Cara Menyelesaikan Teka -teki Headlong Di Destiny 2: Lightfall | PC Gamer, Destiny 2 Lightfall Headlong Teka -teki Penyelesaian dan Panduan Misi | Pcgamesn

Destiny 2 Lightfall Headlong Teka -teki Penyelesaian dan Panduan Misi

Sekiranya anda biasa dengan teka -teki Destiny 2, yang satu ini akan menjadi sekeping kek. Tetapi dengan Destiny 2 Player mengira stim mencapai tahap tinggi sepanjang pelepasan cahaya, anda mungkin menjadi salah satu daripada banyak lampu baru yang diilhamkan untuk komited sepenuhnya kepada salah satu permainan PC percuma terbaik yang ada. . Begini cara anda dapat menyelesaikan teka -teki yang dilancarkan dengan cahaya dan takdir 2 musim 20.

Cara Menyelesaikan Teka -teki Headlong Di Destiny 2: Cahaya

Terjebak pada Teka -teki Headlong di takdir 2 cahaya? Walaupun kempen Neomuna tidak begitu penuh dengan teka-teki sebagai penyihir ratu-kalus bukanlah tuhan yang menipu selepas semua-masih ada beberapa saat di mana anda perlu memakai topi pemikiran anda dan membongkar teka-teki kuno yang baik.

Bagi mereka yang digunakan untuk pertemuan serbuan dan penjara bawah tanah yang lebih baik, teka -teki itu mungkin tidak akan menyusahkan anda selama ini, tetapi jika anda baru ke takdir 2, maka mungkin akan menghentikan kemajuan anda lebih lama daripada yang anda mahukan. Sekiranya anda belum mencelupkan musim baru, anda mungkin ingin tahu bagaimana untuk mendapatkannya Kekunci yang menentang, juga. Jika tidak, inilah caranya untuk menyelesaikan teka -teki headlong dalam cahaya sehingga anda dapat meneruskan kempen.

Semasa misi Headlong, anda akan mendapati diri anda berada di Liming Harbour kawasan neomuna, berhampiran pintu masuk ke Thrilladrome kehilangan sektor. Walau bagaimanapun, pintu masuk dimeteraikan oleh halangan vex dan anda perlu menyelesaikan sedikit teka -teki untuk melewatinya. .

Sebaliknya, lihat di atas pintu masuk yang diliputi halangan dan anda akan melihat Tiga kristal, masing -masing bersinar atau tidak bercahaya. . Kristal di atas pintu menunjukkan pesanan yang anda perlukan untuk membunuh harpies dari kiri ke kanan. Jadi, misalnya, jika urutan kristal bercahaya, tidak berkilauan, dan bersinar seperti saya, anda perlu membunuh harpy yang bercahaya, harpy biasa, maka satu lagi harpy bercahaya.

. Setelah ketiga -tiga selesai, penghalang dibuka dan anda boleh meneruskan misi. Tidak lama kemudian, anda akan menemui penghalang yang lain dan lebih banyak lagi, tetapi hanya mengikuti kaedah yang sama seperti yang pertama untuk melewati.

Teka-teki ketiga dalam misi adalah sedikit lebih kompleks daripada yang terdahulu, kerana terdapat harpies biasa yang dicampur dengan harpes kation yang bercahaya, dan harpes anion yang tidak berkilauan. Seperti dahulu, ikuti perintah dari kiri ke kanan seperti yang ditunjukkan di atas penghalang, membunuh dua jenis harpy dan mengelakkan yang biasa.

Buletin PC Gamer

Daftar untuk mendapatkan kandungan terbaik minggu ini, dan tawaran permainan hebat, seperti yang dipilih oleh editor.

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Destiny 2 Lightfall Headlong Teka -teki Penyelesaian dan Panduan Misi

Teka -teki Misi Destiny 2 Headlong telah memberi masalah kepada Guardians dalam kempen Lightfall yang baru, tetapi kami dapat menunjukkan kepada anda dengan tepat bagaimana menyelesaikannya.

Cara Melengkapkan Destiny 2 Teka -teki Headlong: Seorang penjaga menghadapi Vex Minotaur di Neomuna

Diterbitkan: 7 Mac, 2023

The Destiny 2 Lightfall Headlong Teka -teki Adakah memberi masalah kepada beberapa penjaga – jika anda bergelut dengan penyelesaiannya, anda tidak bersendirian. Kami juga berada di sana, tetapi ia tidak begitu rumit seperti yang kelihatan, dan dalam panduan ini kami akan menunjukkan kepada anda dengan tepat bagaimana menyelesaikannya.

Sekiranya anda biasa dengan teka -teki Destiny 2, yang satu ini akan menjadi sekeping kek. Tetapi dengan Destiny 2 Player mengira stim mencapai tahap tinggi sepanjang pelepasan cahaya, anda mungkin menjadi salah satu daripada banyak lampu baru yang diilhamkan untuk komited sepenuhnya kepada salah satu permainan PC percuma terbaik yang ada. Jika ya, anda mungkin kurang akrab dengan cara menyelesaikan banyak teka -teki permainan, yang banyak yang akan anda hadapi dalam akar mimpi buruk, Raid Destiny 2 Lightfall. Begini cara anda dapat menyelesaikan teka -teki yang dilancarkan dengan cahaya dan takdir 2 musim 20.

Cara Menyelesaikan Teka -teki Misi Destiny 2 Headlong

. . Pertama, anda akan membunuh Vex Minotaur dan beberapa bunian, hanya untuk melihat empat harpies bertelur, beberapa di antaranya bersinar. Dorongan anda adalah untuk membunuh harpies, tetapi ini adalah sebahagian daripada teka -teki. Harpies bercahaya dipanggil harpies kation, sementara yang tidak berkilauan dipanggil anion harpies.

Tahan menembak mereka dan melihat kristal di atas pintu gerbang, beberapa di antaranya juga bersinar. Ini menunjukkan perintah di mana anda mesti mengalahkan Harpies untuk membuka pintu gerbang. Walaupun mereka tidak sesuai dengan harpies tertentu, anda perlu tahu bahawa jika anda melihat kristal yang bercahaya ke kiri diikut tidak berkilauan, kemudian mengalahkan yang lain yang bersinar. Ikuti corak ini dari kiri ke kanan, tetapi perhatikan bahawa anda mesti menunggu kristal mendaftar yang anda telah mengalahkan Harpy yang sepadan. Oleh itu, jangan menembak musuh terlalu cepat berturut -turut, atau anda mungkin perlu memulakan semula. Sekiranya anda melakukannya dengan betul, anda akan dapat bergerak melewati halangan.

Destiny 2 Headlong Teka -teki Penyelesaian: Harpies di hadapan pintu gerbang Vex dalam misi Headlong

Semasa anda maju melalui misi, anda akan membuat semula mekanik yang sama. Anda akan menyelesaikannya seperti yang anda selesaikan yang pertama, membaca kristal dari kiri ke kanan dan kemudian mengalahkan harpies yang sesuai dengan sewajarnya.

Anda kemudiannya akan menemui teka -teki yang sama buat kali ketiga, walaupun ini sedikit berbeza. Yang ini akan mempunyai harpies kation yang bercahaya, harpies anion yang tidak berkilauan, dan beberapa harpies biasa yang baik. Walau bagaimanapun, struktur teka -teki berfungsi secara sama – anda mengikuti corak teka -teki dan pada masa yang sama menghindari harpies biasa.

Itu semua yang anda perlu tahu mengenai teka -teki Destiny 2 Headlong. .

.

Whitney Meers Pada tahun 2009, Whitney menenggelamkan kerjaya undang -undangnya untuk menjadi wartawan permainan video, yang memberi tumpuan kepada Destiny dan Destiny 2, terutamanya, bersama permainan seperti Valheim dan Tamadun 6. Ciri -ciri kerja beliau di Newsweek, USA Today/untuk kemenangan, TheGamer, HuffPost, dan banyak lagi.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.