Cara Menyelesaikan Pautan Konstelasi Pisces di Menara Fantasy – Followchain, Tower of Fantasy Constellations: Semua Lokasi Teleskop Pintar | VG247

Menara Konstelasi Fantasi: Semua Lokasi Teleskop Pintar

Anda tidak mendaftar masuk!

Cara Menyelesaikan Pautan Konstelasi Pisces di Menara Fantasi

Menara Fantasi mempunyai pelbagai aktiviti yang dapat anda selesaikan untuk ganjaran. Ganjaran yang boleh anda peroleh adalah nukleus emas, nukleus hitam, dan banyak lagi. Aktiviti yang boleh anda lakukan ialah menyelesaikan pautan konstelasi. Anda boleh melakukan ini dengan mencari teleskop pintar dalam permainan dan berinteraksi dengan mereka. Setelah anda berinteraksi dengan teleskop pintar, anda akan melihat buruj yang tidak lengkap seperti Pautan Pisces. Nama buruj akan dipaparkan. Anda perlu menyelesaikannya untuk mendapatkan ganjaran seperti nukleus hitam. Walau bagaimanapun, anda mungkin tidak tahu bagaimana melengkapkan konstelasi kerana tidak ada petunjuk. Dalam panduan ini, anda akan mempelajari lokasi Pautan konstelasi Pisces dan bagaimana menyelesaikannya di Menara Fantasi.

Pisces Constellation Link Lokasi di Menara Fantasi

Pisces Constellation Link Lokasi di Menara Fantasi

Lokasi: tenggara Saag Passage dan barat Menara Omnium Warren.

Koordinat: 899.6, -449.9

Teleskop pintar terletak di sebelah batu besar.

Anda perlu memanjat gunung untuk mendapatkannya.

Cara menyelesaikan pautan konstelasi Pisces

Pautan konstelasi Pisces di Menara Fantasi

Untuk menyelesaikan pautan konstelasi Pisces, anda perlu membentuk “Dua ikan bersambung antara satu sama lain” corak.

Selepas anda membentuk corak “dua ikan yang bersambung antara satu sama lain”, ia akan mengatakan “disambungkan”.

Anda akan menerima nukleus hitam 1x (bukti pesanan khas) untuk melengkapkan teka -teki.

Pisces bermaksud “ikan” dalam bahasa Latin dan dilihat sebagai sepasang ikan yang dihubungkan dengan tali masing -masing.

Ini berkaitan dengan mitos Yunani Aphrodite dan Eros, yang melarikan diri dari raksasa dengan melompat ke sungai di mana dua ikan membawa mereka ke keselamatan.

Bacaan lanjut

Awak juga mungkin menyukai

Cara Memperbaiki Ralat Pelayan 43 Di Bintang Pergaduhan

Gabungan Hujan di Mortal Kombat 1

Cara Membuka Pintu Bengkel Perhiasan di Payday 3

Mengenai Pengarang

Lim bagaimana wei

Lim bagaimana wei adalah pengasas berikut.Org, dengan 8+ tahun pengalaman dalam pemasaran media sosial dan 4+ tahun pengalaman sebagai pelabur aktif dalam stok dan kriptografi. Beliau telah meneliti, diuji, dan menulis ribuan artikel dari platform media sosial ke aplikasi pemesejan.

Lim telah dipetik dan dirujuk oleh penerbitan utama dan syarikat media seperti Wikihow, Fast Company, HuffPost, Naib, New York Post, The Conversation, dan banyak lagi. Salah satu artikelnya mengenai ekonomi gig dipetik oleh Joe Rogan yang menjadi tuan rumah pengalaman Joe Rogan (boleh dikatakan podcast yang paling popular di dunia), dalam podcast hujung minggu lalu oleh Theo Von.

Dalam masa luangnya, Lim memainkan pelbagai permainan seperti Genshin Impact, League of Legends, Counter-Strike, Hearthstone, Runescape, dan banyak lagi. Dia mencipta panduan, panduan, penyelesaian, dan banyak lagi permainan yang dimainkannya untuk membantu pemain lain dengan perkembangan mereka.

Menara Konstelasi Fantasi: Semua Lokasi Teleskop Pintar

Sama ada anda mencari Draco, Bootes, Pegasus atau lebih – kami mempunyai lokasi untuk anda!

Teleskop di Menara Fantasi

Panduan oleh penulis kakitangan Connor Makar
Diterbitkan pada Ogos. 15, 2022
Ikuti Menara Fantasi

Menara Fantasi telah keluar selama beberapa hari sekarang, yang bermaksud kami perlahan -lahan mengangkut di sepanjang tanah Hykros dan mencari segala macam teka -teki dan harta karun. Buruj adalah salah satu rahsia yang lebih ilusi yang tersembunyi di luar sana, kerana ia memerlukan pemain untuk mencari Sebelas teleskop di alam liar untuk mengumpul mereka semua.

Untuk membantu anda, kami telah menyusun lokasi semua teleskop pintar di sini sehingga anda dapat mencari Semua 11 Menara Konstelasi Fantasi!

Penyelesaian Konstelasi Boot di Menara Fantasi

Bootes Constellation Utara-barat Pulau Cetus di Navia, di tanah berhampiran Runtuhan C-03. Dari kehancuran, berjalan ke utara ke arah lautan sehingga anda menemui teleskop yang menghadap ke air di tepi tebing.

Lokasi Teleskop Bootes di Menara Fantasi

Draco

Penyelesaian Konstelasi Draco di Menara Fantasi

Untuk mencari , Jalan anda ke tebing di hujung selatan Pulau Raincaller di Navia. Di sini, anda akan menemui menara merah gergasi dengan satelit di atasnya. Berjalan ke selatan menara ini, dan anda harus mencari teleskop yang menghadap ke tepi tebing.

Lokasi Teleskop Draco di Menara Fantasi

Lepus

Penyelesaian Lepus Constellation di Menara Fantasi

Untuk Lepus Constellation, Buat jalan anda ke kem musuh barat merosakkan C-02 di Navia. . Di tepi tebing, anda akan menemui teleskop anda.

Lokasi teleskop lepus di menara fantasi

Pegasus

Penyelesaian Konstelasi Pegasus di Menara Fantasi

Mulakan di menara omnium di lombong mahkota, kemudian berjalan terus ke selatan. Di sana, menghadap kapal yang terhempas besar, anda akan dapati buruj Pegasus.

Lokasi Teleskop Pegasus di Menara Fantasi

Virgo

Penyelesaian Konstelasi Virgo di Menara Fantasi

Untuk Constellation Virgo, Anda perlu menuju ke pulau kecil di sudut tenggara lombong mahkota, tepat di bawah lumina. Sekali di sana, naik ke puncak batu dan berjalan ke tebing yang menghadap ke modul latihan di pantai di bawah. Anda akan menemui teleskop di sana.

Lokasi Teleskop Virgo di Menara Fantasi

Aquarius

Penyelesaian Konstelasi Aquarius di Menara Fantasi

Untuk mencari Constellation Aquarius Teka -teki, anda ingin membuat jalan di atas tebing batu gergasi di atas bos Lucia World di lombong mahkota. Untuk sampai ke sana, mulakan di kubu kecil di barat Lucia, dan kemudian berjalan ke timur, dari sini, anda harus dengan mudah dapat mendaki ke batu besar yang mengendalikan kepala Lucia. Berjalan sepanjang jalan ke tepi timurnya, maka teleskop adalah milik anda.

Lokasi Teleskop Aquarius di Menara Fantasi

Taurus

Penyelesaian Konstelasi Taurus di Menara Fantasi

The Taurus Constellation boleh didapati sepanjang jalan di kawasan atas 4, selatan Parlimen di lombong mahkota. Mulakan di Spacerift Lab dan lari ke Kawasan 4, kemudian mula mendaki. Terdapat beberapa paip yang boleh anda gunakan untuk membuat jalan anda, ingatlah untuk melengkapkan peninggalan jetpack anda sebelum anda memulakan.

Sebaik sahaja anda telah membuatnya ke bumbung, berjalan ke sebelah utara yang menghadap ke parlimen, dan anda harus mencari teleskop di sana.

Lokasi Teleskop Taurus di Menara Fantasi

Leo

Penyelesaian Leo Constellation di Menara Fantasi

(Oleh kerana tidak mungkin untuk mendedahkan peta lagi untuk Warren Snow Fields, semua buruj di rantau ini akan datang dengan beberapa imej untuk membimbing anda melalui).

Untuk Leo Constellation, Mulakan di Spacerift Fjord Cliff di Snowfield Warren. Dari sana, naik terus ke timur sehingga anda mencapai tepi tebing. Di sini, anda sepatutnya dapat mencari teleskop!

Arahan Imej Panduan Pemain ke Teleskop Leo

Capricorn

Penyelesaian Konstelasi Capricorn di Menara Fantasi

Untuk mencapai Capricorn Constellation, Mulakan di Warren Snow Peak Space Rift.

Langkah pertama untuk mencari Teleskop Capricorn di Menara Fantasi

Dari sini, naik ke timur sehingga anda melihat patung batu singularity. Pergi ke patung ini, kemudian berjalan di sebelah timur ke arah tebing tebing. Anda mesti mencari teleskop di sini!

Langkah kedua untuk mencari Teleskop Capricorn di Menara Fantasi

Pisces

Penyelesaian Konstelasi Pisces di Menara Fantasi

Sekali lagi, mulakan di Warren Snow Peak Space Rift di Waren Snow Fields. Kali ini, menuju ke selatan ke puncak melewati chow chow sehingga anda melihat overhead gerbang gergasi gergasi. Gunakan jetpack anda untuk naik gerbang ini, kemudian naik dinding ais ke timur. Di sini, menghadap ke jalan yang baru saja anda ambil, adalah Pisces Constellation.

Lokasi yang mengelilingi Teleskop Pisces di Menara Fantasi

Libra

Penyelesaian Konstelasi Libra di Menara Fantasi

Untuk final ini Libra Constellation lokasi, anda perlu kembali ke Warren Snow Fields. Walau bagaimanapun, kami tidak mengesyorkan bermula di sana. Sebaliknya, mulakan di titik utara lombong mahkota melepasi gunung. Lokasi ini bersempadan dengan ladang salji Warren, dan sangat dekat dengan teleskop.

Mulakan lokasi untuk Teleskop Libra di Menara Fantasi

Dari lokasi yang ditunjukkan di atas, lompat ke mesin logam gergasi yang melekat di tebing menghadap ke ladang salji Warren.

Arrow menunjuk pada mesin besar di laluan ke Teleskop Libra di Menara Fantasi

Di utara mesin gergasi ini, di platform berais di bawah, anda akan menemui teleskop akhir!

Lokasi lokasi teleskop libra di menara fantasi

Yang menyimpulkan panduan kami di semua lokasi lokasi fantasi fantasi! Untuk lebih banyak panduan, lihat kepingan kami tentang cara menukar bahasa dalam permainan di Menara Fantasi, serta Menara Kod Fantasi kami.

Anda tidak mendaftar masuk!

Buat ID Reedpop & Buka Ciri Komuniti dan banyak lagi!

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

  • Pengembaraan Tindakan Ikut
  • Android Ikut
  • Anime Ikut
  • Free-to-Play Ikuti
  • IOS Ikut
  • PC Ikut
  • Dunia yang sempurna ikuti
  • RPG Ikut
  • Menara Fantasi Ikut

Ikuti semua topik Lihat 4 lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Langgan Surat Berita Harian VG247

Berita terbesar hari ini disiarkan ke peti masuk anda.

. Dia menulis artikel mengenai beberapa permainan terbesar di luar sana sekarang. Dia juga peminat permainan pertempuran yang ghairah, terpaku pada genre dan komuniti. Dia adalah tragis pemain yang bergelora.