Cara mengurangkan masalah lag dan ping di Diablo 4., Diablo 4 lag, banding getah, dan gagap dijelaskan | Pcgamesn

Jelas sekali, melumpuhkan pilihan ini hanya akan menghubungkan anda ke pelayan PC yang berdedikasi, dengan ketara mengurangkan bilangan orang yang anda lihat di luar dunia. Jika rantau anda mempunyai banyak pemain konsol, selamat untuk mengatakan anda akan kehilangan sejumlah besar interaksi dengan mereka.

.

Apabila Diablo 4 dibebaskan pada 5 Jun, pemain bergegas ke pelayan untuk mengalami penjara bawah tanah, mengakibatkan pelayan yang penuh sesak. Penurunan prestasi membawa kepada banyak isu, termasuk gagap, getah, dan ping tinggi. Sesetengah pemain masih melaporkan bahawa pengalaman permainan mereka sangat rendah kerana masalah latensi dan getah tetap berterusan.

Jangan risau. . .

Salah satu punca utama lag adalah pelayan yang penuh sesak. Pemain sering menyesuaikan diri dengan pelayan yang jauh dari lokasi mereka dan penuh dengan pemain, yang membawa kepada pancang ping. Memilih pelayan terdekat yang mungkin, yang mempunyai bilangan peserta yang baik, dapat meningkatkan prestasi dengan ketara. .

Di sinilah perisian pihak ketiga masuk. Pemain boleh menggunakan aplikasi seperti Diablo 4 Change Server untuk menemui pelayan terbaik untuk lokasi mereka secara automatik. Legofast akan menemui pelayan dengan bilangan pemain yang sesuai dan ping yang layak dan menghubungkan anda tanpa proses panjang menukar IP atau menggunakan VPN.

Berikut adalah cara menukar pelayan anda menggunakan penggalak permainan lagofast:

 • Pilih pelayan auto untuk berhubung dengan pelayan terbaik mengikut lokasi dan status pelayan Diablo 4 anda.
 • Klik Smart Boost dan mula meningkatkan Diablo 4 sekarang. .

Matikan silang bermain

. Walaupun ia adalah ciri yang berharga yang berguna pada hari-hari yang rendah, kadang-kadang boleh menyebabkan beban sistem, yang membawa kepada ketinggalan. Salib bermain dihidupkan secara lalai, jadi ia patut mematikannya jika PC rendah anda tidak dapat menanggung beban.

 • .
 • Sekarang pilih tab Sosial.
 • Pilih “Main Rangkaian-Rangkaian” dan lumpuhkannya.

Kadang -kadang masalah itu tidak berkaitan dengan permainan, tetapi ia benar -benar sambungan anda sendiri. Untuk mendiagnosis ping tinggi, pertama, pastikan anda menggunakan sambungan berwayar dan bukan wi-fi. Internet berwayar lebih stabil dan menjamin kelajuan tinggi daripada kelajuan perpecahan Wi-Fi.

Sekiranya lag anda berterusan, cuba sambung semula internet dan mulakan semula permainan. .

Diablo 4 lag, banding getah, dan gagap dijelaskan

Diablo 4 lag dilengkapi dengan kesan sampingan yang tidak disenangi dari banding getah dan gagap, jadi anda harus mengatasi masalah perkakasan untuk memastikan masalahnya adalah sisi pelayan.

Diterbitkan: 24 Jul, 2023

Bagaimana saya membetulkan Diablo 4 lag? Dengan begitu banyak pemain bergegas untuk bermain terbaru Blizzard, kami melihat beberapa laporan mengenai banding getah dan gagap, yang mungkin ada kesilapan untuk masalah perkakasan. Yang mengatakan, kami di sini untuk membantu anda menolak rig anda sendiri sebagai pelakunya untuk memberi keyakinan kepada anda bahawa isu itu memang pelayan.

Semasa anda menunggu sambungan Diablo 4 anda untuk menstabilkan, kami mempunyai panduan pakar untuk setiap kelas Diablo 4 dan Diablo 4 yang terbaik membina. Pastikan untuk menyemak lokasi Dungeon, Stronghold, dan Bos Dunia untuk mempercepatkan kemajuan anda juga. Sekarang, mari kita bercakap Diablo 4 banding getah dan ketinggalan.

Apa itu Diablo 4 Lag?

Diablo 4 Lag adalah hasil yang tidak disenangi dari sambungan pelayan yang lemah dan latensi yang tinggi, dan ia mempunyai kesan sampingan pengaduan getah, penyerang rawak, dan pemotongan sekali -sekala.

Walaupun anda kadang -kadang dapat mengaitkan Diablo 4 gagap Dan apa yang mungkin berlaku sebagai ‘ketinggalan’ kepada isu perkakasan, kes-kes banding getah yang dilaporkan hampir pasti kerana masalah pelayan.

Diablo 4 Lag: Karya seni Inarius dengan mata googly yang marah

Bagaimana saya membetulkan Diablo 4 lag?

Berikut adalah beberapa langkah yang boleh anda ambil untuk memperbaiki Diablo 4 Lag:

 • Adakah Diablo 4 ke bawah? Pastikan pelayan hidup terlebih dahulu.
 • Periksa sambungan internet anda stabil.
 • Periksa ping pelayan anda – ping tinggi boleh menyebabkan ketidakstabilan.
 • Putuskan sambungan dan sambungkan semula pelantar anda ke internet.
 • Reboot permainan.
 • Gunakan sambungan berwayar, kerana ini lebih stabil daripada tanpa wayar.
 • Matikan Diablo 4 Crossplay.
 • Bermain di luar waktu puncak.
 • Sekiranya tidak ada yang berfungsi di atas, anda boleh mengatasi masalah perkakasan.

Dengan begitu banyak pemain yang melompat dalam talian untuk bermain Diablo 4 sekaligus, tidak hairanlah bahawa beberapa cegukan teknikal telah timbul. Kami berharap bahawa ketika kami dapat lebih jauh dari pelancaran permainan, pemain yang lebih sedikit akan log masuk, dan, akibatnya, lag dan rubberbanding akan menjadi kurang biasa.

. . .

. Seorang pakar dalam permainan FPS dan RPG, beberapa kegemarannya sepanjang masa termasuk The Witcher 3, Pyre, Elden Ring, dan siri Max Payne.

Pemain Diablo 4 mungkin telah menemui penyembuhan untuk lag pelayan, tetapi ia datang dengan kos

Diablo 4 Pemain telah mengetahui bahawa melumpuhkan crossplay akan menghasilkan sambungan pelayan yang lebih stabil.

Jawatan Reddit mengisytiharkan ini telah dikerahkan dengan nasihat teknikal termasuk panggilan untuk mematikan percepatan perkakasan untuk menyelesaikan masalah gagap, sementara juga membuat beban permainan sedikit lebih lancar dari zon ke zon.

. Walau bagaimanapun, satu lagi Redditor menunjukkan bahawa walaupun mereka mengubah kedua-dua pilihan rangkaian silang, teks kuning muncul menunjukkan bahawa ia masih diaktifkan, mengisyaratkan bahawa ini mungkin masalah permainan.

Jelas sekali, melumpuhkan pilihan ini hanya akan menghubungkan anda ke pelayan PC yang berdedikasi, dengan ketara mengurangkan bilangan orang yang anda lihat di luar dunia. .

Cara mematikan Crossplay di Diablo 4

Diablo 4 Tetapan Sosial

Diablo 4, Tekan Escape untuk membuka menu utama. Kemudian, klik pada pilihan. Setelah menu pilihan dibuka, klik pada sosial dan anda harus dapat melihat rangkaian silang di bahagian paling atas. Cukup tandakan kotak untuk bermain silang rangkaian dan komunikasi silang rangkaian.

Akhirnya, apa yang dipanggil “pembetulan” ini adalah penyelesaian bantuan band. Ia masih terpulang kepada pasukan dev untuk membangunkan perbaikan sebenar supaya pemain tidak perlu menyelam ke dalam tetapan untuk memeriksa mana yang akan disabitkan hanya untuk mempunyai pengalaman yang lancar dengan permainan.

Mudah -mudahan, masih ada pengoptimuman yang datang ke permainan yang membolehkan kami menikmatinya sepenuhnya.

Seorang penulis bebas yang kebanyakannya meliputi VTubers, Smash Ultimate, Genshin Impact, dan Berita Industri. . Sekiranya dia tidak bekerja, dia sama ada mendengar muzik atau bermain RPG yang lain, dia mendapat tangannya. Sama ada itu, atau tersesat di tempat yang rawak.