Carta Steam & Statistik | Steambase, Top 10 Steam Games Peak Player Count of All Time: Permainan Steam Paling Popular Pernah – Dexerto

Top 10 Steam Games Peak Player Count of All Time: Permainan Steam Paling Popular Pernah

“Yang paling menyeronokkan yang boleh anda lakukan dalam talian” – PC Gamer kini percuma! Tidak ada tangkapan! Bermain seberapa banyak yang anda mahukan, selagi anda suka! Permainan percuma yang paling tinggi sepanjang masa! Salah satu permainan tindakan dalam talian yang paling popular sepanjang masa, Pasukan Fortress 2 menyampaikan kemas kini percuma yang berterusan -mod permainan, peta, peralatan dan, yang paling penting, topi. . Baru ke TF? Jangan berpeluh! Tidak kira apa gaya dan pengalaman anda, kami mempunyai watak untuk anda. Latihan terperinci dan mod amalan luar talian akan membantu anda mengasah kemahiran anda sebelum melompat ke salah satu mod permainan banyak TF2, termasuk menangkap bendera, mengawal p.

Carta Steam & Statistik

Bilangan pemain yang sedang dalam talian dan bermain permainan di Steam.

23,616,092 pemain dalam talian

98,370 permainan Steam yang dikesan

Permainan stim yang paling banyak dimainkan

Bahagian atas 100 . Data dan kedudukan permainan dikemas kini dalam masa nyata.

Gambar spanduk dota 2

Gambar Banner Apex Legends ™

PUBG: Battlegrounds Banner Image

Naraka: Gambar Banner Bladepoint

Imej Banner Cyberpunk 2077

Imej Banner Starfield

Gambar spanduk enjin kertas dinding

Pergi ke halaman sebelumnya

Pergi ke halaman seterusnya

Pergi ke halaman terakhir

Siaran trend

Bahagian atas 50 .

Gambar Banner 3 Banner

Gambar Banner Beta Beta Keturunan Pertama

Gambar spanduk haiwan parti

Imej Banner Farlight 84

Kebohongan gambar panji p

Mortal Kombat 1 gambar spanduk

Tamak adalah gambar spanduk main yang baik

Gambar spanduk Pulau Moonstone

Astrea: Imej spanduk orak enam sisi

Pergi ke halaman sebelumnya

Pergi ke halaman seterusnya

Permainan yang paling diikuti dan paling dinanti -nantikan dilepaskan di Steam selama 90 hari akan datang. Kedudukan berdasarkan bilangan pengikut Permainan mempunyai halaman Hub Komuniti Steam.

Imej Banner Dungeon Endless ™

Gambar spanduk yang tidak terkalahkan

Warhammer 40,000: Rogue Trader Banner Image

Ooblet Banner Image

Pergi ke halaman seterusnya

Pergi ke halaman terakhir

Permainan yang dijual

. . Lihatlah pelacak jualan untuk melihat bila jualan stim seterusnya berjalan secara langsung.

Steam Top 10 Games Peak Player Count dengan PUBG dan CSGO

Wap

Tidak seperti banyak platform, Steam membolehkan penjejakan orang awam hidup, bermakna kita dapat melihat permainan apa yang paling popular pada bila -bila masa. Terdapat juga rekod untuk jumlah pemain puncak – ini adalah 10 kiraan pemain tertinggi teratas yang pernah dirakam di Steam.

Dari klasik seperti Counter-Strike dan PUBG, kepada pelepasan AAA utama seperti Cyberpunk 2077 dan Elden Ring, terdapat banyak permainan yang menarik beratus-ratus ribu, dan bahkan berjuta-juta pemain untuk melompat pada satu masa.

Artikel berterusan selepas iklan

.

Untuk menjejaki rekod, ini adalah 10 pemain puncak tertinggi di Steam, sepanjang masa.

Kandungan

  • 10 pemain stim teratas yang pernah ada
  • Permainan stim pemain tunggal yang paling popular

.

Permainan lain yang membentuk lima pemain teratas adalah DOTA 2, Apex Legends, dan GTA V. Semua permainan ini kerap mengekalkan lebih dari 200,000 pemain purata, walaupun pada waktu yang lebih tenang pada hari itu.

Artikel berterusan selepas iklan

Permainan stim pemain tunggal yang paling popular

Sudah tentu, semua permainan yang disebutkan di atas adalah perkhidmatan langsung, permainan multiplayer (GTA V mempunyai GTA Online), jadi bagaimana dengan pengalaman pemain tunggal di Steam?

Berkaitan:

11 kulit CSGO paling mahal pada tahun 2023: Pisau, AK-47, AWP & Lagi

Artikel berterusan selepas iklan

Kiraan pemain tertinggi yang dicapai oleh permainan stim pemain tunggal ialah Cyberpunk 2077. Walaupun versi konsol mempunyai pelancaran yang bermasalah, pemain PC menikmati pengalaman yang lebih lancar, dan ia adalah satu-satunya permainan pemain tunggal untuk mencapai lebih dari 1 juta pemain serentak di Steam.

Cyberpunk 2077 David Martinez

Cyberpunk 2077 memegang rekod untuk permainan pemain tunggal di Steam.

Seterusnya ialah Elden Ring, yang walaupun pelancaran besar -besaran, hanya gagal memecahkan 1 juta pemain Mark, dan ia diikuti oleh Hogwarts Legacy, dengan hanya di bawah 900,000.

Ingat, ini hanya pemain di platform Steam – jadi pemain menggunakan pelancar lain seperti aplikasi EA, aplikasi Xbox, atau bermain di konsol, tidak dikira.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Kami akan menyimpan senarai ini dikemas kini sebagai pelepasan permainan baru dan cuba mengalahkan rekod.

Kiraan pemain stim

Counter-Strike: Serangan Global

Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) memperluaskan permainan tindakan berasaskan pasukan yang dipelopori ketika ia dilancarkan 19 tahun yang lalu. CS: Go memaparkan peta baru, aksara, senjata, dan mod permainan, dan menyampaikan versi terkini kandungan CS klasik (DE_DUST2, dll.). “Counter-Strike mengambil industri permainan dengan kejutan apabila mod yang tidak mungkin menjadi permainan tindakan PC dalam talian yang paling banyak dimainkan di dunia hampir sejurus selepas dibebaskan pada bulan Ogos 1999,” kata Doug Lombardi di Valve. “Selama 12 tahun yang lalu, ia terus menjadi salah satu permainan yang paling banyak dimainkan di dunia, tajuk kejohanan permainan yang kompetitif dan menjual lebih dari 25 juta unit di seluruh dunia di seluruh francais. CS: Pergi janji untuk memperluaskan permainan pemenang anugerah CS dan menyerahkannya kepada pemain di PC serta konsol gen seterusnya dan Mac.”

Dota 2

Permainan paling dimainkan di Steam.Setiap hari, berjuta -juta pemain di seluruh dunia memasuki pertempuran sebagai salah satu daripada seratus wira dota. Dan tidak kira sama ada jam ke -10 mereka atau ke -1,000, selalu ada sesuatu yang baru ditemui. Dengan kemas kini tetap yang memastikan evolusi permainan, ciri, dan wira yang berterusan, Dota 2 telah benar -benar mengambil kehidupan sendiri.Satu medan perang. Kemungkinan tak terhingga.Ketika datang ke kepelbagaian pahlawan, kebolehan, dan barang -barang yang kuat, Dota mempunyai array yang tidak berkesudahan -tidak ada dua perlawanan yang sama. Mana -mana wira boleh mengisi pelbagai peranan, dan terdapat banyak barang untuk membantu memenuhi keperluan setiap permainan. Dota tidak memberikan batasan tentang cara bermain, memberi kuasa kepada anda untuk menyatakan gaya anda sendiri.Semua wira adalah percuma.Keseimbangan Kompetitif adalah permata mahkota Dota, dan untuk memastikan semua orang bermain di lapangan walaupun, kandungan teras permainan -seperti kolam wira yang luas -ada .

Apex Legends

Menakluk dengan watak dalam Apex Legends, penembak royale pertempuran percuma untuk bermain di mana watak-watak legenda dengan pasukan kebolehan yang kuat untuk bertarung untuk kemasyhuran & kekayaan di pinggir sempadan. Menguasai senarai yang semakin berkembang dari pelbagai legenda, bermain skuad taktikal yang mendalam dan inovasi baru yang berani yang meningkatkan pengalaman pertempuran royale-semua dalam dunia yang lasak di mana apa-apa berjalan. Selamat datang ke evolusi Battle Royale seterusnya. Satu senarai watak-watak legenda yang semakin meningkat dari legenda yang kuat, masing-masing dengan keperibadian, kekuatan dan kebolehan mereka sendiri yang mudah dijemput tetapi mencabar untuk benar-benar menguasai. . Pertempuran Strategik Royale-Gunakan Kemampuan Anda-dan Wits Anda-Untuk membuat panggilan strategik dengan cepat, menyesuaikan kekuatan krew anda untuk bertemu.

PUBG: Battlegrounds

Battlegrounds PlayerUnknown adalah penembak royale pertempuran yang mengetuk 100 pemain antara satu sama lain dalam perjuangan untuk bertahan hidup. Kumpulkan bekalan dan mengalahkan lawan anda untuk menjadi orang terakhir yang berdiri. PlayerUnknown, aka Brendan Greene, adalah perintis genre pertempuran royale dan pencipta mod permainan pertempuran royale dalam siri Arma dan H1Z1: King of the Kill. Di PUBG Corp., Greene bekerjasama dengan pasukan pemaju veteran untuk menjadikan PUBG menjadi pengalaman Battle Royale perdana di dunia.

Baldur

Kumpulkan Parti Anda, dan kembali ke Alam Lupa dalam kisah persekutuan dan pengkhianatan, pengorbanan dan kelangsungan hidup, dan daya tarikan kuasa mutlak. Kemampuan misteri sedang terbangun di dalam diri anda, diambil dari parasit minda flayer yang ditanam di otak anda. Menentang, dan menghidupkan kegelapan terhadap dirinya sendiri. Atau merangkul rasuah, dan menjadi kejahatan muktamad. Dari Pencipta Ketuhan. Pilih dari pelbagai pilihan perlumbaan dan kelas D & D, atau bermain sebagai watak asal dengan latar belakang buatan tangan. Pengembaraan, rampasan, pertempuran dan percintaan semasa anda melangkah melalui alam yang terlupa dan seterusnya. Main sahaja, dan pilih sahabat anda dengan teliti, atau sebagai pihak sehingga empat dalam multiplayer.Storyabducted asal yang luas, dijangkiti, hilang. Anda berubah menjadi raksasa, tetapi ketika rasuah di dalam diri anda tumbuh, begitu juga kekuatan anda. Kuasa itu dapat membantu anda untuk bertahan, tetapi.

Naraka: Bladepoint

“Saya bangun berbaring dengan banyak bunga, menjerit soulbloom merah. Langit yang suram, matahari berwarna darah. Breezes Metallic. Betapa menyenangkannya.Ini adalah Morus, tempat yang ditinggalkan, tetapi tidak pernah diampuni.Tiada undang -undang. Tiada peraturan. Saya boleh melakukan apa sahaja dan menjadi orang lain.Di pertumpahan darah, seorang pahlawan. Dalam bayang -bayang, pembunuh. Kematian selalu berbisik. Tidak ada pelarian.Mungkin Syurga, tetapi selalu Naraka.Saya pemburu; Saya mangsa.Kuil, hutan, bukit. Angin gemetar. Peril Pervades. Kapak, pedang, tombak. Senjata bertabrakan, mayat dibunuh. Kematian mungkin membawa saya ke sini, tetapi kematian tidak akan membawa saya pergi.Hari yang saya habiskan untuk membunuh. Seratus; Kehidupan yang saya nyatakan dengan senang hati. Seribu.Di luar tebing, di atas dinding. Di luar tepi; Saya tidak terkawal.Lawan yang dipadankan? Saya tidak berjumpa. Saya, saya, dan saya akan.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 adalah kisah terbuka, aksi-petualangan yang ditetapkan di Night City, megalopolis yang terobsesi dengan kuasa, glamor dan pengubahsuaian badan. Anda bermain sebagai V, pelanggar tentera upahan yang akan berlaku selepas implan satu-of-a-kind yang merupakan kunci kepada keabadian. Anda boleh menyesuaikan cyberware, skillset dan playstyle watak anda, dan meneroka bandar yang luas di mana pilihan yang anda buat membentuk cerita dan dunia di sekeliling anda.Menjadi Cyberpunk, Sebuah Urban Mercenary yang dilengkapi dengan Peningkatan Cybernetic dan Legenda Buildyour di jalan -jalan di Bandar Malam.Masukkan Dunia Terbuka Bandar Malam Bandar, tempat yang menetapkan piawaian baru dari segi visual, kerumitan dan kedalaman.Ambil pekerjaan yang paling berisiko dalam hidup anda dan mengejar implan prototaip yang menjadi kunci kepada keabadian.

Grand Theft Auto V

Ketika seorang hustler jalanan muda, seorang perompak bank bersara dan psikopat yang menakutkan mendapati diri mereka terjerat dengan beberapa unsur -unsur yang paling menakutkan dan gila di bawah tanah jenayah, U.S. Kerajaan dan industri hiburan, mereka mesti menarik satu siri heists berbahaya untuk bertahan di sebuah bandar yang kejam di mana mereka tidak boleh mempercayai siapa pun, paling tidak satu sama lain. Grand Theft Auto V for PC menawarkan pemain pilihan untuk meneroka dunia yang memenangi anugerah Los Santos dan Blaine County dalam resolusi sehingga 4K dan seterusnya, serta peluang untuk mengalami permainan yang berjalan pada 60 bingkai sesaat. Permainan ini menawarkan pemain pelbagai pilihan penyesuaian khusus PC, termasuk lebih daripada 25 tetapan yang boleh dikonfigurasikan berasingan untuk kualiti tekstur, shaders, tessellation, anti-aliasing dan banyak lagi, serta sokongan dan penyesuaian yang luas untuk kawalan tetikus dan papan kekunci. Pilihan tambahan termasuk slider kepadatan penduduk untuk mengawal trafik kereta dan pejalan kaki, seperti w.

Enjin kertas dinding

Enjin kertas dinding membolehkan anda menggunakan kertas dinding langsung di desktop Windows anda. Pelbagai jenis kertas dinding animasi disokong, termasuk animasi 3D dan 2D, laman web, video dan juga aplikasi tertentu. Pilih kertas dinding yang ada atau buat sendiri dan kongsi di bengkel Steam!Bawa desktop anda hidup dengan grafik, video, aplikasi atau laman web sebenar.Peribadikan kertas dinding animasi dengan warna kegemaran anda.Gunakan kertas dinding interaktif yang boleh dikawal dengan tetikus anda.Banyak nisbah aspek dan resolusi asli yang disokong termasuk 16: 9, 21: 9, 16:10, 4: 3.Persekitaran monitor pelbagai disokong.Kertas dinding akan berhenti sejenak semasa bermain permainan untuk menyelamatkan persembahan.Buat kertas dinding animasi anda sendiri di Editor Enjin Wallpaper.Animate wallpaper live baru dari imej asas atau import html atau fail video untuk kertas dinding.

Guruh Perang

War Thunder adalah permainan ketenteraan yang paling komprehensif, silang platform, permainan ketenteraan MMO untuk Windows, Linux, Mac, PlayStation®4 dan Xbox One yang didedikasikan untuk penerbangan, kenderaan berperisai, dan kraf tentera laut dari Perang Dunia II dan Perang Dingin. Sertailah sekarang dan ambil bahagian dalam pertempuran besar di darat, di udara, dan di laut, berjuang dengan berjuta-juta pemain dari seluruh dunia dalam persekitaran yang sentiasa berubah.Dalam Guruh Perang, Pesawat, Helikopter Serangan, Angkatan Tanah dan Kapal Angkatan Laut bekerjasama dalam Pertempuran Kompetitif Realistik. Anda boleh memilih dari lebih dari 1,000 kenderaan dan pelbagai situasi pertempuran yang banyak adalah eksklusif. Anda boleh mendapati diri anda meletupkan pengejar anda dari turet pengebom, mempertahankan rakan sepasukan anda di atas tanah dari serbuan udara dengan senjata anti-pesawat, menembak pesawat musuh dengan api dari peluncur roket berganda, atau cuba menenggelamkan kapal perang musuh dengan torpedo dengan torpedo dengan torpedo dengan torpedo dengan torpedo dengan torpedo dengan torpedo dengan torpedo dengan torpedo dengan torpedo dari bot serangan pantas.Ciri -ciri termasuk:

Karat

Satu -satunya tujuan dalam karat adalah untuk bertahan. Untuk melakukan ini, anda perlu mengatasi perjuangan seperti kelaparan, dahaga dan sejuk. Membina api. Membina tempat perlindungan. Bunuh haiwan untuk daging. Lindungi diri anda dari pemain lain, dan bunuh mereka untuk daging. Buat pakatan dengan pemain lain dan membentuk sebuah bandar. Lakukan apa sahaja yang diperlukan untuk bertahan.

Pasukan Fortress 2

“Yang paling menyeronokkan yang boleh anda lakukan dalam talian” – PC Gamer kini percuma! Tidak ada tangkapan! Bermain seberapa banyak yang anda mahukan, selagi anda suka! Permainan percuma yang paling tinggi sepanjang masa! Salah satu permainan tindakan dalam talian yang paling popular sepanjang masa, Pasukan Fortress 2 menyampaikan kemas kini percuma yang berterusan -mod permainan, peta, peralatan dan, yang paling penting, topi. Sembilan kelas yang berbeza menyediakan pelbagai kebolehan dan personaliti taktikal, dan meminjamkan diri kepada pelbagai kemahiran pemain. Baru ke TF? Jangan berpeluh! Tidak kira apa gaya dan pengalaman anda, kami mempunyai watak untuk anda. Latihan terperinci dan mod amalan luar talian akan membantu anda mengasah kemahiran anda sebelum melompat ke salah satu mod permainan banyak TF2, termasuk menangkap bendera, mengawal p.

Tidak dapat

Tinggal unturnedyou’re salah satu dari beberapa yang belum bertukar zombie. Menjaga cara itu akan menjadi cabaran.Pergi dengan senjata api dan menarik perhatian segala -galanya, hidup dan mati.Mengambil pendekatan halus yang menyelinap dan menggunakan gangguan.Berhadapan dan belajar untuk mengatasi kebolehan khas mulai dari kebolehlihatan untuk membakar pernafasan ke serangan kilat.Perjuangan Melawan Alam Selain Alam memang banyak membuat hidup sukar..Memburu haiwan untuk pelts dan daging, atau dalam beberapa persekitaran yang bermusuhan menjadi mangsa.Ikan untuk makanan dan sampah.Menanam tanaman dan pastikan hujan.Mencari kehangatan dan berlindung dari badai badai.Berurusan dengan pemain lain atau musuh ada banyak orang yang menarik dalam talian.

Call of Duty®: Modern Warfare® II | WarZone ™

Selamat datang ke era baru Call of Duty®. Call of Duty®: Modern Warfare® II menjatuhkan pemain ke dalam konflik global yang belum pernah terjadi sebelumnya yang menampilkan pulangan pengendali ikonik Pasukan Petugas 141. Dari skala kecil, penangkapan taktikal penyusupan tinggi ke misi yang sangat diklasifikasikan, pemain akan menggunakan bersama rakan-rakan dalam pengalaman yang benar-benar mendalam. Infinity Ward membawa peminat permainan canggih, dengan pengendalian senjata baru, sistem AI maju, tukang senjata baru dan suite permainan lain dan inovasi grafik yang menaikkan francais ke ketinggian baru. Modern Warfare®: II akan dilancarkan dengan kempen pemain tunggal-pemain, pertempuran multiplayer immersive dan pengalaman ops khas yang didorong oleh naratif, co-op.

Sid Meier

Asalnya dicipta oleh pereka permainan legenda Sid Meier, tamadun adalah permainan strategi berasaskan giliran di mana anda cuba membina empayar untuk menguji masa. Menjadi penguasa dunia dengan menubuhkan dan mengetuai tamadun dari Zaman Batu ke Zaman Maklumat. Perang Wage, Mengendalikan Diplomasi, Memajukan Budaya Anda, dan pergi ke kepala dengan pemimpin terbesar sejarah ketika anda berusaha membina tamadun terbesar yang pernah diketahui oleh dunia.Tamadun VI menawarkan cara baru untuk melibatkan diri dengan dunia anda: bandar -bandar sekarang secara fizikal berkembang di seluruh peta, penyelidikan aktif dalam teknologi dan budaya membuka potensi baru, dan pemimpin yang bersaing akan meneruskan agenda mereka sendiri berdasarkan ciri -ciri sejarah mereka ketika anda berlumba untuk salah satu daripada lima cara untuk mencapai kemenangan dalam permainan.Empayar yang luas: Lihat keajaiban Empayar anda tersebar di peta seperti yang tidak pernah berlaku sebelum ini. Setiap bandar merangkumi pelbagai jubin supaya anda boleh tersuai.

Pengurus Bola Sepak 2023

Menyelidiki kedalaman dan perincian yang tidak dapat ditandingi di Pengurus Bola Sepak 2023 semasa anda bertanggungjawab di kelab anda. Sertailah Elite dengan menulis tajuk utama anda sendiri, memperoleh cinta peminat dan menguasai pertandingan. Ia bukan hanya mengenai memilih taktik atau membuat pasukan. Ini mengenai menghadapi cabaran dan memecahkan tanah baru ketika anda menetapkan gaya anda sendiri. Keterangan Permainan Memiliki kelab yang sesuai untuk anda. . Jangan hanya menandatangani superstar, buat mereka. Tahap pengambilan anda dengan bantuan kakitangan bilik belakang anda dan berikan laluan kepada pasukan pertama untuk Wonderkids anda untuk membangunkan skuad bertaraf dunia. Gaya bermain pasukan anda turun kepada anda. Buat strategi yang unik di papan taktik untuk menyampaikan kemenangan besar dan detik -detik perlawanan yang tidak dapat dilupakan.Baru Skuad yang lebih kuat musim ini.

Tom Clancy

Menguasai seni kemusnahan dan alat di Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Menghadapi pertempuran rapat yang sengit, ketetapan tinggi, membuat keputusan taktikal, permainan pasukan dan tindakan letupan dalam setiap masa. Mengalami era baru pertempuran yang sengit dan strategi pakar yang dilahirkan dari warisan yang kaya dengan masa lalu Tom Clancy’s Rainbow Six Games.Terlibat dalam gaya serangan baru menggunakan tahap kemusnahan dan alat yang tidak dapat ditandingi. Pada pertahanan, menyelaraskan dengan pasukan anda untuk mengubah persekitaran anda menjadi kubu kuat. .Pada serangan, memimpin pasukan anda melalui koridor sempit, pintu masuk dan dinding bertetulang. Menggabungkan peta taktikal, drone pemerhatian, rappelling dan banyak lagi untuk merancang, menyerang dan meredakan setiap keadaan.Pilih dari berpuluh -puluh pengendali Angkatan Khas yang terlatih dari seluruh dunia. Menyebarkan teknologi terkini untuk mengesan pergerakan musuh. Dinding menghancurkan untuk membuka BARU.

Warframe

Pilih Warframewith Anda Lebih daripada 30 Warframes, masing -masing disesuaikan sepenuhnya dengan kebolehan unik mereka sendiri, anda boleh membuat Warframe yang sempurna untuk anda. Kumpulkan Arsenalkatanas anda. Crossbows. Flamethrowers. Kembangkan senjata anda dengan lebih daripada 300 senjata yang pelbagai, kemudian ubah suai setiap satu untuk memadankan playstyle anda.Mengalami pertempuran dan dadu yang pantas melalui gerombolan musuh, atau pergi dengan senjata api, atau menyelinap masuk-pilihannya adalah milik anda.Terokai Terbuka WorldSexplore, Cari, Berjuang, dan Terbang di Landskap Terbuka Besar dalam Warframe.Cecair parkour bergerak dengan lancar, meluncur dan meluncur melalui kapal modal dan sebatian bawah tanah dengan sistem pergerakan yang mantap.Sistem suria di Ruinin World of Warframe, klon yang mengerikan dan mesin kapitalis menguasai sistem suria kita. Lawan balik.

Pangkalan SDK Sumber 2007

Terraria

Menggali, melawan, meneroka, membina: Dunia berada di hujung jari anda ketika anda berjuang untuk bertahan hidup, kekayaan, dan kemuliaan. Adakah anda akan menyelidiki jauh ke dalam expanses cavernous untuk mencari harta karun dan bahan mentah yang akan menghasilkan gear, jentera, dan estetika yang sentiasa berkembang? Mungkin anda akan memilih untuk mencari musuh yang lebih besar untuk menguji keberanian anda dalam pertempuran? Mungkin anda akan memutuskan untuk membina bandar anda sendiri untuk menempatkan tuan rumah sekutu misteri yang mungkin anda hadapi sepanjang perjalanan anda? Di dunia Terraria, pilihannya adalah milik anda!Menggabungkan Elemen Permainan Tindakan Klasik Dengan Kebebasan Kreativiti Gaya Sandbox, Terraria adalah pengalaman permainan yang unik di mana kedua-dua perjalanan dan destinasi sepenuhnya dalam kawalan pemain. Pengembaraan Terraria benar -benar unik kerana pemain itu sendiri! Adakah anda bersedia untuk meneroka, mencipta, dan mempertahankan dunia anda sendiri? Ciri-ciri utama.

Ark: Survival berkembang

Sebagai seorang lelaki atau wanita yang terkandas telanjang, membeku dan kelaparan di tepi pulau misteri yang dipanggil Ark, anda mesti memburu, menuai sumber, barang kraf, menanam tanaman, teknologi penyelidikan, dan membina tempat perlindungan untuk menahan unsur -unsur. Gunakan licik dan sumber anda untuk membunuh atau menjinakkan & membiak dinosaur leviathan dan makhluk -makhluk primitif lain yang merayau tanah, dan bekerjasama dengan atau mangsa beratus -ratus pemain lain untuk bertahan, menguasai. dan melarikan diri!Dinosaur, Makhluk, & Pembiakan! — Lebih 100+ makhluk boleh dijinakkan menggunakan proses penangkapan yang mencabar-&-Affinity, yang melibatkan kelemahan makhluk liar untuk mengetuknya tidak sedarkan diri, dan kemudian menyusukannya kembali ke kesihatan dengan makanan yang sesuai. Setelah dijinakkan, anda boleh mengeluarkan arahan kepada tames anda, yang mungkin diikuti bergantung pada seberapa baik anda menjinakkan dan melatihnya. Tames, yang boleh terus menguji dan memakan makanan, juga boleh membawa inventori dan peralatan seperti perisai, membawa mangsa kembali ke penyelesaian anda bergantung pada t.

Takdir 2

Menyelam ke World of Destiny 2 yang bebas untuk mengalami pertempuran penembak orang pertama yang responsif, meneroka misteri sistem suria kita, dan melepaskan kebolehan elemen terhadap musuh yang kuat. Muat turun hari ini untuk membuat penjaga anda dan mengumpul senjata, perisai, dan gear yang unik untuk menyesuaikan rupa dan playstyle anda. Pengalaman Destiny 2’s Cinematic Story sahaja atau dengan rakan-rakan, Sertai Penjaga Lain untuk Misi Co-Op yang mencabar, atau bersaing dengan mereka dalam pelbagai mod PVP. Anda memutuskan legenda anda.Ciri -ciri: Kisah Immersive • Mempertahankan Bandar Kemanusia Mod Permainan PVE dan PvP Senjata dan Perisai Eksotik • Kumpulkan pelbagai senjata yang menakjubkan.

Penebusan Mati Merah 2

Amerika, 1899. Arthur Morgan dan geng van der Linde adalah penjenayah. Dengan ejen persekutuan dan pemburu kurnia terbaik di negara ini, geng mesti merompak, mencuri dan melawan jalan mereka di Heartland of America yang lasak untuk bertahan. . Kini memaparkan kandungan mod cerita tambahan dan mod foto yang lengkap, Red Dead Redemption 2 juga termasuk akses percuma ke dunia hidup bersama Red Dead Online, di mana pemain mengambil pelbagai peranan untuk mengukir jalan unik mereka sendiri di sempadan sebagai Mereka mengesan penjenayah yang dikehendaki sebagai pemburu kurnia, mewujudkan perniagaan sebagai peniaga, menggali khazanah eksotik sebagai pemungut atau menjalankan penyulingan bawah tanah sebagai moonshiner dan banyak lagi. Dengan semua peningkatan grafik dan teknikal baru untuk lebih mendalam.

Jalan pengasingan

Anda adalah pengasingan, berjuang untuk bertahan di benua gelap Wraeclast, ketika anda berjuang untuk mendapatkan kuasa yang akan membolehkan anda membalas dendam anda terhadap mereka yang melakukan kesalahan. Dibuat oleh pemain tegar, Path of Exile adalah tindakan RPG dalam talian yang ditetapkan dalam dunia fantasi gelap. Dengan fokus pada pertempuran tindakan pendarahan, barang-barang yang kuat dan penyesuaian karakter yang mendalam, jalan pengasingan benar-benar percuma dan tidak akan pernah dibayar untuk menang.Ciri -ciri utama. Kuasa. Membalas dendam.Dibuang untuk kesalahan anda ke dunia yang gelap, kejam Wraeclast, anda bermain sebagai duel, penyihir, ranger, templar, marauder, bayangan atau kelas scion. Dari pantai yang ditinggalkan hingga ke bandar Sarn yang hancur, terokai Wraeclast dan dapatkan rahsia kuno yang menunggu anda.Penyesuaian watak tanpa had dan menyesuaikan beratus -ratus kombinasi kemahiran unik dari permata terperinci yang boleh diperdagangkan dan pokok kemahiran pasif kami yang raksasa. Menggabungkan permata kemahiran, .

Vpet

VPET adalah perisian haiwan desktop yang menyokong pelbagai interaktif. Ia adalah sumber terbuka, percuma dan menyokong bengkel stim ini adalah bebas daripada program VUP Simulator yang terbina dalam Desktop PET (Tutorial), jika anda menyukainya, anda juga boleh menambah simulator VUP ke Wishistlots Interactions dan Animationsmore daripada 32 (jenis ) * 4 (negeri) * 3 (gelung) jenis animasi, * Nota: Beberapa jenis tidak mempunyai kandungan seperti penyakit atau gelung, dan bilangan animasi sebenar akan menjadi contoh animasi yang agak kecil: sentuh headbring upclimb yang lebih banyak Butiran Sumber Imej dalam Sumber Terbuka Sumber Doksfreethe Percuma Secara Percuma!Tujuan utama permainan ini adalah untuk mempromosikan vup-simulator, dan watak dalam permainan adalah protagonis simulator anchor maya.Buka Sourcethe Game adalah sumber terbuka di GitHub, w.