Cara Menghidupkan Kelvin Di Anak -Anak Hutan, Bolehkah Kelvin Mati Di Anak -Anak Hutan? Nerds & Scoundrels

Bolehkah Kelvin mati di Anak -anak Hutan

. Sebenarnya, ia tidak mengambil banyak perkara untuk mengetuk salah satu daripada beberapa sekutu anda untuk kebaikan. Sebaik sahaja dia mengambil kerosakan yang cukup dalam permainan, Kelvin melengkung ke dalam bola di tanah. Pada ketika ini, anda masih berpeluang untuk memulihkannya dengan menekan E seperti permainan mencadangkan. Sekiranya anda tidak menyembuhkannya atau jika dia mengambil kerosakan tambahan, Kelvin mati untuk kebaikan.

Cara Menghidupkan Kelvin Di Anak -Anak Hutan

Cara menghidupkan semula Kelvin Resurrect di Anak -anak Hutan Jika anda menggali ke dalam menyimpan fail dan mengubah data permainan di WordPad

Kelvin, Anak lelaki hutanNPC yang sangat berguna, adalah rahmat yang nyata, tetapi dia tidak abadi. Dia boleh terluka, sama ada dengan membantah ke jalan salah satu bom tangan anda atau diserang oleh musuh. Dan jika dia mengambil lebih banyak kerosakan setelah ditebang, dia akan mati. Dan jika ini telah berlaku kepada anda, anda mungkin tertanya -tanya bagaimana untuk membangkitkan semula Kelvin di Anak -anak Hutan. Inilah jawapannya.

Anda boleh membangkitkan kelvin di anak -anak hutan jika anda menggali ke dalam fail menyimpan

Secara rasmi, tidak ada cara untuk menghidupkan semula Kelvin Anak lelaki hutan, tidak dalam permainan sekurang -kurangnya. Sebaik sahaja dia mati, dia mati. Walau bagaimanapun, terima kasih kepada pengguna Reddit di-bola, kami sekarang tahu bagaimana untuk membawa Kelvin kembali. Lebih baik lagi, dia kembali tanpa apa -apa yang jahat Re-animator-Kesan sampingan gaya.

Inilah yang perlu dilakukan. Pertama, anda memerlukan fail simpan – kami mengesyorkan anda memuatkan permainan anda dan simpan dalam slot baru, sekiranya anda membuat kesilapan.Kemudian lakukan perkara berikut:

Buka Windows Explorer dan tampal ini ke bar atas:

%Userprofile%\ appdata \ locallow \ endnight \ sonsoftheforest \ saves

Klik pada direktori dengan nombor yang panjang. Anda akan melihat lebih banyak direktori dengan nombor panjang.

Klik pada yang dengan tarikh terkini diubah suai.

Sekarang, di dalam direktori itu, klik dua kali pada fail GameStatesavedata.json. Apabila anda diminta memilih program untuk membukanya, pilih WordPad.

Di WordPad, gunakan ctrl-f untuk membawa kotak cari ke atas. Cari rentetan ini: (Anda mungkin perlu menaipnya secara manual daripada menyalin/tampal dari sini, kerana pemformatan automatik yang digunakan untuk tanda petikan di laman web ini.)

“Isrobbydead \”: Benar

Sekarang, ubah : benar ke :salah

Klik pada x untuk menutup fail dan simpan apabila diminta.

Seterusnya, klik dua kali pada fail Simpan data.json. Sekali lagi, buka di WordPad dan gunakan Ctrl-F untuk membuka kotak Cari. Cari rentetan ini:

Jangan ubah tali itu tetapi lihat sedikit lebih jauh untuk dan ubahnya menjadi \ “Negeri \”: 2

Langkah seterusnya ini sangat penting. Sekiranya anda tidak mengubah sedikit ini, Kelvin akan hidup, tetapi dia hanya akan berdiri dalam satu sukan, menatap, tidak pernah bergerak.

Gunakan Ctrl-F sekali lagi dan cari rentetan ini:

Ia mungkin mengatakan “kesihatan \”: 0.0 atau “Kesihatan \”: 0.645654 – Nombor selepas 0 tidak penting. Tukar sahaja 0 hingga 100 yang pertama.

Akhirnya, keluar dan simpan fail. Sekarang, apabila anda membuka permainan yang disimpan, Kelvin harus hidup lagi. Begitulah cara membangkitkan Kelvin di Anak lelaki hutan, Dan hari -hari anda akan lebih meriah mengetahui bahawa anda dapat menghidupkan semula teman yang disayangi ini dengan sedikit usaha.

Mengenai Pengarang

Chris McMullen

Penyumbang bebas di The Escapist. Saya telah kembali menulis tentang permainan selepas beberapa perubahan kerjaya, dengan tugas saya yang baru bertahan selama lima tahun. Saya harap, melalui kerja menulis saya, untuk menyelesaikan hutang karma yang saya lakukan dengan memujuk ibu bapa saya membeli CD mega. Selain daripada menulis untuk Escapist, saya juga meliputi berita dan banyak lagi untuk GamesPew. Saya juga telah diterbitkan di laman web lain termasuk VG247, ruang, dan banyak lagi. Rasa saya berjalan dengan seram, pasca apokaliptik, dan seterusnya, walaupun saya akan menangani kebanyakan perkara yang tidak semata-mata berasaskan sukan.

Bolehkah Kelvin mati di Anak -anak Hutan?

. Tetapi bolehkah watak itu dibunuh dengan baik dalam permainan? Kami melihat jika dia boleh mati dan bagaimana anda membawanya kembali ke dalam anak -anak kami hutan boleh Kelvin Die Panduan.

Kelvin boleh mati di anak -anak hutan

Anak -anak hutan boleh Kelvin mati

Kelvin boleh mati di anak -anak hutan. Sebenarnya, ia tidak mengambil banyak perkara untuk mengetuk salah satu daripada beberapa sekutu anda untuk kebaikan. Sebaik sahaja dia mengambil kerosakan yang cukup dalam permainan, Kelvin melengkung ke dalam bola di tanah. Pada ketika ini, anda masih berpeluang untuk memulihkannya dengan menekan E seperti permainan mencadangkan. Sekiranya anda tidak menyembuhkannya atau jika dia mengambil kerosakan tambahan, Kelvin mati untuk kebaikan.

Membawa Kelvin kembali

Tidak ada cara dalam mekanik permainan untuk membawa Kelvin kembali dari kematian. Malangnya, ketika dia mati dia pergi dengan baik. Tanpa memecahkan permainan terbuka dan bermain -main dengannya, satu -satunya peluang untuk kembali Kelvin untuk hidup bermula atau memuatkan simpanan sebelumnya.

Walau bagaimanapun, menurut PCGamesn, ada cara untuk tweak fail simpan untuk membawanya kembali. Kami belum mencuba ini, tetapi yang lain melaporkannya berfungsi. Sama ada cara, teruskan dengan berhati -hati. Anda boleh memulihkan Kelvin ke kehidupan dengan melakukan perkara berikut untuk permainan anda yang disimpan:

 • Cari anak -anak anda dari Hutan Simpan fail dalam ‘c: \ users \\ appdata \ locallow \ endnight \ sonsoftheforest \ saves’.
 • Buka ‘GameStatesavedata’ di Notepad, cari ‘”Isrobbydead \”: benar’ dan ubahnya ke ‘”Isrobbydead \”: False’, kemudian simpan dan keluar dari fail.
 • Buka ‘Savedata’ di Notepad dan cari ‘”TypeId \”: 9’.
 • Cari ‘\ “State \”: 6’, yang merupakan beberapa baris selepas itu, dan ubahnya ke ‘\ “State \”: 2’.
 • Cari ‘”Kesihatan \”: 0.0 ‘beberapa baris selepas itu, dan ubahnya menjadi’ “Kesihatan \”: 100.0 ‘
 • Simpan dan Keluar ‘Savedata’, kemudian mulakan semula anak -anak hutan.

Lihat juga:

Bolehkah Kelvin mati di Anak -anak Hutan?

Bagi mereka yang tertanya -tanya jika Kelvin boleh mati di anak -anak hutan, kami mempunyai beberapa jawapan untuk menjaga rakan rapuh anda hidup, dan menghidupkannya jika diperlukan.

Anak -anak hutan boleh Kelvin Die - Pemain memeriksa Kelvin untuk melihat apakah dia baik -baik saja. Kedua -dua telinganya berdarah

Bolehkah Kelvin mati di Anak -anak Hutan? Itulah soalan yang mungkin anda tanyakan kepada diri sendiri jika anda memutuskan untuk membantunya dan menghilangkan serpihan dari teman anda. Telinganya menggelegak dengan darah, dan rupa jaraknya menunjukkan bahawa dia disorientasi dan mungkin sekarang pekak. Walau bagaimanapun, semuanya tidak hilang kerana anda boleh membuatnya mengikuti arahan yang ditulis di atas kertas dan memaksa dadanya.

Terdapat kelebihan untuk menjaga Kelvin hidup dalam permainan survival, dan secara moral, mungkin keputusan terbaik untuk melakukannya. Kelvin bukanlah satu -satunya sahabat yang boleh menemani anda di Anak -anak Hutan, sama ada; Anda juga boleh merekrut Virginia untuk membantu anda bertahan di pulau yang dipenuhi kanibal, walaupun anda memerlukan pendekatan yang lebih halus. .

Ya, Kelvin boleh mati di anak -anak hutan, dan agak mudah juga. Semasa anda terbangun dari kemalangan helikopter, anda dapat mendapati dia bergelut di tanah dengan kesakitan. Sekiranya anda memutuskan untuk meninggalkannya di sana, anda menutup nasibnya. Sama ada anda memilih untuk meninggalkannya atau dia mati kemudian – sama ada dalam anak lelaki serangan mutan hutan atau dengan tangan anda sendiri – dia tidak akan kembali.

Sekiranya Kelvin mengalami beberapa pukulan, dia akan menjadi bola dalam pertahanan diri. Di negeri ini, ada kemungkinan untuk menyembuhkannya dengan menghampiri orangnya dan memegang ‘E’ sebagai permainan kotak pasir.

Jika Kelvin sudah mati, satu -satunya cara anda boleh membawanya kembali ialah tweak fail simpan anda:

 • Cari anak -anak anda dari Hutan Simpan fail dalam ‘c: \ users \\ appdata \ locallow \ endnight \ sonsoftheforest \ saves’.
 • Buka ‘GameStatesavedata’ di Notepad, cari ‘”Isrobbydead \”: benar’ dan ubahnya ke ‘”Isrobbydead \”: False’, kemudian simpan dan keluar dari fail.
 • Buka ‘Savedata’ di Notepad dan cari ‘”TypeId \”: 9’.
 • .
 • .0 ‘beberapa baris selepas itu, dan ubahnya menjadi’ “Kesihatan \”: 100.0 ‘
 • Simpan dan Keluar ‘Savedata’, kemudian mulakan semula anak -anak hutan.

Ini harus memulihkan Kelvin ke keadaan hidup dan bernafas. Kami sangat mengesyorkan membuat sandaran kedua -dua ‘gameStatesavedata’ dan ‘SaveFile’ Sebelum anda melakukan ini, sekiranya berlaku sesuatu yang tidak kena. Sudah tentu, anda sentiasa boleh menyimpang dari sisi berhati -hati dan memuatkan simpanan sebelumnya, walaupun itu juga datang dengan kos perkembangan anda dalam permainan seram.

Sekiranya anda menyimpan Kelvin sebagai sah. Walau bagaimanapun, kerana kecederaannya, Kelvin tidak dapat bertarung, jadi menjaga dia hidup mungkin lebih rumit daripada yang anda fikirkan.

Sekarang kita tahu Kelvin boleh mati di anak -anak hutan, terpulang kepada anda untuk mengumpulkan sumber yang berharga untuk menjaga pasangan anda hidup. Anda perlu tahu bagaimana untuk mendapatkan air di anak -anak hutan untuk kekal terhidrasi, serta butiran mengenai anak -anak peta hutan untuk memperoleh senjata yang anda boleh gunakan untuk mempertahankan anda berdua. Akhirnya, jika anda mencari pengalaman yang lebih hebat, kami mempunyai senarai permainan PC terbaik untuk membantu anda memilih dari krim tanaman.

Dave Irwin Dave adalah sebahagian daripada jiwa gelap atau pemburu raksasa, dan jika dia tidak bermain permainan pertempuran seperti Street Fighter 6, anda akan mendapati dia mengambil musuh dengan haiwan kesayangannya di Diablo 4, meneroka ruang di Starfield dan Dunia Fantasi Gerbang Baldur 3.