Cod Zombies Terkini, Kebocoran Mendedahkan COD 2023 akan membawa kembali mod zombi yang popular – Dexerto

Kebocoran mendedahkan cod 2023 akan membawa kembali mod zombi yang popular

Ada banyak Panggilan tugas berlaku pada tahun 2022, dengan lebih banyak lagi yang akan datang. Sama ada anda membunuh zombi di Vanguard, Memainkan objektif di WMD dan hutan, memanjat tangga dalam permainan peringkat, melawan undead di Perang Dingin Zombi, jatuh dengan yang baru Ops Hitam kandungan dalam Warzone, Atau semua perkara di atas … kami dihormati untuk bersama -sama dengan perjalanan. Kami harap anda menantikan apa yang kami masak untuk tahun ini, dan untuk apa yang akan datang. Terima kasih sekali lagi atas sokongan anda, dan seperti biasa, kami akan melihat anda dalam talian. – Treyarch

Kandungan Treyarch pada tahun 2022

Kami banyak berlaku pada tahun 2022! Semasa kami meneruskan pembangunan kandungan zombi yang akan datang untuk , Pasukan di Treyarch telah membina asas permainan kedudukan sebagai rumah baru untuk kompetitif Panggilan tugas, Selain mengusahakan senjata baru, kulit pengendali, pelan senjata, bundle, kemas kini zombi, dan peta multiplayer remastered untuk Call of Duty®: Perang Dingin Ops Hitam. Pada masa yang sama, kami juga mengetuai pembangunan dan sokongan untuk yang akan datang Panggilan tugas kandungan. Anda boleh mengatakan bahawa kami agak sibuk. Untuk memberi semua orang pratonton menyelinap tentang apa yang akan datang, mari kita menyelam rancangan kami untuk masa terdekat. Bermula dengan zombi.

Zombi berasaskan bulat yang datang ke Vanguard

Ia sedang berlaku. Dengan pelancaran “der anfang” dan “terra maledicta” dibungkus dan kemas kini bermusim kami di alam liar, Vanguard Pasukan Zombi memfokuskan usahanya pada asas yang diperlukan untuk membawa zombi berasaskan bulat ke Vanguard. pemain, kami ingin menetapkan jangkaan di depan bahawa ia akan mengambil sedikit masa untuk mendapatkannya ke tangan anda. . . .

“Shi no Numa” dilahirkan semula

VanguardPeta zombi seterusnya akan menjadi reimagining skop penuh “shi no numa” yang pertama kali diperkenalkan Call of Duty®: Dunia berperang, baru dipertingkatkan dengan pencarian utama dan pencarian sampingan yang baru, kawasan baru untuk diterokai, pencarian senjata Wonder baru, perangkap flogger klasik dan pertahanan elektro kejutan, telur Paskah remastered, camo pek-a-punch baru, dan baru Naratif aether gelap untuk peta. Berdasarkan jadual pengeluaran semasa kami, kami merancang untuk membawa peta ini ke Vanguard Selepas musim ketiga berakhir, dan kami tidak sabar untuk berkongsi lebih banyak ketika kami semakin dekat dengan pembebasannya. Dalam musim tiga, Vanguard . Semasa kita beralih ke pembangunan peta berasaskan pusingan ke hadapan, Pengorbanan akan menjadi objektif akhir yang ditambah ke mod. Kami juga membawa kemas kini ke Perang Dingin Ops Hitam . Sekiranya kita dapat melambai tongkat sihir dan memainkan peta sekarang dengan yang lain, kami akan. Sementara itu, kami berharap ini menawarkan gambaran yang lebih jelas tentang apa yang berlaku dalam membuat pengalaman zombi untuk komuniti. “Shi No Numa” memberi kita kanvas yang kukuh untuk dibina, dan pasukan itu mendorong keras untuk mencipta bab yang benar -benar unik dari Dark Aether Universe dengan elemen cerita dan pencarian baru yang bahkan siri veteran dapat ditemui untuk kali pertama. Perang Dingin Ops Hitam kandungan yang datang ke multiplayer, zombi, dan .

Kandungan Perang Dingin Ops Hitam Masuk

Kumpulan pertama kami Perang Dingin Ops Hitam Kandungan untuk 2022 tiba pada bulan Mac dengan pembebasan WMD, Vargo 52 Assault Rifle, dan Ferro Fury Reactive MasterCraft Bundle. Kami sangat gembira melihat pencurahan sokongan untuk kandungan ini, dan kami mendapat lebih banyak lagi yang akan datang. Warzone, serta wajah yang biasa dari kempen sebagai pengendali terbaru kami. Ops Hitam Remaster akan menyertai putaran 6v6 ketika kami membawa hutan ke permainan. Ini adalah kegemaran mutlak kita, dan kita tidak boleh menunggu anda mengalaminya dengan segala -galanya Perang Dingin Ops HitamMultiplayer harus ditawarkan buat kali pertama. Warzone. Kami juga akan mempunyai kulit pengendali baru, pelan senjata senjata, pergerakan menamatkan, kad panggilan, pesona, lambang, dan kosmetik lain yang tiba di siri baru bundle sepanjang bulan yang akan datang. Sebenarnya, rakan lama kita Hudson harus mendapat beberapa benang baru setiap hari sekarang.

Kemas kini Zombi Perang Dingin

Di hadapan zombi, sementara kami tidak mempunyai rancangan untuk membawa peta tambahan ke Atas sebab -sebab yang kami letakkan pada permulaan blog ini, kami menyampaikan beberapa kemas kini kepada wabak dan serangan bermula dengan musim tiga. Kami juga akan menambah rahsia baru untuk pemain zombi untuk ditemui, terutamanya mereka yang telah menakluki setiap usaha utama yang Perang Dingin Ops Hitam mesti ditawarkan. Kemudian bulan ini, kami membawa keruntuhan wabak ke semua platform. Mod masa terhad ini adalah pengganti rohani ke LTM kegemaran kegemaran Oktober, di mana pemain mengatasi gelombang yang semakin sengit selama 10 minit sebelum cuba keluar dari satu wilayah. Setelah memilih dari salah satu daripada dua kawasan rawak untuk menyusup, anda akan jatuh dan berjuang untuk bertahan sebagai kesukaran untuk setiap dua minit. Tahan sehingga had masa, dan anda akan berlumba ke titik exfil pada kedudukan paling jauh dari skuad anda sementara lonjakan besar zombi ditutup pada kedudukan anda. Oh, dan ada orda yang tahu tepat di mana anda berada. Untuk cabaran tambahan, kami melepaskan musuh elit abominasi dari “Forsaken” ke dalam liar wabak dengan kemas kini ini. . Bagi peminat Onslaught, kami membawa beberapa mod masa terhad kepada pemain di semua platform tahun ini. . Memandangkan musim berterusan, pemain boleh mengharapkan untuk melihat serangan dipercepatkan, serangan yang semakin berkurangan, dan Elite Onslaught tiba di semua platform untuk kali pertama. Setiap LTM menawarkan cabaran pelan senjata uniknya sendiri untuk disiapkan, jadi jangan lepaskan peluang untuk mengembangkan koleksi anda! Adapun rahsia yang kami sebutkan tadi. anda mesti menemui lokasinya sendiri. Sekiranya anda belum menyelesaikan semua enam pencarian utama, katakan saja sekarang akan menjadi masa yang tepat untuk mendapatkannya. . termasuk peningkatan tetap di setiap peta zombi. Semoga berjaya!

Beralih ke subjek yang dekat dan sayang kepada hati kita, dan berjuta -juta di seluruh dunia: COD Kompetitif. Setelah bermain beta di peringkat dilancarkan Pada permulaan musim dua, pasukan Treyarch dan rakan -rakan kami di Demonware menyampaikan beberapa kemas kini utama sepanjang musim, termasuk 250 Bahagian Kemahiran Teratas, Leaderboard Top 250, Bahagian Musim & Kemahiran Baru, Bahagian Kemahiran Parti yang diperluaskan, Quitter Tambahan penalti, dan lebih banyak ketelusan mengenai perkembangan. . Pemain boleh mengharapkan ganjaran baru untuk dibuka dengan setiap musim, dan kali ini kami melayani meta yang kompetitif dengan pelan senjata untuk membuka kunci untuk automaton dan mp40, serta camos senjata universal baru, pesona eksklusif, dan banyak lagi. Musim permainan ranking baru bermakna permulaan yang baru di mana penarafan kemahiran dan kemahiran setiap orang ditetapkan semula, dan pesaing akan melompat ke dalam perlawanan penilaian kemahiran baru untuk memulakan pendakian mereka ke puncak. Papan pendahulu 250 teratas akan hidup satu minggu ke dalam musim tiga untuk memberi pemain kami yang paling berdedikasi untuk memenuhi keperluan 3,500 SR untuk masuk ke bahagian kemahiran tertinggi. Ketika musim baru bermula, semua orang yang bermain di musim kedua akan menerima lambang animasi untuk mewakili pencapaian mereka. ! Semangat anda untuk mengisar telah luar biasa, dan angka -angka telah meniup kami. Permainan peringkat telah meningkat dengan serta-merta ke salah satu mod yang paling dimainkan di , . .

Berikut adalah neraka setahun

Ada banyak Panggilan tugas berlaku pada tahun 2022, dengan lebih banyak lagi yang akan datang. Sama ada anda membunuh zombi di Vanguard, Memainkan objektif di WMD dan hutan, memanjat tangga dalam permainan peringkat, melawan undead di Perang Dingin Zombi, jatuh dengan yang baru Ops Hitam kandungan dalam Warzone, Atau semua perkara di atas … kami dihormati untuk bersama -sama dengan perjalanan. Kami harap anda menantikan apa yang kami masak untuk tahun ini, dan untuk apa yang akan datang. Terima kasih sekali lagi atas sokongan anda, dan seperti biasa, kami akan melihat anda dalam talian. – Treyarch

Kebocoran mendedahkan cod 2023 akan membawa kembali mod zombi yang popular

Zombies Cod Vanguard Musim 2

Peminat Zombi akhirnya boleh menjawab doa mereka, kerana kebocoran COD 2023 mendedahkan zombi kembali.

Infinity Ward mengecualikan mod permainan zombi dari peperangan moden 2. Pasukan pembangunan mengambil satu retak untuk mewujudkan mod zombie pada masa lalu dengan perang tak terhingga. .

Malangnya, perkara yang sama tidak boleh dikatakan mengenai sejarah permainan sledgehammer dengan zombi. Cod Vanguard kontroversial dikeluarkan permainan berasaskan bulat yang memihak kepada memberi tumpuan kepada menyelesaikan objektif, dan ahli komuniti melabelnya sebagai “kebakaran sampah.

Artikel berterusan selepas iklan

Sledgehammer mungkin mendapat peluang kedua untuk mendapatkan rahmat peminat zombi yang ghairah, memandangkan studio itu dipercayai memimpin untuk COD 2023.

Artikel berterusan selepas iklan

Kebocoran cod 2023 mendedahkan zombi yang lama ditunggu-tunggu kembali

.”

Orang dalam permainan video Tom Henderson sebelum ini dilaporkan: “Zombi tidak akan secara tradisinya berasaskan bulat, tetapi sebaliknya akan datang ke permainan dalam mod yang berbeza.”

Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi
Artikel berterusan selepas iklan

Berita itu akan mengecewakan ahli komuniti yang menyelar menghapuskan sistem tradisional di Vanguard. Ini terutama berlaku sejak Sledgehammer mendengar maklum balas masyarakat dan kembali ke peta berasaskan bulat pada akhir kitaran hayat permainan.

Gaming Insider juga melaporkan bahawa Call of Duty 2023, yang ditetapkan untuk menjadi sekuel MWII, akan mempunyai beberapa mod zombi sebagai sebahagian daripada permainan. Spesifik di atasnya belum disahkan. gambar.Twitter.com/yclwssfgsm

– Charlieintel (@charlieintel) 9 Mei 2023

Laporan baru -baru ini dari Bloomberg Jason Schreier juga tidak akan menanamkan banyak keyakinan. Menurut wartawan, “Beberapa di Sledgehammer Games bimbang tentang perkembangan kerana tempoh yang dipendekkan mereka terpaksa bekerja di atasnya, hanya bermula pada projek setahun yang lalu, tetapi mereka mendapat sokongan dari Treyarch dan Infinity Ward pada projek itu.”

Artikel berterusan selepas iklan

Berkaitan:

Permainan percuma terbaik untuk memuat turun & bermain di PC, PS5, Xbox, atau Nintendo Switch

Artikel berterusan selepas iklan

Pembangunan Sledhammer di Vanguard mengalami tempoh pembangunan yang dipendekkan, dan permainan kurang baik.

Permainan Insider mendedahkan bahawa COD 2023 akan mendedahkannya pada awal bulan Ogos, dan permainan dilancarkan sepenuhnya pada 10 November.

Call of Duty MW3 Zombies, Gameplay, Map, Story, dan More

.

Call of Duty MW3 Zombies: A zombie screeching

Adakah Call of Duty MW3 mempunyai zombi? Setelah pada asalnya diperkenalkan dalam Call of Duty World at War, mod Zombies telah membuat banyak penampilan dalam tajuk COD dalam tempoh 15 tahun yang lalu. Walau bagaimanapun, ia tidak pernah menjadi ciri permainan peperangan moden. Nah, terima kasih kepada pengesahan rasmi, kami ada berita. Inilah yang perlu diketahui mengenai Zombi MW3 .

Sebelum kita masuk ke dalamnya, pastikan anda bangun untuk mempercepatkan dengan segala yang kita tahu setakat ini mengenai Call of Duty MW3 2023. Di samping Zombi, kami juga akan mendapat multiplayer MW3 dan naratif tulang dalam kempen MW3, walaupun watak MW3 boleh kembali? Walau bagaimanapun, zombi kembali dengan cara yang besar, jadi inilah yang kita tahu mengenai zombi MW3.

Adakah Call of Duty MW3 mempunyai zombi?

Ya, Call of Duty MW3 akan mempunyai mod zombi. Aptly bertajuk Zombi Warfare Modern, ia akan menawarkan “peta zombi terbesar yang pernah ada”, dengan pengalaman terbuka dunia yang serupa dengan zombi wabak Perang Dingin Black Ops.

Thumbnail YouTube

Zombi MW3 adalah lelaran terbesar mod untuk siri ini, dan kali pertama mod telah dipaparkan dalam permainan peperangan moden. Akibatnya, peminat tidak sabar -sabar untuk melihat bagaimana mod ini dimainkan. Terima kasih kepada treler Cinematic Modern Warfare 3 Zombies yang berdedikasi, kami sudah mendapat gambaran pertama kami.

Thumbnail YouTube

.0 “, mengesahkan ia akan menjadi pengganti berskala besar dengan mod yang terdapat dalam Call of Duty Black Ops War. Mod berskala besar ini menjadi hasil apabila Activision secara rasmi mendedahkan mod zombi MW3. Terus membaca untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Call of Duty Modern Warfare 3 Zombies Mode, Peta, Story, dan More.

Call of Duty MW3 Zombies Gameplay

Seperti yang diterangkan oleh Activision dalam catatan blog Call of Duty baru. Ia ditetapkan untuk menjadi campuran antara mod DMZ Warzone dan zombi tradisional.

Tidak seperti kebanyakan mod zombi dalam siri permainan fps terbaik, Zombi Call of Duty MW3 akan menghapuskan cabaran berasaskan pusingan zombi klasik, tetapi akan mencabar anda dengan mengharuskan anda untuk exfil apabila anda berfikir perkara-perkara yang tidak dapat diselesaikan. Walaupun anda mungkin akan mendapat ganjaran jika anda tunduk kepada gerombolan, melarikan diri hidup lebih bermanfaat.

Thumbnail YouTube

Paling menarik, Zombi MW3 adalah pengalaman koperasi yang jauh lebih besar daripada yang anda bayangkan, dengan pemain yang bekerjasama dengan pasukan lain. Betul, ia bukan hanya anda dan skuad anda yang masih hidup melawan gerombolan undead. Walaupun ia belum dijelaskan sepenuhnya oleh Activision, bukan sahaja zombi MW3 mempunyai peta terbesar, tetapi juga seolah -olah kiraan pemain terbesar.

Aetherium sekali lagi mengambil bahagian besar dalam mod zombi, setelah muncul di Vanguard dan Black Ops War War. Ini bermakna peningkatan bidang zombi khas juga boleh kembali dalam zombi peperangan moden, walaupun kita perlu menunggu dan melihat.

Memandangkan butiran naratif yang akan kami lalui tidak lama lagi, Zombi MW3 juga menampilkan musuh manusia untuk kali pertama dalam siri ini. Perkara -perkara pasti boleh menjadi huru -hara jika anda menghadapi gerombolan zombi dan tentera upahan terminal yang bersenjata dengan gigi. Penambahan mudah ini pasti akan mengubah cara anda bermain, seperti berjalan di dalam lingkaran kerja keajaiban melawan undead, tetapi tidak begitu baik terhadap tentera yang bersenjata dengan senjata api. Oleh itu, kami menjangkakan pemain akan menghasilkan beberapa strategi dan beban inventif untuk lebih baik dengan kedua -dua jenis musuh di arena yang lebih besar dari zombi MW3.

Zombi MW3: Zakhaev memegang botol Aetherium

Call of Duty MW3 Zombies Story

Kisah untuk Zombi Perang Moden dalam Call of Duty MW3 akan membawa anda ke peta Zombi baru sebagai ahli Operasi Deadbolt. Selepas kumpulan bayaran bayaran yang dipanggil Terminus Hasil mencuri kuantiti Aetherium yang terakhir, dengan rancangan untuk membuangnya, anda ditugaskan untuk menghentikan mereka daripada menuai sumber.

Malangnya, ketika cuba melarikan diri, Terminus mencipta serangan yang menyebabkan zombi menyebarkan dan menjangkiti peta, yang bermaksud anda perlu berurusan dengan gerombolan undead semasa misi anda. Perkara tidak boleh menjadi mudah, bolehkah mereka?

Zombi MW3: Sabun dan Laswell di dalam helikopter

Operasi Deadbolt melihat pemain cuba mengatasi ancaman yang ditimbulkan oleh zon pengecualian sebagai pasukan petugas 141 di bawah komando SSO Kate Laswell dan SSO Selma Greene. Ini bermakna satu -satunya ‘sabun’ Mactavish mengetuai pertuduhan terhadap Zakhaev dan Terminus. Walau bagaimanapun, implikasi yang lebih besar untuk cerita ini ialah anda akan menghadap ke bawah bukan sahaja ancaman zombie tetapi juga ancaman manusia melalui kumpulan terminal, yang baru untuk mod.

Peta Zombi Call of Duty MW3

Peta Zombi Call of Duty MW3 adalah Operasi Deadbolt, persekitaran PVE terbuka dunia dengan beberapa kawasan yang berlainan yang semakin meningkat dalam kesukaran, seperti yang disahkan oleh Activision dalam pos blog Zombi yang berdedikasi.

Ini adalah keputusan yang agak kontroversial, kerana banyak peminat zombi tegar berteriak untuk pengalaman zombi yang lebih tradisional. Walau bagaimanapun, format yang lebih besar akan, sekurang -kurangnya, mewujudkan mod unik yang membezakan zombi MW3 dari penjelmaan lain dalam mod. Semoga kemas kini pasca pelancaran akan menambah lebih banyak peta berskala kecil bagi mereka yang mencari pengalaman yang lebih tradisional.

Call of Duty MW3 Zombies Wonder Senjata

Setakat ini, satu-satunya Call of Duty MW3 Zombies Wonder Weapon yang kita lihat ialah CRBR-S, senjata api berkuasa tinggi dari Call of Duty War Zombies.

Ini ditemui oleh komuniti Zombi Avid sejurus selepas treler sinematik zombi yang berdedikasi, dan diserlahkan oleh ‘diletupkan’ di Twitter. .

.

Zombi MW3: Persekitaran bandar yang diliputi asap ungu

Siapa pemaju zombi Call of Duty MW3?

Zombi Peperangan Moden untuk Call of Duty MW3 sedang dibangunkan oleh Treyarch, pemaju di belakang kebanyakan mod zombi dalam permainan sebelumnya, serta permainan Black Ops dalam siri COD.

Walaupun Treyarch tidak membangunkan multiplayer Modern Warfare 3, pasukan pemajunya mengetuai pertuduhan pada zombi peperangan moden. Walaupun formula zombi berasaskan pusingan klasik Treyarch tidak akan hadir di MW3, peminat umumnya mempercayai studio untuk menyampaikan pengalaman zombi yang sangat baik, dan teruja untuk melihat apa yang dapat ditarik masa ini.

Dan itulah yang kita tahu mengenai Zombi Peperangan Modern 3 buat masa ini. Walaupun kami menanti berita lanjut, pastikan anda menyemak beberapa permainan FPS yang kompetitif di luar sana untuk menundukkan anda. Tidak akan lama sekarang, Zombie Slayers, sehingga tarikh pelepasan Call of Duty MW3 tiba.

Lebih banyak dari beban

Aaron turun ketika Aaron tidak menembak jari kaki dalam Call of Duty MW3 atau di lubang Starfield, anda akan mendapati mereka berpura -pura mereka berada di LOL Worlds di League of Legends, atau menghidupkan semula hari -hari kemuliaan Liga Ahad mereka di FC 24 (dia/ Mereka).

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. . Harga betul pada masa penerbitan.