Cara Mendapatkan Kekunci Beban Terminal di Destiny 2 Lightfall – Dot Esports, Cara Mendapatkan Kekunci Beban Terminal Dalam Destiny 2 Lightfall – Charlie Intel

Cara Mendapatkan Kekunci Terlebihan Terminal Dalam Destiny 2 Cahaya

Destiny 2: Lightfall memperkenalkan pelbagai barangan baru untuk pemain untuk ditemui, dengan salah satu kunci beban terminal yang paling penting. Ingat bahawa anda hanya boleh memegang lima pada satu masa. Berhenti oleh Panduan Strategi Destiny 2 kami untuk mendapatkan bantuan lebih lanjut dengan segala yang ditawarkan oleh pengembangan baru.

Cara Mendapatkan Kekunci Terlebihan Terminal Dalam Destiny 2 Cahaya

Bounty dijamin, tetapi ada pilihan lain jika anda ingin mencuba nasib anda.

Destiny 2 Lightfall Neomuna Terminal Minotaur

Lightfall Takdir 2 berakhir dengan penjerat dan jawapan yang jauh lebih sedikit daripada ketika ia bermula. Walaupun jalan cerita menangkap beberapa flak yang meluas, perkembangan selepas kempen akan membawa penjaga di seluruh Neomuna, menunjukkan mereka beberapa garis usaha yang berbeza yang memberi ganjaran senjata eksotik. Neomuna juga mempunyai aktiviti awam baru, terminal terminal, yang merupakan bahagian teras dari gelung permainan di Neptune Metropolis.

Zon beban terminal berputar setiap hari antara Zephyr Concourse, Ahimsa Park, dan Líming Harbour. Setiap zon membawa senjata Neomuna sendiri, sebagai tambahan kepada pemain yang bertemu semasa Cahaya kempen. Aktiviti ini adalah sumber senjata yang konsisten dan meditasi helai, yang digunakan untuk membuka kunci aspek dan serpihan. Memanfaatkan sepenuhnya aktiviti ini memerlukan beberapa RNG, bagaimanapun, kerana anda perlu merampas dan menghabiskan kunci beban terminal.

Misi pasca kempen memperkenalkan pemain ke terminal yang berlebihan dan kuncinya selepas mereka mengambil usaha Stargazer, dan penjaga terikat untuk menjalankan aktiviti ini untuk beberapa waktu jika mereka ingin memanfaatkannya. Berikut adalah cara anda boleh mendapatkan kunci beban terminal dalam Cahaya.

Cara terbaik untuk mendapatkan kunci beban terminal di Destiny 2 Lightfall

Kekunci beban terminal berpeluang untuk jatuh dari aktiviti di Neomuna. Ini termasuk rondaan, acara awam, dan, jika anda bernasib baik, bahkan terminal berlebihan sendiri. Sekiranya anda berpangkat cukup tinggi dengan Nimbus, Strider Cloud menawarkan karunia harian yang akan menjatuhkan kunci kelebihan terminal anda, dan objektifnya mungkin berubah antara semula.

Cara terbaik untuk mendapatkan kunci beban terminal adalah dengan menamatkan aktiviti di neomuna -tetapi ada kaedah untuknya. Apa sahaja aktiviti yang anda jalankan di Neomuna, pastikan anda sentiasa mempunyai rondaan aktif. Rondaan yang lebih mudah, seperti membunuh musuh atau mengumpul bekalan, boleh dilakukan semasa anda menyelesaikan objektif lain dan harus memberi anda reputasi neomuna, meditasi, dan sumber lain yang baik.

Anda juga harus mencuba melakukan beban terminal, pastikan anda sentiasa mempunyai rondaan pada anda atau fireteam anda. Kaedah ini serupa dengan penanaman kebencian di Leviathan yang terbalik, dan mudah untuk dimuatkan dalam pelbagai rondaan semasa berlari berkat kepadatan musuh yang tinggi di kawasan itu. Ia kurang dijamin daripada karunia nimbus, tetapi ia juga tidak terbatas dalam teori.

Ganjaran untuk menggunakan kunci beban terminal

Membelanjakan Terminal Overload Key Grants Guardians Malah lebih banyak ganjaran daripada hanya membuka dada pertama. Terminal Loverload Key Dada mempunyai peluang untuk menjatuhkan senjata harian dari beban terminal itu, yang menjadi jaminan jika anda mempunyai peningkatan yang sepadan dengan Nimbus. Anda juga akan mendapat 100 meditasi helai dan menerima benjolan yang baik untuk reputasi Neomuna.

Pedro Adakah Dot Esports ‘Destiny Writer. . . Cari ramblingsnya di Twitter @ggpedroperesnya.

Terminal Overload Dada di Destiny 2 Lightfall

Bungie Memperkenalkan Kandungan Utama Titik ke Destiny 2 melalui Ekspansi, dan Lightfall Add-On membawa banyak penambahan baru yang pemain melompat ke dalam permainan untuk diperiksa.

Bersama dengan lokasi baru yang dikenali sebagai Neomuna, pengembangan ini juga membawa acara beban terminal yang boleh anda ikut serta. Sekiranya anda ingin tahu bagaimana untuk mendapatkan kunci beban terminal dalam cahaya Destiny 2 maka kami mendapat jawapannya.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Cara Mendapatkan Kekunci Beban Terminal di Destiny 2 Lightfall

Kamu mesti Lengkapkan Kempen Cahaya 250 Glimmer. Setelah itu selesai, anda perlu berjalan melalui acara beban terminal tiga kali .

Inilah yang perlu anda lakukan:

Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima

  1. Berjalan ke Destiny 2’sKempen Lightfall.
  2. Lengkapkan Selamat Datang di Hall of Heroes Quest.
  3. Pergi dan bercakap dengan Quinn Laghari untuk mendapatkan Quest Stargazer.
  4. Lengkapkan Quest Stargazer ke kekunci beban terminal ladang.

The Stargazer Quest telah melengkapkan kelebihan terminal. Penyiapan acara awam Neomuna dan rompakan dada.

Artikel berterusan selepas iklan

Bounty ini akan membolehkan anda membuka kunci kunci beban terminal dalam cahaya Destiny 2.

Sebaik sahaja anda telah memperoleh kunci beban terminal, anda boleh menggunakannya untuk membuka kunci dada akhir acara. Membuka dada ini akan membolehkan anda mendapatkan tangan anda pada senjata yang berbeza untuk digunakan di Neomuna.

Artikel berterusan selepas iklan

Anda dapat melalui acara beban terminal sebanyak empat kali sehari, jadi anda dapat menyelesaikan karunia ini dalam satu hari. Yang merangkumi semua yang perlu anda ketahui tentang bagaimana untuk mendapatkan kunci beban terminal di takdir 2 cahaya.

Artikel berterusan selepas iklan

Untuk lebih lanjut mengenai Destiny 2, lihat kepingan kami yang lain:

Cara mendapatkan kunci beban terminal – takdir 2

Cara mendapatkan kunci beban terminal - takdir 2

Stok di atas kekunci beban terminal dan dapatkan beberapa senjata bertemakan neomuna di Destiny 2.

. Diperkenalkan dengan cahaya, ini diperlukan untuk membuka kunci dada pada akhir aktiviti beban terminal. Kemungkinan anda akan menemui dada terkunci ini sebelum anda mencari kunci, yang membawa kepada sedikit kekeliruan tentang cara mendapatkannya. Inilah yang perlu anda ketahui.

Kunci beban terminal dalam inventori

Kekunci beban terminal jatuh dari Acara Awam, Rompakan Dada, dan Melengkapkan Rondaan di Neomuna. Memperoleh Kunci adalah sebahagian daripada The Stargazer Quest, yang boleh didapati setelah menyelesaikan Selamat Datang ke Hall of Heroes Quest, yang sendiri boleh didapati setelah menamatkan kempen Lightfall.

  1. Selesaikan kempen Lightfall
  2. Selesaikan Selamat Datang ke Hall of Heroes Quest
  3. Mulakan Quest Stargazer

Pada ketika ini, anda harus melihat bahawa kunci beban terminal mula jatuh dengan kekerapan yang agak tinggi. Mereka menyusun maksimum lima, jadi pastikan anda menjalankan beberapa aktiviti beban terminal. Aktiviti ini agak mewah, memerlukan fireteam atau tahap kuasa yang tinggi. Aktiviti kitaran antara kawasan yang berbeza setiap hari.

Zon pencerobohan VEX di Neomuna menunjukkan kunci beban terminal sebagai ganjaran

Cara terbaik untuk mendapatkan lebih banyak kunci beban terminal adalah untuk berkumpul dengan fireteam, menuju ke zon pencerobohan VEX (cari berlian neon di peta), dan rondaan lengkap semasa melakukan acara awam.

Cara menggunakan kekunci beban terminal

Sekiranya anda terlupa atau sudah seketika, kunci beban terminal digunakan untuk Buka kunci dada pada akhir aktiviti beban terminal di Neomuna. Aktiviti ini mempunyai tiga peringkat, masing -masing dengan beberapa gelombang. Matlamatnya biasanya akan membersihkan musuh, memusnahkan nod, atau memegang jawatan.

Setelah bos terakhir telah dikalahkan, dada akan bertelur yang hanya dapat dikunci dengan menggunakan kunci beban terminal. Gunakannya untuk memperoleh lebih banyak ganjaran dan mempunyai pukulan untuk mendapatkan corak senjata.

Destiny 2: Lightfall memperkenalkan pelbagai barangan baru untuk pemain untuk ditemui, dengan salah satu kunci beban terminal yang paling penting. Ingat bahawa anda hanya boleh memegang lima pada satu masa. Berhenti oleh Panduan Strategi Destiny 2 kami untuk mendapatkan bantuan lebih lanjut dengan segala yang ditawarkan oleh pengembangan baru.

Bercakap dari tanah di bawah, Sam Chandler membawa sedikit bakat hemisfera selatan untuk karyanya. Selepas melantun beberapa universiti, memperoleh ijazah sarjana muda, dan memasuki industri permainan video, dia menemui keluarga barunya di ShackNews sebagai editor panduan. Tidak ada yang dia suka lebih daripada membuat panduan yang akan membantu seseorang. Sekiranya anda memerlukan bantuan dengan panduan, atau perhatikan sesuatu yang tidak betul, anda boleh tweet kepadanya: @samuelchandler