Carian Fortnite di antara seorang lelaki rock gergasi, tomato yang dimahkotakan, mengepung pokok, Fortnite: Cari antara seorang lelaki batu gergasi, tomato yang dinobatkan, dan pokok yang dikelilingi | VG247

Fortnite: Cari antara lelaki rock gergasi, tomato yang dimahkotakan, dan pokok yang dikelilingi

Tomato yang dinobatkan adalah petunjuk yang cukup besar, dan anda tidak perlu pergi terlalu jauh dari sana.

Carian ‘Fortnite’ antara seorang lelaki rock gergasi, tomato dinobatkan, dikelilingi pokok

Fortnite: Battle Royale akhirnya membawa kembali jenis cabaran klasik dalam Minggu 5 Musim 7: Pemburuan Lokasi “Carian Antara”. Minggu ini anda perlu mencari tempat tertentu di peta antara seorang lelaki rock gergasi, tomato yang dimahkotai, dan pokok yang dikelilingi. Inilah semua yang perlu anda ketahui, termasuk peta untuk membantu anda mendapatkan pekerjaan yang dilakukan dan video ihsan pengguna YouTube Sparckman.

Petunjuk besar di sini adalah “tomato yang dimahkotai,” yang jelas merujuk kepada kepala tomato besar di bahagian atas kuil tomato. Jika anda menuju ke sana, anda akan melihat bahawa ia memakai mahkota kayu, tetapi sebaliknya anda akan mahu mengetuai di sebelah timur kuil yang luar biasa.

Dua lagi lokasi yang disenaraikan adalah pokok yang tidak jelas yang dikelilingi oleh batu di selatan kuil dan patung batu seorang lelaki gergasi di timur dewa tomato. Tempat tengah untuk ketiga -tiga lokasi akan menghantar anda ke jambatan tertutup yang menghubungkan sepasang bukit di sebelah timur Kuil Tomato. Anda akan mahu menuju ke pintu masuk selatan ke jambatan itu dan berjalan kaki beberapa langkah. Ganjaran anda terletak di dalam kotoran dan rumput yang kelihatan rawak.

Di sinilah anda akan menemuinya di peta penuh:

‘Fortnite’ Musim 7 Minggu 5

Dan inilah zum memandangkan lokasi tertentu:

‘Fortnite’ Musim 7 Minggu 5

Pasti ada banyak persaingan untuk menyelesaikan cabaran ini sekarang, jadi anda mungkin ingin menunggu satu atau dua minggu (masih ada lima minggu lagi untuk menyelesaikan mana -mana Musim 7 Fortnite cabaran selepas semua). Sekiranya anda bertekad untuk mendapatkan bintang -bintang pertempuran itu sekarang, taruhan terbaik anda mungkin menjadi payung terjun ke kuil tomato dan ambil senjata sebelum menuju ke timur. Dengan cara itu, anda akan dapat melindungi diri anda dari mana -mana pemain lain yang mungkin anda jumpai di sepanjang jalan.

Musim 7 akan berakhir pada 27 Februari 2019, dengan Musim 8 Fortnite kemungkinan akan meningkat sehari kemudian.

Video Berkaitan: Fortnite Creative Pemain mencipta CS Legenda: Go Map

Fortnite: Cari antara lelaki rock gergasi, tomato yang dimahkotakan, dan pokok yang dikelilingi

Lelaki batu gergasi? Maksud anda seperti Dwayne Johnson? Di sinilah anda perlu Cari antara lelaki batu gergasi, tomato yang dimahkotak, dan pokok yang dikelilingi Untuk Cabaran Minggu 5 di Fortnite Musim 7.

Tomato yang dinobatkan adalah petunjuk yang cukup besar, dan anda tidak perlu pergi terlalu jauh dari sana.

Cari antara lelaki batu gergasi, tomato yang dimahkotak, dan pokok yang dikelilingi

Lokasi yang anda cari hanyalah ke Timur Kuil Tomato – di mana lagi boleh menjadi tomato yang dinobatkan?

Di sebelah timur kuil, ada jambatan, dan di sini anda menuju.

Terus menuju ke timur melewati jambatan dan akhirnya anda akan mencari lelaki rock, tetapi Untuk mencari bintang pertempuran tersembunyi pergi ke sebelah selatan jambatan dan mencari tampalan rumput yang botak.

Berjalan ke tampalan dan bintang sepatutnya muncul, memberi anda satu peringkat penuh pada lulus pertempuran anda dan membawa anda satu langkah lebih dekat untuk menyelesaikan semua cabaran minggu.

Fortnite Musim 7 Cabaran Mingguan

Terdapat banyak cabaran yang perlu dihadapi sebelum akhir Fortnite Musim 7, jadi inilah cara menyelesaikannya: