Cara Mendapatkan Kulit Mansake Utama di Fortnite secara percuma, Fortnite Major Mancake Skin – Watak, Kostum, Kulit & Pakaian ⭐ ④

Fortnite Major Mancake Skin

MAJOR MANCAKE adalah versi remix dari Mancake Skin dari Bab 2 Musim 5 Battle Pass. Walaupun dia tidak berada dalam jalan cerita, Mancake adalah salah satu kulit yang paling popular dalam permainan.

Cara Mendapatkan Kulit Mansake Utama di Fortnite secara percuma

Major Mancake adalah kulit royale pertempuran fortnite terbaru, dan pemain boleh mendapatkannya secara percuma! Epic Games telah mengeluarkan banyak item kosmetik percuma setakat ini dalam Bab 3 Musim 3, yang hanya menakjubkan, terutama bagi pemain yang tidak memiliki Pas Battle baru.

Kulit Fortnite percuma terbaru telah dikeluarkan sebagai sebahagian daripada kerjasama dengan lelaki jatuh dan boleh diperolehi dengan mudah.

Selain Major Mancake, pemain Fortnite Battle Royale juga boleh mendapatkan empat barangan kosmetik lain, termasuk pickaxe dan belakang bling.

Proses mendapatkan barang -barang ini sangat mudah dan mudah, tetapi boleh mengambil masa beberapa jam kerana ia melibatkan menyelesaikan cabaran.

Ingin mengetahui item yang mungkin ada di kedai esok? Lihat ramalan kami untuk kedai item Fortnite esok

Dapatkan Major Mancake secara percuma dengan melengkapkan cabaran lelaki jatuh

MAJOR MANCAKE adalah versi remix dari Mancake Skin dari Bab 2 Musim 5 Battle Pass. Walaupun dia tidak berada dalam jalan cerita, Mancake adalah salah satu kulit yang paling popular dalam permainan.

Watak itu tinggal di kandang mentega semasa musim 5, dan kandang juga dibawa kembali dalam bab 3. Selain itu, baru -baru ini berubah menjadi tema beberapa lokasi yang lebih tua, seperti neo condong dan istana karang.

Dalam permainan melihat “Major Mancake” – menyiarkan pameran dalam beberapa minit!

Untuk mendapatkan pakaian utama Mancake, pemain perlu memuat turun Fall Guys dari kedai Epic Games dan menyelesaikan cabaran Clash Crown berikut:

  • Main 10 pusingan dalam mana -mana pertunjukan (tidak biasa)
  • Main 20 pusingan dalam mana -mana pertunjukan (tidak biasa)
  • Main 40 pusingan dalam mana -mana pertunjukan (jarang berlaku)
  • Main 70 pusingan dalam mana -mana pertunjukan (epik)
  • Main 100 pusingan dalam mana -mana pertunjukan (legenda)

Melengkapkan Cabaran Terakhir Akan Memberi Pemain Semua Ganjaran, Termasuk Kulit Fortnite Percuma Baru. Item kosmetik akan diberikan kepada pemain Fortnite beberapa minit setelah menyelesaikan cabaran. Walau bagaimanapun, ini mungkin mengambil masa beberapa jam juga dalam situasi yang jarang berlaku.

Anda boleh mengharapkan Major Mancake menjadi kulit yang terhad, yang bermaksud bahawa nilainya akan meningkat secara drastik dari masa ke masa. Sekiranya anda mempunyai masa lapang, dapatkan lelaki jatuh, selesaikan cabaran, dan dapatkan kulit percuma ini!

Cara mendapatkan barang kosmetik fortnite percuma yang lain

Pemain Fortnite Battle Royale perlu menyelesaikan cabaran lain untuk membuka kunci barang kosmetik percuma. Walaupun Major Mancake adalah ganjaran yang luar biasa, pickaxenya juga kelihatan baik, dan banyak pemain pasti akan menikmati bling belakangnya.

Melengkapkan 10 pusingan dalam lelaki jatuh akan memberi ganjaran kepada pemain Fortnite dengan “disusun!”Sembur, sambil melengkapkan 20 daripadanya akan cukup untuk mendapatkan emoji” disusun dengan cinta “.

Pemain yang ingin mendapatkan pickaxe percuma dan bling belakang perlu menyelesaikan 40 dan 70 cabaran.

Memandangkan ini adalah promosi terhad masa, tiada satu pun item ini akan dapat diperoleh selepas berakhir. Pemain Fortnite mempunyai 12 hari lagi untuk memuat turun lelaki jatuh dan lengkap untuk mendapatkan ganjaran berharga percuma ini.

Perlu diingat bahawa cabaran ini tidak memerlukan pembelian. Guys Fall kini percuma di kedai Epic Games. Pergi secara percuma secara drastik memberi manfaat kepada permainan ini kerana ia mempunyai lebih dari 20 juta pemain dalam masa 24 jam pertama yang bebas.

Oleh kerana Mancake sangat popular dan varian barunya adalah percuma, tidak akan mengejutkan jika kita melihat kulit ini kerap dalam beberapa hari akan datang.

Bas Pertempuran sedang menuju ke Fortnite Bab 4 Musim 4 tidak lama lagi! Lihat kedai item Fortnite terakhir hari ini!

Fortnite Major Mancake Skin

�� Watak ini ditambah di Fortnite Battle Royale pada 29 Jun 2022 (Bab 3 Musim 1 Patch 21.10).

��️ Pakaian ini boleh diperolehi dengan membeli bundle jax flap untuk 1,500 v-bucks whet ia tersedia sekali lagi.

Tetapkan flap Jax

Set flap jax mengandungi 5 item kosmetik.

Disusun!

Disusun!

Pickaxe Sweet Clementine

Clementine manis

Disusun dengan cinta

Disusun dengan cinta

Kulit Major Mancake

Major Mancake

Backpack Waffler

Waffler

Cara Major Maincake Skin Fortnite

Major Mancake milik Bab 3 Musim 1. Pakaian ini boleh diperoleh dengan membeli FLAP JAX Bundle untuk 1,500 V-buck dari kedai item ketika kembali ke kedai.

Kostum Major Mancake Images Png

Ikon Ikon Kulit Major Mancake Fortnite

▼ Lihat Lembaran Cheat Watak

ID CID_A_412_ATHENA_COMMANDO_M_FLAPPYGREEN
Jenis Kulit Fortnite
Jarang Jarang berlaku
Jantina Lelaki
Adanya Kedai Fortnite
Bab Bab 3
Musim Musim 3
Harga vbucks
Ditambah 29 Jun 2022
Tarikh Siaran Tidak dilepaskan
Kali terakhir dilihat
Ocurrences 0

Apa pendapat anda mengenai Major Mancake Fortnite?

Tidak ada lagi komen untuk dimuat

2023 © 4nite.Tapak tidak bergabung dengan atau disahkan oleh Fortnite Epic Games atau mana -mana rakannya. Semua kredit pergi ke pemaju dan pereka Fortnite. Bahagian bahan yang digunakan adalah tanda dagangan dan/atau karya hak cipta Epic Games, Inc. Semua hak terpelihara oleh Epic. Bahan ini tidak rasmi dan tidak disokong oleh Epic. Penggunaan untuk web ini berada dalam garis panduan penggunaan yang adil serta dasar seni peminat permainan epik.