Cara Menyesuaikan Watak Anda Di Menara Fantasi – Dot Esports, Menara Penciptaan & Penyesuaian Watak Fantasi: Cara Mengubah Penampilan dan Jantina Anda – Dexerto

Menara Penciptaan & Penyesuaian Karakter Fantasi: Cara Mengubah Penampilan dan Jantina Anda

Menukar penampilan anda di Menara Fantasi agak mudah.

Cara menyesuaikan watak anda di Menara Fantasi

Menara fantasi hampir dibebaskan di seluruh dunia. Memandangkan permainan datang dalam talian di semua wilayah, banyak peminat akan bergegas ke pelayan langsung permainan untuk memulakan pengembaraan mereka di .

Selain gaya seni yang kaya dan menakjubkan, Menara fantasi juga mempunyai sistem penyesuaian watak yang mengagumkan. Pemain akan dapat memberikan watak mereka putaran peribadi atau mengimport reka bentuk pemain lain.

Bagaimana anda boleh menyesuaikan watak anda Menara fantasi?

Pemain akan dapat menyesuaikan watak mereka melalui skrin penciptaan ketika mereka mula pertama Menara fantasi. Jika anda ingin membuat perubahan tambahan, bagaimanapun, anda perlu menggunakan simulacra. Item ini akan mengubah watak anda menjadi yang berbeza. Sebagai alternatif, anda boleh menavigasi ke menu ransel dan pilih bahagian pakaian. Kaedah ini akan membolehkan pemain menukar pakaian/perisai watak mereka.

Semasa penciptaan watak, pemain juga boleh mengimport watak -watak pratetap yang dicipta oleh orang lain.

  • Pelancaran Menara fantasi.
  • Pergi ke bahagian watak.
  • Klik pada pratetap.

Selepas mengklik pratetap, anda akan mendapati diri anda dengan empat pilihan di sebelah kiri dan watak anda di sebelah kanan. Anda akan dapat mengubah penampilan watak, rambut, atau wajah anda di sini. Pemain akan mempunyai pilihan untuk mengakses pratetap pemain lain melalui bahagian lobi yang boleh didapati tepat di sebelah watak mereka.

Setelah mengklik lobi, anda akan dapat menyusun ciptaan masyarakat dengan tarikh penciptaan mereka atau undi populariti. Jika anda suka salah satu pratetap, anda perlu mengklik padanya dan pilih ID Watak Salin. Klik OK, dan pratetap pilihan anda akan digunakan untuk watak yang direka untuk.

Penulis Kandungan Strategik dan Lead Fortnite untuk Esport Dot. Gökhan Çakır lulus sebagai jurutera industri pada tahun 2020 dan sejak itu telah memohon pemikiran analitik dan strategiknya untuk banyak usaha. Sebagai pemain permainan kelahiran semulajadi, dia mengasah kemahirannya ke tahap profesional di Dota 2. Setelah menyerah pada Aegis of Champions pada tahun 2019, Gökhan memulakan karier penulisannya, meliputi semua perkara permainan sementara hatinya tetap menjadi pertahanan seumur hidup orang dahulu kala.

Menara Penciptaan & Penyesuaian Karakter Fantasi: Cara Mengubah Penampilan dan Jantina Anda

Menara watak fantasi di sebelah motosikal

Hotta Studio

Tertanya -tanya bagaimana mengubah penampilan anda di Menara Fantasi? Kemudian janganlah lagi kerana panduan kami akan menunjukkan kepada anda bagaimana.

Menara fantasi mempunyai banyak pilihan penyesuaian yang boleh digunakan oleh pengembara untuk menjadikan watak mereka yang sempurna. Dari mengubah gaya rambut dan ciri wajah untuk menukar pakaian, terdapat banyak pilihan yang ditawarkan dalam tajuk F2P.

Sebenarnya, ia telah terbukti begitu mantap bahawa pemain bahkan berjaya membuat salinan watak -watak yang tepat dari permainan popular lain seperti Genshin Impact. Walau bagaimanapun, dengan banyak yang ditawarkan, sukar untuk menentukan gaya atau melihat mana -mana.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Nasib baik, jika anda ingin mengubah penampilan anda di Menara Fantasi atau ingin menukar jantina anda, maka hab berguna kami telah menutupi anda.

Cara Mengubah Penampilan Anda di Menara Fantasi

Menara Seni Watak Rasmi Fantasi

.

Untuk mengubah penampilan anda di Menara Fantasi, anda perlu terlebih dahulu Main melalui cerita sehingga anda diberi beg galas. Sebaik sahaja anda telah memperoleh item ini, ikuti langkah -langkah yang digariskan di bawah:

  1. Buka Menu Anda.
  2. Pilih Ikon ransel.
  3. Klik pada Butang pakaian.
  4. Pilih ikon muka Di sebelah kiri skrin.

. Malangnya, menyesuaikan watak anda di Menara Fantasi tidak datang dengan kos.

Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi
Artikel berterusan selepas iklan

Pelancong perlu batuk 100 kristal gelap Atau gunakan kupon setiap kali mereka ingin mengubah penampilan dan warna pakaian mereka. Oleh itu, pastikan anda meluangkan masa sebelum menjimatkan rupa yang anda inginkan kerana perkara boleh menjadi agak mahal.

Artikel berterusan selepas iklan

Cara menukar jantina anda di Menara Fantasi

Menukar jantina anda di Menara Fantasi cukup mudah dan tidak akan mengambil masa yang lama, hanya ikuti langkah -langkah di bawah:

  1. Buka anda Menu Maklumat Watak.
  2. Klik pada ikon lelaki atau perempuan Di atas profil watak anda.
  3. Sahkan pilihan anda untuk menyimpan perubahan anda.

Penting untuk diperhatikan, itu Mengubah jantina watak anda di Menara Fantasi tidak akan mengubah penampilan mereka. . Sama ada pemaju akan menyesuaikan ini pada masa akan datang masih dapat dilihat, tetapi buat masa ini, itu semua cara anda dapat mengubah watak anda.

Artikel berterusan selepas iklan

Pastikan anda menyemak halaman Fantasy Menara kami dan panduan di bawah untuk semua butiran terkini.