Cara Preload Warzone 2 dan Modern Warfare 2 Season 3 Patch pada semua platform, Cara Pramuat Warzone 2 untuk semua platform

Cara Pramuat ‘Warzone 2’ untuk semua platform

4) Klik Menyemak kemas kini

Cara Preload Warzone 2 dan Modern Warfare 2 Season 3 Patch pada semua platform

Dengan musim 3 patch Modern Warfare 2 dan Warzone 2 bersedia untuk hidup tidak lama lagi, kemas kini yang sangat dinanti -nantikan dijangka memperkenalkan banyak kandungan baru untuk kedua -dua tajuk. Sebagai tambahan kepada kandungan, kemas kini bermusim yang akan datang juga akan memperkenalkan banyak perubahan kepada mekanik permainan teras tertentu dalam kedua -dua tajuk, yang kebanyakannya telah diminta oleh masyarakat.

Oleh itu, pemain sedang menunggu dengan nafas yang dibengkokkan untuk mengalami kemas kini yang akan datang dari Modern Warfare 2 dan Warzone 2. .

.

Modern Warfare 2 dan Warzone 2 Musim 3: Cara Mendapatkan Perang Di Pertempuran.

Pilihan Preload untuk Musim 3 Modern Warfare 2 dan Warzone 2 telah hidup sejak 10 April, 10:00 pagi pt. Walau bagaimanapun, proses preloading patch yang akan datang pada empat platform yang berbeza ini agak berbeza antara satu sama lain.

.Proses Pra-beban Patch Musim 3 Bersih 3

.Pelancar Bersih.

2) Cari Modern Warfare 2 dalam Senarai Permainan

3) Klik pada untuk pilihan di sebelah butang bermain biru di sebelah kiri bawah

Proses Preload Musim 3 Steam

2) Buka perpustakaan.

3) Cari Modern Warfare 2 dan Klik Kanan pada Nama Permainan.

4) Klik pada sifat dan kemudian klik pada kemas kini.

5) Dalam menu kemas kini, pastikan kemas kini automatik ditetapkan untuk ‘sentiasa menyimpan permainan ini dikemas kini.’

PlayStation 4 dan PlayStation 5 Musim 3 Proses Pramuat

1) Hidupkan konsol PlayStation.

2) Di skrin utama, cari ikon Modern Warfare 2.

3) Tekan butang Pilihan pada pengawal.

4) Klik pada ‘Semak kemas kini.’

Proses Preload Xbox Season 3

1) Hidupkan konsol Xbox dan pilih permainan dan aplikasi saya di skrin utama.

.

3) Klik pada butang menu pada pengawal.

4) Pilih Urus Permainan dan Tambahan.

5) Klik pada kemas kini.

Langkah -langkah yang disebutkan di atas akan membantu pemain pramuatkan musim 3 patch Modern Warfare 2 dan Warzone 2 pada kedua -dua PC dan konsol. .

Cara Pramuat ‘Warzone 2’ untuk semua platform

Warzone 2. Kredit: Activision Blizzard

Walaupun Warzone 2 .

  • ?

Berita Baik – Pramuat untuk Warzone . Preloading tersedia untuk semua platform (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X | S) dan boleh dimulakan dengan menavigasi ke Warzone 2 .

Perlu diingat bahawa pemain PC mempunyai dua pilihan untuk pra-beban, seperti Warzone 2 akan tersedia dalam kedua -dua pertempuran.bersih dan stim. Walau bagaimanapun, memulakan preload masih ada masalah untuk masuk ke mana -mana kedai yang anda lebih suka bermain dan mengklik untuk memulakan muat turun.

. , Mengemas beberapa perubahan utama kepada yang asal, tetapi yang terbesar adalah peta baru Al Mazrah – yang anda dapat membiasakan diri dengan di sini.

Di tempat lain, ciri-ciri baru termasuk pertempuran akuatik, beberapa lingkaran runtuh di seluruh peta, dan senarai main orang ketiga. .

Di samping itu, beberapa streamer yang diberi pratonton awal telah mendakwa bahawa pertempuran royale akan mempunyai nukleus taktikal untuk pemain untuk dirampas, yang boleh digunakan untuk memenangi perlawanan.

Walau bagaimanapun, sebenarnya menggunakan bom itu akan “sangat sukar,” menurut pemaju permainan.