 5 lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Melanggan Eurogamer.Surat Berita Harian Bersih

Dapatkan hari yang paling banyak dibincangkan mengenai cerita terus ke peti masuk anda.

Diego adalah penulis lepas dari Argentina yang telah belajar bahasa Inggeris terima kasih kepada permainan video. . Mungkin di Twitter sekarang.

Beli barang dengan glob pada mereka

Dan barangan Eurogamer yang indah di kedai rasmi kami!

Eurogamer.net Merch

Bad Puns and Video Games sejak tahun 1999.

Eurogamer.bersih dimiliki oleh Gamer Network Limited, syarikat Reedpop dan anak syarikat Reed Exhibitions Limited.

© 2023 Gamer Network Limited, Gateway House, 28 The Quadrant, Richmond, Surrey, TW9 1DN, United Kingdom, didaftarkan di bawah nombor syarikat 03882481.

Hak cipta terpelihara. Tidak ada bahagian dari laman web ini atau kandungannya yang boleh diterbitkan semula tanpa kebenaran pemilik hak cipta.