Cara Mendapatkan Lambang Telesto Schrödinger S di Destiny 2 – Dot Esports, Destiny 2 Telesto Takeover menawarkan penjaga lambang percuma | Pcgamesn

Takdir 2 telesto pengambilalihan menawarkan penjaga lambang percuma

Pemain yang menantikan Banner Iron minggu depan boleh menyemak panduan kami ke Destiny Best 2 Warlock yang dibina untuk PvP dan Pve, pemburu Destiny 2 Terbaik dibina untuk Pvp dan Pve, dan Destiny Best 2 Titan membina PvP dan Pve untuk beberapa idea Mengenai binaan terbaik untuk membantu anda menguasai aktiviti.

Cara Mendapatkan Lambang Telesto Gun Schrödinger di Destiny 2

Masa untuk mewakili pistol paling gatal pada sistem solar.

Telesto telah bertindak lebih daripada biasa sebagai sebahagian daripada kempen dari Bungie, yang seolah -olah berakhir pada November. 10. Selepas Telesto mengambil alih Twitter Bungie dengan mesej misteri dan selepas berkelakuan tidak menentu selama beberapa hari, syarikat itu akhirnya mendedahkan apa yang telah disimpan dengan pengambilalihan yang bermusuhan dengan memberi gifting peminat telesto bertemakan lambang.

Telesto adalah senjata terkenal di kalangan Takdir 2 komuniti, tetapi jarang kerana senjata api. Senjata ini adalah salah satu unsur yang paling menyusahkan ketika datang ke pepijat, ke titik di mana ia mempunyai pelacak buatan sendiri yang mengira berapa lama sejak Telesto terakhir dilucutkan.

Bungie bersandar keras ke dalam reputasi yang digemari untuk kempen promosi, mengodkan mod penembakan baru yang menjadikannya kelihatan seperti senjata yang tidak berfungsi -dan bahkan menipu beberapa peminat yang menganggapnya lebih banyak daripada Shenanigans Telesto. Setelah jelas kejadian itu bukan kebetulan, bagaimanapun, perburuan itu bermula untuk apa yang mungkin dirancang oleh Bungie untuk senjata.

Telesto juga mengambil alih halaman media sosial Bungie, termasuk imej yang dilukis dengan Takdir logo. Bungie membuat beberapa tweet yang mengancam dan sempadan yang mengancam nama Telesto, mengatakan senjata itu “menunggu di peti besi [pemain]” terlalu lama dan “naik melampaui keperluan untuk wielder.”

Sama ada anda seorang peminat telesto yang ingin mewakili senjata kegemaran anda atau menipu penjaga yang lain untuk memikirkan lambang anda terganggu, inilah cara anda boleh membuka kunci lambang senjata Schrödinger.

Di mana untuk menebus lambang yang diilhamkan oleh Telesto Schrödinger di Takdir 2

Emblem Gun Schrödinger boleh didapati secara percuma sebagai tawaran istimewa dari halaman Bungie dan hanya memerlukan anda untuk menebus kod untuk membukanya. Masukkan kod 9LX-7YC-6TX Pada halaman Penebusan Kod Bungie, kemudian cari lambang ini dalam koleksi anda, di bawah Flair, Emblems, kemudian Ketua. Sekiranya anda sudah masuk Takdir 2, Anda mungkin perlu kembali ke skrin pilih watak atau log keluar sepenuhnya sebelum melihat lambang ini dalam koleksi anda. Tidak jelas berapa lama lambang Telesto akan tersedia untuk menebus.

Beberapa peminat sudah menjangkakan lambang itu dibebaskan selepas kempen Telesto. Item itu ditimbulkan data pada musim yang dihantui dan muncul di laman web seperti DestinyEmblembelector.com, yang memberi gambaran tentang apa yang dapat menanti peminat pada akhir kempen. Bungie juga menghantar e-mel untuk pemain tertentu, yang membuat jawatan gaya “sorotan” untuk Telesto-sama dengan apa yang Bungie lakukan untuk majlis-majlis khas lain seperti serbuan. E-mel juga menunjuk kepada set bertema telesto di kedai Eververse dan kemeja-T yang mengejek reputasi senjata sebagai masalah anak kerana pepijat.

Pedro Adakah Dot Esports ‘Destiny Writer. Dia seorang penulis lepas sejak 2019, dan legenda memilikinya anda boleh memanggilnya dengan memancarkan R-301 atau menjemputnya untuk menjalankan serbuan di Destiny 2 (walaupun dia mungkin mempunyai nasib RNG yang lebih buruk daripada pasukan D2 yang digabungkan). Apabila dia tidak menembak kelembut, anda dapat melihat dia membangkitkan orang mati di Diablo IV, mendapat pihak ketiga di DMZ, atau gagal dalam heist stealth dalam Payday 3. Cari ramblingsnya di Twitter @ggpedroperesnya.

Takdir 2 telesto pengambilalihan menawarkan penjaga lambang percuma

Destiny 2 Telesto Takeover menawarkan penjaga lambang bebas: imej telesto pada latar belakang kebiruan

Cryptographers Guardian Berharap untuk mencari rahsia dalam pengambilalihan Destiny 2 Telesto baru. Walau bagaimanapun, pengumpul lambang dengan senang hati akan mengetahui bahawa akaun twitter takdir rasmi telah berkongsi kod yang akan membolehkan penjaga mengumpul lambang berkaitan telesto percuma.

Di Twab minggu ini, pemaju Bungie mengakui bahawa Telesto telah menjalani beberapa perubahan yang luar biasa. Walaupun ia tidak merujuk secara langsung sentimen baru senjata, ia mencadangkan tidak ada teka -teki atau rahsia yang terlibat dengan perubahan misteri.

“Kami sedar bahawa telesto bertindak, baik, seperti telesto jujur. Oleh itu, kami ingin memberikan sedikit tip untuk lampu baru yang mungkin tidak pernah mendengar bahawa apabila Telesto bertindak, kami hanya melemparkan selimut ke atasnya sehingga kami dapat meletakkan lebih baik, “kata blog itu.

“Bagaimanapun, tidak ada teka -teki atau rahsia yang dapat dijumpai. Walaupun apa yang dikatakan oleh mesin kita mengawal sepenuhnya keadaan dan tidak perlu panik.”

Pada mulanya tidak jelas sama ada pasukan bungie sedang lidah di sini tetapi, biasanya, komunikasi rasmi yang menunjukkan tidak ada teka-teki atau rahsia bermakna ada, sebenarnya, tidak ada misteri.

Walau bagaimanapun, akaun Twitter Destiny Rasmi, yang bertindak sebagai Telesto, kemudian tweet kod untuk lambang berkaitan telesto percuma. Pemain boleh menebus lambang dengan kod 9LX-7YC-6TX, yang boleh mereka gunakan pada portal Penebusan Kod Bungie untuk lambang yang dipanggil Schrödinger’s Gun.

Nota yang menyebut bahawa tidak ada, sebenarnya, teka -teki yang lebih besar adalah selaras dengan tweet dari memimpin komuniti global Bungie, yang tweet hari Telesto kelihatan mengambil alih akaun.

“Tidak ada teka -teki untuk diselesaikan, hanya hantu di mesin. Jangan Panik -Kami sedang berusaha membetulkan, “tweet 9 November Cosmo.

Walau bagaimanapun, dengan Telesto telah ‘mengambil alih’ akaun Twitter Destiny 2, jalan cerita menunjukkan bahawa pasukan Bungie tidak, sebenarnya,. Aktiviti senjata sejak mengambil alih juga mencadangkan penjaga tidak boleh mengambil penafian Bungie pada nilai muka.

Walaupun Twab menambah sedikit kepada misteri Telesto, Telesto terus menggunakan Destiny 2 Twitter Account untuk membuat kenyataan aneh, seperti tweet yang dibaca:

Mereka memanggil saya telesto
Katakanlah dengan Chesto anda
Semangat saya untuk ujian tekanan hanya gabungan
Penaklukan ini diberkati
Tidak lama lagi akan ditindas
Cadangkan anda berehat jika anda merasa tertekan
Anda tetamu untuk festo ini
Atas perintah saya
Selagi anda menyatakan saya mutlak [ralat]

Sesetengah redditors mencadangkan bahawa perubahan mungkin menggoda untuk kerja -kerja senjata eksotik yang diharapkan musim depan dan mungkin juga menguji fungsi yang membolehkan Bungie membuat perubahan lebih cepat di masa depan.

Twab ini juga menyebut perubahan Banner Binar yang akan datang yang akan dilaksanakan apabila Banner Besi seterusnya bermula pada 15 November. “Dalam letusan, kami menetapkan pepijat di mana mengalahkan pemain primed pada coretan 5+ akan memberikan mata tambahan untuk setiap pemain peserta,” kata Twab.

Pemaju menyatakan bahawa perubahan titik sedikit terlalu kuat, jadi kini hanya memberi ganjaran kepada pemain yang menangani pukulan terakhir. Di samping.

Pemain yang menantikan Banner Iron minggu depan boleh menyemak panduan kami ke Destiny Best 2 Warlock yang dibina untuk PvP dan Pve, pemburu Destiny 2 Terbaik dibina untuk Pvp dan Pve, dan Destiny Best 2 Titan membina PvP dan Pve untuk beberapa idea Mengenai binaan terbaik untuk membantu anda menguasai aktiviti.

Whitney Meers Pada tahun 2009, Whitney menenggelamkan kerjaya undang -undangnya untuk menjadi wartawan permainan video, yang memberi tumpuan kepada Destiny dan Destiny 2, terutamanya, bersama permainan seperti Valheim dan Tamadun 6. Ciri -ciri kerja beliau di Newsweek, USA Today/untuk kemenangan, TheGamer, HuffPost, dan banyak lagi.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. . Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.