Cara Mendapatkan Glove Grapple di Fortnite Bab 4 Musim 3 – Charlie Intel, di mana untuk mencari sarung tangan bergelut di Fortnite – Dexerto

Di mana untuk mencari sarung tangan bergelut di Fortnite

Kembalinya Sarung Tangan Rumput musim ini mungkin popular, jadi jika anda ingin menggunakan satu atau perlu menyelesaikan cabaran, kami mengesyorkan pergi ke salah satu lokasi yang disenaraikan di atas sebaik sahaja anda keluar dari bas pertempuran.

Cara mendapatkan sarung tangan bergelut di fortnite bab 4 musim 3

Sarung tangan bergelut di Fortnite

Permainan epik

Permainan Epic Unvaulted The Grapple Glove di Fortnite Bab 4 Musim 3, yang pemain perlu menyelesaikan salah satu pencarian mingguan. Kami akan merangkumi bagaimana anda boleh mendapatkan tangan anda di sarung tangan bergelut di Fortnite Bab 4 Musim 3.

Fortnite mempunyai pelbagai mekanik yang menyeronokkan yang boleh dicuba oleh pemain, seperti penembak web mitos Spider-Man ikonik. Tetapi walaupun tanpa Spider-Man sekitar untuk acara Fortnite, pemain menyukai mekanik yang membolehkan mereka berayun di sekitar peta.

Artikel berterusan selepas iklan

Untuk memberi mereka kemungkinan ini, permainan epik memperkenalkan sarung tangan bergelut, yang membolehkan pemain berayun di antara pokok dan bangunan. Dan sekarang, dengan kemas kini v25.20, sarung tangan bergulat akhirnya tidak dibuang dan kembali untuk pemain menyelesaikan usaha mingguan yang segar.

Artikel berterusan selepas iklan

Oleh itu, inilah yang perlu anda ketahui mengenai sarung tangan bergelut di Fortnite Bab 4 Musim 3, termasuk di mana untuk mendapatkannya.

Pemain Fortnite berayun dengan sarung tangan bergelut

Sarung tangan bergelut tidak dibuang di Fortnite Bab 4 Musim 3.

Di mana untuk mendapatkan sarung tangan bergelut di fortnite bab 4 musim 3

Walaupun pemain Fortnite dapat mendapatkan sarung tangan bergulat dari tempat tertentu ketika item pertama kali diperkenalkan, Ia kini boleh didapati di kedua -dua dada dan rampasan lantai Dalam Bab 4 Musim 3. Lebih -lebih lagi, anda akan mempunyai lebih banyak peluang untuk mencari satu struktur dan bangunan yang tinggi, seperti yang ada di Mega City atau Rumble Runtuhan.

Artikel berterusan selepas iklan

Malangnya, tidak ada cara untuk mengetahui dengan pasti di mana untuk mencari satu. Walau bagaimanapun, sarung tangan bergelut bukan item yang jarang berlaku, jadi anda tidak sepatutnya menghadapi masalah untuk mendapatkan satu ketika mencari dada di peta.

Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi
Artikel berterusan selepas iklan

Cara menggunakan sarung tangan bergelut di Fortnite

Sarung tangan Fortnite Grapple berfungsi dengan sangat sama dengan penembak web Spider-Man, dan anda boleh menggunakannya untuk mengayunkan udara. Ini memberi anda cara yang cepat dan menyeronokkan untuk melintasi peta dan menjauhkan diri dari pemain musuh semasa pertempuran.

Artikel berterusan selepas iklan

Begini cara anda boleh menggunakannya:

  1. Melengkapkan sarung tangan bergelut.
  2. Matlamat sarung tangan bergelut di pokok, struktur, bangunan, atau permukaan keras yang lain.
  3. Tembak cangkuk bergelut di sasaran anda.
  4. Mula berayun.

Pemain Fortnite menggunakan sarung tangan bergelut

Sarung tangan bergelut mempunyai 30 tembakan untuk membantu anda melakukan perjalanan jarak jauh tanpa menyentuh tanah.

Semasa berayun, anda boleh mensasarkan sarung tangan bergulat ke permukaan seterusnya yang anda ingin ambil untuk mengekalkan momentum. Setiap sarung tangan bergelut mempunyai 30 tembakan, jadi anda tidak sepatutnya menghadapi masalah menyelesaikan pencarian mingguan. Sebaik sahaja anda mendarat selepas ayunan, akan ada tempoh cooldown kecil sehingga anda boleh menggunakan sarung tangan bergelut lagi, jadi ingatlah itu.

Artikel berterusan selepas iklan

Setiap ayunan berturut -turut yang anda lakukan akan membolehkan anda bergerak lebih cepat sehingga anda mendapat kelajuan maksimum di ayunan ketiga. Anda boleh menggunakan sarung tangan bergelut dengan mekanik pergerakan lain seperti gelongsor dan mantel untuk kelebihan anda dalam pertempuran.

Artikel berterusan selepas iklan

Untuk lebih banyak kandungan Fortnite, lihat beberapa panduan kami yang lain:

Di mana untuk mencari sarung tangan bergelut di Fortnite

Spider-Man 2099 berayun di Fortnite

Permainan epik

Tertanya -tanya di mana untuk mencari sarung tangan bergelut di Fortnite? Item itu telah kembali ke pulau Fortnite Bab 4 dan membolehkan anda berayun di sekitar pulau dengan lebih cepat. Berikut adalah cara anda dapat dengan mudah mendapatkan tangan anda di peta dan cara menggunakannya dengan berkesan.

The Grapple Glove diperkenalkan kepada Fortnite semasa Bab 3 Musim 3 dan membawa gelombang kegembiraan di kalangan pemain. Cangkuk sarung tangan boleh dilampirkan ke permukaan yang sesuai, seperti bangunan, tebing, atau pokok, dan digunakan untuk melancarkan pemain ke hadapan dengan ayunan yang kuat.

Artikel berterusan selepas iklan

Dalam Bab 4 yang paling terkini, pemain boleh melintasi pulau menggunakan kenderaan, anggur grind, tumbuhan hop, dan raptor, antara pilihan lain. Walau bagaimanapun, ketiadaan barang traversal sangat meratap, yang kini telah diperbaiki oleh sarung tangan bergelut di pulau itu.

Artikel berterusan selepas iklan

Walaupun item itu kembali ke Pulau Fortnite dengan beberapa pengubahsuaian, inilah cara untuk mendapatkan dan menggunakan sarung tangan bergulat dengan cepat dan cekap.

Kandungan

Sarung tangan bergelut sebagai rampasan lantai di Fortnite

Sarung tangan bergelut boleh didapati di dada serta rampasan lantai.

Di mana untuk mencari sarung tangan bergelut di fortnite bab 4 musim 3

Sarung tangan bergelut boleh didapati di kedua -duanya Dada dan rampasan lantai Di Fortnite Bab 4 Musim 3. Anda boleh mencari item ini di seluruh pulau, walaupun ia adalah yang paling lazim di lokasi tinggi seperti Mega City, Rumble Ruins, Brutal Bastion, dan lain-lain.

Artikel berterusan selepas iklan

Sebelum ini, item itu hanya boleh diakses di beberapa lokasi yang terhad di Pulau Bab 3 Musim 3, yang dikenali sebagai perhentian bergelut, dan hanya boleh ditempatkan di dalam kotak alat Glove Grapple. Walau bagaimanapun, pada musim yang paling baru -baru ini, ia telah mudah diakses di banyak lokasi dalam permainan.

Artikel berterusan selepas iklan

Kembalinya Sarung Tangan Rumput musim ini mungkin popular, jadi jika anda ingin menggunakan satu atau perlu menyelesaikan cabaran, kami mengesyorkan pergi ke salah satu lokasi yang disenaraikan di atas sebaik sahaja anda keluar dari bas pertempuran.

Melanggan buletin kami untuk kemas kini terkini mengenai eSports, permainan dan banyak lagi.

Berkaitan:

Permainan percuma terbaik untuk memuat turun & bermain di PC, PS5, Xbox, atau Nintendo Switch

Artikel berterusan selepas iklan

Sarung tangan bergelut dengan kapal Futurama

Pemain boleh menghubungkan sarung tangan bergulat ke permukaan dan ayunan.

Cara menggunakan sarung tangan bergelut di Fortnite

Untuk mula menggunakan sarung tangan bergelut, anda perlu dilengkapi dalam inventori anda. Kemudian, hanya bertujuan untuk permukaan keras seperti bangunan atau pokok dan tekan butang menembak, sama seperti yang anda lakukan dengan senjata biasa.

Apabila anda selesai ayunan pertama anda, anda boleh api di permukaan lain untuk meneruskan trajektori anda. Setiap sarung tangan bergelut mempunyai 30 tembakan dan jika anda mendarat akan ada sedikit masa yang tersembunyi sebelum anda dapat membakar lagi.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Jika anda telah menggunakan penembak web Spider-Verse pada musim Fortnite sebelumnya, maka anda akan tahu dengan tepat bagaimana sarung tangan bergulat berfungsi. Perbezaan utama ialah anda tidak akan dapat mengayunkan satu pukulan selagi anda akan menggunakan penembak web.

Jadi di sana anda memilikinya – itu sahaja yang anda perlu tahu tentang bagaimana untuk mendapatkan sarung tangan bergelut di Fortnite.

Pastikan untuk melawat halaman Fortnite kami untuk semua kemas kini terkini, dan lihat beberapa panduan lagi di bawah: