Cara Menetapkan semula Mata Kemahiran Anda Di Diablo 2: Dibangkitkan, Cara Respec di Diablo 2: Dibangkitkan | Senapang patah kertas batu

Cara Resp di Diablo 2: Dibangkitkan

Ya, pilihan respec anda terhad. Tetapi kebolehcapaiannya tidak boleh dinafikan; 20 tahun kemudian dan orang terus bermain (dan menstrimkan) tajuk asal! D2R meneruskan warisan dengan grafik 4K yang dikemas kini dan peningkatan kualiti hidup.

Cara menetapkan semula mata kemahiran anda di Diablo 2: Dibebaskan

Berpengalaman Diablo 2 pemain sudah tahu ini, tetapi mereka yang bermula dengan mungkin ada untuk kebangkitan kasar Diablo 2 dibangkitkan, Kerana anda tidak dapat membebaskan kemahiran dan kebolehan anda dengan bebas. . Ini bermakna anda sedikit kurang berkemungkinan untuk bereksperimen dengan spesifikasi daripada anda mungkin berada di Diablo 3. Apabila anda menetapkan mata kemahiran anda setiap peringkat, anda membuat sedikit komitmen, kerana sebaik sahaja anda menggunakan tiga resisten percuma anda, anda perlu bersedia untuk mengisar jika anda ingin membuat apa -apa perubahan.

Tetapi mujurlah, respon awal anda sangat mudah diperoleh, yang dapat membantu anda mencari kaki anda D2R. Pilihan pertama untuk respecs datang secara automatik sebagai ganjaran pencarian-ganjaran usaha pertama anda dalam permainan! Lengkapkan pencarian “Den of Evil” Akara pada permulaan Akta 1. Selepas anda bercakap dengan Akara untuk masuk, pilihan baru muncul di menu perbualannya: Tetapkan semula stat/mata kemahiran. Dasar Akara adalah klasik “Semua orang mendapat satu.”Itu berkata – anda hanya mendapat satu . Sebaik sahaja anda menggunakannya, ia hilang dengan baik.

Tetapi anda tidak sepenuhnya beruntung jika anda menggunakan semua ganjaran anda. Pilihan kedua adalah mengisar, tetapi ada kaveat – anda perlu berada di neraka kesukaran. Untuk menjadi jelas, ini bermakna 1) anda perlu menyelesaikan kesukaran normal dan mimpi buruk dan 2) anda sudah menggunakan akta 1 respec pada kesukaran neraka anda.

Adakah anda masih ingin mencuba sesuatu yang baru pada watak anda sekarang? !) jatuh. Inilah yang anda perlukan:

  • Intipati penderitaan yang dipintal – Diturunkan oleh Andariel dalam Akta 1 atau Duriel dalam Akta 2
  • – Diturunkan oleh Mephisto dalam Akta 3
  • Membakar intipati keganasan – Diturunkan oleh Diablo dalam Akta 4
  • Intipati pemusnahan – Diturunkan oleh Baal dalam Akta 5

Menggabungkan keempat -empat di Horadric Cube (diperolehi dalam Akta 2) untuk membuat a . Gunakan token anda (seperti anda menggunakan ramuan), dan voila! Anda telah menetapkan semula semua kemahiran dan keupayaan anda (yang sepatutnya banyak dengan kesukaran neraka). Secara teknikal, anda boleh melakukan ini seberapa banyak yang anda mahukan. Walau bagaimanapun, “mengisar” adalah istilah yang tepat di sini, kerana pertanian ini tidak mudah atau pantas.

? Kemudian, anda mungkin ingin mempertimbangkan untuk mencipta watak baru. .

Ya, pilihan respec anda terhad. Tetapi kebolehcapaiannya Diablo 2 tidak boleh dinafikan; 20 tahun kemudian dan orang terus bermain (dan menstrimkan) tajuk asal! D2R meneruskan warisan dengan grafik 4K yang dikemas kini dan peningkatan kualiti hidup.

Asalnya diterbitkan 9/1/2021. Dikemaskini 11/23/2021.

Cara Resp di Diablo 2: Dibangkitkan

Tyrael di Diablo 2: Dibangkitkan

Cuba memikirkan cara mengharamkan Diablo 2? Inisiasi cepat bagi mereka yang bukan RPG Diehards – Respec hanya merujuk kepada proses pengembalian dan pengubahsuaian perkara seperti kemahiran dan atribut yang biasa berlaku kepada genre. Respecing dalam banyak RPG moden adalah proses yang mudah dan berulang, tetapi perkara -perkara tidak begitu mudah di Diablo 2: Dibangkitkan. Walaupun anda akan mendapat beberapa peluang yang mudah, sebaik sahaja anda menggunakannya, mereka akan menjadi proses yang sesuai. Untuk memastikan anda tidak membuang peluang anda dan melumpuhkan binaan anda, kami akan membimbing anda melalui semua cara untuk mengharamkan watak anda di Diablo 2: Dibangkitkan.

Respecing dengan Akara di Diablo 2: Dibangkitkan

Bilakah dan mengapa hendaklah di Diablo 2: Dibangkitkan

Jadi, bagaimana rupa dengan bijak? Terdapat beberapa sebab yang mungkin anda mahu lakukan ini, yang pertama menjadi yang paling jelas. Kadang -kadang, anda tidak suka binaan anda. Mencari ahli sihir badai salji terlalu membosan. ? . Ingatlah bahawa anda hanya akan mendapat satu peluang setiap kesukaran.

. Beberapa kemahiran dan membina hanya bekerja lebih baik dalam permainan awal, jadi anda boleh melabur ke salah satu daripada mereka kemudian mengalihkan mata anda ke sesuatu yang lain kemudian. Contohnya, saya membuang semua mata kemahiran saya pada pembunuh saya ke dalam kebakaran semasa kesukaran biasa. . Sebaik sahaja saya sampai ke mimpi ngeri, saya bercakap dengan Akara dan mengedarkan semula semua perkara saya ke Sentry Death dan Lightning Sentry. Strategi sedemikian berfungsi pada banyak binaan dan dapat membantu watak anda lebih kuat di semua peringkat permainan. Dalam kebanyakan kes, anda akan mahu melakukan ini sekitar permulaan mimpi buruk atau tidak lama selepas itu, di suatu tempat di lingkungan 30-45.

Itu sahaja yang ada di Diablo 2: Dibangkitkan! . Sekiranya anda mencari lebih banyak petua, kami mendapat rundown sistem runes dan runewords, ditambah dengan senarai beberapa tempat pertanian terbaik di neraka kesukaran. .

SHOTGUN PAPER ROCK adalah rumah permainan PC

Log masuk dan sertai kami dalam perjalanan kami untuk menemui permainan PC yang pelik dan menarik.

Diablo 2 Respec – Cara Menegaskan Statistik Anda di Diablo 2 Dibangkitkan

? Blizzard sangat berhati -hati ketika membangunkan permainan RPG ikonik kerana banyak peminat menganggap Diablo 2 menjadi yang terbaik dalam siri ini. Diablo 2 dibangkitkan membawa visual smash tahun 2001 yang dipukul sehingga standard moden, namun permainan tetap hampir sama dengan permainan asal.

Respec, juga dikenali sebagai respesialisasi, adalah tindakan pengubahsuaian mata dan statistik anda. .13 patch kembali pada tahun 2010. . Remaster tetap sesuai dengan permainan asal dengan mengehadkan bilangan kali yang anda dapat resp dalam satu playthrough.

Sekiranya anda memilih kelas Diablo 2 yang dibangkitkan dan anda membuat pembentukan suboptimal, anda perlu berhati -hati mempertimbangkan keputusan anda apabila anda menangguhkan, kerana anda tidak akan mempunyai pilihan untuk mengharamkan kali kedua. Beri Panduan Pemula Diablo 2 kami dibangkitkan untuk mengetahui lebih banyak mekanik yang sangat penting yang mungkin tidak anda ketahui. Inilah semua yang anda perlu ketahui mengenai proses Diablo 2 Respec.

Diablo 2 pilihan respec

Lawati Akara setelah melengkapkan Den of Evil Quest

. Setelah membersihkan gua yang penuh dengan iblis, Akara memberi ganjaran kepada anda dengan keupayaan untuk memberi respon. Permainan ini tidak memberi amaran kepada anda bahawa ini hanya ditawarkan sekali setiap playthrough – anda boleh menetapkan semula ini dengan bermain pada tahap kesukaran yang lebih tinggi setelah menyelesaikan permainan.

Kami sangat mengesyorkan menyemak binaan terbaik kami untuk setiap tujuh kelas untuk mengelakkan membuat sebarang kesilapan: Sorceress, Druid, Necromancer, Barbarian, Paladin, Assassin, dan Amazon.

Thumbnail YouTube

Ada cara lain untuk mengharamkan watak anda, tetapi proses ini semakin lama. Bos di akhir setiap perbuatan mempunyai peluang untuk menjatuhkan intipati – jika anda cukup bernasib baik untuk mendapatkan semua empat esensi, anda boleh membuat tanda absolution di Horadric Cube.

  • Andariel dan Duriel dalam Kisah satu dan dua menggunakan Intipati penderitaan yang dipintal
  • Mephisto dalam Akta Tiga memegang Intipati kebencian
  • Diablo dalam Akta Empat mempunyai Membakar intipati keganasan
  • Baal dalam Akta Lima membawa Intipati pemusnahan

Item ini membolehkan anda mengharamkan kehendak, bagaimanapun, jika anda mampu berjalan melalui permainan beberapa kali untuk mengalahkan bos beberapa kali, kemungkinan anda mungkin mempunyai binaan yang cukup baik. Walaupun begitu, tidak ada yang salah dengan mencuba sesuatu yang baru. .

. ? Baca panduan kami mengenai resipi Horadric Cube untuk melihat dengan tepat apa item istimewa ini mampu. .

Christian Vaz di barat London, dilahirkan dan dibesarkan, Christian menghabiskan sebahagian besar hari -harinya bermain permainan seperti Elden Ring dan Genshin Impact. Anda juga akan mendapati dia meneroka alam semesta di Starfield dan mengamalkan kombo di Street Fighter 6.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.