Cara Mendapatkan Kemas Kini Kesan Genshin? Versi 2.8 akan datang tidak lama lagi! Wizard Partition Minitool, Genshin Impact 4.

Genshin Impact 4.1 Nota Patch: Semua Kandungan, Kemas Kini & Pembetulan Baru

Pada PS4 atau PS5, anda boleh mendapatkan kemas kini kesan Genshin dengan menyoroti Impak Genshin daripada Skrin utama. Kemudian tekan butang pada pengawal anda dan pilih Periksa kemas kini.

Cara Mendapatkan Kemas Kini Kesan Genshin? Versi 2.8 akan datang tidak lama lagi!

Genshin Impact adalah permainan dalam talian yang popular muncul pada tahun 2020. Ia terus melepaskan kemas kini setiap bulan, terutamanya untuk keinginan acara watak. Catatan ini dari laman web Minitool Partition Wizard memperkenalkan Kemas Kini Genshin Impak Seterusnya serta bagaimana untuk mendapatkan Kemas Kini Kesan Genshin.

Genshin Impact adalah permainan peranan tindakan yang dibangunkan oleh Mihoyo. Pada masa kini, ia boleh didapati di Microsoft Windows, Android, iOS, PlayStation 4, dan PlayStation 5. Mihoyo juga merancang untuk melepaskannya di Nintendo Switch.

Sejak pelepasan pertama, Mihoyo terus melepaskan kemas kini untuk pembetulan pepijat, watak baru, peralatan baru, penambahbaikan, dan keinginan acara watak. Kadang -kadang ia juga boleh membawa kawasan baru di peta. Pada masa kini, impak Genshin biasanya dikemas kini setiap bulan.

Bilakah kemas kini impak Genshin seterusnya (versi 2.8)

Pada 30 Mei, 2022, Kemas Kini Impak Genshin 2.7 dibebaskan kepada orang ramai. Ia dilengkapi dengan watak baru Yelan dan Kuki Shinobu. Sebagai tambahan kepada mereka, acara acara juga meningkatkan kadar penurunan untuk Arataki itto (GEO, watak 5 bintang).

Menurut Mihoyo, keinginan acara 2.7 akan berakhir pada 12 Julai, yang menunjukkan bahawa Kemas Kini Kesan Genshin Seterusnya (Versi 2.8) Boleh datang pada 13 Julai.

Kesan kelainan 2.8 Tarikh Livestream yang biasanya memperkenalkan perubahan dalam kemas kini impak Genshin seterusnya belum diumumkan secara rasmi. Tetapi pengguna meramalkan bahawa Livestream boleh dijangka pada awal bulan Julai Oleh kerana livestreams biasanya berlaku kira -kira 12 hari sebelum kemas kini seterusnya.

Mengenai keinginan acara Genshin Impact 2.8, ada khabar angin yang mengatakan bahawa Kazuha, Klee, dan Yoimiya dapat kembali. Mari kita lihat pada 2 yang akan datang.8 livestream.

Anda boleh mendapatkan 300 primogem dengan menonton livestream dari mihoyo di mana tiga kod kupon tersedia.

Cara Mendapatkan Kemas Kini Kesan Genshin

Kemas kini kesan Genshin biasanya dipaksa kemas kini. Apabila terdapat kemas kini yang ada, anda akan menerima mesej semasa melancarkan permainan. Sekiranya anda tidak memasang kemas kini, anda tidak dapat mengakses permainan dengan jayanya.

Untuk melepaskan kemas kini baru, pelayan impak Genshin akan berlangsung selama kira -kira 5 jam. Mihoyo akan menyediakan pengguna dengan 300 primogem untuk pampasan penyelenggaraan (60 primogem sejam apabila pelayan turun).

. Selain itu, pastikan peranti anda mempunyai ruang yang cukup untuk memasang fail kemas kini.

Sekarang, mari kita lihat bagaimana untuk mengemas kini kesan Genshin pada peranti yang berbeza.

Kemas kini kesan Genshin biasanya memerlukan masa yang lama. Oleh itu, sila perhatikan masa kemas kini dan jadilah masa permainan anda dengan betul.

Cara memuat turun dan memasang kesan Genshin pada PC, PS, dan mudah alih

Cara memuat turun dan memasang kesan Genshin pada PC, PS, dan mudah alih

Catatan ini memberitahu anda semua mengenai muat turun dan pemasangan impak Genshin. Sekiranya anda ingin bermain permainan ini, siaran ini dapat membantu anda.

Di PC

Sekiranya anda memainkan kesan Genshin pada Microsoft Windows, anda boleh mengikuti langkah -langkah di bawah untuk mendapatkan kemas kini kesan Genshin.

Langkah 1: Tutup impak genshin sepenuhnya.

Langkah 2: Jalankan Pelancar Impak Genshin.

Langkah 3: Anda akan menerima a tetingkap. Cukup klik Kemas kini butang untuk mula memuat turun sumber yang diperlukan.

Langkah 4: Tunggu dengan sabar sehingga proses muat turun selesai. Apabila anda melihat mesej “Dikemaskini dengan jayanya, klik Pelancar Terbuka butang.

memuat turun kemas kini impak genshin

Langkah 5: Klik Dapatkan permainan butang. Sekiranya tidak ada ruang simpanan yang mencukupi di lokasi semasa, anda boleh mengklik Tukar laluan fail butang untuk memilih destinasi lain.

Pakej Kemas Kini Genshin Impact pada Microsoft Windows biasanya lebih besar daripada 30 GB.

Dapatkan kemas kini kesan Genshin

Selepas itu, pakej kemas kini akan mula memuat turun dan kemudian memasang.

Saiz fail kemas kini pada peranti mudah alih biasanya lebih besar daripada 15 GB. Pastikan terdapat ruang kosong yang cukup pada peranti anda terlebih dahulu.

Untuk mengemas kini kesan Genshin pada peranti iOS, anda perlu pergi ke App Store dan ketik Kemas kini butang untuk permainan.

Pada peranti Android, anda hanya perlu menjalankan permainan dan mengikuti arahan di skrin.

Pada PS4 atau PS5

Pada PS4 atau PS5, anda boleh mendapatkan kemas kini kesan Genshin dengan menyoroti Impak Genshin daripada Skrin utama. Kemudian tekan Pilihan butang pada pengawal anda dan pilih Periksa kemas kini.

Di mana untuk mencari folder tangkapan skrin Genshin? [Panduan Penuh]

Di mana untuk mencari folder tangkapan skrin Genshin? [Panduan Penuh]

Adakah anda mengambil tangkapan skrin semasa bermain kesan Genshin? Di manakah lokasi folder tangkapan skrin Genshin? Cara mencari tangkapan skrin? Berikut adalah tutorial.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Reddit

Genshin Impact 4.1 Nota Patch: Semua Kandungan, Kemas Kini & Pembetulan Baru

Ashleigh Klein

Panduan EA FC24

.Nota Patch Kemas Kini tidak lama lagi, menggariskan semua kandungan baru dan perubahan keseimbangan.

Genshin Impact 4.1 Nota Patch: Semua Kandungan, Kemas Kini & Pembetulan Baru

Kemas kini kandungan seterusnya Genshin Impact untuk 2023 akan dikeluarkan tidak lama lagi dengan kandungan baru dan banyak penyesuaian dan perubahan keseimbangan. 4.1 kemas kini akan tersedia dalam permainan pada September 2023 ini, seperti yang disahkan dalam 4.1 Program Khas Livestream, yang mendedahkan kandungan dalam permainan baru.

Semasa kami mengalu-alukan kandungan dalam permainan baru ke Teyvat di 4.1 Kemas kini, termasuk aksara baru, acara, dan sepanduk, banyak pelarasan dan pembetulan pepijat akan segera ditambah ke permainan. Kami akan menyenaraikan semua kandungan, pelarasan, dan perubahan keseimbangan yang akan datang dalam nota patch terkini untuk kesan Genshin.

22 September 2023 Kemas kini: Kami telah mengemas kini panduan ini untuk mencerminkan kandungan baru yang diumumkan dalam 4.1 Program Khas Livestream dan tiba di 4 yang akan datang.1 kemas kini. Pelaporan asal berterusan di bawah.

Genshin Impact 4.1 Kemas kini Nota Patch: Semua Kandungan Baru

Genshin Impact Patch Nota Panduan 4.1 Kemas kini Kandungan Baru Kandungan Bug Baki Perubahan Aether Lelaki Pengembara Paimon

Kemas kini seterusnya untuk Genshin Impact akan dilancarkan pada 27 September 2023 ; Walau bagaimanapun, kita boleh mengharapkan kandungan dalam permainan baru, termasuk spanduk baru, senjata, acara, dan banyak ganjaran. Di bawah, kami telah terperinci beberapa kemasukan terkini dalam 4.1 Kemas kini untuk kesan Genshin berdasarkan pengumuman yang dibuat semasa 4.1 Program Khas Livestream.

Dua watak yang boleh dimainkan baru akan tiba di kesan Genshin di 4.1 Kemas kini: Neuvillette dan Wriothesley. Kedua-dua watak akan menerima sepanduk dengan Neuvillette yang muncul dalam Fasa 1 dan Wriothesley dalam Fasa 2, dengan spanduk semula untuk Hu Tao dan Anemo Archon, Venti.

Kemas kini ini akan menjadi yang pertama bahawa kami tidak akan mempunyai watak 4-bintang yang menyertai permainan atau diumumkan untuk acara Wish Wish Banner. Oleh itu, kami akan mengemas kini artikel ini dengan lebih banyak maklumat sekiranya perubahan ini.

Acara Baru:

Genshin Impact Patch Nota Panduan 4.1 Kemas kini Pencarian Cerita Pencarian Archon

Seperti yang dinyatakan semasa 4.1 Program Khas Livestream, Kisah III dan IV Pencarian Archon akan meneruskan kisah epik dari 4.0 Kemas kini kerana pelancong akan meneroka lokasi baru, kubu Meropide. Ini mengikuti peristiwa -peristiwa dalam Akta II pencarian Archon dan perlahan -lahan melihat Fatui Harbingers di Fontaine berikutan pemenjaraan Tartaglia yang pengembara itu akan berhubung dengan “duke” kubu Meropide, Wriothesley.

Pelancong akan melihat Arlecchino dalam pencarian Archon ketika dia menuntut penonton dengan Neuvillette untuk membincangkan pelepasan Tartaglia yang mungkin, yang pengembara dan Paimon akan terlibat dengan. Bercakap tentang watak -watak baru, Neuvillette dan Wriothesley akan menerima bab pertama pencarian cerita masing -masing, jadi mempunyai kunci cerita yang cukup untuk memainkan cerita mereka

Pelancong akan kembali ke Mondstadt dan Liyue untuk beberapa acara baru permainan, puisi Waterborne dan pengembaraan bom Dodoco. Pelancong akan dapat menerima senjata baru dan bahan penghalusannya untuk melengkapkan puisi air bersama dengan bijih peningkatan mistik dan banyak lagi hadiah.

Kami akan melompat kembali ke perairan Fontaine dalam peristiwa -peristiwa yang tersisa, Harvest Radiant dan Puncak dan Palung Kehidupan. Yang terakhir adalah acara pertempuran baru di mana pemain akan menggunakan tahap tekanan, yang, apabila tepat pada masanya, telah meningkatkan DMG berurusan dengan musuh, dan akan ada beberapa penggemar untuk mengambil kesempatan daripada.

Dalam Harvest Radiant, anda akan membantu seorang saudagar dengan meneroka rantau bawah air Fontaine dan mengkaji ekologi yang ditemui dalam pengembaraan anda. Paling khusus, anda akan membantu saudagar untuk acara ini kerana pelancong akan mencari ubur -ubur violetglow dan mengumpulkannya untuk menyelesaikan acara ini dan mendapat ganjaran.

Terdapat beberapa pelarasan lagi yang tiba di 4.1 kemas kini, termasuk ciri baru untuk pencarian Ascension dan komisen harian. Akan ada kad baru yang tiba untuk Genius Invokation TCG, yang pemain Avid (termasuk Cyno Mains kami) boleh cuba untuk mendapatkan tangan mereka dan bereksperimen dengan dek mereka yang sedia ada untuk mencuba kombinasi baru.

Untuk lebih banyak kandungan dari Teyvat, lihat bahagian kami yang didedikasikan untuk berita, kemas kini, panduan, dan banyak lagi Genshin Impak terkini. Juga, pastikan untuk mengikuti akaun Twitter Impak Genshin kami.

Ashleigh Klein

Ditulis oleh Ashleigh Klein

Ashleigh adalah bekas ciri -ciri pelatih di Glamor Afrika Selatan dan sebelum ini bekerja sebagai wartawan multimedia di IOL News dan hujung minggu Argus sebelum menghidupkan cintanya untuk permainan video.

Dia kini bekerja sepenuh masa dengan Ginx dan sering dijumpai meneroka dunia Exiles Conan, Elder Scrolls Online, dan Elden Ring ketika cuba mencapai Infinite Rank di Marvel Snap. Walaupun dia tidak begitu hebat di pertanian di Stardew Valley (dia cuba), Ashleigh lebih daripada membuatnya dengan menjadi jurulatih Blastoise yang baik di Pokemon Go.

Sekiranya anda berjaya menangkap abu di antara bermain permainan dan menonton pertunjukan Marvel atau Star Wars, anda boleh mengemukakan sebarang petua dan cara latihan kepadanya melalui e-mel atau di media sosial.