Cara Menggabungkan Akaun – Overwatch 2 | ShackNews, Cara Menggabungkan Akaun dalam Overwatch 2 | Pcgamesn

Cara menggabungkan akaun dalam Overwatch 2

Jika anda tertanya -tanya Cara menggabungkan akaun dalam Overwatch 2, Ikuti langkah -langkah yang disenaraikan di sini. Terdapat beberapa cara untuk melakukan ini, sama ada anda berada di konsol atau PC. Pertama sekali, anda perlu membuat pertempuran.akaun bersih. Jika anda menggabungkan akaun anda di konsol, log masuk ke overwatch dan mengimbas kod QR, memasukkan kod yang dipaparkan pada konsol anda sama ada menyambung atau membuat pertempuran baru.akaun bersih. Anda perlu mengesahkan akaun anda di skrin log masuk permainan, yang menggabungkan akaun anda.

Cara Menggabungkan Akaun – Overwatch 2

Cara Menggabungkan Akaun - Overwatch 2

.Profil Bersih dan Dayakan Perlindungan Silang dalam Overwatch 2.

26 Oktober 2022 11:30 PM

.profil bersih. Menggabungkan akaun membolehkan pemain mengambil barang, statistik, dan kredit wira mereka dari permainan asal dan membawa mereka ke Overwatch 2. Panduan ini akan membimbing anda melalui langkah-langkah untuk menggabungkan akaun anda dalam Overwatch 2 dan membolehkan silang perkembangan pada platform pilihan anda.

Sebelum anda dapat menggabungkan akaun anda, anda akan mahu membuat pertempuran.. .akaun bersih adalah profil yang anda akan mengikat semua akaun anda yang lain dan diperlukan untuk bermain Overwatch 2. Anda hanya boleh menggabungkan satu akaun setiap platform, dan akaun konsol hanya boleh dikaitkan dengan satu pertempuran.. Pastikan anda log masuk ke akaun yang anda ingin mainkan sebelum menggabungkan.

Imej menunjukkan halaman Sambungan di Battle.net

Menggabungkan akaun di PC

Salah satu cara untuk menggabungkan akaun di Overwatch 2 adalah dengan melog masuk ke pertempuran anda.akaun bersih di PC dan kemudian menyambung ke akaun konsol anda dari dalam tetapan. Untuk menggabungkan akaun di PC, ikuti langkah -langkah ini:

 1. Log masuk ke pertempuran.Bersih pada penyemak imbas web anda.
 2. Klik pada nama anda di sudut kanan atas dan pilih Tetapan Akaun dari senarai lungsur.
 3. . Di sinilah anda boleh menyambung dan menggabungkan akaun konsol anda.
 4. ..

Sebaik sahaja anda memilih akaun konsol untuk disambungkan, anda akan dihantar ke laman web yang sepadan untuk log masuk ke profil anda dan melengkapkan sambungan. .. Setelah menyambungkan akaun, anda mesti menunggu melalui tempoh cooldown 365 hari sebelum anda dapat mengubahnya lagi, jadi pastikan anda menyambung ke yang betul.

Setelah anda berhubung dengan akaun konsol yang dikehendaki dalam pertempuran.bersih, anda perlu mengesahkan segala -galanya di bahagian konsol. Lancarkan dan log masuk ke Overwatch 2 pada konsol yang disambungkan dan pilih pilihan gabungan akaun. Tekan Teruskan dan ikuti arahan untuk mengesahkan akaun yang disambungkan adalah betul. Sebaik sahaja anda melakukan ini, anda sepatutnya berjaya menggabungkan akaun dalam Overwatch 2. .

.akaun bersih dari bahagian konsol juga. .akaun bersih. Untuk menggabungkan akaun pada konsol, ikuti langkah -langkah ini:

 1. Log masuk ke Overwatch 2 pada konsol dan ikuti arahan.
 2. .
 3. .akaun bersih.
 4. Tutup permainan dan log masuk semula untuk mengesahkan akaun yang disambungkan dan selesaikan gabungan.

Sebaik sahaja anda berjaya menggabungkan akaun anda di Overwatch 2, anda akan mempunyai akses ke sejarah akaun anda serta apa -apa kulit dan item yang anda buka kunci di Overwatch asal. . Pergi ke halaman Overwatch 2 kami untuk lebih banyak panduan dan petua.

Larryn adalah penyumbang bebas yang mencipta panduan permainan video dan ulasan untuk Shacknews dan mempunyai lebih dari satu dekad pengalaman yang meliputi permainan di pelbagai cawangan. .

Jika anda tertanya -tanya Cara menggabungkan akaun dalam Overwatch 2, Ikuti langkah -langkah yang disenaraikan di sini. Terdapat beberapa cara untuk melakukan ini, sama ada anda berada di konsol atau PC. Pertama sekali, anda perlu membuat pertempuran.. Jika anda menggabungkan akaun anda di konsol, log masuk ke overwatch dan mengimbas kod QR, memasukkan kod yang dipaparkan pada konsol anda sama ada menyambung atau membuat pertempuran baru.akaun bersih. Anda perlu mengesahkan akaun anda di skrin log masuk permainan, yang menggabungkan akaun anda.

Bukan sahaja prosesnya mudah dilakukan, dan langkah yang diperlukan jika anda ingin mengambil bahagian dalam beberapa Crossplay Overwatch 2. Anda juga perlu menggabungkan akaun anda jika anda ingin memanfaatkan kaedah Skins Transfer Overwatch 2, untuk menjalankan kosmetik yang diperolehi dari permainan pertama.

Cara menggabungkan akaun Overwatch di PC

Berikut adalah cara menggabungkan akaun anda di Overwatch 2 di PC:

 • Log masuk ke pertempuran anda..
 • Pergi ke halaman Sambungan.
 • Pilih platform dan akaun mana yang hendak disambungkan

Perlu diingat bahawa sebaik sahaja gabungan akaun telah dilakukan, anda tidak boleh menghubungkan ke mana -mana konsol lain dan anda akan kehilangan kemajuan jika akaun dikeluarkan, anda juga perlu menunggu setahun untuk menghubungkan akaun baru – jadi ambil tambahan peduli semasa memilih akaun mana yang hendak dihubungkan. Overwatch 2 boleh didapati di PC, PlayStation, Xbox, dan Nintendo Switch, jadi anda boleh menghubungkan semua ini ke pertempuran anda.akaun bersih.

Sekarang anda telah menggabungkan akaun Overwatch 2 anda, berikut adalah wira terbaik dalam Overwatch 2, senarai Overwatch 2 kami dari watak terbaik dan paling teruk, dan semua yang anda perlu tahu mengenai Overwatch 2 Battle Pass Ganjaran.

. Di samping dedikasinya untuk permainan pengurusan SIM, dia juga meliputi Minecraft dan Final Fantasy.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.