Cara Muat turun dan Pasang Impak Genshin Pada PC, PS, dan Mobile – Minitool Partition Wizard, Genshin Impact for Android – Muat turun APK dari Uptodown

Impak Genshin

Grafik dalam kesan Genshin adalah hebat, yang akan anda perhatikan ketika anda meneroka peta besarnya dan membongkar misteri kisah utamanya. Anda akan memainkan ‘Pengembara,’ seorang pengembara yang mampu melakukan perjalanan antara dunia dan akhirnya terperangkap di tanah Archons, makhluk ghaib yang menguasai setiap tujuh elemen dunia: Anemo, Electro, Hydro, Pyro , Cryo, Dendro dan Geo. Anda perlu melengkapkan misi untuk memajukan cerita semasa anda melakukan semua jenis tugas untuk menjadikan watak dan peralatan mereka lebih kuat. Jean, Amber, Lisa, Kaeya, Barbara, Diluc dan banyak lagi wira akan menyertai pangkat anda semasa anda maju melalui misi utama, menengah dan harian.

Cara memuat turun dan memasang kesan Genshin pada PC, PS, dan mudah alih

Adakah anda mahu bermain kesan Genshin? Catatan ini dari Minitool Partition Wizard memberitahu anda di mana untuk mendapatkan permainan ini dan menunjukkan kepada anda Cara memuat turun kesan Genshin di PC, PS, Android, dan iOS.

Genshin Impact adalah permainan peranan tindakan bebas untuk bermain yang dibangunkan oleh Mihoyo. Permainan ini mempunyai persekitaran dunia terbuka gaya anime dan sistem pertempuran berasaskan tindakan menggunakan elemental sihir dan penukaran watak. Permainan ini dimonetkan melalui mekanik permainan gacha di mana pemain boleh mendapatkan watak baru, senjata, dan sumber lain.

Pada masa penulisan, kesan Genshin berada di 2.4 Kemas kini. Watak 5-bintang baru Shenhe bersama rerun Banner Xiao muncul pada fasa pertama 2.4 Kemas kini. Rerun Banner Zhongli dan Ganyu akan muncul dalam fasa kedua 2.4 Kemas kini.

Terdapat banyak peranan popular dalam kemas kini ini. Ini adalah masa yang tepat untuk memuat turun kesan Genshin dan memainkannya.

Di mana anda boleh mendapat kesan Genshin?

Impak Genshin tersedia untuk pelbagai platform dan sistem operasi. Anda boleh memainkannya di PC, PS4/5, Android, dan iOS. Di samping itu, dikatakan bahawa versi suis impak Genshin ada dalam kerja -kerja. Tetapi sila ambil perhatian bahawa setakat ini tidak ada pelepasan khusus untuk pengguna Mac.

4 Cara untuk Memperbaiki Genshin Impak Muat Turun Perlahan Muat Turun Dengan Mudah

4 Cara untuk Memperbaiki Genshin Impak Muat Turun Perlahan Muat Turun Dengan Mudah

Catatan ini memperkenalkan cara memuat turun kesan Genshin pada PC dan bagaimana untuk memperbaiki masalah muat turun Genshin Impact Slow.

Cara memuat turun kesan Genshin

Untuk memuat turun kesan Genshin pada PC:

Jika anda adalah pengguna Windows PC, anda boleh mendapatkan kesan Genshin dari laman web rasminya atau permainan epiknya. Tetapi sila ambil perhatian bahawa anda tidak boleh memuat turun permainan ini dari Steam.

Sekiranya anda ingin mendapatkannya dari laman web Genshin Impact, pilihlah “Tingkap“Dari pilihan platform untuk segera memulakan muat turun.

Jika anda ingin mendapatkannya dari kedai Epic Games, sila lancarkan permainan epik, pergi ke halaman kesan Genshin, klik “Dapatkan“Untuk menambahkannya ke perpustakaan anda, dan ikuti langkah -langkah di skrin untuk memulakan muat turun.

Untuk memuat turun kesan Genshin pada peranti mudah alih:

Jika anda seorang pengguna Android, anda boleh mendapatkan muat turun kesan Genshin dari laman web rasmi Genshin Impact, Google Play, atau Taptap.

Jika anda adalah pengguna iOS, anda mendapat muat turun kesan Genshin dari laman web rasmi atau kedai aplikasi.

Untuk memuat turun kesan Genshin pada PS:

Jika anda adalah pengguna PS4/5, anda boleh mendapatkan muat turun kesan Genshin dari kedai PSN. Buka kedai PSN, cari kesan Genshin, dan tekan Muat turun. Jika anda lebih suka memuat turun APK Impak Genshin, anda boleh memuat turunnya dari Taptap.

Catatan: Sebelum anda memuat turun kesan gneshin pada peranti anda, sila periksa sama ada peranti anda memenuhi keperluan minimum kesan Gneshin terlebih dahulu.

[Panduan] Genshin Impact PS4/PS5/PC/Peranti Mudah Alih Menghubungkan

[Panduan] Genshin Impact PS4/PS5/PC/Peranti Mudah Alih Menghubungkan

Cara Menghubungkan Impak Genshin PS4? Catatan ini akan meneroka jawapan untuk anda. Selain itu, ini menunjukkan cara menghubungkan akaun ke PC dan peranti mudah alih.

Panduan pemasangan impak Genshin di PC

 • Klik dua kali fail pemasang untuk melancarkan pemasang permainan.
 • Klik Lanjutan Untuk menukar laluan pemasangan fail, periksa Perjanjian Lesen Perisian, dan kemudian klik Install sekarang. Kemudian, permainan akan mula memasang.
 • Selepas proses pemasangan selesai, anda akan mendapat pelancar impak Genshin. Sekarang, jalankan pelancar.
 • Klik Dapatkan permainan Untuk memuat turun fail permainan Genshin Impact. Tunggu sehingga muat turun selesai, dan kemudian anda boleh mengklik Pelancaran butang untuk mula bermain permainan.

Pasang impak Genshin

Impak Genshin gagal menyemak kemas kini [4 penyelesaian]

Impak Genshin gagal menyemak kemas kini [4 penyelesaian]

Cara Menyelesaikan Impak Genshin Gagal Memeriksa Kesalahan Kemas Kini? Sekiranya anda juga tertanya -tanya, jawatan ini adalah apa yang anda perlukan. Ia menawarkan beberapa penyelesaian.

 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
 • Reddit

Impak Genshin

Video Gameplay Genshin Impact 1

Genshin Impact adalah RPG yang memberi anda peluang untuk meneroka dunia terbuka yang menakjubkan yang sentiasa berkembang. Diiringi oleh beberapa watak yang berbeza, anda akan dibawa ke langit dan melangkah ke semua bandar dan kampung yang membentuk benua Teyvat. Di sepanjang jalan, anda akan membongkar misteri Archons, dewa -dewa yang menjaga manusia dan menjaga unsur -unsur yang berbeza. Tangan ke bawah, ini adalah salah satu permainan video terbaik untuk Android yang juga membolehkan silang bermain dengan platform lain yang tersedia di: Android, iOS, PC dan PS4.

Grafik dalam kesan Genshin adalah hebat, yang akan anda perhatikan ketika anda meneroka peta besarnya dan membongkar misteri kisah utamanya. Anda akan memainkan ‘Pengembara,’ seorang pengembara yang mampu melakukan perjalanan antara dunia dan akhirnya terperangkap di tanah Archons, makhluk ghaib yang menguasai setiap tujuh elemen dunia: Anemo, Electro, Hydro, Pyro , Cryo, Dendro dan Geo. Anda perlu melengkapkan misi untuk memajukan cerita semasa anda melakukan semua jenis tugas untuk menjadikan watak dan peralatan mereka lebih kuat. Jean, Amber, Lisa, Kaeya, Barbara, Diluc dan banyak lagi wira akan menyertai pangkat anda semasa anda maju melalui misi utama, menengah dan harian.

Pada permulaan kesan Genshin, watak utama anda hanya dapat mengawal elemen angin (anemo) atau bumi (geo). Walau bagaimanapun, semasa anda meningkatkan atribut tertentu, anda akan dapat membuka kunci wira lain unsur -unsur yang berbeza atau bahkan mengubah watak utama anda. Kemungkinan anda membentuk pasukan yang seimbang bergantung pada keupayaan anda untuk menggabungkan sifat -sifat yang anda dapati. Jika anda melakukan pekerjaan yang baik, anda akan dapat menyapu setiap kawasan peta, mewujudkan sinergi dalam pertempuran berdasarkan interaksi fizikal unsur -unsur.

Kawalan dalam kesan Genshin tidak boleh lebih mudah. Yang mesti anda lakukan ialah menyentuh kayu bedik arah untuk menggerakkan watak anda semasa anda mengetuk butang tindakan untuk melakukan serangan, meluncur lebih cepat atau mengumpul objek. Dari skrin utama, anda boleh mengakses inventori anda untuk menjejaki objek yang anda dapati dan petunjuk yang akan memudahkan untuk mencari yang baru. Walaupun semua tindakan berlaku dalam masa nyata, apabila anda mengakses menu, tindakan itu akan berhenti sejenak.

Tidak syak lagi, hakikat bahawa anda boleh bertarung bersama dengan tiga kawan lain di penjara bawah tanah koperasi menjadikan pusingan dalam Genshin memberi kesan lebih menarik. Tidak kira apa konsol atau peranti mudah alih yang digunakan setiap pemain. Yang penting adalah untuk bergabung dengan pasukan untuk mengalahkan semua raksasa dan muncul menang dari setiap misi yang datang dengan cara anda.

Genshin Impact adalah salah satu tajuk berkualiti tinggi yang menyatukan berjuta-juta pemain di dunia terbuka yang luas ini. Walaupun anda belum dapat melawat tujuh kawasan peta, dengan pelbagai kemas kini yang akan datang, akhirnya anda dapat mengakses kawasan lain di luar Moonstadt atau Teyvat.

Disemak oleh Carlos Martínez diterjemahkan oleh pasukan penyetempatan Uptodown

Keperluan (versi terkini)

 • Android 5.0 atau lebih tinggi diperlukan

Cara memuat turun kesan Genshin pada PC

Sekiranya anda ingin mengetahui cara memuat turun impak Genshin, anda telah sampai ke tempat yang betul. Anda akan meneroka dunia terbuka RPG yang menakjubkan ini dalam masa yang singkat.

Cara memuat turun kesan Genshin

Diterbitkan: 11 Ogos 2023

Tertanya -tanya bagaimana memuat turun kesan Genshin pada PC? Kami tidak boleh menyalahkan anda. Sekiranya anda belum memainkan permainan percuma untuk bermain yang popular, anda kehilangan peristiwa impak Genshin biasa, watak-watak baru, dan banyak lagi untuk terlibat, ada banyak untuk mengejar. Sebagai alternatif, jika anda sudah menjadi peminat pada peranti mudah alih, silang-proses bermakna anda boleh bermain di PC anda juga.

Genshin Impact adalah permainan RPG yang besar dengan bakat anime, menggabungkan tindakan, pengembaraan, dan ciri-ciri peranan dalam alam semesta terbuka yang menakjubkan. Dengan ensemble yang semakin meningkat watak-watak yang berwarna. Bergantung pada sama ada anda pemain baru atau kembali, terdapat beberapa cara yang berbeza untuk mula bermain, dan kami telah mendapat mereka semua digariskan di sini dengan panduan ini Cara memuat turun kesan Genshin.

Kaedah Muat Turun Impak Genshin

Berikut adalah tiga kaedah untuk memuat turun kesan Genshin pada PC, bergantung kepada pelancar yang anda ingin gunakan dan sama ada anda pemain yang kembali atau tidak:

 • Muat turun kesan Genshin dari Mihoyo untuk pengguna baru
 • Muat turun kesan Genshin dari Mihoyo untuk pengguna yang kembali
 • Muat turun Genshin Impact melalui Epic Games Launcher

Mana -mana kaedah pilihan anda, kami mengesyorkan bermula di PC, dan bukannya di telefon bimbit, kerana lebih mudah untuk melakukannya untuk kali pertama. Sebaik sahaja anda semua ditubuhkan, sangat bagus untuk bermain di telefon bimbit.

Muat turun impak Genshin

Cara Muat turun Impak Genshin dari Mihoyo untuk Pengguna Baru

Pilihan pertama untuk memuat turun kesan Genshin pada PC adalah terus dari pemaju dan penerbit, Mihoyo. Sebagai pengguna baru, anda mesti membuat akaun sebelum memuat turun.

 • Pergi ke laman web rasmi Mihoyo.
 • Isi alamat e-mel anda di kotak pendaftaran.
 • Masukkan kod pengesahan yang diterima.
 • Lengkapkan butiran yang tinggal dan buat akaun mihoyo.
 • Klik Main secara percuma, kemudian muat turun sekarang! dan tunggu muat turun selesai.

Cara Muat turun Impak Genshin dari Mihoyo untuk Pengguna Kembali

Jika anda adalah pengguna yang kembali dari PC atau platform lain, anda perlu log masuk ke akaun Mihoyo anda yang sedia ada untuk memastikan anda mengekalkan kemajuan anda.

 • Pergi ke laman web rasmi Mihoyo.
 • Klik Kembali ke Log Masuk.
 • Masukkan e -mel dan kata laluan Mihoyo anda.
 • Log masuk, kemudian tekan muat turun sekarang! dan tunggu muat turun selesai.

Sekiranya anda sudah log masuk ke akaun mihoyo anda, anda hanya perlu mengklik muat turun, kemudian pilih Windows dari pilihan yang ada.

Cara Muat turun Windows Impak Genshin

Cara Muat turun Impak Genshin Melalui Pelancar Permainan Epik

Jika anda lebih suka menyimpan semua permainan anda dalam pelancar, maka Genshin Impact tersedia dalam pelancar Epic Games. Muat turun permainan melalui kedai Epic Games, di mana ia akan sentiasa tinggal di perpustakaan anda.

 • Buka atau muat turun pelancar permainan epik.
 • Pergi ke halaman Kedai Impak Genshin.
 • Klik “Dapatkan” di sebelah kanan.
 • Pilih Pesanan Tempat, dan Genshin Impact akan ditambah ke perpustakaan anda.
 • Klik Pasang pada Genshin Impact di perpustakaan anda di mana -mana PC.

Tidak kira kaedah mana yang anda pilih untuk memuat turun kesan Genshin ke PC anda, anda perlu menyelesaikan memuat turun sumber ke komputer anda sebelum bermain. Lancarkan impak Genshin, log masuk ke akaun mihoyo anda, dan pelancar akan melakukan yang lain. Walau bagaimanapun, ingatlah bahawa ini boleh mengambil sedikit masa bergantung pada persediaan anda.

Cara mengaktifkan kesan silang silang silang

Perlawanan silang akan berfungsi secara automatik, selagi anda betul log masuk ke akaun anda. Pastikan anda mengetahui butiran log masuk ke akaun Mihoyo anda, dan kemajuan anda akan dipindahkan dari peranti mudah alih anda ke PC anda. Jika anda ingin pergi ke arah yang lain, Taktik Pocket dapat membantu anda memuat turun kesan Genshin pada iOS atau Android.

Jadi sekarang anda tahu bagaimana memuat turun kesan Genshin ke PC anda, anda mungkin tidak sabar -sabar untuk pergi. Sekiranya anda baru, ketahui watak mana yang harus anda perhatikan dalam senarai peringkat Genshin Impact kami, dan beri diri anda permulaan dengan beberapa kod impak Genshin percuma.

Danielle Rose Tolong jangan tanya Danielle apa permainan atau genre PC kegemarannya, dia tidak akan memberikan jawapan yang sama. Pada masa ini, anda akan mendapati dia bermain Minecraft, Disney Dreamlight Valley, Dead by Daylight, dan Starfield – tidak semestinya semua pada masa yang sama.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.