Cara mengalahkan Oryx di King S Fall in Destiny 2 – Dot Esports, King S Fall Raid Panduan – Destiny 2 | Shacknews

Panduan Kejatuhan King S – Destiny 2

Pertemuan Oryx mempunyai beberapa fasa yang berbeza masing -masing dengan mekanik mereka sendiri.

Cara mengalahkan Oryx di King’s Fall in Destiny 2

Destiny 2 musuh

Takdir 2 Memperkenalkan banyak ciri baru dengan penambahan King’s Fall. Serangan besar -besaran ini melalui banyak musuh dan bos sehingga akhirnya berakhir apabila anda mengalahkan Oryx, Raja yang Diambil sendiri.

Oryx, raja yang diambil adalah raja takhta osmium, raja tuhan sarang, dan tuan yang diambil. Dengan penghargaan yang begitu mengejutkan yang terikat dengan namanya, tidak mungkin pemain akan sedikit terintimidasi untuk menentangnya dalam pertempuran. Kejatuhan Raja, dia pasti tidak ada pushover dan cukup kuasa. Takdir 2, .

Bermula

Untuk memulakan, anda akan mahu memberikan satu pemain kepada setiap empat plat di kawasan tersebut. Baki dua harus tinggal di tengah untuk mengimbanginya. .

 • Sniper Rifle
 • Ketuhanan, senapang jejak eksotik
 • Pistol Emas
 • Well of Radiance (Warlock Keupayaan Super)
 • Ward of Dawn (Keupayaan Super Guardian)

Selain dari senjata dan kebolehan ini, jika anda mempunyai keupayaan kerosakan pecah tambahan, mereka lebih dari dialu -alukan dalam barisan ini. Sebaik sahaja semuanya disediakan, sudah tiba masanya untuk menangani binatang ini.

Apabila anda semua bersedia dengan senjata, kebolehan, dan barisan, pertempuran akan bermula. Pada permulaan pertempuran, campuran musuh akan bertelur pada setiap empat plat. Di sinilah empat pemain perlu memegang tanah mereka dan mengambil sebanyak mungkin. .

Membunuh kesatria yang diambil di setiap lokasi akan mendorong Oryx dirinya untuk berpindah ke pelbagai sisi arena. . Mana -mana pemain yang berdiri di atas pinggan semasa serangan itu hampir pasti akan mati.

. Ini adalah ketika anda memberikan salah satu pemain untuk berdiri di atas pinggan itu. Keputusan terbaik di sini adalah memilih pemain yang telah diambil dan menghantarnya ke pinggan.

Setelah melangkah ke atasnya, bola cahaya akan muncul di salah satu daripada tiga plat yang lain. Pemain lain boleh berdiri di atas pinggan itu, membentuk platform yang boleh digunakan oleh pemain yang diambil untuk melintasi lokasi.

Strategi persediaan penamat

Terdapat beberapa perkara lagi yang perlu dilakukan sebelum anda memulakan serangan balas terhadap Oryx. Mula -mula, sementara plat traversal sedang berjalan, lebih banyak musuh akan bertelur di sebelah setiap pinggan. .

Musuh pertama yang dikeluarkan akan menjadi ogres pemakan cahaya yang bertelur di sebelah setiap pinggan. Bekerjasama untuk membawanya kerana mereka membungkus pukulan. Memfokuskan kepada mereka satu demi satu adalah strategi yang optimum di sini. Membunuh mereka semua akan menanam orb yang besar yang harus diabaikan buat masa ini.

Musuh seterusnya yang berhati -hati adalah ksatria sarang yang menelan secara menyerong dari setiap pinggan. Musuh -musuh ini akan memberi tumpuan sepenuhnya kepada orb yang diambil dan akan tergesa -gesa ke arahnya. Pasukan anda mesti menghentikannya dan membunuh mereka sebelum mereka berjaya sampai ke orb. Sekiranya mereka mengambil orb yang diambil, fasa serangan balas akan lebih pendek.

Setelah membunuh semua musuh ini, pemain yang diambil perlu merebut bola cahaya yang melahirkan lebih awal dan platform lain akan menjadi hijau. Sebaik sahaja ini berlaku, keseluruhan proses platform perlu diulangi untuk menjadikan pemain lain diambil.

Lebih banyak musuh akan bertelur selepas ini, kecuali gelombang tidak akan terdiri daripada mana-mana ogres pemakan atau ksatria sarang, jadi lebih mudah. Ulangi proses ini dua kali lebih banyak untuk mengubah lebih banyak pasukan anda ke dalam mengambil dan menanam ksatria sarang tambahan. Hive Knight ini akan mempunyai gelembung imuniti di sekelilingnya.

Untuk menyingkirkan ini, salah seorang pemain yang diambil perlu mendapatkan penggemar penuntut jenama dan mengeluarkan perisai dari ksatria sarang. Ini akan menghapuskan imuniti dan ksatria dapat dibunuh. Setelah membunuh ksatria, anda mempunyai satu perkara terakhir yang perlu dilakukan sebelum menyerang kaunter

Setiap empat pemain yang pada mulanya diberikan plat perlu berdiri di sebelah orb yang diambil dan melangkah ke dalamnya secara serentak. Berdiri di dalamnya sehingga prompt teks muncul menyatakan bahawa anda telah meletupkan bom. Sebaik sahaja ini berlaku, habis kerana sudah tiba masanya untuk mengeluarkan raja yang diambil.

Strategi fasa kerosakan

Setelah bom meletup, Oryx akan terkejut dan ini adalah masa untuk menumpuk pada kerosakan. Mulakan dengan menembak dadanya secara berterusan untuk menolaknya kembali. Terus lakukan ini sehingga Oryx bergerak ke belakang arena.

Sebaik sahaja punggungnya secara harfiah melawan dinding, Oryx akan melancarkan salah satu daripada dua serangan.

 • . Ini dapat dielakkan dengan sentiasa berjalan di sekitar platform. Berdiri masih akan menjadi kematian anda.
 • Serangan kedua akan membuat Oryx menghantar anda dan setiap rakan sepasukan anda menjadi dimensi alternatif dengan salinan Oryx yang lebih lemah di atas. Salinan Oryx ini akan terus menyerang semua orang dan dia perlu dibunuh dengan cepat untuk melarikan diri dari alam ini.

Serangan ini akan diulangi oleh Oryx sehingga kesihatannya jatuh cukup untuk memasuki fasa terakhir serbuan.

Strategi fasa akhir

Bahagian perjuangan yang lebih sukar akhirnya berakhir dan fasa pertempuran ini menamatkan Oryx sekali dan untuk semua.

Apabila fasa terakhir bermula, Oryx sekali lagi akan bergerak ke belakang bilik. Kali ini, dia akan menanam dua ogres pemakan ringan yang perlu dibunuh. .

. . Melangkah ke dalam bom akan meletupkannya dan Stun Oryx sekali lagi, yang meninggalkan pembukaan besar untuk menangani kerosakan besar -besaran kepadanya.

Setelah dia pulih dari stun, dia akan mempunyai sedikit HP yang tersisa. Ini akan mendorongnya menyalurkan serangan dari dadanya lagi. Gunakan bom yang lain yang diambil dengan cara yang sama seperti kali terakhir untuk menenggelamkannya dan menyelesaikan raja yang diambil untuk kebaikan kali ini, mengakhiri serbuan.

Penulis Permainan Bebas untuk Esport Dot. Pemain yang gemar 25 tahun dengan tempat yang lembut untuk permainan RPG dan strategi. Penulis esport selama 2 tahun dan pemerhati selama 12 tahun. Pengarang yang bercita -cita. Ayah kepada pelbagai haiwan. Biasanya dijumpai cuba memanjat pangkat di Dota 2, merampas lautan di laut pencuri, atau perlombongan mineral langka di Galactic Rock Deep.

Panduan Kejatuhan King’s Fall – Destiny 2

Raja

Laluan dan panduan lengkap untuk serangan kejatuhan raja dari musim rampasan di takdir 2.

30 Ogos 2022 11:40 PM

. Bagi mereka yang memainkan takdir pertama, ini akan menjadi wilayah yang biasa. Tidak kira sama ada anda telah memainkannya sebelum ini atau ini adalah kali pertama anda, beberapa perkara akan menjadi baru dan menarik. Untuk membantu anda menaklukkan Oryx, Raja yang Diambil, kami telah menyediakan panduan serangan kejatuhan Raja yang memperincikan setiap pertemuan dan apa senjata dan membina untuk dibawa.

Pastikan anda melakukan simbol dada tambahan Oryx sebelum meninggalkan kawasan permulaan supaya anda boleh mendapatkan senjata resonans yang lebih dalam (sempadan merah) tambahan selepas mengalahkan Oryx.

Panduan Kejatuhan Raja ini terakhir dikemas kini pada 30 Ogos 2022 jam 11:43 p.. .

 1. Totem Annihilator
 2. Warpriest

  Percubaan Raid King’s Fall ShackNews World yang pertama

  Semak Sam dan hari pasangannya yang jelas dari serangan kejatuhan raja. Livestream pada asalnya disiarkan di .m. .. ET pada 26 Ogos 2022. Anda dapat melihat vod di bawah.

  Cadangan Pembina dan Senjata Kejatuhan King

  Serangan Kejatuhan King mempunyai banyak pertemuan di mana pemain mesti bersatu sementara juga melawan kumpulan musuh. Atas sebab ini, tambahkan kemampuan super jelas dan kawalan yang sesuai. Pertimbangkan menggunakan shadowshot untuk meneutralkan pergerakan musuh, baik cahaya dan wad fajar untuk memberikan perlindungan jangka panjang, dan perayauan supers untuk membersihkan kumpulan sarang dan diambil.

  Untuk senjata, ada suspek biasa yang akan membuat serbuan lebih mudah. Pertimbangkan untuk melengkapkan pemain dengan ketuhanan untuk meningkatkan kerosakan pasukan sebanyak 30 peratus, wabak yang disempurnakan dengan pemangkin eksotik untuk DPS pasukan yang lebih besar, Gjallarhorn untuk anak-anak perempuan perjuangan bos Oryx, senapang gabungan linear untuk yang lain, dan juga meriam traktor untuk pemeliharaan diri. Perhatikan bahawa menggunakan senjata utama eksotik ketika menggunakan mod pencari peluru meningkatkan peluang anda mendapatkan peluru berat.

  Dari segi senjata bukan eksotik, anda akan ingin mempertimbangkan senapang untuk menangani jurusan, sementara senapang linear dan senapang sniper sangat bagus untuk warpriest, golgoroth, dan oryx. Bagi anak perempuan Oryx, Gjallarhorn dengan lima peluncur roket legenda lain yang paling berkesan.

  Berikut adalah beberapa senjata yang mungkin anda anggap mempunyai. Garis menembak pada senapang fusi linear dan senapang sniper akan membantu dengan kerosakan bos. Gagal itu, Senjata Vorpal adalah perkara terbaik yang akan datang. Untuk pelancar bom tangan, bom tangan yang membutakan akan membantu jika anda mengambil terlalu banyak panas dari musuh.

  • SHOSTGUNS: Pertama, bertahan, kisah Sojourner, Warisan, Ikelos atau Seraph Ketujuh
  • ..2, Fugue-55, tidak berfikir
  • Pelancar Grenade: Kod Pencucuhan, Truthteller, Personaliti Letupan, Kapal Kosong
  • Linear Fusion Rifles: Reed’s Resal, Stormchaser, Taipan-4FR

  Peninggalan & Membuka Pintu

  Pertemuan pertama dalam serbuan King’s Fall adalah mengenai membuka portal sarang dengan meninggalkan peninggalan di patung -patung di tengah.

  1. Pecahkan pasukan anda ke dalam dua kumpulan, hantar satu kumpulan kiri dan yang lain
  2. Bekerjasama untuk mengumpul bola dan membawa mereka kembali ke pusat
  3. Memusnahkan perisai yang menyekat pintu untuk mendapatkan akses ke pusat ke orbs dunk

  Untuk memulakan, perpecahan pasukan anda menjadi dua kumpulan tiga pemain. Matlamatnya ialah satu kumpulan akan mengambil bahagian kiri dan yang lain akan mengambil sebelah kanan. Dalam kumpulan anda, bersenam siapa yang akan mengambil dan membawa orb. Dua pemain lain bertanggungjawab mengalahkan musuh dan memecahkan halangan di pintu.

  Bila -bila masa anda mengambil bola, pintu yang membawa kembali ke patung -patung akan dimeteraikan. Pemain yang tidak membawa bola harus memusnahkan halangan yang menyekat jalan. . Dunk bola di patung -patung dan kemudian keluar untuk mengumpul bola seterusnya.

  Setiap orb akan jauh lebih jauh daripada sebelumnya. Peninggalan juga akan tamat selepas ditahan terlalu lama. Kira -kira tiga (3) saat ditambah ke pemasa setiap kali orb dunked, yang dapat membantu pembawa orb yang lain sampai ke patung pada waktunya. Sebaik sahaja semua bola disimpan, bergerak ke mahkamah berhampiran portal, dan jelaskan musuh -musuh untuk mengaktifkan portal.

  Satu strategi adalah meninggalkan satu atau dua pemain di bilik tengah untuk membersihkan musuh yang bertelur. Idea lain adalah untuk memusnahkan pintu dan kemudian dengan cepat masuk ke kedudukan untuk mengumpul bola seterusnya sementara pembawa orb pertama menyelesaikan tugas mereka.

  Teka -teki melompat kapal

  Melompat dari kapal ke kapal sehingga anda sampai ke hujungnya. Untuk Destiny Veteran, teka -teki tetap tidak berubah dari permainan asal.

  Totem Annihilator

  The Annihilator Totems Encounter memerlukan pemain untuk berdiri di bawah totem Annihilator, Juggle Buffs, dan mengenakan plat tengah. Lihatlah Rumput kami sentiasa menjadi panduan cabaran Totems Annihilator Totems jika anda mencari ganjaran tambahan.

  1. Jenama Unraveler / Weaver berdiri di atas pinggan di bawah totem Annihilator, Mendapat Membunuh untuk Mengasaskan Kekuatan Deathsinger
  • Jenama Unraveler / Jenama Weaver: Mewujudkan Aura yang Melindungi Pemain Berdekatan dari Racun di Bilik Sampingan. . Mempunyai pemasa 30 saat yang akan membunuh pemain jika ia mencapai sifar detik.
  • Deathsinger’s Power: Diperolehi dengan membunuh semasa memegang jenama. Mesti disimpan di pinggan tengah.
  • Penuntut Jenama: Buff yang diturunkan oleh Blightguard.
  • Annihilator Totems: Mesti mempunyai pemain yang berdiri di bawah menara atau ia akan menghapuskan pasukan selepas beberapa saat

  The Annihilator Totem Bahagian Kejatuhan King memerlukan pemain untuk mengenakan plat tengah dengan kuasa Deathsinger. Penggemar ini datang dari membunuh sambil memegang jenama Underveler atau jenama penenun (satu penggemar berlaku ke bilik sebelah kiri dan satu ke bilik sebelah kanan). Mengalahkan penyihir di balkoni memancarkan blighguard. Kekalahan ini Knight untuk menanam penggemar penuntut jenama. Buff ini membolehkan pemain untuk secara manual mengambil jenama pembengaran / jenama penenun. Sebaik sahaja jenama telah diambil, pemain dengan kuasa Deathsinger mesti berdiri di atas pinggan di bilik tengah sehingga semua caj telah dikeringkan. Pemain ini kemudian mengalahkan Blightguard, mengambil penuntut jenama, dan kembali ke Totem Annihilator.

  Walkthrough terperinci

  Perhatikan hakikatnya terdapat tiga bilik: kiri, tengah, dan kanan. Pecahkan pasukan anda menjadi dua kumpulan tiga, dengan satu pasukan mengambil sebelah kiri, dan satu sebelah kanan. Satu pemain dari setiap pasukan akan merebut bola ketika mereka berlari ke bilik sampingan mereka. Orb ini akan memberi mereka sama ada jenama pengundang atau jenama penenun (bergantung pada sisi, tetapi pada dasarnya perkara yang sama), yang masing-masing mempunyai pemasa 30 saat. Sekiranya pemasa tamat sebelum penggemar diserahkan kepada pemain lain, pemain yang memegang buff kerana ia akan tamat akan mati.

  . Semasa melakukan ini, mereka akan Perlu Membunuh untuk mengumpulkan kuasa kematian. Salah satu daripada dua pemain yang tinggal di pasukan mereka mesti mengalahkan seorang pemenang yang menanam di salah satu balkoni atas di bilik tengah. Blightguard ini akan menjatuhkan penuntut jenama yang dipanggil Buff, yang mesti dijemput dan dibawa ke pemain yang berdiri di atas pinggan di pihak mereka. Pemain dengan penuntut jenama mesti memegang kunci berinteraksi untuk mengambil jenama pembungkus / jenama penenun dan kemudian akan berdiri di atas pinggan dan membunuh. Pemain dengan kuasa Deathsinger bergerak ke bilik tengah, berdiri di atas pinggan itu, dan membolehkan mereka mengikat kuasa Deathsinger.

  Jenama pembongkaran / jenama penggemar penenun menyediakan aura yang melindungi pemain dari racun di bilik sampingan. Ini penting kerana totem annisi di setiap bilik dan mesti mempunyai pemain yang berdiri di bawahnya atau ia akan menghapuskan pasukan. Di sinilah kesukaran pertemuan itu datang, ketika pemindahan buff dan masa adalah kunci.

  . Teruskan gelung ini sehingga pertemuan selesai. Tidak ada bos untuk mengalahkan, ini hanyalah pertemuan panas-kentang yang memerlukan masa dan kerja berpasukan.

  Bagi senjata semasa perjuangan totem Annihilator, gunakan gelombang yang baik dan tambahkan senjata kawalan. Pertimbangkan kesabaran untuk mengalahkan kumpulan musuh, pelancar bom tangan dengan bom tangan yang membutakan untuk memberi anda ruang pernafasan, dan senjata kuasa yang mampu memotong banyak sarang. Thunderlord sangat disyorkan di sini, kerana ia dapat mengurangkan kumpulan musuh dengan mudah, dan bahkan akan mengetuk kesatria yang menjengkelkan di balkoni.

  Beberapa petua untuk sinergi yang lebih baik: ogre yang tidak dapat dihalang akan menanam beberapa kali semasa pertarungan di plat tengah. Bawa mod yang sesuai. Senapang patah dengan tong parit akan membuat kerja ringan dari blighguard. Pemain yang mengalir kuasa kematian tidak boleh membunuh mana -mana musuh yang bertelur di tengah, kecuali mereka yang menyerang mereka secara langsung. Semakin banyak musuh yang menuju ke bilik sampingan, lebih banyak caj pemegang jenama akan dapat berkumpul. Jangan gunakan Shadowshot ke Bilik Tengah kerana ini hanya menangguhkan musuh dari mencapai totem Annihilator. Warlocks harus menggunakan cahaya yang baik di bawah totem Annihilator atau di bilik tengah untuk membantu dengan kelangsungan hidup.

  Warpriest

  Cabaran Warpriest: Jangan memegang penggemar penuntut jenama selama lebih dari 5 saat

  Pertemuan Warpriest mempunyai pemain yang berdiri di atas pinggan dalam urutan yang betul dan menggunakan buff untuk menangani kerosakan pada bos.

  1. Kekalahan musuh.
  2. . Monolit bercahaya menunjukkan plat permulaan. Turun dari pinggan tengah. Berdiri pada plat permulaan, panggil monolit bercahaya, berdiri di atas pinggan kedua. Berdiri di pinggan terakhir.
  3. Kekalahan Blightguard untuk mendapatkan penuntut jenama. Ambil jenama permulaan sebelum pemasa tamat
  4. Sembunyikan dari Oculus Blast dengan berdiri di belakang monolit

  Terdapat beberapa mekanik yang perlu diperhatikan semasa pertemuan Warpriest:

  • Jenama inisiat: menjana aura yang membolehkan kerosakan pada Warpriest. Mempunyai pemasa yang dikira. Pemain dengan penuntut jenama mesti mengambil jenama sebelum pemasa mencapai sifar.
  • . Mesti tersembunyi di belakang ketika warpriest menggunakan oculus. Diserap oleh oculus.
  • . Pemain yang berdiri di atas plat terakhir menerima jenama inisiat.
  • Blightguard: Satu menanam di setiap sisi di mana jenama itu tidak dijemput. Drops Penuntut Jenama Membenarkan Pemain Mengambil Jenama Inisiat.

  Perjuangan Warpriest di Raja Kejatuhan Raja adalah pemeriksaan DPS yang besar. Perjuangan memerlukan pemain untuk menangani kerosakan pada Warpriest semasa berdiri di dalam aura yang dicipta oleh jenama inisiat. Jenama diberikan kepada pemain yang berdiri di atas plat terakhir semasa urutan bacaan glyph. Pemain mesti menukar jenama ini antara satu sama lain menggunakan penggemar penuntut jenama yang digugurkan oleh Blightguards. Selepas fasa kerosakan berakhir, pemain mesti bersembunyi di belakang monolit untuk mengelakkan mati ke oculus.

  Panduan Warpriest Terperinci & Cadangan DPS

  Bilik Warpriest dibahagikan kepada tiga kawasan yang berbeza: balkoni kiri atas, kawasan bawah pusat, dan dibesarkan bilik yang betul. Pasangkan pasukan anda, menghantar dua pemain ke setiap kawasan. Pertemuan bermula apabila plat tengah diaktifkan dengan berdiri di atasnya. Sebaik sahaja perjuangan bermula, matlamatnya adalah untuk mengalahkan musuh sehingga Revenant Knights atau Ravenous yang diambil Knights Spawn – mengalahkan musuh -musuh ini memulakan urutan bacaan glyph.

  Terdapat dua mesej skrin yang berbeza semasa fasa glyph: Urutan Membaca Glyph Bermula :

  • Urutan Membaca Glyph Bermula: Berdiri di atas plat tengah dan baca di mana urutan bermula. Monolit yang bersinar menunjukkan plat yang memulakan urutan. Cahaya akan berada di bahagian belakang monolit. Setelah dibaca, tinggalkan pinggan tengah.
  • Urutan Glyph Bermula: Berdiri di atas pinggan yang dibaca. Pemain di pinggan sekarang mencari monolit bercahaya seterusnya dan memanggilnya. Kekal di atas pinggan. Plat kedua akan berdiri dan kemudian yang ketiga. Semua plat mesti ditonjolkan untuk mendapatkan jenama inisiasi.

  Untuk memulakan urutan bacaan glyph, berdiri di atas pinggan tengah dan lihat ke monolit kiri dan kanan. Sekiranya tidak bercahaya, ini bermakna monolit tengah adalah plat permulaan. Lepaskan pinggan tengah. . Lihat ke monolit yang lain dan panggil mana yang bersinar. Semasa berdiri di atas pinggan permulaan, plat kedua akan berdiri, dan kemudian plat ketiga. .

  Plat tengah hanya dapat melihat bahagian belakang monolit kiri dan kanan. . Plat kanan hanya dapat melihat bahagian belakang monolit kiri. .

  Sebaik sahaja jenama inisiat diperoleh, kumpulan sehingga menangani kerosakan. Pada ketika ini, seorang pemain mesti pergi dan mengalahkan Blightguard dan mengambil Buff Brander Buff. Kembali ke kumpulan dan ambil jenama inisiat sebelum pemasa mencapai sifar. Pemain kedua mesti pergi dan dapatkan penuntut jenama seterusnya Buff dari Blightguard, kembali ke kumpulan, dan ambil jenama permulaan yang terakhir kali.

  Kedua -dua pengawal yang bertelur di kawasan -kawasan di mana jenama inisiat itu tidak dituntut. Contoh: Sekiranya jenama itu diperoleh dari plat kanan, Blightguards akan bertelur di tengah dan kiri.

  Apabila jenama fasa kerosakan yang dimulakan berakhir, bersembunyi di belakang salah satu monolit untuk mengelakkan dibunuh oleh oculus. . Ini bermaksud terdapat maksimum empat fasa kerosakan. Ulangi proses sehingga Warpriest dikalahkan.

  DPS Warpriest & Petua Lain

  Pertama, mari kita tutup DPS Warpiest. Untuk Raid Mod Peraduan Hari 1, ini adalah sekatan jalan besar untuk banyak pemain. Sekarang mod peraduan dinyahaktifkan, menangani kerosakan yang mencukupi kepada bos untuk membersihkan pertemuan itu lebih mudah bagi mereka yang disediakan dengan baik. Inilah persediaan yang ideal:

  • Perisai bersahaja atau sentinel (penggemar ini tidak disusun)
  • Senapang sniper dengan talian menembak hanya jika LFR anda mempunyai holster auto-loading.

  . Walaupun shadowshot adalah debuffing warpriest, jangan gunakan ketuhanan kerana ini tidak disusun. Sebaik sahaja Shadowshot tamat, sama ada menggunakan Shadowshot yang lain atau minta seseorang memohon Debuff Ketuhanan.

  Senapang gabungan linear dengan perkembangan garis penembakan (tawaran peningkatan kerosakan apabila dekat dua atau lebih sekutu) adalah keperluan semasa musim 18, kerana mereka menawarkan beberapa potensi DPS tertinggi dalam Destiny 2. .

  . Api Roket Sebelum Menggunakan Ketuhanan Untuk Memberi Kesan Berkekalan Rangsangan Kerosakan.

  Menangani kerosakan pada Warpriest dari antara monolit tengah dan kanan. Ini memastikan anda sentiasa dapat melihat kepala warpriest dan membolehkan anda dengan cepat berundur sama ada monolit. Sekiranya anda memerlukan fasa kerosakan ketiga atau keempat, sama ada DPS dari monolit kiri atau melarikan diri ke monolit sebelum fasa kerosakan berakhir.

  Akhir. Gunakan Aeon Swift/Safe/Soul Gauntlets dengan Sekte of Insight Perk dan Gunakan Finishers pada musuh -musuh ini untuk menjatuhkan peluru berat untuk sekutu anda. Sebelum mengalahkan Knight Revenant Last atau Ravenous yang diambil Knight, lakukan pangkuan untuk mengumpul peluru berat.

  Golgoroth

  Cabaran Golgoroth: Pemain dengan pandangan Golgoroth mesti berada di kolam cahaya yang ditebus ketika buff berakhir.

  Perjuangan menentang Golgoroth mempunyai pemain menggunakan kolam cahaya yang ditebus untuk menangani kerosakan pada perut Golgoroth sementara dua pemain berdagang dengan pandangannya.

  1. Memusnahkan orb untuk memulakan perjuangan dan kemudian mengalahkan musuh
  • . Berdiri dalam geran kolam meningkat meningkatkan kerosakan pada Golgoroth.
  • Tatapan Golgoroth: Setelah menembak belakang Golgoroth, dia akan menghidupkan dan memadamkan anak panah pada pemain selama 20 saat. Ini menghentikan Golgoroth daripada membunuh sesiapa sahaja di kakinya.
  • Essence yang tidak stabil: secara rawak memilih pemain yang berdiri di kolam cahaya yang ditebus, menyebabkan mereka meletup, membunuh sesiapa sahaja di sekelilingnya.
  • Tablet kehancuran: Satu caj ditambah ke tablet setiap kolam yang tidak dijawab cahaya yang ditebus semasa fasa kerosakan. Gagal menggunakan enam bola/kolam dan tablet akan menghapuskan pasukan.

  Pertarungan Golgoroth di King’s Fall mempunyai pemain yang menangani kerosakan kepada Golgoroth dari kolam cahaya yang ditebus manakala dua pemain menyulap pandangan Golgoroth bolak -balik. Apabila pandangannya ditukar, pemain mesti bergerak ke bola seterusnya, menembaknya, dan menangani kerosakan dari kolam. Ini diulang sehingga semua enam bola digunakan atau pemain gagal menangkap pandangan Golgoroth. Setiap kali kolam cahaya yang ditebus digunakan, satu pemain di kolam renang dengan menerima debuff yang dipanggil intipati yang tidak stabil yang meletup, membunuh pemain berdekatan.

  Panduan Golgoroth terperinci

  Arena Golgoroth mempunyai perimeter atas dan arena yang lebih rendah di mana Golgoroth berdiri. Untuk sebahagian besar, pemain akan berkumpul di sekitar pintu masuk dan sisi. Bahagian jauh dari arena adalah di mana beberapa musuh bertelur, termasuk musuh miniboss yang dapat diselesaikan dengan Aeon Gauntlets untuk peluru berat.

  Berikan dua pemain untuk menangkap pandangan Golgoroth dengan menembaknya di belakang. Tanggungjawab mereka adalah mengira pemasa pandangan dan menembak Golgoroth di belakang sebelum mencapai sifar detik. Mereka juga perlu meletakkan diri mereka di sepanjang perimeter sedemikian rupa sehingga pemain di dalam lubang dapat merosakkan perut Golgoroth.

  . Apabila pandangan Golgoroth telah ditangkap, mereka menembak bola yang tersedia, berdiri di kolam cahaya yang ditebus, dan menangani kerosakan pada perut Golgoroth. Apabila pandangan beralih ke pemain lain, mereka mencari bola seterusnya, memusnahkannya, dan menangani kerosakan.

  Setiap kali kolam cahaya yang ditebus digunakan, satu pemain di dalam kolam akan dipengaruhi secara rawak oleh intipati yang tidak stabil. Debuff ini akan meletup selepas beberapa saat, membunuh sesiapa sahaja yang berdekatan. . Ledakan ini merosakkan Golgoroth, jadi tinggal berhampiran bos adalah satu pilihan.

  Mulakan perjuangan dengan memusnahkan bola tengah, memanggil Golgoroth. Kosongkan musuh yang menyalurkan sisi. Akhirnya, satu bola akan bertelur. Minta satu pemain mengambil Golgoroth’s Aggro (menembak tanah atau mendekatinya) sementara pemain lain menembak Golgoroth di belakang. Walaupun ini berlaku, pasukan kerosakan memusnahkan orb, melompat ke kolam renang, dan kerosakan tawaran.

  Pemain dengan pandangan Golgoroth harus menghitung atau menunjukkan apabila pemain lain harus mengambil pandangan. Matlamatnya adalah untuk melihat pandangan pada saat yang terakhir, kerana ini memberikan pasukan kerosakan lebih banyak masa di kolam. Apabila pandangan beralih, pasukan di arena harus mencari orb yang akan datang, menembaknya, dan menangani kerosakan dari kolam baru ini (ingat bahawa sesiapa yang mempunyai intipati yang tidak stabil harus bergerak dari sekutu).

  Apabila semua enam bola telah digunakan atau ketika pandangan Golgoroth belum berjaya dipindahkan, fasa kerosakan akan berakhir. Pada ketika ini, pemain harus keluar dari arena dengan cepat dan berkumpul semula di sekitar perimeter untuk mengalahkan musuh baru.

  Ulangi keseluruhan proses sehingga Golgoroth dikalahkan. . . Untuk setiap orb yang tidak digunakan semasa fasa kerosakan, satu tanda ditambah ke tablet kehancuran. .

  Bagi Golgoroth DPS, sumur cahaya di setiap kolam cahaya yang ditebus akan meningkatkan output kerosakan pasukan. Untuk memastikan terdapat telaga yang mencukupi, pertimbangkan untuk menggunakan protokol phoenix. Warlocks solar lain boleh menggunakan Protokol Starfire, WitherHoard, dan Bom Fusion untuk menangani satu tan kerosakan. Stasis Titans juga boleh menyakiti kecederaan. Bagi orang lain, Shadowshot Nightstalker akan menyahpepijat Golgoroth, seperti akan traktor meriam. Gunakan senapang gabungan linear serta senapang slug untuk menolak kerosakan ke atas garis.

  Teka -teki melompat dinding omboh

  Bekerja dengan cara anda, di seberang, dan kembali ke dinding yang penuh dengan piston. Kami tidak dapat mantel ketika ini pada asalnya dibebaskan, jadi anda memudahkannya, penjaga!

  Anak perempuan Oryx

  Daughters of Oryx Challenge: Pemain tidak boleh berdiri di atas platform yang sama dua kali semasa satu bahagian dari Blightguard/Brand Pencakap Laluan Berjalan Fasa. .

  Daughters of Oryx Encounter di King’s Fall mempunyai pemain yang membentuk jalan naik tiga kali untuk mendapatkan blighguard, mencuri kuasa bos, menangani kerosakan, dan mengulangi.

  1. Pemain rawak terkoyak antara dimensi
  2. Berdiri di atas plat hijau pertama, cari kedua dan mempunyai pemain yang koyak menyeberang jalan untuk mengumpul sekeping blighguard. Ulangi tiga kali.
  3. Kali ketiga, gunakan Blightguard untuk mengambil aura dari anak perempuan yang sedang menembak
  4. Mengalahkan anak perempuan, ulangi langkah untuk anak perempuan lain

  Daughters of Oryx Fight berlaku di arena yang sama seperti perjuangan Oryx. Pertemuan ini memperkenalkan jalan naik di udara, memecahkan buffguard buff ke kepingan, dan menggunakan mekanik platform.

  • Dihiasi antara dimensi: Satu pemain akan dipilih secara rawak untuk dikoyakkan antara dimensi. . Tugas mereka adalah untuk melompat melintasi blok terapung di antara platform, mengambil sepotong blighguard, dan mencuri aura dari seorang anak perempuan.
  • Laluan Ascendant: Laluan yang bijak yang terbentuk di udara, yang membolehkan pemain yang koyak sampai ke Blightguard. Dibentuk dengan berdiri di dua platform yang betul.
  • Platform: Salah satu daripada empat platform bersinar, menunjukkan yang pertama untuk berdiri. Semasa berdiri di atasnya, simbol muncul di atas platform akhir yang kemudiannya harus berdiri untuk membentuk jalan naik.
  • Dirge of Unraveling / Hymn of Weaving: Salah seorang anak perempuan melakukan lagu yang berlangsung dua (2) minit sebelum menyapu pasukan. Satu -satunya cara untuk bertahan adalah mencuri aura dari anak perempuan yang menembak.
  • Aura of Unraveling / Aura of Weaving: Dicuri dari anak -anak perempuan, menawarkan perlindungan dari Dirge / Hymn.

  Anak perempuan terperinci panduan oryx

  Mulakan perjuangan dengan mengalahkan Knight di platform permulaan dan kemudian melompat ke platform. Semasa berdiri di atas platform, panggil di mana simbol terapung, ini akan berada di atas di mana platform kedua mesti diaktifkan. Berdiri di platform kedua untuk membentuk jalan naik.

  Walaupun ini berlaku, satu pemain akan rawak secara rawak antara dimensi. Tugas mereka adalah untuk memulakan platform pertama, memanjat jalan naik, dan mengambil Blightguard pada akhir. Keseluruhan proses ini diulang tiga kali. Pada kali ketiga, pemain yang koyak mesti berinteraksi untuk mengambil Blightguard.

  . . Apabila bos dikalahkan, keseluruhan proses mengulangi anak perempuan kedua.

  . Cabaran sebenar datang dengan masa. Setiap pemain fasa hanya akan mempunyai dua (2) minit untuk menyelesaikan tiga kitaran blighguard, mencuri aura, dan mengalahkan bos. Atas sebab ini, adalah penting bahawa platform diaktifkan secepat mungkin. Semakin cepat anda mengaktifkan platform, membentuk jalan, dan menuntut buff, lebih banyak masa yang anda akan ada untuk fasa kerosakan.

  Terdapat beberapa perkara yang perlu diperhatikan mengenai perjuangan ini. Pertama, kumpulan musuh bertelur di sebelah setiap platform, ke arah pusat bilik. Ini harus dikalahkan dengan cepat, terutama platform di sebelah kanan pintu masuk, kerana empat yang diambil Phalanx akan bertelur di sana. . Semasa fasa kerosakan, tempat DPS yang baik berada di tebing kecil di tengah, bertentangan dengan anak perempuan yang anda perlukan untuk mengalahkan.

  . Untuk pasukan saya, menggunakan L1 dan R1 untuk platform berhampiran pintu masuk dan L2 dan R2 untuk platform di mana Oryx Spawns berfungsi dengan baik. . Sekiranya pemain platform terkoyak di antara dimensi, mereka harus memanggil platform mana yang perlu dilindungi oleh floater.

  Satu hujung terakhir adalah untuk memastikan komunikasi jelas untuk platform dan berjalan. Contohnya adalah jika anda meliputi L1 dan melihat R2 adalah platform kedua, anda mungkin memilih untuk mengatakan, “L1 Start, R2 selesai”. Gunakan apa sahaja yang berfungsi untuk pasukan atau LFG anda, cepatlah.

  Oryx, raja yang diambil

  .

  Perjuangan melawan Oryx, Raja yang Diambil adalah salah satu pertemuan terpanjang dalam permainan. Pemain akan meletupkan bom cahaya yang rosak untuk mencetuskan oryx, yang membolehkan fasa kerosakan yang panjang. Pemain menangani kerosakan pada Oryx dengan menembak dadanya.

  1. Aktifkan platform pertama, koyak antara dimensi melompat ke platform pertama, panggil platform akhir, lari melintasi laluan untuk mengumpul blightguard.
  2. Ogres pemakan cahaya dikalahkan, menjatuhkan cahaya yang rosak. Ksatria pemakan cahaya dikalahkan
  3. Dihiasi antara dimensi berulang kali dua kali untuk memperoleh penuntut jenama
  4. Pemain yang koyak mencuri buff dari kapal Oryx, semua pemain berkumpulan di tengah
  5. Empat pemain berlari ke bom cahaya yang rosak untuk mengaktifkannya, kembali ke tengah untuk mengelakkan kerosakan
  6. Berurusan kerosakan pada dada Oryx sehingga dia pergi ke hadapan kapal
  7. Sama ada berjalan dari letupan atau mengalahkan teduh Oryx di kubah (pertemuan dipilih secara rawak)
  8. Ulangi sehingga Oryx mencecah 25 peratus kesihatan
  9. Di Final Stand, mengalahkan dua ogres pemakan ringan, mengaktifkan bom, dan menangani kerosakan pada dada Oryx

  Pertemuan Oryx mempunyai beberapa fasa yang berbeza masing -masing dengan mekanik mereka sendiri.

  • Dihiasi di antara dimensi: Setelah seseorang berdiri di platform permulaan, satu pemain terkoyak antara dimensi. Seperti pertemuan sebelumnya, pemain ini mesti menyeberangi jalan naik untuk mendapatkan Blightguard.
  • Laluan Ascendant: Dibentuk dengan berdiri di dua platform yang betul.
  • . Digunakan untuk mencuri aura keabadian dari kapal Oryx.
  • Cahaya yang rosak: Diturunkan oleh ogres pemakan cahaya. Berdiri di sebelah satu aktifnya, menyebabkannya meletup, Oryx yang menakjubkan. Satu ksatria pemakan ringan akan bertelur setiap bom untuk memakannya.
  • Shade of Oryx: Satu pemain pada satu masa ditelefon ke arena untuk melawan naungan Oryx.
  • Oryx Bom: Oryx Saman Bom di atas pemain. Berhenti selepas fasa pendek atau ketika keempat -empat kesatria yang diambil di platform dikalahkan.

  Panduan Oryx terperinci

  Mulakan perjuangan melawan Oryx dengan menghampiri wisp di hadapan bilik. . Platform Oryx Slams adalah platform permulaan untuk pemain koyak. . Berdiri di platform membolehkan anda melihat platform penamat. Panggil maklumat ini dan kemudian pemain yang terkoyak melintasi jalan naik untuk menuntut sekeping blighguard.

  Sementara itu, empat ogres pemakan cahaya akan bertelur, satu di sebelah setiap platform. Mengalahkan Ogre menjatuhkan bom cahaya yang rosak yang pemain dapat diaktifkan semasa fasa kerosakan Oryx. Ketika ogre mati, seorang ksatria pemakan ringan akan menelan secara menyerong dari situ dan lari ke cahaya yang rosak. Sekiranya Knight menyentuhnya, bom akan dipadamkan. Ksatria ini mesti mati.

  Sekeping Blightguard mesti diperoleh tiga kali. Setiap kali sekeping dijumpai, pemain mesti mencari platform permulaan yang akan datang dan kemudian platform penamat. Kali ketiga sekeping dijumpai, pemain yang koyak mesti berinteraksi dengannya untuk mendapatkan buff reclaimer jenama. .

  , Oryx menyeru kegelapan, Semua bom cahaya yang rosak mesti diaktifkan pada masa yang sama. Untuk melakukan ini, menyeberangi ambang lilitan yang bijak dan berdiri di tengah sehingga mesej lain muncul yang berbunyi: Nama pemain mempunyai .

  Berundur ke keselamatan aura keabadian. Berdiri di dalam aura melindungi pemain dari letupan cahaya yang rosak. Sekiranya tepat pada masanya, semua bom akan meletup, Oryx yang menakjubkan. Setiap bom yang meletup akan menambah beberapa saat lagi pada masa kerosakan. Semasa Oryx terkejut, menembak dia di dada untuk menangani kerosakan.

  Selepas fasa kerosakan berakhir, Oryx akan melakukan satu daripada dua aktiviti. Dia boleh terbang ke jarak di hadapan kapal dan memanggil bom. Selama ini, pemain boleh menjalankan pusingan sehingga bom berakhir atau mengalahkan empat kesatria yang diambil di platform untuk menghentikannya lebih awal. . Satu pemain pada satu masa akan menelefon ke kubah sehingga enam pemain berada di dalam. Matlamatnya adalah untuk mengalahkan naungan Oryx. Walaupun tidak ada pemasa, apabila semua pemain berada di dalam anda hanya mempunyai jumlah masa yang ditetapkan sebelum tisu pasukan.

  Apabila salah satu daripada aktiviti ini berakhir, ulangi keseluruhan proses lagi. Melalui gerakan berdiri di atas platform, membina jalan naik, mengambil kepingan -kepingan blighguard, mengalahkan ogres dan kesatria, dan meletupkan cahaya yang rosak. .

  Pada 25 peratus kesihatan, Oryx akan memasuki pendirian terakhirnya di hadapan kapal. Pada masa ini, dua lagi ogres pemakan cahaya yang ditanam dan menjatuhkan cahaya yang rosak (tiada kesatria pemakan cahaya akan bertelur). Apabila Oryx menyeru kegelapan, ini mesti diletupkan untuk masa kerosakan tambahan. Sebaik sahaja dada Oryx terbuka dan bersinar, semua pemain harus menangani kerosakan.

  Dari segi kerosakan optimum untuk Oryx, pertemuan ini sama seperti Warpriest. Gunakan ketuhanan dan bukannya tether, bersama dengan senapang gabungan linear dan senapang sniper. Ikuti dengan wabak yang disempurnakan jika anda kehabisan peluru. Tingkatkan kerosakan anda dengan baik dengan cahaya. Secara keseluruhan, pemeriksaan kerosakan tidak terlalu buruk – cabaran sebenar adalah jika anda membakar semua peluru anda mendapatkan oryx hingga 25 peratus dan tidak ada peluru yang berbaring di sekitar. Ingat bahawa menggunakan eksotik yang menggunakan peluru utama akan meningkatkan peluang mod pencari peluru anda bekerja.

  Dengan pemahaman yang kukuh di seluruh kejatuhan raja, anda dan fireteam anda sepatutnya dapat mengetuknya. Pastikan untuk memastikan ia dikunci ke panduan ini semasa kami mengemas kini dengan maklumat yang berkaitan. Swing oleh Panduan Strategi ShackNews Destiny 2 untuk banyak maklumat dan bimbingan untuk setiap serbuan dalam permainan.

  Bercakap dari tanah di bawah, Sam Chandler membawa sedikit bakat hemisfera selatan untuk karyanya. Selepas melantun beberapa universiti, memperoleh ijazah sarjana muda, dan memasuki industri permainan video, dia menemui keluarga barunya di ShackNews sebagai editor panduan. Tidak ada yang dia suka lebih daripada membuat panduan yang akan membantu seseorang.

  • Panduan
  • Takdir 2
  • Destiny 2 RAID
  • Kejatuhan Raja
  • Destiny 2: Musim Rampasan