COD: WW2 Beta Tamat Tarikh dan Masa | Allgamers, Call of Duty: WW2 Open Beta kini hidup sehari lebih awal daripada Jadual | Pcgamesn

Call of Duty: WW2 Open Beta kini hidup sehari lebih awal daripada jadual

Buat Bilik Perang Tank Bookmark dan Bookmark. Kami akan meliputi COD: WW2 secara meluas sepanjang tahun depan, seperti yang kita lakukan dengan semua penembak dan permainan FPS. Buat masa ini, anda tahu bila cod: WW2 Beta Tarikh dan Masa.

COD: WW2 Tarikh dan Masa Akhir Beta

Ketahui bila cod: WW2 tarikh dan masa akhir beta.

Destiny 2 Pencipta Banner Clan

Cara membuat dan menyesuaikan Destiny 2 Banner Clan anda.

Sudah hujung minggu yang baik untuk peminat COD. COD: WW2 Beta untuk PS4 telah penuh, dan setakat ini, maklum balas telah cukup baik. Gone adalah karut jetpack yang dikendalikan oleh dinding. Di tempatnya adalah lebih banyak but pada pendekatan tanah yang merupakan perubahan yang mengalu -alukan untuk francais yang telah merasakan hambar selama beberapa tahun sekarang. Sudah tentu, semua perkara yang baik mesti berakhir, termasuk COD: WW2 Beta.

Bilakah COD: WW2 Beta berakhir

COD: WW2 Beta (PS4 Eksklusif) berakhir pada 28 Ogos 2017 pada 10 a.m. Pdt. Itu 1 p.m. EDT dan 12:00 p.m. Cdt. Jika anda tidak jatuh ke dalam salah satu zon masa yang disenaraikan, pertimbangkan untuk menggunakan penukar zon waktu untuk menyesuaikan diri dengan kawasan tertentu anda di dunia.

Sudah tentu, akan ada beta lain. Ia masih menjadi beta tertutup, yang bermaksud anda perlu pra-memerintahkan permainan untuk masuk, tetapi ini merangkumi kedua-dua PS4 dan Xbox One. Beta itu akan bermula pada 1 September 2017, berjalan sehingga 4 September 2017. Beta hujung minggu kedua akan berjalan menggunakan masa yang sama seperti yang pertama ini, jadi, bermula pada 10 a.m. PDT pada 1 September, dan berakhir pada 10 a.m. PDT pada 4 September.

Jika anda ingin masuk ke dalam beta, selesaikan masalah dengan kod beta anda, atau apa -apa lagi, lawati laman web cod: ww2 dan semak imbas maklumat yang diberikan di sana. Ia akan meliputi cara pra-pesanan, bagaimana untuk menebus kod beta, dan juga barang-barang yang anda dapatkan apabila anda membeli salah satu edisi khas permainan.

Buat Bilik Perang Tank Bookmark dan Bookmark. Kami akan meliputi COD: WW2 secara meluas sepanjang tahun depan, seperti yang kita lakukan dengan semua penembak dan permainan FPS. Buat masa ini, anda tahu bila cod: WW2 Beta Tarikh dan Masa.

Call of Duty: WW2 Open Beta kini hidup sehari lebih awal daripada jadual

Call of Duty WW2 PC Open Beta

Kejutan! Call of Duty: Beta Terbuka WWII dijadualkan bermula esok, tetapi Sledgehammer telah maju dan melancarkannya lebih awal. Ini 29 September di suatu tempat, betul? Anda boleh mendapatkan tindakan sekarang di Steam.

Berkaitan: Semua yang kita tahu mengenai COD: WW2.

Beta terbuka mempunyai empat peta, empat mod, dan sistem perkembangan terhad sehingga tahap 35. Anda juga akan mendapat peluang untuk mencuba mod perang yang kembali. Beta dijadualkan berlari sehingga 2 Oktober, dan semoga kami tidak akan terkejut dengan tarikh itu juga akan datang lebih awal.

Kemas kini, 25 September:Sledgehammer telah memulakan preloads untuk beta terbuka hujung minggu depan, dan memberikan lebih banyak maklumat mengenai apa yang diharapkan.

Preloads Arenow LiveFor ​​Call of Duty: Beta Terbuka WWII, yang berlangsung 29 September hingga 2 Oktober. Muat turun kira -kira 20GB adalah percuma – tiada kod khas atau bonus preorder diperlukan.

Sledgehammer telah menyediakan spesifikasi baru yang disyorkan untuk beta terbuka, yang kini menyertai spesifikasi minimum yang kami sebutkan awal bulan ini.

 • OS: Windows 10
 • CPU: Intel Core i5-2400 / AMD Ryzen R5 1600x
 • RAM: RAM 12 GB
 • HDD: ruang HD 25 GB
 • Video: Nvidia Geforce GTX 970 / GTX 1060 @ 6GB atau AMD Radeon R9 390 / AMD RX 580

Mereka juga telah menyenaraikan beberapa ciri khusus PC yang akan berada dalam beta, termasuk:

 • Sokongan 4K asli
 • Slider Cap Framerate (sehingga 250fps)
 • Saiz semula FOV
 • Papan kekunci/tetikus sepenuhnya boleh dimainkan semula
 • Sokongan pengawal
 • Sokongan monitor G-Sync
 • Sokongan monitor ultra-seluruh
 • Sokongan tetikus resolusi tinggi
 • Tetapan video lanjutan

Sokongan HDR dan Multi-Monitor tidak akan berada di beta, tetapi janji sledgehammer mereka berusaha untuk mempunyai ciri-ciri tersebut dengan dilancarkan.

Kandungan beta akan sama dengan apa yang dilihat pada konsol, dengan empat peta, empat mod, lima bahagian, dan perkembangan terhad sehingga tahap 35. Pemain juga akan dapat berperang dengan Operasi Breakout.

Kemas kini, 14 September:Sledgehammer telah menyampaikan janji mereka Beta Terbuka PC untuk Call of Duty: WWII, yang akan bermula 29 September.

Pemain konsol telah bersenang -senang, tetapi kini sudah tiba masanya untuk pemain PC masuk dalam tindakan. Call of Duty: WWII akan mendapat beta terbuka PC bermula bulan ini.

Beta Terbuka akan berjalan di Steam dari 29 September hingga 2 Oktober. Sledgehammer mengatakan ia hanya “sebahagian kecil” tawaran multiplayer permainan akhir, tetapi ia akan menawarkan pemain PC peluang untuk melihat bagaimana permainan bermain, sambil memberi peluang kepada pemaju untuk menguji infrastruktur mereka.

Sledgehammer juga mengatakan bahawa mereka akan mengoptimumkan versi PC berdasarkan maklum balas dari komuniti, tetapi berdasarkan spesifikasi minimum yang baru saja mereka keluarkan, saya akan mengatakan mereka cukup yakin dengan bagaimana permainan akan berjalan pada mesin rendah. Mungkin mereka bermaksud mengoptimumkan dalam erti kata yang lebih umum.

 • OS: Windows 7 64-bit atau kemudian
 • CPU: Intel Core i3 3225 atau setaraf
 • RAM: 8 GB RAM
 • HDD: ruang HD 25 GB
 • Video: Nvidia Geforce GTX 660 @ 2GB / AMD Radeon HD 7850 @ 2GB atau lebih baik

Mereka mengatakan bahawa spesifikasi itu tidak akan berlaku untuk pelepasan akhir, tetapi saya akan bertaruh bahawa mereka mungkin sangat dekat. Spesifikasi yang disyorkan, serta maklumat lanjut mengenai kandungan apa yang akan dipaparkan oleh kandungan PC, masih dalam perjalanan.

Kisah Asal, 23 Ogos:Call of Duty: WWII mendapat beta di PC … tetapi kita tidak tahu bila. Berdasarkan tarikh beta persendirian konsol, ia akan menjadi baik pada bulan September, paling awal.

Michael Condrey, Ketua Pembangunan di Sledgehammer Games, mengesahkan beta PC di Reddit dengan kata -kata mudah: “Ya, datang.”

Pengguna PlayStation 4 yang telah memerintahkan permainan ini akan mendapat akses kepada beta multiplayer swasta dalam masa dua hari, dengan pra-pesanan Xbox One masuk pada gelombang kedua bermula pada 1 September.

 • Sekurang -kurangnya tiga peta multiplayer, termasuk Pointe du Hoc, Ardennes, dan Gibraltar.
 • Mod Perang – Pelarian Operasi
 • Team Deathmatch, Dominasi, dan Mod Permainan Hardpoint.
 • Kemajuan – Pemain akan bermula di Soldier Rank 1 dan berpangkat melalui perkembangan terhad untuk membuka kunci senjata, scorestreaks, peralatan, dan kemahiran latihan asas.

Ruang Sosial Ibu Pejabat Baru, Permainan Ranking, Titisan Bekalan, dan Rompakan semuanya dikecualikan daripada Beta Private Console. Beta PC jelas akan kemudian, yang bermaksud kita melihat pertengahan September pada awalnya, tetapi ada kemungkinan kita mungkin mendapat lebih banyak kandungan.

Saya Perlu Mencuba COD: Mod Multiplayer WW2 di E3. Inilah yang saya fikirkan.