Cara Pramuat Overwatch 2, Cara Kemas Kini Pencerobohan Overwatch 2 Pramuat – TRN Pemeriksaan

Keperluan Sistem Overwatch 2 (minimum)

Cara Pramuat Overwatch 2 di semua platform

Preload untuk Overwatch 2 harus tersedia bermula dari 2 Oktober.

Dari 2 hingga 4 Oktober, Overwatch akan turun selama 27 jam selepas Overwatch 2 akan terus hidup.

Pemain tidak perlu memiliki salinan Overwatch untuk bermain Overwatch 2 dan sekuelnya adalah percuma untuk bermain.

. Blizzard Entertainment mendedahkan bahawa Overwatch (2016) akan diturunkan pada 2 Oktober dan pelayan tidak akan tersedia selama 27 jam. . .

Cara Pramuat Overwatch 2

Overwatch 2 akan tersedia untuk dimuat turun di PlayStation, Xbox, Nintendo Switch, dan PC. Sekiranya anda dapat menjalankan Overwatch di PC anda, anda sepatutnya dapat menjalankan sekuel dengan baik.

Keperluan Sistem Overwatch 2 (minimum)

 • CPU: Intel® Core ™ i3 atau AMD Phenom ™ X3 8650
 • OS: Windows® 7 / Windows® 8 / Windows® 10 64-Bit (Pek Perkhidmatan Terkini)
 • Kad Video: NVIDIA® Geforce® GTX 600 Series, AMD Radeon ™ HD 7000 Series
 • .0
 • .0
 • RAM video khusus: 512 MB

Overwatch 2 syarat yang disyorkan

 • CPU: Intel® Core ™ i7 atau AMD Ryzen ™ 5
 • RAM: 8 GB
 • Kad Video: NVIDIA® Geforce® GTX 1060 atau AMD R9 380
 • Pixel Shader: 5.1
 • Vertex Shader: 5.1
 • Ruang cakera percuma: 50 GB

Berikut adalah senarai penuh konsol yang akan dapat menjalankan permainan:

 • PlayStation 4 Slim/Pro/Standard Edition
 • Xbox one x/s
 • Xbox Series X/s
 • Nintendo Switch

Pra-beban harus disediakan sebelum pembebasan permainan pada 2 Oktober. .kedai bersih sahaja. Permainan ini akan tersedia di Steam atau kedai muka lain. Salinan Overwatch tidak perlu bermain permainan dan sangat disyorkan untuk menghubungkan konsol dan akaun PC anda jika berkenaan untuk memastikan anda mempunyai semua kosmetik anda dalam satu profil.

Overwatch 2 Season 6 Invasion adalah kemas kini utama seterusnya untuk permainan penembak berasaskan pasukan Blizzard Entertainment. Kemas kini akan membawa banyak kandungan baru dan menarik bagi pemain untuk menikmati seperti misi cerita, misi acara co-op, misi penguasaan pahlawan, wira sokongan baru dan pas pertempuran baru. Seperti biasa, Blizzard telah membolehkan pemain untuk memuatkan tarikh pencerobohan Overwatch 2 yang akan datang untuk mendapatkan tangan mereka pada kandungan terkini sebaik sahaja patch jatuh. .

Cara Mendapatkan Kemas Kini Pencerobohan 2 Overwatch

Sekiranya anda ingin mengemas kini pencerobohan Overwatch 2 Overwatch, berikut adalah beberapa langkah bagaimana untuk melakukannya, bergantung pada platform anda:

Pemain PC melalui Battle.jaring

 • Lancarkan pertempuran.aplikasi bersih di PC anda dan log masuk dengan akaun anda.
 • Cari Overwatch 2 di perpustakaan permainan anda dan klik padanya.
 • Sekiranya anda mempunyai kemas kini automatik yang didayakan dalam pertempuran.Bersih, Kemas kini pencerobohan Overwatch 2 Musim 6 harus mula memuat turun secara automatik. Anda dapat melihat kemajuan muat turun di sudut kiri bawah aplikasinya.
 • Jika anda tidak mempunyai kemas kini automatik diaktifkan, atau jika anda ingin memulakan muat turun secara manual, klik pada ikon gear di sebelah butang ‘main’ pada pertempuran.Halaman Overwatch Bersih dan pilih ‘Semak kemas kini’. Ini akan memulakan muat turun kemas kini Overwatch 2.
 • Tunggu muat turun selesai. Anda boleh menjeda atau meneruskan muat turun pada bila -bila masa dengan mengklik ikon gear yang sama.

 • Hidupkan konsol anda dan masuk dengan akaun anda.
 • Cari Overwatch 2 di Perpustakaan Permainan anda atau kedai dan pilihnya.
 • Sekiranya anda mempunyai kemas kini automatik untuk konsol anda, permainan harus menaik taraf ke Overwatch 2 pencerobohan secara automatik. Anda dapat melihat kemajuan muat turun pada ikon permainan atau dalam tetapan konsol anda.
 • Jika anda tidak mempunyai kemas kini automatik, atau jika anda ingin memulakan muat turun secara manual, periksa permainan untuk sebarang kemas kini dengan menekan butang atau memilih pilihan pada pengawal atau menu konsol anda. Ini akan memulakan muat turun kemas kini Overwatch 2.
 • Tunggu muat turun selesai. .

Tarun adalah penulis permainan yang berpengalaman dengan lebih dari lima tahun pengalaman yang meliputi pelbagai permainan video. Dengan semangat untuk industri permainan, beliau mengkhususkan diri dalam ciri -ciri, panduan, dan berita untuk permainan perkhidmatan langsung yang popular seperti Fortnite, Warzone, Valorant, dan banyak lagi.

Overwatch 2 kini boleh didapati untuk pramuat di Steam

Blizzard Baru.

Winston, wira gorila kelabu dari Overwatch 2, makan oren di meja

Diterbitkan: 9 Ogos 2023

Overwatch 2 adalah salah satu permainan FPS yang paling banyak dimainkan pada hari ini, dan dengan pencerobohan musim baru akan datang, ia tidak kelihatan seolah-olah Blizzard merancang untuk membiarkan popularitinya mati pada bila-bila masa tidak lama lagi. Dari pelakon pahlawannya yang tercinta hingga permainan multiplayer yang mendebarkan, Overwatch 2 menawarkan pemain banyak cinta. Peminat di seluruh dunia bersemangat menunggu pelancaran Steam yang akan datang, yang kini dapat mereka persiapkan sebagai Overwatch 2 tersedia untuk diprediksi di platform popular.

Beberapa minggu yang lalu, Blizzard mendedahkan dalam siaran akhbar bahawa Overwatch 2 akan datang ke Steam dan memimpin jalan untuk permainan lain yang dibuat oleh pemaju ikonik. .jaring. Masa untuk berpindah ke platform baru hampir sama dengan kita sekarang, seperti Overwatch 2 akan dikeluarkan pada Steam pada hari Khamis, 10 Ogos.

Sekiranya anda berminat bermain melalui Steam, Anda kini boleh pramuat Overwatch 2 Sebagai persediaan untuk pelancaran penuh. Blizzard menyatakan bahawa pemaju “ingin memecahkan halangan untuk memudahkan pemain di mana -mana untuk mencari dan menikmati permainan kami,” mendorong mereka untuk melepaskan permainan seperti Overwatch 2 di Steam.

Tangkapan skrin Overwatch 2

Bagi mereka yang belum bermain Overwatch 2, ia adalah salah satu penembak wira yang menentukan dekad. Anda memilih dari pelbagai watak, yang dikenali sebagai wira, dan bermain bersendirian atau dengan rakan -rakan di pelbagai peta. Permainan ini mempunyai gabungan tindakan, cerita, PVE, dan kandungan PVP yang baik. Anda boleh menemui halaman Steam untuk Overwatch 2 di sini jika anda berminat untuk memunggahnya.

Dengan pencerobohan Overwatch 2 dalam perjalanan, pelepasan ini adalah masa yang hebat. Mudah -mudahan, ini hanya permulaan pelepasan badai salji cepat di Steam. Saya secara peribadi suka bermain Diablo 4 di platform dan mendapat pencapaian di sana kerana saya adalah salah satu daripada kutu buku yang memerlukan setiap permainan berada di tempat yang sama.

Sekiranya anda tidak sabar untuk melompat ke dalam permainan melalui Steam, pastikan anda menyemak senarai Overwatch 2 kami untuk gambaran keseluruhan watak terbaik yang boleh anda mainkan. Sebagai alternatif, lihat melalui panduan mendalam kami pada semua watak Overwatch 2 jika anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai setiap wira dan apa yang mereka bawa ke permainan.

Anna adalah salah satu penulis berita kami, yang meliputi segala -galanya dari permainan fantasi hingga pertanian permainan . Apabila tidak makan pasta atau menulis, dia menghabiskan sepanjang masa bermain Sims 4, menyelidiki jauh ke dalam gerbang Baldur 3, cenderung ke padang rumput zamrud di Stardew Valley, dan bermimpi tentang kehidupan sebagai dongeng druid. Dengan kedua -dua literatur dan ijazah sejarah zaman pertengahan di bawah tali pinggangnya, Anna berpendapat bahawa tidak ada tempoh RPG yang lebih baik daripada Zaman Pertengahan. .

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. .