Cincin Elden terbaik membina, Elden Ring: Cara Bermain pada Mod Mudah Menggunakan Bangunan Watak yang Patah Ini | Den of geek

Elden Ring: Cara Bermain Pada “Mod Mudah” Menggunakan watak yang rosak ini membina

Bagi perisai, anda harus memilih dari empat set ini:

Cincin Elden terbaik membina

Aaron Donald Aaron Donald adalah seorang penulis teknologi yang ghairah dengan penekanan yang jelas terhadap permainan dan alat elektronik. Pengetahuannya yang luas tentang perkakasan permainan dan mata yang tajam untuk butiran teknikal melengkapkannya untuk memberikan teliti, mendalam bagaimana TOS dan ulasan gear dan permainan terbaru. Baca Lagi 2 Ogos 2022

Elden Ring sangat menyeronokkan, tetapi ia juga boleh mengecewakan. Anda cuba mengalahkan musuh berulang kali, tetapi anda mati setiap kali. Jadi apa masalahnya? Mungkin ada kaitan dengan binaan anda.

Cincin Elden terbaik membina

. Artikel ini akan mengesyorkan cincin elden terbaik membina. Tidak semua membina berfungsi hebat untuk semua pemain. Ada yang lebih suka memaksimumkan kekuatan mereka, sementara yang lain menikmati mantra pemutus. Juga, anda tidak boleh menjalankan senjata yang sama dan set dari awal hingga akhir.

Senarai kami menganggap semua faktor ini. Salah satu binaan berikut sepatutnya sesuai dengan PlayStyle anda dengan sempurna.

Cincin Elden terbaik dibina untuk pemula

. .

Pembina Mage/Caster

Salah satu yang terbaik dan paling mudah dibina untuk pemain pemula adalah pembina Mage/Caster. Semasa memulakan perjalanan anda, pilih kelas Astrologer kerana ia mempunyai lebih banyak kecerdasan dan minda daripada kumpulan lain. Kedua -duanya akan menjadi atribut utama anda.

Bercakap tentang atribut, anda ingin meletakkan mata paling banyak ke dalam kecerdasan, semangat, dan fikiran.

Senjata utama yang harus anda perolehi ialah kakitangan meteorit. Anda boleh menemuinya di Caelid, timur tempat permulaan anda. Terokai kawasan sehingga anda mencari jalan runtuhan Sages, di mana kakitangannya terletak.

Kakitangan meteorit mempunyai kerosakan yang lebih tinggi daripada kakitangan permainan awal yang lain dan “s” skala untuk kecerdasan, menjadikannya kuat untuk kastor. Ia tidak boleh ditingkatkan, tetapi output kerosakan unggul lebih daripada membuat ini. Ia juga meningkatkan intensiti mantra graviti.

Bagi perisai, anda harus memilih dari empat set ini:

 • Monk Kebakaran
 • Bijak
 • Perfumer/pengembara
 • Astrologer

Menggabungkan elemen dari setiap set untuk mendapatkan statistik terbaik dan kelihatan.

Ketika datang ke talismans, anda tidak akan mempunyai banyak slot dalam permainan awal. Jika anda hanya mempunyai dua slot yang ada, gunakannya untuk ikon radagon dan jimat graven-sekolah. Mereka meningkatkan kelajuan ejaan dan meningkatkan potensi ahli sihir.

Binaan besar/kekuatan

Binaan kolosal/kekuatan memberi tumpuan kepada menggunakan senjata paling berat yang cemerlang dalam pertempuran huru -hara. Jika anda memilih kelas ini, anda akan menangani pukulan super berat.

Mulakan binaan dengan memilih kelas vagabond atau wira. Sebilangan besar titik atribut anda harus kekuatan, semangat, dan ketahanan.

Senjata terbaik untuk pemula adalah Greatsword Berat, yang dilengkapi dengan kekuatan yang sangat baik. Ia juga membolehkan anda melakukan lompatan ke hadapan yang mengeluarkan satu tan kerosakan. Anda boleh menemui senjata berhampiran runtuhan cealem, berbaring di dada kereta hitam.

Mengenai perisai, pertimbangkan set kaiden. Ini adalah set perisai berat yang melengkapkan gaya anda dan menyediakan statistik permainan awal yang baik.

Akhir.

Cincin elden terbaik membina pve

Pertempuran PVE bukan hanya mengenai kemahiran; Keupayaan pemain pasti membuat perbezaan. Ia juga mengenai melengkapkan binaan yang membolehkan anda memotong musuh anda seperti mentega.

Cuba dua binaan berikut untuk meningkatkan prestasi anda.

Arcane/sungai darah

Stat Arcane adalah penting untuk pertempuran PVE. Sungai membina darah membolehkan anda memaksimumkannya.

Ia memaparkan sungai Katana Darah, salah satu pedang yang paling hebat di Elden Ring. Digunakan dengan sewajarnya, ia membuatkan musuh anda berdarah dengan setiap mogok. Ia juga mempunyai keupayaan yang kuat – PILER CORPSE. Urutan slash pesat ini menggandakan kerosakan pendarahan.

Anda boleh melengkapkan katana lain untuk dwi-menggunakan, tetapi seseorang harus lebih dari cukup.

Dari segi statistik, anda harus mengutamakan arcane dan ketangkasan untuk meningkatkan kerosakan dan mobiliti yang berdarah.

Armor tidak kritikal untuk membina ini, tetapi pastikan untuk mendapatkan topeng putih. Ia menimbulkan kerosakan anda sebanyak 10% selama 20 saat setelah mencetuskan pendarahan.

Begitu juga, Talisman Gembira Tuan Darah menimbulkan kuasa serangan anda sebanyak 20% lagi selama 20 saat jika kehilangan darah berlaku berhampiran anda.

Iman membina

Pembentukan lain yang harus anda cuba untuk pertengkaran pve adalah binaan iman. Ia cukup agresif, berpusat pada taktik sihir dan serangan. Kuasa yang menyokong dan pasif tidak penting untuk membina ini.

Senjata pilihan di sini adalah sabit bersayap. Gunakannya untuk mengiris musuh anda dan melakukan sihir gelap untuk mendarat pukulan terakhir.

Item ini mempunyai salah satu kebolehan yang paling kuat dalam permainan – Angel’s Wings. Ia menyimpan musuh yang anda telah terkena dari penyembuhan.

Sebagai alternatif, anda boleh melengkapkan Greatsword jika anda masuk ke Brawnier Encounters. Anda boleh memasaknya dengan keupayaan pisau api hitam yang menyelubungi senjata anda dengan api hitam yang menakutkan untuk meningkatkan kerosakan anda.

Fikiran dan iman harus menjadi atribut utama anda. Anda juga boleh meninggalkan beberapa mata untuk kekuatan dan ketahanan.

Untuk perisai, anda boleh pergi dengan set ksatria Haligtree. Ini adalah set perisai berkualiti tinggi yang secara dramatik meningkatkan ketahanan dan kekebalan anda.

Beberapa Talismans yang anda boleh gunakan termasuk Talisman Kanvas Setia, The Winged Sword Insignia, dan Godskin Swaddling Cloth. Mereka menaikkan potensi, menaikkan kuasa serangan, dan memulihkan HP dengan serangan berturut -turut.

Cincin Elden terbaik membina permainan lewat

Permainan awal membina hanya boleh membawa anda setakat ini, dan ada yang kehilangan potensi mereka di kemudian hari. . Berikut adalah dua binaan yang paling biasa dianggap paling kuat untuk permainan lewat.

Tuan darah

Kemas kini 1.03 Memperkenalkan beberapa perubahan besar, tetapi mungkin tidak ada kesan yang sama seperti penggemar pendarahan. Ia membuat beberapa senjata dikuasai, termasuk Mohgwyn’s Sacred Spear. Ia mempunyai statistik asas yang tinggi dan keupayaan mengagumkan yang disebut ritual darah. Dilakukan dengan jayanya, secara beransur -ansur menangani lebih dari 10,000 kerosakan, yang dapat dengan cepat membunuh kebanyakan bos.

Atribut utama anda harus bersungguh -sungguh dan bersemangat.

Perisai tidak penting untuk membina ini, sama ada, tetapi topeng putih mesti ada.

Bagi Talismans, anda boleh melengkapkan Lord of Blood’s Gegaran dan Shard of Alexander. Yang terakhir meningkatkan kuasa serangan kebolehan senjata anda sebanyak 15%.

Unga Bunga

Ini adalah satu lagi set berasaskan kekuatan dengan penghancur gergasi di terasnya. Senjata ini menangani kerosakan berat tetapi memerlukan banyak kekuatan. Akibatnya, mengutamakan kekuatan dan semangat ke atas atribut lain.

Di samping itu, melengkapkan set kambing lembu. Perisai ini mempunyai statistik yang mengejutkan (e.g., 100 sikap) dan salah satu mitigasi kerosakan tertinggi. Ia membolehkan anda mengambil musuh kepala terlebih dahulu.

Jimat utama yang anda ingin perolehi ialah Soreseal Radagon. Ia menimbulkan kekuatan, ketangkasan, semangat, dan ketahanan dengan lima mata. Plus, dapatkan senjata Great Jar untuk meningkatkan kapasiti peralatan anda sebanyak 19%.

Menjadi Pahlawan Legenda

Foes Elden Ring tidak mementingkan diri sendiri, mengeksploitasi semua kelemahan anda. Satu -satunya cara untuk mengelakkan menjadi itik duduk adalah untuk menjalankan binaan yang kuat. Kami telah memberi anda banyak pilihan hebat – pilih satu dan mulakan pertempuran anda dengan yakin.

Apa yang anda bina cincin elden anda? Berapa kerapkah anda menukar membina? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.

Elden Ring: Cara Bermain Pada “Mod Mudah” Menggunakan watak yang rosak ini membina

Oleh Matthew Byrd | 10 Mac, 2022 |

 • Kongsi di Facebook (dibuka dalam tab baru)
 • Kongsi di Twitter (dibuka dalam tab baru)
 • Kongsi di LinkedIn (dibuka dalam tab baru)
 • Kongsi di e -mel (dibuka dalam tab baru)

| Komen Kira: 0

Elden Ring Broken Watak Membina

Elden Ring mungkin tidak mempunyai pilihan “mod mudah” tradisional (walaupun semakin kuat panggilan untuk permainan darisoftware untuk menawarkan tetapan kesukaran pilihan), tetapi dengan memilih untuk memainkan permainan menggunakan salah satu watak yang hanya patah membina pemain telah menemui setakat ini, anda akan hampir pastinya dapat mengalahkan permainan dengan mudah.

Walaupun anda jelas dapat mengalahkan Elden Ring Menggunakan beberapa binaan lain yang kami telah disyorkan sebelum ini (atau salah satu daripada banyak pilihan membina watak yang lain dalam permainan ini), saya memerlukan anda untuk mengetahui bahawa saya tidak membesar -besarkan apabila saya mengatakan bahawa binaan berikut benar -benar rosak. Ramai di antara mereka mengambil kesempatan daripada mekanik yang sama ada di antara yang paling berkuasa dalam permainan atau interaksi yang sangat mungkin tidak berfungsi seperti yang dimaksudkan dan biasanya membawa kepada hasil yang lucu.

Oleh itu, jika anda berminat untuk membuat anda Elden Ring perjalanan semudah mungkin (atau jika anda hanya ingin mencuba sesuatu yang benar -benar istimewa untuk playthrough kedua anda), berikut adalah beberapa Elden Ring membina yang akan membuatkan anda tertanya -tanya mengapa semua orang mengatakan permainan ini sangat sukar.

Elden Ring Mode Mode Builds: The Fire’s Deadly Sin Glitched Warrior

Membina keperluan/gear pilihan: Blade Blade Blade, Fire’s Deadly Sin, Seppuku, Shotel Eclipse, mana -mana senjata huru -hara yang boleh diserang

Iklan – Kandungan terus di bawah

Terdapat beberapa variasi asas asas ini pada masa ini, tetapi semuanya akan menjadikan anda senjata hidup yang akan dapat membunuh apa -apa di jalan anda hanya dengan agak dekat dengannya.

Hati binaan ini adalah keupayaan dosa maut api, yang memerlukan 19 kepercayaan untuk dilemparkan. Keupayaan itu direka untuk membolehkan anda membakar diri dan menangani kerosakan api kepada apa sahaja yang mendekati anda, tetapi ternyata keupayaan mempunyai interaksi rahsia (dan mungkin tidak diingini) yang membolehkan anda menambah kesan kerosakan tambahan kepada api.

Oleh itu, jika anda menggunakan mantera bilah darah pada senjata tangan kanan yang serasi sementara dosa maut api aktif, kesan pendarahan yang anda dapatkan dari mantera itu akan diserahkan kepada kesan dosa maut api. Ini bermakna bahawa anda akan mandi diri anda dalam api yang menangani kerosakan api dan berdarah setiap kali anda cukup dekat dengan musuh. Sekiranya itu tidak cukup darah untuk anda, anda juga boleh menggunakan selar perang seppuku untuk menambah kerosakan yang lebih besar pada senjata anda dan meningkatkan jumlah tawaran pendarahan yang mematikan.

Bagi pemain PvP, pertimbangkan untuk menggunakan kemahiran senjata unik Eclipse Shotel (Death Flare) bersempena dengan dosa maut Fire untuk mengurangkan jumlah masa yang diperlukan untuk menerapkan kesan “kematian” segera ke musuh PvP anda. Binaan itu memerlukan pelaburan statistik yang lebih besar (10 kekuatan, 25 ketangkasan, dan 30 iman) untuk digunakan dengan betul, tetapi ia sangat tidak masuk akal.

Terdapat beberapa talismans dan senjata yang berbeza (seperti mereka yang mempunyai sifat berdarah semula jadi) yang akan membuat ini membina lebih banyak deadlier, tetapi selagi anda menjalankan beberapa gabungan kemampuan buff senjata dengan dosa maut api, ia harus membolehkan anda berurusan dengan tambahan kerosakan melalui api tersebut (sekurang -kurangnya sehingga interaksi ini hampir pasti ditetapkan).

Elden Ring Easy Mode membina: Erdtree Greatshield Turret

Membina keperluan/gear pilihan: Dosa Maut Kebakaran, Erdtree GreatShield

Iklan – Kandungan terus di bawah

Ini sebenarnya adalah variasi binaan yang disebutkan di atas, yang bermaksud anda boleh menggunakannya bersamaan dengan kombo dosa maut api lain atau sebagai teras gaya membina yang sedikit berbeza yang menekankan kekuatan, ketahanan, dan pertahanan.

Binaan ini direka di sekitar Erdtree Greatshield, yang dilengkapi dengan keupayaan unik yang membolehkan anda melepaskan peluru setiap kali anda menelan ejaan dengannya. Walau bagaimanapun, ternyata jika anda membakar diri dengan dosa maut api dan terus “menonjolkan” kesan yang anda gunakan untuk diri anda, anda sebenarnya boleh menembak peluru dari perisai ini bila -bila masa yang anda mahukan.

Ini bermakna bahawa anda pada dasarnya boleh mengubah diri anda menjadi tangki yang hampir tidak dapat dikalahkan yang dapat melepaskan voli hampir tidak berkesudahan projektil sihir yang kuat dari jarak yang selamat. Kelebihan pergi dengan membina ini ke atas pembentukan sihir tradisional adalah bahawa ia umumnya lebih sukar, tidak memerlukan FP, dan kos stamina yang agak sedikit.

Satu -satunya kelemahan sebenar untuk membina ini adalah bahawa sesetengah musuh sangat tahan terhadap kerosakan yang anda akan berurusan dengan perisai anda yang mungkin anda perlukan untuk membangunkan pelan sandaran yang akan membolehkan anda mengendalikan pergaduhan yang kadang -kadang menjengkelkan. Ia juga mengambil sedikit masa untuk memperoleh erdtree greatshield itu sendiri, jadi anda tidak akan dapat bergantung pada strategi ini sehingga sedikit kemudian dalam permainan.

Namun, ini adalah selamat seperti yang dibina dalam permainan ini.

Mod mudah elden Mode Builds: The Mage “One Shot” membina

Membina keperluan/gear pilihan: Terra Magicus, Cerulean Hidden Tear, Comet Azur, Kakitangan Glinstone Lusat, Mahkota Glinstone Azur, Talisman Sekolah Graven, apa-apa barang kerosakan ejaan tambahan

Iklan – Kandungan terus di bawah

Elden Ring Pemain baru -baru ini telah berkongsi video yang luar biasa dari diri mereka yang membunuh bos melalui rasuk ajaib yang bukan sahaja menyimpan beberapa musuh yang paling sukar permainan pada jarak yang selamat tetapi seolah -olah tidak memerlukan FP untuk dibuang. Ada yang mengesyaki bahawa rasuk ajaib yang kuat harus menjadi hasil dari kesalahan, tetapi ternyata anda dapat dengan mudah meniru keupayaan itu dengan bantuan beberapa item utama.

Komponen teras binaan ini adalah komet Azur, Terra Magicus, dan Cerulean Hidden Tear. Sebaik sahaja anda mempunyai item tersebut, anda akan ingin memperoleh sebarang gear tambahan yang meningkatkan kuasa Sorceries Glinstone anda (yang termasuk versi yang dinaik taraf kakitangan LUSAT Glinstone, The Graven School Talisman, dan Ton of Intelligence).

Sebaik sahaja anda mempunyai semua kepingan yang diperlukan, anda perlu mendapatkan dalam pelbagai sasaran, membuang Terra Magicus untuk penggemar kerosakan AOE, minum botol anda dengan air mata tersembunyi Cerulean bercampur ke dalamnya, dan melepaskan mantra komet Azur. Kombo itu harus mengakibatkan anda dapat membakar versi yang lebih kuat dari mantra Azur Comet secara percuma (terima kasih kepada kesan air mata tersembunyi Cerulean) dan simpan rasuk pada musuh sehingga mereka mati. Serius, kombo itu akan membolehkan anda mengalahkan beberapa musuh yang paling sukar di Elden Ring hanya dalam beberapa saat tanpa memberi mereka peluang untuk mendekati anda.

Sebelum anda menetapkan jangkaan anda terlalu tinggi, anda harus tahu bahawa binaan ini tidak benar ), dan ia hanya boleh digunakan sekali setiap perjuangan/tapak rahmat yang dicas semula kerana sifat terhad kesan air mata tersembunyi cerulean. Walau bagaimanapun, ia benar -benar cara terbaik untuk mengalahkan beberapa musuh yang sangat sukar (ditambah dengan banyak keseronokan untuk dimainkan).

Elden Ring Easy Mode membina: Pedang malam dan api

Membina keperluan/gear pilihan: Pedang Malam dan Api, Soreseal Radagon, Carian Filigreed Crest, Flame Grant Me Strength

Kami sebelum ini telah membincangkan mengapa pedang malam dan api adalah salah satu senjata terkuat di Elden Ring, Tetapi salah satu perkara yang paling mengagumkan tentang pedang yang sememangnya kuat adalah secara teknikal mungkin untuk mendapatkannya lebih awal dalam permainan dan menggunakannya sepanjang kebanyakan pengembaraan anda.

7 Cincin Elden Terbaik Membina Untuk Pemula (Jawapan dari Pengguna Reddit)

The Elden Ring telah menandakan tempatnya sebagai salah satu tindakan terbaik RPG sepanjang masa dengan merebut gelaran permainan tahun 2023 di bawah 4 kategori!

Sejak ketibaannya di arena permainan, pemain hampir tidak dapat menahan permainan yang sempurna dan menarik yang ditawarkan oleh permainan.

Cincin Elden terbaik membina untuk pemula

Apabila kita mengintip ke dalam elemen permainan Elden Ring, sistem tempur boleh menjadi agak rumit, terutama untuk pemain baru.

. Inilah sebabnya mengapa pemain baru harus membiasakan diri dengan binaan tertentu yang dapat membantu mereka dalam permainan awal.

Kami telah melangkah lebih jauh dan menyusun Cincin Elden terbaik membina untuk pemula. Binaan yang kami sertakan dalam artikel ini diuji oleh pasukan kami dan pelbagai pemain lain yang dipercayai di seluruh dunia. Oleh itu, tanpa ada lagi, mari kita mulakan dengan artikel.

Cincin Elden Terbaik Membina Untuk Pemula – Bangunan Teratas

Lihat binaan

Sekiranya anda cukup baru dalam permainan, mari kita memudahkan asas permainan untuk anda. Buids di Elden Ring pada dasarnya adalah cara anda merancang kemahiran watak anda dengan melengkapkan senjata, mantra, dan atribut lain.

Semua faktor binaan ini menentukan gaya pertempuran watak anda. Gaya membina boleh menjadi berasaskan sihir, berasaskan kecerdasan, ketangkasan berasaskan, berasaskan iman, dan tentu saja hibrid.

Permainan ini menghasilkan banyak kombinasi yang boleh digunakan oleh pemain untuk membina statistik watak mereka. Walau bagaimanapun, kehadiran lebih banyak pilihan boleh menjadi agak menggembirakan, terutamanya jika anda baru dalam permainan. Dalam keadaan ini, lebih baik untuk dibina dan diuji dibina dan bukannya membabi buta ke dalam permainan.

Kami telah melengkapkan cincin elden terbaik yang akan menjadi sangat berguna kepada anda di peringkat awal permainan.

Kaedah ini akan memberi anda kelebihan yang saksama terhadap musuh dan anda akan dapat memahami mekanik tempur dengan lebih baik.

1. Membina sihir

Binaan ini sangat disyorkan jika anda tidak mempunyai banyak pengetahuan mengenai cincin elden. Binaan ini memberikan kestabilan yang adil terhadap pelbagai musuh yang luas dan akan menjimatkan masa dan perjuangan yang biasanya dilihat sebagai titik permulaan bermain Elden Ring. Anda boleh pergi bersama Astrologer Kelas untuk membuat socery yang kuat membina.

Membina sihir

Berikut adalah beberapa kelebihan utama menggunakan pembina sihir sebagai pemula:

 • Binaan sihir agak mudah digunakan dan sangat mesra pemula.
 • Anda tidak perlu terlibat dalam pertempuran dekat (huru -hara) dan akan dapat menghapuskan musuh anda dari jauh.
 • Anda boleh menimbulkan banyak kerosakan dari serangan jarak jauh anda.
 • Terdapat senarai panjang mantra sihir yang boleh anda gunakan dalam binaan ini. Jampi ini boleh digunakan untuk melemahkan musuh atau meningkatkan kebolehan watak anda.

2. Binaan berdarah

Ketika datang ke cincin elden yang paling mudah, anda juga boleh memulakan perjalanan anda dengan binaan berdarah. Bangunan watak ini direka untuk menimbulkan kerosakan jenis pendarahan pada musuh.

Binaan ini sangat berkesan apabila pemula berurusan dengan musuh yang lebih besar dan bos tahap. Mungkin sukar untuk memerangi bos besar apabila anda menggunakan binaan lain dalam permainan cincin elden awal.

Binaan berdarah

Beberapa manfaat menggunakan binaan berdarah di peringkat permulaan permainan cincin Elden adalah:

 • Walaupun membina sihir boleh sedikit membosankan untuk difahami, binaan berdarah dapat diuraikan dengan mudah oleh pemula.
 • Berdarah membina geran kemahiran kawalan orang ramai yang luar biasa, membantu pemain mengeluarkan sejumlah besar musuh dengan usaha minimum.
 • Bangunan berdarah boleh bekerja dengan pelbagai senjata seperti katanas, pedang, dan belati. Walau bagaimanapun, anda sepatutnya dapat menjadi baik untuk mengelak untuk memanfaatkan sepenuhnya pendarahan.
 • Anda boleh melaksanakan serangan kerosakan tinggi yang maju dengan permainan dengan lancar.

3. Perisai Poke membina

Perisai Poke membina

Sekiranya anda adalah salah seorang pemain yang suka meneruskan dengan berhati -hati dengan mengekalkan pertahanan yang kuat, maka pelindung poke membina gaya hanya dibuat untuk anda!

Terdapat pelbagai kombinasi yang anda boleh cuba dengan gaya binaan ini termasuk sihir. Pembentukan ini dapat membantu pemain baru dalam mengekalkan ketahanan dalam pertempuran kerana ia meningkatkan keupayaan meredakan mereka dan menghalang serangan musuh.

Menggunakan Shield Poke Build dapat membantu anda dalam perjalanan cincin Elden anda dengan cara berikut:

 • Menggunakan binaan ini akan membolehkan anda membuat strategi lebih daripada bergantung pada kekuatan kasar.
 • Anda tidak perlu membuat kombinasi senjata yang kompleks untuk membuat perisai mencubit kerja.
 • Teknik membina ini berkesan terhadap pelbagai musuh.
 • Anda boleh meluangkan masa serangan anda sambil melindungi diri anda dengan atribut pertahanan yang kuat dari binaan ini.

4. Build Shortbow

Build Shortbow

Seterusnya di Elden Ring Beginner Build adalah binaan shortbow. .

Dalam senario sedemikian, anda boleh pergi dengan gaya tempur tradisional dan anak panah ini. Ia adalah pilihan pintar untuk menggunakan gaya binaan jarak jauh jika anda baru ARPGS Dan gaya pertempuran dekat bukanlah masalah anda.

Shortbow Build adalah salah satu cincin Elden yang paling mudah dibina kerana alasan berikut:

 • Seperti yang telah kita nyatakan bahawa kaedah ini memberi anda peluang untuk menggunakan serangan jarak jauh.
 • Serangan Shortbow boleh ditetapkan lebih cepat berbanding dengan senjata jarak jauh yang lain, terutamanya disebabkan oleh cengkaman yang ringan dan mudah mereka.
 • Serangan Shortbow mengambil tol yang agak rendah pada peluru anda daripada senjata yang lain.
 • Anda boleh menggunakan gaya membina ini terhadap pelbagai musuh dari jarak yang selamat.

5. Kekuatan membina

Kekuatan membina

Sekiranya anda tidak menikmati gaya pertempuran strategi atau jarak jauh dan idea tindakan hanya mengetuk musuh ke bawah maka kekuatan membina adalah satu untuk anda!

Yang perlu anda lakukan adalah melengkapkan senjata besar dan melompat ke atas musuh tanpa menahan diri. Anda juga perlu perisai diri anda dengan baik kerana anda perlu berjuang berdekatan dengan musuh.

Kelebihan menggunakan kekuatan membina sebagai pemula termasuk sebab -sebab berikut:

 • Anda boleh menimbulkan kerosakan besar pada tentera musuh dengan sendirinya.
 • Gaya membina kekuatan cukup mudah dan boleh menjadi sangat menyeronokkan dan memuaskan.
 • Sangat mudah untuk menurunkan pelbagai musuh melalui pendekatan ini.
 • Anda tidak perlu meningkatkan pelbagai statistik dalam gaya binaan ini selain kekuatan. Ini menjadikan penyahtahan ini lebih mudah daripada gaya lain.

6. Dual-Hield Antspur Rapier Membina

Dual-Hield Antspur Rapier Membina

Teknik Build Antspur Rapier Dual yang Dilihat sebagai salah satu cincin Elden terbaik yang dibina untuk pemula akhir -akhir ini.

Antspur adalah senjata tangkas yang memudahkan anda membuat serangan tepat dan kilat cepat. Sekarang, rapier kedua dalam persamaan menjadikan serangan pemain lebih mematikan.

Sebab -sebab di sebalik teknik dwi ini menjadi salah satu elden cincin terbaik yang dibina adalah seperti berikut:

 • Teknik ini membantu anda dalam menimbulkan serangan fizikal yang berkesan terhadap pelbagai musuh.
 • Gaya binaan ini boleh digunakan untuk menangani lebih daripada satu musuh dalam satu masa.
 • Mendapatkan Antspur Rapier agak mudah walaupun di peringkat awal permainan.

7. Unga Bunga membina

Unga Bunga membina

Sekiranya kombinasi senjata yang rumit dan kompleks mengelirukan atau membosankan anda maka teknik membina bunga unga hanya dibuat untuk anda.

Teknik membina Unga Bunga agak serupa dengan kekuatan membina kerana kedua -duanya memerlukan pemain untuk membawa senjata besar dan pertempuran huru -hara. Walau bagaimanapun, Unga Bunga membina bergantung pada senjata yang lebih perlahan seperti palu dan besar.

Kelebihan berpotensi menggunakan Unga Bunga yang dibina oleh pemula termasuk:

 • Gaya membina yang mudah dan mudah difahami.
 • Anda boleh menimbulkan kerosakan yang tinggi menggunakan binaan pemula elden ini.
 • Pemain dapat menahan serangan musuh kerana binaan ini memerlukan pemain untuk menjaga diri dengan perisai berat.
 • Anda tidak perlu bekerja terlalu banyak pada peruntukan statistik dan meneruskan kerja latar minimalis.

Pautan rasmi untuk membeli permainan – https: // en.Bandainamcoent.EU/Elden-Ring/Elden-Ring

Soalan yang sering ditanya

Apa kelas membina pemula yang baik untuk cincin elden?

Sekiranya anda suka serangan dan mantra pemutus maka ahli astrologi adalah kelas pemula yang baik untuk Elden Ring.

Yang merupakan kelas cincin elden terbaik untuk pemula yang menikmati pertempuran huru -hara?

Sekiranya anda mencari kelas Elden Ring terbaik untuk pemula yang menikmati pertempuran huru -hara maka anda pasti akan mencuba vagabond!

Yang merupakan kelas cincin elden yang paling sukar untuk pemula?

The Wretch dipenuhi sebagai kelas cincin elden yang paling sukar untuk pemula.

Adakah Elden Ring Beginner Mesra?

Jawapannya mungkin tidak mengejutkan anda bahawa Elden Ring tidak betul -betul mesra pemula. Anda pasti akan merasa sangat hilang pada mulanya tanpa sebarang petunjuk.

Kesimpulan

Anda telah sampai ke akhir artikel kami mengenai Elden Ring Strong yang paling mudah untuk pemula. Kami berharap panduan permainan ini akan membantu anda memulakan perjalanan cincin elden anda dengan nota yang mendebarkan. . Dan jangan lupa untuk melihat lebih banyak Panduan Permainan Dari Benettonplay!