Cara Menggunakan Grave dan Ghost Elden Ring Glovewort | PCGamesn, Cara Menggunakan dan Meningkatkan Saman Roh di Elden Ring.

Cara Menggunakan dan Meningkatkan Saman Roh di Elden Ring

Untuk membuka kunci peningkatan untuk saman Elden Ring terbaik anda, anda perlu mencari Roderika di Stormhill Shack oleh Stormveil Castle; Dia juga akan memberi anda pemanggil ubur -ubur sebagai hadiah untuk membantunya. Berikut adalah langkah -langkah yang perlu anda ikuti untuk membuka kunci peningkatan untuk memanggil anda sebaik sahaja anda bercakap dengan Roderika:

Cara Menggunakan Kubur dan Hantu Elden Ring Glovewort

Glovewort bercahaya di Elden Ring

Jika anda ingin menaik taraf saman anda di Elden Ring, anda akan memerlukan sama ada glovewort kubur atau glovewort hantu untuk berbuat demikian. Yang terakhir digunakan untuk menaik taraf saman elit, tetapi untuk semangat permainan awal, anda boleh menggunakan glovewort kubur. Jadi, di mana anda dapat menjumpai tanaman yang sukar difahami ini?

Kuburan Glovewort mempunyai batang hijau panjang dengan kelopak putih keperakan. Ghost Glovewort sama seperti penampilan, tetapi sebaliknya ia mempunyai cahaya halus dan daun spektrum yang menjadikannya lebih mudah untuk ditemui. Kedua -dua tumbuh -tumbuhan boleh didapati di seluruh tanah di antara, biasanya terselip di penjara bawah tanah Elden Ring, atau diperoleh dari musuh dan Elden Ring Boss jatuh. Anda juga boleh membeli Glovewort dari Pedagang, dan kadang -kadang mendapatkannya melalui pencarian Elden Ring untuk pelbagai NPC.

Sekiranya anda berjuang untuk mencari bahan peningkatan ini, anda boleh merujuk kepada peta interaktif untuk melihat lokasi dan kawasan yang diketahui. Kedua -dua tumbuhan itu meningkatkan statistik saman Elden Ring anda, peningkatan serangan, pertahanan, hp, atau saiz parti pemanggil. Inilah Cara Membuka Kunci Saman Roh Peningkatan di Elden Ring dan Lengkapkan Tempahan Roderika.

Cara Meningkatkan Saman Roh di Elden Ring

Untuk membuka kunci peningkatan untuk saman Elden Ring terbaik anda, anda perlu mencari Roderika di Stormhill Shack oleh Stormveil Castle; Dia juga akan memberi anda pemanggil ubur -ubur sebagai hadiah untuk membantunya. Berikut adalah langkah -langkah yang perlu anda ikuti untuk membuka kunci peningkatan untuk memanggil anda sebaik sahaja anda bercakap dengan Roderika:

  • Sebaik sahaja anda telah meletihkan pilihan dialog Roderika, dia meminta memento Chrysalids
  • Cari tumpukan mayat di tapak Grace di Menara Rampart selepas pertarungan bos ujian dengan Margit
  • Kembali ke Roderika dan dia akan pergi ke Roundtable Hold. Bercakap dengannya lagi dan minta Master Hewg untuk melatih Roderika dalam penalaan semangat
  • Sebaik sahaja dialog telah dimainkan, Roderika menubuhkan sebuah kedai di Roundtable Hold, bertentangan dengan Hewg

Terdapat tahap glovewort yang berbeza, serupa dengan Elden Ring Smithing Stones, yang menaik taraf Summon anda maksimum sepuluh kali. Untuk peningkatan kesepuluh, anda memerlukan glovewort kubur yang hebat atau glovewort hantu yang hebat.

Sekarang anda tahu bagaimana membuka kunci peningkatan Summon, di sini adalah lokasi Elden Ring Divine Tower untuk mendapatkan semua enam rune hebat, serta senjata terbaik di Elden Ring yang telah kita lihat setakat ini.

Gina Lees Gina suka mengembara dataran di Valheim, meneroka sistem yang diselesaikan di Starfield, berharap untuk watak -watak baru dalam Genshin Impact dan Honkai Star Rail, dan Bash Zombies dan lain -lain makhluk besar dalam permainan seram. Di samping dedikasinya untuk permainan pengurusan SIM, dia juga meliputi Minecraft dan Final Fantasy.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Cara Menggunakan dan Meningkatkan Saman Roh di Elden Ring

Keupayaan untuk menggunakan dan menaik taraf Saman Roh adalah salah satu perbezaan terbesar antara Elden Ring dan Title ofsoftware Past.

Terdapat perdebatan mengenai sama ada permainan Elden Ring atau Dark Souls lebih mencabar. Sebab itu perbincangan sama sekali adalah kerana pengenalan saman roh di Elden Ring. Tanpa mereka, Elden Ring pasti lebih sukar.

Permainan antara Elden Ring dan permainan Dark Souls sangat serupa, tetapi persekitaran dunia terbuka Elden Ring membuka pintu untuk banyak pembolehubah. Sangat mudah untuk memasuki kehancuran atau kem, melawan satu musuh, dan kemudian banyak musuh lain melompat masuk. Saman Roh berkhidmat untuk mengurangkan masalah tersebut, memberi pemain beberapa bantuan yang dijamin terhadap orang ramai.

Walaupun ini adalah ciri yang hebat, ia tidak dijelaskan dengan baik. Begini cara menggunakan dan menaik taraf Saman Roh di Elden Ring.

Cara Menggunakan Saman Roh di Elden Ring

Untuk menggunakan saman Roh, pemain perlu mempunyai semangat yang memanggil item kunci loceng dan menggunakan abu roh di kawasan yang sesuai.

Untuk menggunakan saman semangat, pemain perlu melengkapkan beberapa langkah. Ini boleh dilakukan dengan sangat awal dalam permainan, kerana roh abu dapat digunakan hampir dengan segera dalam playthrough baru. Inilah cara untuk melakukannya:

  1. Berjumpa dengan Melina dan bersetuju dengan kesepakatannya
  2. Kembali ke Gereja Elleh dan bercakap dengan Renna
  3. Terima semangat memanggil Bell and Wolves Roh Ash
  4. Gunakan abu roh di kawasan yang sesuai

Pemain boleh mendapatkan semua item untuk menggunakan Saman Roh hanya beberapa minit ke Elden Ring. Untuk berbuat demikian, pemain hanya perlu bekerjasama dengan Melina dan kemudian bercakap dengan Renna the Witch di Gereja Elleh. Renna memberikan pemain semangat memanggil Bell dan Lone Wolves Spirit Ash. Pada ketika ini, pemain Elden Ring boleh mula menggunakan Saman Roh.

Cara paling mudah untuk melakukan ini adalah dengan melengkapkan abu pilihan ke bar panas di samping kelalang. Sebaik sahaja pemain memasuki situasi yang sesuai, mereka akan dapat menggunakan saman semangat dengan hanya bertukar ke abu dan memukul butang item penggunaan. Ini adalah persegi di PlayStation dan X di Xbox.

Imej post blog

Saman Roh boleh digunakan dalam hampir setiap pertarungan bos, tetapi hanya dalam beberapa kawasan di dalam dunia. Ini biasanya kawasan yang banyak dihuni oleh musuh seperti kem dan runtuhan.

Saman hanya boleh aktif di kawasan tersebut. Sekiranya watak pemain berjalan di luar mereka, unit yang dipanggil akan hilang. Ini juga akan berlaku sekiranya pemain memanggil semangat dan memasuki pertarungan bos.

Sekiranya pemain memanggil semangat, mereka tidak dapat musim panas sehingga selepas berehat di tapak rahmat.

Cara Meningkatkan Summon Roh di Elden Ring

Pemain boleh menaik taraf Saman Roh di Elden Ring dengan memberikan Roderika Runes dan Glovewort.

Roderika adalah salah satu daripada NPC yang pemain cincin Elden dapat mencari awal dalam playthrough mereka. Dia ditemui di bangunan yang ditiup di jalan dari Limgrave ke Stormveil Castle berhampiran tapak Grace Grace Stormhill Shack.

Selepas bercakap dengan Roderika dan meletihkan dialognya, dia akan meminta pemain mendapatkan memento Chrysalid. Ini boleh didapati di Istana Stormveil di atas timbunan mayat berhampiran scion mini-boss yang dicantumkan. Sekiranya pemain mengalahkan Godrick yang dicantumkan, dia mungkin hilang. Setelah mengalahkan Godrick atau membawanya memento Chrysalid, dia akan maju ke Meja Bulat.

Imej post blog

Sebaik sahaja dia maju ke Meja Bulat, terdapat garis questline kecil yang melibatkan Roderika dan Hewg. Ini hanya memerlukan pemain untuk bercakap dengan mereka berdua, memajukan dialog, dan kemudian memuatkan semula kawasan tersebut. Akhirnya, dia akan menubuhkan sebuah kedai di seberang lorong dari Hewg.

Selepas dia menetapkan stesen penalaan semangatnya, pemain Elden Ring dapat menaik taraf saman semangat yang serupa dengan peningkatan senjata. Pemain perlu membawa roderika sama ada glovewort kubur atau glovewort hantu, bergantung pada abu semangat. Kedua -dua jenis glovewort boleh didapati di kubur kubur, gua, dan kubur.