Cara Mendapatkan Kulit Mansake Utama Percuma Dengan Fortnite X Fall Guys Challenges – Dexerto, Fortnite X Fall Guys: Cara Membuka Kulit Major Mancake & More |

Fortnite X Fall Guys: Cara Membuka Kulit Main Major & Lagi

Terdapat lima cabaran pertembungan mahkota dalam lelaki jatuh yang memerlukan anda memainkan jumlah pusingan yang ditetapkan untuk menyelesaikannya. Secara keseluruhan, anda perlu Lengkapkan 100 pusingan untuk menyelesaikan semua cabaran yang ditawarkan.

Cara Mendapatkan Kulit Mansake Utama Percuma Dengan Fortnite X Fall Guys Cabaran

Kulit mancake utama muncul di Fortnite

Permainan epik

.

Epic Games ‘Hit Battle Royale Fortnite terkenal dengan crossovers utamanya dengan francais dari Street Fighter hingga Stranger Things, tetapi kerjasama besar terbaru melihatnya berpasangan dengan satu lagi permainan Epic, Fall Guys.

Untuk meraikan peluncuran semula permainan parti yang popular sebagai tajuk percuma, peminat Guys Fall dapat menyelesaikan satu set cabaran Clash Crown baru untuk mendapatkan kudos tambahan dan juga membuka kunci kulit utama baru untuk digunakan di Fortnite.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Sangat jarang untuk mendapatkan kulit percuma di Fortnite, jadi kami telah menyenaraikan semua maklumat yang anda perlukan untuk mendapatkan kulit Mansake utama di bawah, termasuk butiran bagaimana untuk menyelesaikan semua cabaran Clash Crown.

Cara Membuka Kulit Mansake Utama Percuma Di Fortnite

Poster untuk kejatuhan lelaki kejatuhan cabaran pertembungan yang membuka kunci MAJOR MANCAKE

Untuk membuka kunci Kulit Magner Major Percuma dan semua kosmetik yang sepadan, anda perlu menyelesaikan setiap cabaran pertembungan mahkota dalam lelaki jatuh – itu bermakna menamatkan sejumlah 100 pusingan.

Terdapat lima cabaran untuk diselesaikan, yang bermaksud sepanjang jalan anda juga dapat membuka kunci pickaxe Clementine yang manis, Waffler kembali bling, yang disusun dengan cinta emotik, dan disusun! semburan.

Melanggan buletin kami untuk kemas kini terkini mengenai eSports, permainan dan banyak lagi.

Artikel berterusan selepas iklan

Ini boleh membawa anda sebentar, tetapi anda akan mempunyai sehingga 11 Julai 2022, Untuk mengambil bahagian dalam cabaran pertembungan mahkota ini, jadi mudah -mudahan, anda akan mempunyai cukup masa untuk membuka kunci semua ganjaran yang ditawarkan.

Cara Melengkapkan Fortnite X Fall Guys Crown Clash Challenge

Tangkapan skrin Fall Guys Crown Clash mencabar yang membuka kunci Major Mancake di Fortnite

. Secara keseluruhan, anda perlu .

. Lakukan apa yang paling mudah untuk anda.

Artikel berterusan selepas iklan

Berkaitan:

Permainan percuma terbaik untuk memuat turun & bermain di PC, PS5, Xbox, atau Nintendo Switch

Artikel berterusan selepas iklan

  • Kulit fortnite terbaik sepanjang masa

Perkara yang paling penting ialah memastikan anda mempunyai akaun permainan epik yang sama yang dikaitkan dengan kedua -dua Fortnite dan Fall Guys, atau anda berisiko tidak mendapat ganjaran percuma yang dihantar ke akaun yang anda sedang bermain.

Anda juga boleh mendapatkan ganjaran di Liga Roket untuk menyelesaikan cabaran Clash Crown ini, selagi anda menandatangani dengan akaun yang sama pada permainan itu juga.

Fortnite X Fall Guys: Cara Membuka Kekunci Main Mancake Skin & More Cover Image

.

. Berikutan pengambilalihan Mediatonic tahun lalu, permainan Battle Royale yang popular memasuki kedai Epic Games. Pada masa ini, anda boleh mendapatkan lelaki jatuh secara percuma melalui permainan epik. Akibatnya, Crossover Fortnite X Fall Guys Hidup.

Mereka yang memperoleh lelaki jatuh dan mula bermain dapat memperoleh beberapa kosmetik Fortnite percuma dengan mencapai beberapa cabaran. Hari ini, kami akan menerangkan setiap ganjaran yang tersedia dan bagaimana anda boleh membuka kunci mereka.

Fortnite X Fall Guys: Main Guy Fall Guys Untuk Membuka Kunci Ganjaran Fortnite

Guys Fall Tersedia Melalui Epic Games Store

Terdapat lima ganjaran khusus Fortnite yang terlibat dalam kerjasama Fortnite X Fall Guys. Untuk membukanya, anda mesti memasang lelaki jatuh terlebih dahulu melalui kedai Epic Games dan bersaing dalam pelbagai pusingan lelaki jatuh. Setiap beberapa pusingan yang anda selesaikan akan menjaringkan anda salah satu daripada lima ganjaran. Walau bagaimanapun, perlu diperhatikan bahawa perlawanan dalam lelaki jatuh boleh bertahan lama, jadi bersiaplah untuk beberapa tindakan pertempuran royale platform.

Berikut adalah perkara -perkara Fortnite yang terdapat di Crossover Guys Fall dan berapa banyak pusingan untuk membuka kunci setiap:

  • 10 Guys Fall Round: Disusun! Semburan
  • 20 orang jatuh: Disusun dengan cinta emotikon
  • 40 orang jatuh: Pickaxe Clementine manis
  • 70 Kejatuhan Guys Round: Waffler Backbling

Proses di PC adalah mudah, kerana akaun permainan epik anda merangkumi Fortnite dan Fall Guys. Walau bagaimanapun, di Konsol, anda mesti memastikan bahawa anda telah memainkan Fortnite pada akaun yang sama dengan lelaki jatuh. .

Tidak jelas berapa lama promosi ini akan tersedia. . .