Cara Mengubah Masa di Tabut? Nota Baca, Perintah Hari/Malam: Ark: Survival Berevolved Ober

Ark Perintah Masa

Ingat bahawa permainan itu bukan kes sensitif , Oleh itu, anda boleh memasukkan arahan menggunakan pilihan sama ada tanpa sebarang masalah. Apa yang harus anda lakukan ialah memasukkannya dengan jumlah ruang yang sama yang ditunjukkan oleh arahan.

Cara Mengubah Masa di Tabut?

Ark: Survival Evolved adalah permainan, pengembaraan dan permainan survival di mana pemain mesti bertahan dalam semua jenis bahaya di pulau prasejarah, dipenuhi dengan dinosaur dan bahaya semula jadi lain. Soalan yang sering ditanya untuk pemain biasa dalam permainan ini adalah Bagaimana saya boleh mengubah masa di Ark : Survival berkembang?

Dengan cara yang sama terdapat arahan CMX untuk rangkaian di Windows, terdapat alat perintah yang boleh anda ambil kesempatan dalam Arka untuk mengubah masa dan menjadikannya siang atau malam. Kami akan menunjukkan kepada anda cara yang mudah dan sederhana Untuk mengubah masa dalam permainan, supaya anda dapat melakukan siang atau malam di Will in the Ark: Survival Evolved Game.

Isi kandungan

Cara Mengubah Masa di Tabut?

Supaya anda dapat mengubah masa dalam permainan Anda Hanya mesti memasukkan arahan berikut : Cheat settimeofday 12:00 0 0.

Ingat bahawa permainan itu bukan kes sensitif , Oleh itu, anda boleh memasukkan arahan menggunakan pilihan sama ada tanpa sebarang masalah. Apa yang harus anda lakukan ialah memasukkannya dengan jumlah ruang yang sama yang ditunjukkan oleh arahan.

Dengan cara yang sama, untuk meletakkan masa yang anda mahukan dalam Ark. Sejak permainan ini mengendalikan format masa HH: mm , iaitu jam: minit.

Sekiranya anda menggunakan konsol untuk bermain Ark: Survival Evolved, jangan risau, ia tidak lebih rumit daripada menganjurkan permainan dalam folder di PS4 . Anda hanya perlu mengakses dan mencari bahagian x settimeofday. Dalam kes ini adalah x yang anda mesti Tukar ke masa yang anda mahukan Tetapkan, dalam format HH: mm.

Bagaimana saya boleh melakukan arka siang atau malam?

Survival dan Strategy Game Ark: Survival Evolved sangat sesuai untuk mereka yang pada asalnya mempunyai keutamaan untuk permainan strategi untuk bermain tanpa sambungan internet di Android.

Anda harus tahu bahawa satu -satunya cara memasuki perintah dalam permainan Ark adalah berkesan adalah dengan mengaktifkan pilihan pendaftaran pentadbir Semasa mencipta permainan baru. Anda mesti melakukan ini sebelum memasukkan sebarang arahan, sama ada dari PC, Xbox One atau PS4.

Supaya anda boleh berubah dari hari ke malam atau sebaliknya dalam Ark: Survival berkembang, Hanya mesti memasukkan arahan bahawa kami sudah menunjukkan kepada anda. Sebagai contoh, jika siang hari di Arka dan anda mahu ia menjadi tengah malam, anda hanya perlu memasukkan arahan seperti berikut: cheat settimeofday 00:00 0 0.

Ingat, bahawa format masa yang digunakan oleh permainan video adalah hh: mm juga, ia bukan sensitif kes. Hanya Cuba berhati -hati semasa memasuki perintah ruang . Perintah perubahan masa ini akan membolehkan anda berubah dari hari ke malam dalam permainan Ark, atau berubah dari malam ke hari, bergantung pada apa yang anda mahu lakukan.

Sekiranya arahan ini tidak berjalan dengan betul di PC anda pastikan anda telah mengaktifkan Pendaftaran Admin pilihan , Jika tidak, kami mengesyorkan agar anda membersihkan dan mengoptimumkan PC anda untuk mempercepatnya .

Apa gunanya mengubah masa atau melakukan siang atau malam di Ark: Survival Evolved?

Perintah itu yang kami tunjukkan kepada anda hanya berfungsi untuk mengubah masa dalam permainan, iaitu, ia boleh menjadikannya siang atau malam dalam permainan. Tetapi anda tidak boleh cepat ke hadapan . Contohnya, jika anda perlu menunggu masa tertentu semasa anda mengeram telur dinosaur, anda tidak boleh memilih untuk meletakkan masa tertentu dalam arahan dan tunggu masa yang diperlukan untuk inkubasi sudah berlalu kerana tidak.

Perintah ini untuk mengubah siang atau malam di Ark berguna sekiranya anda perlu melakukan pembinaan dan malam, jika anda mengubah masa untuk melakukan hari ini akan membantu anda menggambarkan dengan lebih baik perincian permainan.

. mendapat khas dalam permainan.

Posting Berkaitan:

  • Di bar tugas Windows 10 kita boleh menambah ikon atau alat, dalam ..
  • Apakah kod rahsia telefon bimbit Android dan iOS?…
  • Betulkan: Windows 10 Time Sync dengan Masa.tingkap.com
  • Cara Bermain Lost Ark – Panduan Pemula
  • ?

Ark Perintah Masa

13 uter.

? Malam dalam permainan ini benar -benar buruk, pitchblacknya dan anda tidak dapat berbuat apa -apa sambil memegang obor

Сощate 1 – 15 з 18

13 uter. 2015 v 12:53

Harap ini membantu.

5 о. 2015 v 20:53

AdminCheat SetTimeOfday 06:30:00

5 о. 2015 v 20:54

Pengecualian соощate:
AdminCheat SetTimeOfday 06:30:00

? Atau mungkin ia adalah sebaliknya.

5 о. 2015 v 21:42

Pengecualian соощate: Kyouma
Pengecualian соощate: Broquest

Semestinya “menipu” saya fikir – jika saya ingat seseorang mengatakan admincheat hanya MP? Atau mungkin ia adalah sebaliknya. Ini untuk pemain singler dan harus bekerja, saya cuba tanpa bahagian admin

4 bulan. 2015 v 20:57

Di pelayan peribadi, anda perlu menaip adminCheat dalam pemain tunggal anda hanya menaip settimeofday 8:00:00
ORIGHT KNIGHT; 4 bulan. 2015 v 20:58

4 bulan.

Tukar hari ke 0.5 dan malam hingga 50.0 di bahagian tetapan. Malam berlalu dalam masa kurang dari satu minit dan hari adalah perlahan. Bagi mereka yang membenci malam itu persediaan yang cukup hebat.

19 tidak. 2016 в 23:09

Pengecualian соощate: Kyouma
Pengecualian соощate: Broquest
AdminCheat SetTimeOfday 06:30:00

Semestinya “menipu” saya fikir – jika saya ingat seseorang mengatakan admincheat hanya MP? Atau mungkin ia adalah sebaliknya. ia tidak penting

. 2017 v 14:29


AdminCheat SetTimeOfday 06:30:00

2017 dan saya datang ke sini hanya untuk menyalin pasta ini

27 uter.

Apabila anda setTimeOfday, ia mesti kelihatan seperti ini 12: 30: 00 ini.
Anda telah menggunakan Colon dengan tepat bagaimana anda melihatnya. Anda boleh menggunakan nombor apa sahaja yang anda mahukan

30 uter. 2017 v 21:51

Encik Robot
Br0quest

.

30 uter. 2017 v 22:12

Pengecualian соощate: Karp
Pengecualian соощate: Encik Robot

7/30/2017, 10/10 Hasil Google Terbaik.
.

8 Julai.

Pengecualian соощate:

7/30/2017, 10/10 Hasil Google Terbaik. 9 Jan 2018 XD

. 2018 в 13:25

Pengecualian соощate: Heroicxidiot
Karp

7/30/2017, 10/10 Hasil Google Terbaik.

Atau anda hanya boleh wiki bukannya necroing

12 uter.

Pengecualian соощate: Belson


7/30/2017, 10/10 Hasil Google Terbaik.

9 Jan 2018 XD
Jun 2018

22 uter. 2018 v 2:42

Сощate 1 – 15 з 18
Показывать на сраницé: 15 30 50
Да mengubah: 13 ююю.

Пр “иоозя. O).

© Valve Corporation. В права зaca. Все торговые марки являются собственностью соответствующих владельцев в США и других странах. Ч sekali г г г г х н н н н н н н н н э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э э….org.