Cara Mengawal Sendiri – Panduan Legenda Apex – IGN, Selepas mempopularkan diri sendiri dalam pertempuran Royale, Apex Legends menyingkirkannya | PC Gamer

Setelah mempopularkan diri sendiri dalam pertempuran Royale, Apex Legends menyingkirkannya

Apex Legends Season 14 tiba pada 9 Ogos bersama wira baru, Vantage, dan New Kings Canyon Map berubah.

Bagaimana untuk mengulangi diri

? Ada kemungkinan. Ada cara untuk melakukan revive diri dalam legenda apex, tetapi anda memerlukan alat yang tepat untuk menariknya.

Untuk melakukan pulih diri, anda memerlukan perisai knockdown legenda. Peralatan emas ini sangat jarang berlaku, tetapi jika anda berjaya menjumpai satu, jangan lupa menggunakan caj satu kali khas untuk mengembalikan diri.

Knockdown.png

Sekiranya anda mempunyai perisai knockdown legenda yang dilengkapi, anda boleh menghidupkan semula diri anda selepas anda diturunkan dengan menggunakan butang yang diminta yang muncul di skrin. Revive diri mengambil sedikit masa untuk digunakan, jadi pastikan anda bersembunyi semasa anda menggunakannya. .

. Ini dipanggil oleh watak -watak dan ditandakan pada peta oleh bulatan berlapis biru yang hilang setelah jatuh tanah.

Cari penurunan bekalan selepas ia mendarat dengan mengikuti cahaya biru yang menunjukkan kedudukannya, tetapi bersiaplah untuk melawan skuad lain di atas rampasan di dalamnya. Peralatan Emas jarang dapat muncul dalam pakej penjagaan Lifeline. Anda juga boleh menemui item ini dalam tanda rampasan yang mempunyai cahaya keemasan. Cahaya Tick Loot mendedahkan jarangnya rampasan yang dipegangnya.

Setelah mempopularkan diri sendiri dalam pertempuran Royale, Apex Legends menyingkirkannya

Tinggal hidup dalam mod peringkat terlalu mudah, nampaknya.

Bloodhound memegang senapang sniper

Apabila Apex Legends dilancarkan pada tahun 2019, ia datang dengan sekumpulan ciri-ciri kualiti hidup yang sejuk yang setiap royale pertempuran di bawah matahari mula meminjam. Anda akan ditekan keras untuk mencari royale pertempuran pada tahun 2022 tanpa sistem respawn atau ping kontekstual, tetapi Apex akan segera menjatuhkan satu kit yang berpengaruh dari kolam renangnya: pulih diri.

Revive Sendiri adalah keupayaan penjelasan diri yang hanya boleh dilakukan di puncak selepas mengambil perisai knockdown emas. Keupayaan telah wujud sejak permulaan Apex, tetapi baru -baru ini mempunyai sentimen masyarakat yang diterjemahkan ke arahnya. Ini sebahagiannya disebabkan oleh pelancaran mod ranking yang dirombak APEX dalam Musim 13, yang meremehkan metrik pemarkahan mod dan menjadikan kedudukan tertinggi lebih sukar untuk dicapai. Sekarang bahawa semua peringkat peringkat perlu mengikat titik kedudukan yang hanya dapat diperoleh dengan membunuh atau hidup lebih lama daripada majoriti pelayan, kendali diri bernilai beratnya dalam emas.

Pushback pada diri sendiri telah cukup kuat untuk pereka respawn untuk mengambil perhatian. “Maklum balas diri sendiri didengar dengan kuat dan jelas,” tweet pereka permainan Apex John Larson pada bulan Jun. Sesetengah pemain menjangkakan nerf keupayaan dalam Musim 14, tetapi Respawn akan mengambil langkah lebih jauh dengan menghapuskan diri sepenuhnya dan menggantinya dengan sesuatu yang lain.

. Itu bermakna rakan sepasukan dihidupkan semula dengan perisai knockdown emas kini akan kembali dengan lebih banyak kesihatan dan perisai. Sementara itu, Backpack Emas mendapat perketas baru: Poket Deep, yang membolehkan pemain menyusun lebih banyak item penyembuhan yang lebih besar di ransel mereka (walaupun dua kit Phoenix dalam satu slot!).

Sebagai pemain apex sekali-kasual, saya mempunyai dua minda mengenai perubahan itu. Sendiri-Revive adalah perkhemahan yang cantik, tetapi ia juga mengambil masa yang lama untuk menarik diri dengan cara sifar untuk mempertahankan diri, jadi saya terkejut mendengar kuasanya telah berleluasa. Dengan perbandingan, Call of Duty: Versi Warzone’s Revive adalah cepat dan cara yang lebih menjengkelkan. Tetapi saya juga dapat menghargai bagaimana pulih diri mengurangkan pertempuran apex. Ia boleh menyedihkan untuk mendarat tembakan sniper yang tidak mungkin hanya untuk menonton musuh yang turun menyekat peluru susulan anda dengan perisai emas, merangkak di belakang batu, dan memilih diri mereka kembali. Tidak ada diri sendiri yang pasti akan menjadikan TeamPlay lebih penting dalam perlawanan barisan solo. .

Dalam langkah mengimbangi apex yang lain, salah satu senjata terbaik baru sahaja mendapat nerfed. The Wingman, revolver kemahiran tinggi yang mencecah keras seperti senapang, kini akan menggunakan peluru sniper bukan peluru berat, yang bermaksud peluru lebih jarang dan anda tidak boleh membawa sebanyak itu. Saya telah melihat pemain yang sangat mahir meruntuhkan seluruh skuad dengan perkara ini dengan mendarat kepala kepala yang konsisten, jadi menamatkannya dengan senapang sniper kehormat yang masuk akal bagi saya.

Apex Legends Season 14 tiba pada 9 Ogos bersama wira baru, Vantage, dan New Kings Canyon Map berubah.

Buletin PC Gamer

Daftar untuk mendapatkan kandungan terbaik minggu ini, dan tawaran permainan hebat, seperti yang dipilih oleh editor.

.