Cari antara bangku, trak ais krim, dan helikopter – panduan cabaran Fortnite – Polygon, Fortnite – Bench, Truck Ice Cream dan lokasi helikopter dijelaskan |

Fortnite – bangku, trak ais krim dan lokasi helikopter dijelaskan

Ini bermaksud anda mesti mencari objek ini di peta, dan melihat di antara mereka sehingga anda menemui sesuatu. Tapi apa?

Cari antara bangku, trak ais krim, dan helikopter – Panduan Cabaran Fortnite

Russ Frushtick adalah pengarah projek khas, dan dia telah meliputi dunia permainan video dan teknologi selama lebih dari 15 tahun. Dia mengasaskan poligon pada tahun 2012.

Seminggu lagi Fortnite Cabaran adalah kepada kami, dan bersyukur semua tetapi salah satu cabaran adalah jelas. Ada, sebagai aways, yang rumit, walaupun. Cabaran yang dipersoalkan: “Cari antara bangku, trak ais krim, dan helikopter.”

Sekiranya anda seorang yang sangat bersungguh -sungguh, anda boleh menjejaki objek yang dipersoalkan, tetapi mengapa tidak hanya membiarkan kami menunjukkan kepada anda di mana anda harus menuju dan menyelamatkan anda masalah?

Berikut adalah peta untuk menunjukkan di mana anda harus mendarat:

Sekiranya anda melihat peta dalam permainan, cara mudah untuk menjejaki tempat adalah hanya mendarat di bawah S dalam “Moisty Mire.”Itu akan membuatkan anda cukup sial dekat dengan tempat yang anda mahu pergi.

Semasa anda menutup dengan payung terjun anda, perhatikan kotoran kecil dan bulat kotoran. Ia kelihatan seperti ini.

Kepala di sana, dan anda akan menangkap diri anda Battle Star dan Mudah Pertempuran Pass Tier.

Fortnite – bangku, trak ais krim dan lokasi helikopter dijelaskan

Dikelirukan oleh bangku Fortnite, trak ais krim dan arahan helikopter? Inilah cara ia berfungsi.

Panduan oleh Penyumbang Matthew Reynolds
Dikemas kini pada 14 Sep 2018

Bekerja di mana untuk mencari antara Bangku, trak ais krim dan helikopter adalah salah satu cabaran mingguan Fortnite.

Melengkapkannya akan memberi anda XP tambahan untuk membantu menuju ke Ganjaran Musim 4 anda.

Perhatikan anda perlu menjadi pemegang lulus pertempuran untuk melaksanakan cabaran ini.

Sekiranya anda baru sahaja bermula, petua dan trik Fortnite Battle Royale dapat memberikan beberapa petunjuk yang berguna.

Perhatikan cabaran ini tidak lagi dapat diselesaikan. Apa yang baru? Bab 4 Musim 2 telah tiba! Penambahan baru termasuk Rails Grind dan Bilah Kinetik, bersama dengan Pass Battle, Koleksi Watak dan Kulit Eren Jaeger. Adalah idea yang baik untuk mengetahui cara mendapatkan XP cepat di Fortnite.

Apa yang dicari di antara bangku, trak ais krim dan helikopter di Fortnite bermaksud?

Untuk cabaran minggu 4, anda ditugaskan dengan yang berikut:

  • Cari antara bangku, trak ais krim dan helikopter (1 jumlah, 10 bintang pertempuran)

Ini bermaksud anda mesti mencari objek ini di peta, dan melihat di antara mereka sehingga anda menemui sesuatu. Tapi apa?

Ternyata ini adalah harta rahsia. Sebaik sahaja anda menemui lokasi yang akan muncul, maka yang perlu anda lakukan ialah mengumpulnya. Berbuat demikian akan menyelesaikan cabaran.

Fortnite Bab 4 Musim 4 ada di sini! Untuk membantu anda memulakan dengan musim bertema ini, kami mempunyai panduan bagaimana untuk memberi amaran kepada kamera sekuritri, selamat data dari ramalan menara dan memusnahkan dinding yang lemah atau pintu keselamatan. Terdapat juga payung kemenangan baru! Sementara itu, pelajari apa senjata terbaik, penambahan semasa, bagaimana untuk mendapatkan XP cepat, gunakan tetapan PC terbaik dan dapatkan mahkota kemenangan.

Bangku, trak ais krim dan lokasi helikopter

Lokasi permainan ini terletak di sudut tenggara peta, khususnya di peta kuadran i9:

Anda ingin mendarat tepat di bawah ‘T’ di Mire Moisty, jika anda melihat peta.

Harta itu berada di tengah -tengah sekumpulan pokok di antara rawa. Sekiranya anda bergelut, cari tebing pendek dengan pokok yang lebih besar di atas.

Ia akan muncul ketika anda berada di tempat yang betul. Cukup kumpulkan dengan butang di skrin dan harta karun akan menjadi milik anda.

Seperti cabaran lain, anda mesti melakukan ini semasa anda bermain perlawanan (anda tidak boleh memasuki peta tanpa pemain lain), jadi anda perlu mengelakkan pertemuan pertempuran ketika anda cuba mencari setiap lokasi.

Perhatikan anda perlu menyelesaikan perlawanan agar cabaran selesai – berhenti perlawanan sebaik sahaja anda mengumpulkannya tidak akan berjaya.

Dengan ini, satu lagi cabaran dari minggu ini adalah untuk melawat pusat lingkaran ribut yang berbeza dalam satu perlawanan.

Dari Assassin’s Creed ke Zoo Tycoon, kami mengalu -alukan semua pemain

Eurogamer mengalu -alukan video dari semua jenis, jadi log masuk dan sertai komuniti kami!

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

  • Pengembaraan Tindakan Ikut
  • Android Ikut
  • Fortnite Ikut
  • IOS Ikut
  • Nintendo Switch Ikut
  • PC Ikut
  • PS4 Ikuti
  • Xbox One Ikuti

Ikuti semua topik Lihat 3 lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Melanggan Eurogamer.Surat Berita Harian Bersih

Dapatkan hari yang paling banyak dibincangkan mengenai cerita terus ke peti masuk anda.

Panduan Matthew Reynolds dan perkara -perkara lain yang berguna di Eurogamer dari 2010 – 2023. Ketika dia tidak berbuat demikian, dia keluar dan bermain Pokémon pergi atau terus mengumpulkan koleksi amiibonya.