Cara Muat turun Diablo 4 Beta pada PS5 dan PS4 | The Nerd Stash, Cara Muat turun Diablo 4 Beta | Gamesradar

Cara memuat turun beta Diablo 4

Itu sahaja! Anda kini boleh meneroka dan mengalami dunia Diablo 4 beta. Juga, sertai perbincangan komuniti dan kongsi pendapat dan pengalaman anda dengan pemaju.

Cara Muat turun Diablo 4 Beta pada PS5 dan PS4

Cara Muat turun Diablo 4 Beta pada PS5 dan PS4

Adakah anda ingin tahu cara memuat turun Diablo 4 beta pada ps5 dan ps4 anda? Diablo 4 adalah ansuran keempat siri permainan aksi-rpg popular oleh Blizzard Entertainment. Juga, beta untuk Diablo 4 akan dikeluarkan pada pertengahan bulan Mac 2023 dan akan tersedia di pelbagai platform, termasuk PS5 dan PS4. Walau bagaimanapun, ramai pemain masih berjuang untuk memahami cara memuat turun beta. Panduan ini akan memberitahu anda cara memuat turun dan memasang Diablo 4 Beta untuk ps5 dan ps4 anda.

Apa yang memuat turun beta Diablo 4 untuk PS5 dan PS4?

The Diablo 4 Beta adalah fasa penting dalam perkembangan permainan, memberikan kumpulan pemain pilihan peluang eksklusif untuk meneroka sebahagian daripada permainan yang sangat dinanti -nantikan sebelum pelancaran rasminya. Selain itu, dengan hanya subset dari jumlah kandungan yang ada, beta direka untuk memberikan maklum balas yang tidak ternilai kepada kreatif di Blizzard Entertainment.

Dengan secara aktif mengambil bahagian dalam fasa ujian ini, pemain membantu pemaju dalam mengenal pasti dan menyelesaikan sebarang masalah bug atau permainan yang berpotensi, memastikan lancar dan mendalam Diablo 4 Pengalaman untuk pemain di seluruh dunia atas pembebasan penuhnya.

Versi Beta Tertutup Permainan akan dikeluarkan pada 17 Mac, 2023, jam 9 pagi PT, 12 malam ET, 4 petang GMT, dan 5 petang CEST. Waktu penutup adalah 19 Mac, 2023, 2 petang PT, 3 petang ET, 7 malam GMT, dan 8 malam CEST. Juga, versi beta terbuka akan dilancarkan pada 24 Mac, 2023, dan ditutup pada 26 Mac, 2023. Versi beta boleh dimuatkan untuk pelbagai platform, termasuk PS5 dan PS4.

Berkaitan:

Diablo 4 datang ke Nintendo Switch dan Game Pass? Dijawab

Cara Muat turun Diablo 4 Beta untuk PS5 dan PS4?

Cara Muat turun Diablo 4 Beta pada PS5 dan PS4

Anda boleh memuat turun Diablo 4 Beta di PS5 dan PS4 anda dengan log masuk ke akaun PlayStation anda dan memilih muat turun Diablo 4. Walau bagaimanapun, anda mesti membeli edisi standard atau edisi muktamad untuk mengakses beta. Juga, edisi muktamad berharga $ 99.99, sementara edisi standard berharga $ 69.99. Berikut adalah langkah yang perlu anda ikuti.

 1. Pra-pesanan Diablo 4 Edisi standard atau edisi muktamad.
 2. Apabila beta dilancarkan, log masuk ke akaun PlayStation anda.
 3. Pergi ke kedai PlayStation, dan cari Diablo 4 Beta.
 4. Pilih butang muat turun dan tunggu muat turun selesai.
 5. Setelah beta dimuat turun, pergi ke perpustakaan anda, pilih Diablo 4 Beta, dan klik pelancaran.

Itu sahaja! Anda kini boleh meneroka dan mengalami dunia Diablo 4 beta. Juga, sertai perbincangan komuniti dan kongsi pendapat dan pengalaman anda dengan pemaju.

Kami harap panduan ini membantu anda memahami cara memuat turun Diablo 4 Beta untuk ps5 dan ps4 anda. Juga, untuk maklumat lanjut, lihat panduan kami yang lain dalam permainan. Nikmati!

Juga, Diablo 4 tidak lama lagi akan dikeluarkan pada PC, PS4, PS5, Xbox One, dan Xbox Series X | S.

Cara memuat turun beta Diablo 4

Cara memuat turun beta Diablo 4

Mengetahui cara memuat turun beta Diablo 4 adalah penting jika anda mahukan pratonton tangan hack dan slasher yang sangat dinanti-nantikan ini, serta memperoleh beberapa ganjaran yang akan membawa ke permainan penuh Diablo 4 jika anda maju cukup jauh. Sekiranya anda mempunyai kebimbangan mengenai cara mengakses beta Diablo 4 dan sama ada anda layak mengambil bahagian maka jangan risau, kerana hujung minggu beta terbuka tersedia untuk semua orang tanpa sekatan untuk mencubanya. Sekarang bahawa masa pra -beta Diablo 4 telah dicapai, anda dapat memasangnya untuk disiapkan dan bersedia untuk dilancarkan, jadi jika anda mempunyai sebarang pertanyaan mengenai proses itu maka inilah yang perlu anda ketahui tentang cara memuat turun Diablo 4 Beta di PC, PlayStation, dan Xbox.

Cara Muat turun Diablo 4 Beta di PC

Sekiranya anda layak untuk beta akses awal, maka anda sudah dihantar arahan untuk memuat turun beta Diablo 4 di PC bersama -sama dengan kod akses anda. Walau bagaimanapun, jika anda mencari beta terbuka maka ini adalah tempat anda mendapatkannya:

 • Buka pertempuran anda.pelanggan bersih
 • Cari Diablo 4 di bahagian atas senarai di halaman semua permainan
 • Buka halaman permainan Diablo 4
 • Buka dropdown ‘Versi Permainan’ dan pilih ‘Diablo 4 – Beta’
 • Klik butang Pasang Biru

Anda kemudian boleh klik Main untuk melancarkan beta Diablo 4 setelah ia tersedia. Perhatikan bahawa jika anda sudah memasang beta akses awal maka anda juga boleh menggunakannya untuk beta terbuka, jadi tidak ada muat turun lebih lanjut. Jangan lupa bahawa Crossplay Diablo 4 boleh didapati semasa beta serta dalam permainan penuh, jadi anda boleh bekerjasama dengan mana -mana konsol yang memiliki rakan.

Cara Muat turun Diablo 4 Beta di PlayStation dan Xbox

Seperti PC, jika anda adalah sebahagian daripada beta akses awal maka anda sudah menerima kod untuk menebus di kedai konsol anda, bersama -sama dengan arahan untuk memuat turun beta Diablo 4 di PlayStation atau Xbox. Jika anda tidak mempunyai akses itu, maka inilah cara mencari beta terbuka:

 • Buka kedai PlayStation atau Xbox
 • Cari ‘Diablo 4 Open Beta’
 • Pilih beta dari hasilnya
 • Tekan butang muat turun

Sebaik sahaja anda telah memuat turun beta Diablo 4 di PlayStation atau Xbox, anda mungkin melihat undur terhadapnya mengesahkan bila masa permulaan Beta Diablo 4, dan anda mungkin tidak dapat melancarkannya – atau menerima mesej ralat jika anda cuba untuk mencuba mengaksesnya sebelum tempoh beta terbuka. Sekali lagi, jika anda sebelum ini memasang beta akses awal maka itu juga akan menjalankan beta terbuka, jadi tidak ada muat turun lagi.

© Gamesradar+. Tidak boleh diterbitkan semula tanpa kebenaran.

Daftar ke GamesRadar+ Surat Berita

Pencernaan mingguan, cerita dari komuniti yang anda suka, dan banyak lagi

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.