CD Projekt: Sebahagian besar pasukan cyberpunk berpindah ke Witcher 4 selepas pelancaran Phantom Liberty – IGN, Spekulasi Tarikh Siaran Witcher 4 | Pcgamesn

Spekulasi tarikh pelepasan Witcher 4

Bagi projek -projek lain yang disebutkan, Orion adalah sekuel penuh untuk Cyberpunk 2077 sementara Hadar adalah IP baru yang dibangunkan di CD Projekt Red. Kedua-dua permainan ini masih bertahun-tahun, sama ada Polaris atau Sirius (permainan molases banjir yang dibangunkan) dijangka akan dibebaskan terlebih dahulu, pada tahun 2025.

CD Projekt: ‘Besar Besar’ Pasukan Cyberpunk Bergerak ke Witcher 4 Selepas Pelancaran Phantom Liberty

CD Projekt Red beralih “sebahagian besar” pasukan Cyberpunk 2077 ke Witcher 4 (secara rasmi dikenali sebagai Polaris) apabila pengembangan Phantom Liberty dilancarkan pada bulan September.

Bercakap semasa panggilan pendapatan CD Projekt, Presiden dan Ketua Pegawai Eksekutif Adam Kiciński berkata syarikat itu beralih lebih banyak sumber ke dalam permainan Witcher yang akan datang dengan peningkatan pembangunan besar yang berlaku apabila pembangunan utama di Phantom Liberty selesai. Pada masa ini terdapat pemaju “250ish” yang bekerja di Polaris, sementara lebih banyak lagi yang bekerja pada pengembangan Cyberpunk 2077.

“Selepas melepaskan Phantom Liberty, kami akan memindahkan sebahagian besar pasukan ke Polaris,” kata Kiciński. “Beberapa ahli yang tinggal akan memberi tumpuan.

CD Projekt Red Development Red (Kredit Imej: CD Projekt Merah)

“Dan di seluruh syarikat tetapi termasuk Phantom Liberty kami pada masa yang sama berpisah dengan beberapa ahli pasukan. Ini adalah proses beransur -ansur yang akan berakhir pada Q1 tahun depan.”

Oleh itu, Kiciński menjelaskan bahawa tidak setiap pemaju yang bekerja di Phantom Liberty akan segera beralih ke permainan Witcher yang akan datang, walaupun sebagai pecahan pembangunan CD Projekt Red (di atas), kemungkinan besar kakitangan pemaju akan bekerja di Polaris tidak lama lagi. Nombor rasmi tidak akan sampai sehingga kemas kini kewangan suku ketiga pada 28 November.

Bagi projek -projek lain yang disebutkan, Orion adalah sekuel penuh untuk Cyberpunk 2077 sementara Hadar adalah IP baru yang dibangunkan di CD Projekt Red. Kedua-dua permainan ini masih bertahun-tahun, sama ada Polaris atau Sirius (permainan molases banjir yang dibangunkan) dijangka akan dibebaskan terlebih dahulu, pada tahun 2025.

Phantom Liberty dilancarkan pada 26 September dan akan melihat satu tan kandungan cerita baru ditambah kepada Cyberpunk 2077 bersama beberapa perubahan permainan. Pertempuran Kenderaan, Cyberpunk: Edgerunners Ciri Cyberpsychosis yang Diilhamkan, dan mengangguk pintar ke Witcher juga, walaupun dengan kos menaikkan keperluan PC permainan.

Ryan Dinsdale adalah wartawan bebas IGN. Dia akan bercakap mengenai witcher sepanjang hari.

Spekulasi tarikh pelepasan Witcher 4

Kod Namakan Polaris, The Witcher 4 sedang dibangunkan oleh CD Projekt Red bersama Canis Majora dan Sirius, dua permainan berputar yang ditetapkan di alam semesta yang sama.

Diterbitkan: 14 Sep 2023

Ingin tahu mengenai tarikh pelepasan Witcher 4? CD Projekt Red pada mulanya mengesahkan kewujudan permainan baru dalam siri Witcher melalui siaran akhbar pada bulan Mac 2022 dan kemas kini tajuk pada bulan Oktober 2022, bagaimanapun, kami tidak pernah mendengar banyak tentang pengembaraan yang akan datang sejak, siapa protagonis yang boleh dimainkan masih menjadi misteri.

Yang berkata, kami lakukan Ketahui bahawa permainan dunia terbuka yang akan datang adalah ansuran pertama dalam trilogi baru, walaupun masih tidak jelas sama ada ia akan mengikuti watak-watak dan peristiwa permainan sebelumnya. Walaupun selamat untuk menganggap entri baru ini ke siri ini tidak akan dipanggil The Witcher 4, kami akan memanggilnya untuk sekarang, kerana kekurangan istilah yang lebih rasmi.

Tarikh Siaran Witcher 4: The Witcher

Spekulasi tarikh pelepasan Witcher 4

Tebakan terbaik kami ialah kita perlu menunggu sehingga akhir tahun 2025 pada awalnya. Walau bagaimanapun, pada masa penulisan, tidak ada tarikh pelepasan Witcher 4 yang disahkan. Memandangkan berapa lama ia mengambil cyberpunk 2077 untuk dibebaskan, dan pada masa ini kami sedang menunggu cyberpunk 2077 dlc, kami boleh menunggu lama.

Terdapat juga The Witcher Remake, projek berasingan yang dibuat oleh Teori Fool di bawah pengawasan CD Projekt Red. Walau bagaimanapun, sejak itu telah disahkan bahawa versi moden Pengembaraan Pertama Geralt akan tiba selepas The Witcher 4 dan dibina di enjin Unreal 5. Ia juga akan dikeluarkan selepas Cyberpunk 2077 DLC semasa, yang diumumkan semasa Anugerah Permainan 2022.

The Witcher 4 Unreal Engine 5

Siaran akhbar CD Projekt Red mengumumkan bahawa permainan Witcher baru akan menggunakan Unreal Engine 5 dan bukannya Redengine Proprietari Studio – yang digunakan untuk semua permainan yang lalu sehingga sekarang.

Ini adalah sebahagian daripada “perkongsian strategik multi-tahun dengan Epic Games,” yang termasuk membantu Epic “menyesuaikan enjin untuk pengalaman terbuka dunia, bermula dengan perkembangan permainan seterusnya dalam francais Witcher.”

Buat apa yang anda kehendaki. Walau bagaimanapun, kami telah mendapat pengesahan bahawa Witcher 4 tidak akan menjadi kedai permainan epik eksklusif.

Berita witcher 4

Selain daripada mengesahkan medali dalam penggoda itu, sememangnya dimaksudkan untuk menjadi lynx, sebagai mengangguk ke sekolah lynx, sebelum pengumuman ini, semua yang kita ada adalah laporan strategi perniagaan dari 2021. Studio itu mendedahkan pada Twitter rancangannya untuk memulakan “pembangunan triple-a selari” pada tahun 2022, yang memberi tumpuan kepada “dua francais teras” mereka-The Witcher dan Cyberpunk.

Dalam laporan itu, SVP of Business Development Michał Nowakowski menjelaskan, “Kami akan menunggu sehingga lebih dekat dengan pelancaran permainan kami sebelum kita mula menunjukkan perkara seperti treler, demo, atau mendalam tentang mekanik”.

Sebelum ini, CD Projekt Red mendedahkan bahawa mereka merancang untuk mengintegrasikan “pengalaman dalam talian” ke dalam permainan Witcher seterusnya. Walau bagaimanapun, Ketua Pegawai Eksekutif Bersama Adam Kiciński jelas bahawa fokus studio untuk membuat “pemain tunggal, yang didorong oleh triple-a rpgs” tidak berubah dan teknologi dalam talian yang sedang mereka usahakan akan “bersepadu” dengan lancar “.

Polaris

Yang paling dekat dengan tajuk yang disahkan pada masa ini ialah nama kod dalamannya: Polaris, diumumkan dalam kemas kini oleh CDPR pada bulan Oktober 2022. Jika ia seperti The Witcher 3: Wild Hunt, ia berpotensi untuk menjadi salah satu permainan PC terbaik yang pernah ada, tetapi janganlah kita mendahului diri kita sendiri.

Di samping projek ini, kita boleh mengharapkan dua tajuk lain yang ditetapkan di The Witcher Universe. Walau bagaimanapun, ini adalah tajuk spin-off dan bukannya permainan berikutnya dalam trilogi baru. Yang pertama adalah kod bernama Canis Majoris, sementara yang lain dinamakan ‘Sirius’.

Canis Majoris dan Sirius adalah nama kod yang mewakili dua tajuk yang akan datang dalam siri Witcher. CD Projekt Red merujuk kepada Canis Majoris sebagai “permainan witcher penuh”, yang diturunkan sebagai pembuatan semula permainan Witcher yang pertama.

Walaupun kita tahu sedikit tentang Sirius, CD Projekt Red telah mengesahkan bahawa banjir molase sedang membangunkannya. Ia adalah studio di belakang permainan survival Roguelike The Flame in the Flood dan permainan Co-op Drake Hollow. Oleh itu, kita akan membahayakan bahawa kelangsungan hidup berpotensi menjadi tujuan permainan di Sirius, tetapi itu hanya spekulasi. Walau apa pun, CD Projekt Red mendakwa Sirius “akan berbeza dari produksi masa lalu kami, yang menawarkan permainan multiplayer di atas pengalaman pemain tunggal termasuk kempen dengan pencarian dan cerita,” yang pasti akan menarik minat peminat Witcher lama.

Tidak lebih banyak berita Witcher 4, tetapi mari kita fokus pada positif. Walaupun apa yang kami diberitahu walaupun sebelum pelepasan permainan, kami mungkin tidak pernah melihat berakhirnya protagonis Witcher 3, Geralt. “Kami tidak membunuh dunia dan berjalan jauh dari situ,” kata Iwinski kepada Polygon semasa demo teknologi 2013, “tetapi kami pasti mahu membuat permainan ini dengan cara yang besar.”Tantalizingly, dia menambah,” Kami mungkin termasuk Geralt dalam permainan kemudian, berpotensi.”Lebih dari White Wolf adalah kemenangan dalam buku kami.

Itu semua yang kita tahu mengenai tarikh pelepasan Witcher 4 setakat ini. Semasa anda menunggu, anda boleh menyemak permainan RPG yang hebat selain The Witcher 3 untuk mendapatkan pembaikan pengembaraan anda.

Gina Lees Gina suka mengembara dataran di Valheim, meneroka sistem yang diselesaikan di Starfield, berharap untuk watak -watak baru dalam Genshin Impact dan Honkai Star Rail, dan Bash Zombies dan lain -lain makhluk besar dalam permainan seram. Di samping dedikasinya untuk permainan pengurusan SIM, dia juga meliputi Minecraft dan Final Fantasy.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.