Cara Menjelajah Dunia Wizarding Sebelum Hogwarts Legacy Drops, Harry Potter Minecraft dibina dari tahun 2012 masih sejuk hari ini – IGN

Ini Harry Potter Minecraft yang dibina dari tahun 2012 masih sejuk hari ini

Hogwarts Legacy mempunyai peminat Harry Potter menghitung hari -hari sehingga pembebasannya, tetapi pemain tidak perlu menunggu sehingga itu untuk meneroka sekolah untuk sihir dan sihir. Lebih baik lagi, berbuat demikian tidak akan menelan belanja tunggal (dengan syarat pemain sudah memiliki minecraft).

Cara Menjelajah Dunia Wizarding Sebelum Hogwarts Legacy jatuh

Disediakan oleh Floo Network / Microsoft Hogwarts dan seluruh dunia Wizarding telah dicipta semula dalam Minecraft oleh Floo Network.

Nota Editor: Pencipta Siri Harry Potter, J.K. Rowling, telah menjadikan pandangan Hak Anti-Transnya diketahui secara meluas. Kami di Upcomer dengan tegas menentang pandangan yang dinyatakan oleh Rowling, dan menggalakkan pembaca kami membaca tentang kesan pandangannya di laman kakak kami, Mary Sue. Sekiranya anda ingin menderma untuk membantu orang yang memerlukan, sila lawati Trans Lifeline atau Mermaids UK.

Hogwarts Legacy mempunyai peminat Harry Potter menghitung hari -hari sehingga pembebasannya, tetapi pemain tidak perlu menunggu sehingga itu untuk meneroka sekolah untuk sihir dan sihir. Lebih baik lagi, berbuat demikian tidak akan menelan belanja tunggal (dengan syarat pemain sudah memiliki minecraft).

Mod Witchcraft dan Wizardry Minecraft Mod adalah lebih daripada peta Hogwarts yang mudah. Ini adalah permainan dunia sihir yang dapat diterokai di dalam Minecraft, yang termasuk pencarian, mantra sihir dan hampir semua peminat potter rindu sejak sebelum Hogwarts Legacy diumumkan.

Mod ini dari tahun 2020 dan menangkap beberapa mata yang adil ketika dilancarkan. Walau bagaimanapun, dengan Hogwarts Legacy dipatenkan untuk pelepasan percutian 2022, patut disebutkan bahawa mod ini mungkin menggaru gatal sehingga masa itu. Pemain juga boleh meneroka dengan rakan -rakan mereka bersama mereka.

Warisan sendiri

Sihir dan sihir melampaui kebanyakan mod. Ia tidak lagi menjadi minecraft, selain gaya visual. Ya, semuanya tetap tersekat, tetapi itu tidak mengambil dari butiran yang masuk ke dalam mencipta dunia sihir.

Mod ini tidak terhad kepada Hogwarts, sama ada. Pemain juga dapat meneroka Diagon Alley, Privet Drive, London, Knockturn Alley (jangan melihat saya seperti itu, anda juga akan), Malfoy Manor, Hogsmeade dan banyak lagi. Dan, membandingkan lokasi Hogwarts Legacy dari buku -buku dengan sihir dan sihir Floo Network, mereka sangat serupa – walaupun lokasi tidak dipaparkan dalam filem.

Hufflepuff Common Room di Hogwarts Minecraft adalah serupa dengan yang di Hogwarts LegacyThe Hufflepuff Common Room di Hogwarts Legacy

Menurut salah satu pencipta mod, orang persendirian yang pergi dengan nama “Rabu Frog,” tempat -tempat yang tidak dipaparkan dalam filem adalah antara kawasan yang paling menyeronokkan untuk dicipta, kerana mereka membenarkan kebebasan yang lebih kreatif. Namun, mereka mahu menambah banyak tempat dari alam semesta ‘Harry Potter’, jadi tiada lokasi di luar meja.

Walau bagaimanapun, mereka tidak hanya bangun satu hari dan memutuskan untuk mengambil tugas besar untuk mewujudkan permainan dunia sihir yang boleh dimainkan, dengan semua lokasi ikonik termasuk. Semacam itu berlaku secara tidak sengaja, menurut Frog Wednesday.

“Tahun dan bertahun -tahun yang lalu saya melihat seseorang yang telah membina Hogwarts dalam semakan Minecraft pada pertunjukan kanak -kanak Denmark yang dipanggil ‘Troldspejlet,’ dan saya fikir ia adalah sejuk, jadi saya mahu pergi sendiri,” kata Frog. “Selepas beberapa ketika – ini masih bertahun -tahun yang lalu – kami memutuskan bahawa kami mahu menjadikannya peta pengembaraan yang diilhamkan oleh peta pengembaraan Minecraft klasik seperti Hypixel’s Mansion. Pada masa itu, Minecraft jauh lebih primitif, jadi anda tidak dapat membuat peta ini pada masa itu.

Apabila projek itu berkembang, begitu juga cita -cita mereka. Tetapi kerana kumpulan awal runtuh, Katak Rabu hanya mengeluarkan peta tanpa sebarang permainan. Walau bagaimanapun, mereka berkata melepaskan seperti itu merasakan kegagalan, kerana mereka tidak pernah mencapai apa yang telah mereka jalankan. Kemudian, ketika peta semakin popular, perasaan berkembang terus bersemangat.

“Ini membuatkan projek besar seperti ini agak sukar, kerana anda akhirnya ingin kembali dan membetulkan banyak perkara yang tidak sampai ke standard lagi,” kata mereka. “Pada dasarnya bagaimana saya merasakan keseluruhan peta pada tahap ini.”

Walaupun hanya berniat untuk membetulkan bahagian “terburuk” mod, usaha ini menjadikan mod menjadi kapal yang benar dalam keadaan Theseus. Akhirnya, Frog Rabu telah mengemas kini begitu banyak sehingga hampir tidak ada peta asal atau pek sumber yang kekal. Dan di atas kemas kini tersebut, mereka menambah tambahan yang tidak mungkin sebelum ini.

. .

Seperti yang dikatakan katak Rabu, semuanya datang bulatan penuh. Pada akhirnya, skala secara beransur -ansur meningkat kepada apa yang mereka mahu lakukan pada mulanya.

Hogwarts Legacy Inside Minecraft

Permainan ini bermula dengan pemain di rumah kecil, direka selepas 4 Privet Drive (di mana Harry Potter membesar). Setelah menerima surat penerimaan kepada Hogwarts, para pemain melewati semua langkah penyihir atau penyihir akan. Mereka pergi ke Diagon Alley, membeli bekalan sekolah, mengambil Hogwarts Express, mengambil bot di seberang tasik dengan Hagrid dan disusun ke rumah mereka melalui kuiz pendek. Kemudian, tahun persekolahan bermula. Pemain sudah mempunyai kebebasan untuk meneroka sebelum ini, tetapi ini adalah ketika dunia penuh terbuka.

Dewan Besar adalah sebahagian daripada Legacy Mod Minecraft Hogwarts

Meneroka Hogwarts dalam mod ini menjadikan keupayaan Harry dan Ron untuk tersesat begitu kerap pada tahun pertama mereka lebih jelas. Nasib baik, pemain mempunyai peta Marauder, yang berfungsi sebagai item perjalanan yang cepat, untuk membantu mereka menavigasi reka bentuk yang besar dan maze.

Namun, kadang -kadang mengembara adalah sebahagian daripada sihir mod. Seronok untuk tersesat dan mencari semua jenis sudut, celah dan saluran tersembunyi. Rasanya seperti pelajar tahun pertama yang tidak tahu jalan mereka di sekitar Hogwarts. Menurut Frog Rabu, sementara perasaan seperti maze itu bukan matlamat, ia berkembang secara beransur-ansur dari binaan yang lebih tua.

Mod Minecraft Hogwarts Floo Network membolehkan anda membeli penyapu di Minecraft

Sihir dan sihir Floo Network adalah hasil kerja keras sukarelawan, yang mengeluarkan mod secara percuma dan berkata mereka membuatnya disebabkan oleh cintanya kepada dunia sihir. Bagi Katak Rabu, mereka tidak sabar untuk melihat apa yang dilakukan oleh Hogwarts Legacy dengan Hogwarts yang boleh diterokai.

“Saya fikir ia kelihatan sejuk,” kata keadaan permainan. “Ini jelas jauh lebih bercita -cita tinggi dan dilaksanakan secara profesional daripada peta Minecraft projek hobi. Tetapi walaupun begitu, saya fikir ia akan menjadi menarik untuk melihat bagaimana mereka menangani beberapa perkara yang kami ditangani di peta kami, juga.”

Cara Memasang dan Main Sihir dan Wizardry

Memasang mod itu mudah. Untuk memulakan, pastikan versi 1..3 Minecraft dipasang melalui pelancar. .16.3 dari menu dropdown dan klik Buat. Lancarkan sekali ini, hanya untuk memastikan, kemudian tutup permainan.

Seterusnya, muat turun The Auto-Installer oleh Floo Network. Ini akan menjaga selebihnya. Pemasang juga mencadangkan memuat turun optifine dan menyediakan pautan muat turun langsung untuk versi yang sesuai.

Cukup muat turun ini, klik dua kali, biarkan ia melakukan perkara itu dan teruskan pemasangan Mod Rangkaian Floo. Setelah itu selesai, pemain akan menemui permainan simpan baru yang sedia untuk dimulakan. Mereka akhirnya akan mempunyai surat Hogwarts yang tidak pernah datang dari mereka ketika mereka bertukar 11.

Ini Harry Potter Minecraft yang dibina dari tahun 2012 masih sejuk hari ini

Adakah senarai ini dari tahun 2012? Mungkin. Adakah ia masih sejuk? Pasti.

Dikemas kini: 30 Ogos, 2022 2:54 PM
Dihantar: 1 Jul, 2022 4:07 pagi

Bangunan minecraft yang luar biasa berikut berasal dari dunia kaya Harry Potter. Hogsmeade, Azkaban dan tentu saja banyak penampilan Hogwarts yang menakjubkan sendiri semuanya telah dicipta dengan setia oleh Harry Potter Superfans. Adakah senarai ini dari tahun 2012? Mungkin. Adakah ia masih sejuk? Pasti.

1. Harry sebagai Pixel Art (comel!)

Sumber: Gissiegirl1313 di DeviantArt (URL sumber tidak diketahui)

2. Lebih banyak seni piksel! Dumbledore dan Fawkes

Sumber: shinigami pada <a href =

3. Rumah Weasley, The Burrow

Sumber: <a href =

Rekreasi yang setia di rumah eksentrik Weasley masih merupakan salah satu yang paling mengagumkan Harry Potter dibina di Minecraft hari ini.

4. Quidditch Pitch!

Pengguna vvjavv pada <a href =

5.

Sumber: <a href =

6. Kampung Hogsmeade yang indah, tetapi menjadikannya tersekat

7. Azkaban

Rekreasi besar -besaran Azkaban mempunyai banyak butiran imajinatif, seperti kepala labu “Dementor” Pengawal.

Sumber: <a href =

. Hogwarts Express

Hogwarts Express ini mungkin tidak benar-benar bergerak, tetapi jejak stim yang tersekat dan dalaman model sepenuhnya masih menjadikannya sangat mengagumkan.

Sumber: <a href =

9. Da Castle!

Sumber: <a href =

Sumber: Smallishbeans on <a href =

10. Lilin terapung

Sumber: <a href =

11.

12. Bell Towers & Herbology Greenhouse

Sumber: TheSilentStapler pada <a href =

13. Catur!

Sumber: TheSilentStapler pada <a href =

Siapa yang tidak mahu membina permainan catur yang membantu wira untuk kemenangan di Harry Potter dan batu ahli sihir??

. Bas Knight

Sumber: mjhorge on <a href =

? Pastikan anda meninggalkan komen di bawah jika kami terlepas peminat Harry Potter yang lain.

Lebih banyak Minecraft membina:

  • 15 Idea Keren Untuk Apa Yang Harus Dibina Di Minecraft
  • 7 idea rumah pokok di minecraft
  • Minecraft bertema Skyrim yang mengagumkan membina

Justin Memimpin Pasukan Pembangunan Penonton IGN dan merupakan sebahagian daripada Scoop Game IGN! Dia juga memainkan jumlah minecraft yang tidak sihat. Anda boleh mengikutinya Twitter.