Cari Antara Oasis, Gerbang Rock dan Dinosaur – Panduan Lokasi Fortnite Challenge (Musim 5 Minggu 2) – Polygon, Fortnite: Cari Antara Oasis, Archway Rock, dan Dinosaur Lokasi | PC Gamer

Di mana untuk mencari bintang pertempuran Fortnite yang mudah di antara oasis, gerbang batu, dan dinosaur

Sebaik sahaja anda mendarat di sana, Battle Star akan menjadi betul -betul di antara batu dan kaktus. Bingo, tahap mudah di lulus pertempuran anda selesai.

Cari Antara Oasis, Gerbang Rock dan Dinosaur – Panduan Lokasi Fortnite Challenge (Musim 5 Minggu 2)

Mempunyai masa yang sukar dengan Cabaran Minggu 2 ini dalam Musim 5 Fortnite? Kami akan menunjukkan kepada anda ke mana hendak pergi!

Oleh Russ Frushtick @RussFrushtick Dikemaskini 19 Jul 2018, 4:57 PM EDT

Kongsi cerita ini

  • Kongsi ini di Facebook
  • Kongsi ini di Twitter

Berkongsi Semua Pilihan Perkongsian untuk: Cari Antara Oasis, Archway Rock dan Dinosaur – Panduan Lokasi Fortnite Challenge (Musim 5 Minggu 2)

Russ Frushtick adalah pengarah projek khas, dan dia telah meliputi dunia permainan video dan teknologi selama lebih dari 15 tahun. Dia mengasaskan poligon pada tahun 2012.

Minggu kedua FortniteMusim kelima bermula pagi ini, dan dengan itu menjadi cabaran yang mungkin anda dapati cukup rumit untuk diselesaikan: “Cari antara oasis, gerbang batu dan dinosaur.”

Dari nama sahaja, anda betul -betul menganggap lokasi akhir berada di padang pasir yang baru ditambah, tetapi di mana sebenarnya? Kami akan menunjukkan kepada anda:

Carian Fortnite Antara Oasis, Gerbang Rock dan Peta Dinosaur

Seperti yang anda lihat, anda mensasarkan tempat yang berada di utara bandar yang tidak dinamakan di bahagian tenggara peta. Khususnya apa yang anda cari adalah gunung kecil. The Bintang pertempuran berada di sisi gunung itu.

Untuk menyelamatkan diri anda masalah membina itu, anda boleh mendarat di atasnya jika anda mengawasi untuk Outcropping batu dan kaktus di sisi gunung itu. Anda dapat melihat mereka di sebelah kanan rakan payung kami di sini:

Sebaik sahaja anda mendarat di sana, Battle Star akan menjadi betul -betul di antara batu dan kaktus. Bingo, tahap mudah di lulus pertempuran anda selesai.

Di mana untuk mencari bintang pertempuran Fortnite yang mudah di antara oasis, gerbang batu, dan dinosaur

Dalam Minggu Dua Cabaran Battle Pass Fortnite Season 5, anda perlu mencari beberapa bintang pertempuran yang tersembunyi di antara oasis, gerbang batu, dan dinosaur. Hanya ada satu kawasan di Fortnite yang boleh mempunyai oasis, jadi mulakan di sana jika anda berharap dapat mencari harta itu sendiri. Sekiranya tidak, kami mempunyai lokasi yang dipetakan di bawah. GIF di atas menunjukkan lokasi tertentu, di utara kampung yang ditinggalkan di pinggir tenggara peta.

Mahukan lebih banyak Fortnite? Kami telah mendapat anda dilindungi.

Buletin PC Gamer

Daftar untuk mendapatkan kandungan terbaik minggu ini, dan tawaran permainan hebat, seperti yang dipilih oleh editor.

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

James Davenport

James terjebak dalam gelung yang tidak berkesudahan, bermain permainan Jiwa Gelap diulang sehingga Elden Ring dan Silksong membebaskannya. Dia juga babi truffle untuk permainan seram indie dan aneh FPS, mencari permainan yang secara aktif menyakitkan untuk bermain. Jika tidak, dia mengembara Austin, mengenal pasti cendawan dan merungut.

Cari Antara Oasis, Gerbang Rock dan Dinosaur – Fortnite Season 5 Minggu 2 Cabaran

Fortnite Battle Pass minggu ini untuk musim 5 Minggu 2 Peta harta karun meminta anda mencari antara oasis, gerbang batu dan dinosaur untuk mencari bintang pertempuran itu. Mari kita tunjukkan di mana itu dan menyelamatkan anda usaha untuk benar -benar mencari.

Fortnite Battle Pass Cabaran Minggu 2: Cari Antara Oasis, Gerbang Batu dan Dinosaur

Dinosaur adalah pemberian besar di sini kerana anda hanya dapat mencari mereka di Paradise Palms. Kepala ke bahagian selatan kawasan itu dan jalan paling selatan, utara dari dinos, anda akan melihat jambatan batu di antara gunung -gunung, membentuk gerbang teka -teki dan, di sebelah barat itu, sungai menuju ke oasis.

Untuk mencari bintang kepala ke tebing gunung di dalam imej, di mana anda dapat melihat batu terbalik besar dan beberapa kaktus.

Fortnite Cabaran Minggu 2 mencabar lokasi bintang pertempuran

Sebaik sahaja anda mendarat di Big Rock berlari dan mereka harus mendekati pangkalan.

Daftar ke GamesRadar+ Surat Berita

Pencernaan mingguan, cerita dari komuniti yang anda suka, dan banyak lagi

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Leon Hurley

Koordinator Panduan Kanan

Saya Koordinator Panduan Senior Gamesradar, yang bermaksud saya menjalankan panduan dan kandungan petua GamesRadar. Saya juga menulis ulasan, pratonton dan ciri -ciri, sebahagian besarnya mengenai seram, pengembaraan tindakan, fps dan permainan dunia terbuka. Saya sebelum ini bekerja di Kotaku, dan majalah dan laman web PlayStation rasmi.

Senarai Gaya Kimia FC 24 Lengkap dijelaskan

Cyberpunk 2077 Dev secara rasmi membunuh teori Elon Musk Cameo: “Siapa yang datang dengan omong kosong ini?”