Cara Menyelesaikan Call of Duty: Kod RAID Modern Warfare 2, Cara Menyelesaikan Kod Raid di Cod MW2 Atomgrad RAID |

Cara menyelesaikan kod RAID di COD MW2 Atomgrad RAID

Pemain juga harus bersedia untuk memerangi semasa teka -teki kedua kerana ada musuh yang cuba membuat hidup sukar ketika menafsirkan kod.

Pemain memerlukan akses kepada kod serbuan Modern Warfare 2 untuk membersihkan serbuan Atomgrad dan boleh menjadi sukar untuk mendapatkannya.

.

Pemain juga harus bersedia untuk memerangi semasa teka -teki kedua kerana ada musuh yang cuba membuat hidup sukar ketika menafsirkan kod.

Pemain memerlukan akses kepada kod serbuan Modern Warfare 2 untuk membersihkan serbuan Atomgrad tetapi boleh menjadi sedikit rumit untuk mencari kod jika anda tidak tahu apa yang anda lakukan. Serangan baru adalah aktiviti tiga pemain dengan campuran pertempuran dan teka-teki yang bagus. Sekiranya anda terjebak mencari kod serbuan dalam peperangan moden 2, kami berada di sini untuk membantu.

Cara Menyelesaikan Teka -teki Kod Raid Modern Warfare 2

Tidak ada kod RAID yang telah ditetapkan dan anda perlu mendapatkan kod secara manual setiap kali. Anda perlu memasukkan kod serbuan pertama anda dalam serbuan Atomgrad apabila anda diminta untuk mencari pasukan Echo dan membuka pintu kapal selam.

Cara mendapatkan set kod pertama

. .

.

Kedua -dua pemain di luar juga akan mempunyai akses kepada kamera pengawasan, salah seorang daripada mereka perlu menembusi mereka sehingga mereka mendapati bilik kawalan A2 dengan nombor dan simbol di dinding.

. . .

Cara mendapatkan set kod kedua

Untuk peringkat kedua kod RAID, anda perlu melakukan teka -teki yang sama di kawasan yang berbeza. .

Akan ada juga musuh yang datang untuk melancarkan pemain yang berada di dua bilik dengan kod. Untuk mengatasinya, pemain juga perlu mengalahkan pemasa undur. Sekiranya anda tidak dapat menyelesaikan teka -teki dalam masa, anda perlu memulakan urutan sekali lagi dengan kod yang berbeza.

Seorang pemain perlu tinggal berhampiran terminal dan masukkan kedua -dua kod dari kedua -dua bilik. Sebaik sahaja anda berjaya memasukkan kod, teka -teki kedua dan terakhir Raid Modern Warfare 2 akan selesai.

. Anda juga boleh menyemak panduan kami untuk membuka kunci semua kawasan terkunci di Pulau Ashika di Warzone DMZ.

Cara menyelesaikan kod RAID di COD MW2 Atomgrad RAID

. Tetapi jangan risau. !

Musim baru Call of Duty (COD) menampilkan serbuan pertama dalam siri ini. Raid Atomgrad mempunyai pemain meneruskan kisah Modern Warfare II (MWII), di mana Harga, Farah dan Gaz mencari bunker tersembunyi. Ditugaskan untuk meneroka dan mengungkap rahsia, pemain perlu berjuang melalui bunker dan menyelesaikan teka -teki yang berbeza. Raid Atomgrad agak cabaran, dengan teka -teki kod menjadi yang pertama dari banyak halangan, tetapi jangan risau, kami mempunyai penyelesaiannya.

COD MWII Screenshot. Imej melalui Activision

COD MWII Screenshot. .

Menyelesaikan Kod Raid Atomgrad di Cod MWII

Setelah membersihkan kawasan pertama bunker, pemain akan berhadapan dengan teka -teki utama serangan Atomgrad. . Pemain mempunyai akses ke dua bilik, masing -masing dengan satu set kamera CCTV dan mesin kod. Pada asasnya, setiap kamera CCTV mempunyai saluran yang menunjukkan kod dan simbol. .

Salah satu daripada dua bilik kod dalam serbuan Atomgrad. Imej melalui Activision

. .

. . .

Musim 1 dari MWII memperkenalkan Raid Atomgrad antara ciri -ciri lain. Raid Atomgrad tidak dibuka secara lalai, tetapi dengan mudah boleh dikunci dengan pelbagai cara. Pemain mesti melengkapkan satu daripada tiga cabaran untuk membuka kunci tiket RAID untuk mendapatkan akses. .0, atau DMZ. Cabaran adalah seperti berikut:

  • Tempat dalam 20 teratas di mana -mana Warzone 2.
  • Ekstrak di DMZ dengan sekurang -kurangnya $ 30,000 wang tunai

. .

Untuk lebih banyak kandungan Call of Duty, teruskan esport.gg.