Cara Mendapatkan Kerang Penyu di Anak -Anak Hutan, Cara Menggunakan Shell Penyu di Anak -Anak Hutan – Dot Esports

Cara Menggunakan Shell Penyu di Anak -Anak Hutan

Proses mendapatkan cengkerang penyu sangat mudah. Anda hanya perlu membunuh makhluk untuk mendapatkan cengkerang. Tetapi perlu diperhatikan bahawa setiap penyu laut membunuh tidak menjamin anda jatuh shell.

Cara mendapatkan cengkerang penyu di anak -anak hutan

Cangkerang penyu membolehkan anda membuat bekas air untuk menyimpan air dari sungai dan tasik di anak -anak hutan, supaya tidak mati akibat dahaga.

Anak -anak Kerang Penyu Hutan

Oleh Faizan SAIF 2023-06-07 2023-06-07 Saham

Panjang kelangsungan hidup anda di Anak -anak Hutan bergantung kepada sumber yang anda kumpulkan dari tempat yang berbeza. Anda memerlukan beberapa perkara, termasuk Dinding pertahanan, Lampu suluh, dan senjata seperti Revolver .

. Anda boleh memburu musuh dan memasaknya dengan menggunakan Unggun api untuk kelaparan, tetapi ia adalah kes yang berbeza untuk memenuhi kehausan anda.

Anda tidak boleh bergantung kepada air laut atau sumber lain selain sungai dan tasik untuk mengumpulkan air bersih. Tetapi untuk mengumpul air, anda memerlukan shell penyu di anak -anak hutan. Kerang ini hanya boleh diperolehi dari penyu laut yang tersebar di sekitar anak -anak hutan.

Anak -anak Lokasi Kerang Hutan Hutan

Anda hanya boleh mengumpulkan anak -anak kulit penyu hutan dari penyu laut di sekitar pantai. Peta menunjukkan bagaimana habitat mereka diperluas dalam keempat -empat arah peta. Anda boleh sampai ke mana -mana tempat ini untuk mencari penyu laut.

Cara mendapatkan cengkerang penyu

Proses mendapatkan cengkerang penyu sangat mudah. . Tetapi perlu diperhatikan bahawa setiap penyu laut membunuh tidak menjamin anda jatuh shell.

Oleh itu, anda mungkin perlu terus membunuh makhluk -makhluk yang tidak bersalah ini untuk mendapatkan cengkerang penyu di anak -anak hutan. Tetapi ia adil kerana kelangsungan hidup memerlukan anda mengambil semua tindakan ini.

Video yang disyorkan untuk anda.

Terdapat peluang yang tinggi untuk mencari kura -kura berhampiran tasik, tetapi jangan buang tenaga anda untuk membunuh ini kerana spesies ini tidak jatuh ke dalam kulit penyu. .

Anda boleh menggunakan cengkerang ini untuk mengumpul air dari sungai dan tasik. Air bersih ini sama pentingnya dengan bernafas semasa kelangsungan hidup anda. Buka inventori anda dengan menekan “Saya” dan lihat ke arah sudut skrin kanan anda untuk mencari kerang penyu yang anda kumpulkan.

Anda hanya perlu melengkapkannya, dan anda kini bersedia untuk mengumpul air dari sekitar pulau. Shell Turtle juga mungkin menjadi ramuan untuk membuat pemungut hujan, tetapi tidak disahkan. Kita mesti menunggu dan melihat masa depan kita di Anak -anak Hutan.

Anak lelaki hutan adalah sekuel hit untuk tajuk asal dari pemaju yang sama, permainan endnight, menetapkan pemain longgar di pulau baru yang dipenuhi dengan kanibal dan mutan. Terdapat pelbagai sumber yang pemain perlu belajar menggunakan, termasuk pelbagai bahagian haiwan yang berbeza yang memerlukan kematian haiwan tertentu.

Untuk mendapatkan cengkerang penyu, anda perlu mengeluarkan penyu dan mengukir punggungnya, yang juga menyediakan beberapa keping daging. Berikut adalah semua maklumat yang perlu anda ketahui tentang cara menggunakan shell penyu di Anak lelaki hutan.

Apakah kaedah terbaik untuk menggunakan shell penyu di Anak lelaki hutan?

Cangkerang penyu sangat berguna dalam tajuk pertama, Hutan, . Anak lelaki hutan, memimpin ramai untuk tertanya -tanya apa yang berlaku pada fungsi tersebut. Pemain boleh membuat kereta luncur di pencetak 3D, tetapi nampaknya tidak ada penangkap hujan.

Permainan ini masih dalam akses awal, dan sementara pemaju telah menyatakan yang ini tidak akan selagi permainan pertama, pemain perlu menunggu kemas kini masa depan untuk melihat semua kandungan. Nampaknya permainan akhir malam ingin mendapatkan permainan berfungsi dari pintu terlebih dahulu, dengan niat untuk menambah beberapa kandungan utama dalam kemas kini berikutnya.

Walaupun nampaknya tidak digunakan sekarang, kemungkinan akan ada beberapa jenis fungsi yang ditambah ke shell penyu pada bulan -bulan mendatang.

Christian adalah penulis lepas lima tahun yang telah bersama dot eSports selama lebih dari 15 bulan yang meliputi Fortnite, permainan umum, dan berita. Beberapa permainan kegemarannya termasuk Yakuza 0, The Witcher III, Kingdom Hearts 2, dan Inscription.