Cara mendapatkan biji fluksweed di Hogwarts Legacy – Prima Games, Cara Mendapatkan Hogwarts Legacy Fluxweed Stem | Pcgamesn

Cara Mendapatkan Hogwarts Legacy Fluxweed STEM

Untuk mendapatkan biji fluxweed, anda perlu menuju ke Magic Neep, sebuah kedai di barat laut J J. Ramuan Pippin. Cara paling mudah untuk sampai ke kedai ini adalah dengan mengambil Flame Floo West Hogsmeade dan melintasi jambatan. Di sini, anda akan berjumpa dengan Timothy Teasdale, pemilik kedai. Bercakap dengannya dan minta melihat barang -barangnya untuk melayari kedai.

Cara Mendapatkan Benih Fluksweed di Hogwarts Legacy

Biji Fluxweed di Hogwarts Legacy

Terdapat banyak item dalam warisan Hogwarts yang akan anda gunakan untuk membuat ramuan dan menaik taraf gear anda. Tumbuh-tumbuhan dan herba, khususnya, bagus untuk membuat ramuan. Malangnya, anda memerlukan campuran besar ini jika anda merancang untuk membuat setiap ramuan. Fluxweed, ramuan yang digunakan dalam ramuan fokus, hanyalah salah satu daripada banyak bahan yang anda perlukan sepanjang perjalanan anda. Tidak seperti beberapa sumber, anda perlu membesarkannya sendiri! Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut, teruskan membaca untuk mengetahui cara mendapatkan biji fluksweed dalam warisan Hogwarts.

Cara Mendapatkan Benih Fluksweed di Hogwarts Legacy

Satu -satunya cara untuk mendapatkan benih di Hogwarts Legacy adalah untuk membelinya dari kedai -kedai di Hogsmeade. Dengan melakukan ini, anda akan mempunyai bekalan tanpa had yang anda boleh menanam di bilik keperluan anda jika anda mempunyai saiz periuk tumbuhan yang betul. Terdapat dua kedai di mana anda boleh mendapatkan biji: The Magic Neep dan Dogweed dan Deathcap.

Untuk mendapatkan biji fluxweed, anda perlu menuju ke Magic Neep, sebuah kedai di barat laut J J. Ramuan Pippin. Cara paling mudah untuk sampai ke kedai ini adalah dengan mengambil Flame Floo West Hogsmeade dan melintasi jambatan. Di sini, anda akan berjumpa dengan Timothy Teasdale, pemilik kedai. Bercakap dengannya dan minta melihat barang -barangnya untuk melayari kedai.

Hogwarts Vendor Seed Fluxweed Legacy

Biji Fluxweed adalah antara beberapa yang dia jual di kedainya, bersama knotgrass, Mallowsweet dan Shrivelfig. Biji Fluxweed menelan kos 350 galleon, menjadikannya agak mahal jika anda masih dalam permainan awal. Mujurlah, sebaik sahaja anda membeli biji, anda tidak akan perlu lagi dan boleh berkembang sebanyak yang anda mahukan. Pastikan anda mempunyai stesen tumbuhan dengan periuk besar terlebih dahulu!

Hogwarts Legacy boleh didapati di PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X | S, Xbox One, dan Nintendo Switch melalui laman web rasmi. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai permainan, lihat Apakah Moto Keluarga Hitam di Hogwarts Legacy dan Berapa banyak vivarium yang boleh anda dapatkan dalam warisan Hogwarts?

Mengenai Pengarang

Madison Benson

Madison adalah seorang penulis yang telah bermain permainan video selama lebih dari dua puluh tahun. Apabila dia tidak bermain permainan di PCnya, dia melepak dengan anjing dan arnabnya.

Cara Mendapatkan Hogwarts Legacy Fluxweed STEM

Hogwarts Legacy Fluxweed Stem adalah ramuan dalam kedua -dua tumpuan dan ramuan Felix Felicis, jadi anda mungkin ingin tahu di mana untuk mendapatkan tangan anda di atasnya.

Hogwarts Legacy Fluxweed Lokasi: Thomas, pemilik Magic Neep, di mana anda boleh membeli Fluksweed

Diterbitkan: 5 Mei 2023

Perlu tahu bagaimana untuk mendapatkan dan mengembangkan batang fluksweed warisan Hogwarts? Ini bukan hanya bahagian penting dari salah satu pencarian awal anda dalam permainan wizard, tetapi juga boleh digunakan berulang kali untuk membuat ramuan karib. Untuk berbuat demikian, anda perlu tahu di mana untuk mendapatkan benihnya, jadi anda tidak menghabiskan galleon yang berlebihan membeli kilang setiap kali anda memerlukannya.

Sudah tentu ada banyak ramuan ajaib yang menarik di Hogwarts Legacy, tetapi anda memerlukan bahan -bahan dan resipi untuk menjadikannya terlebih dahulu. Hogwarts Legacy Fluxweed Stem adalah bahan penting dalam beberapa resipi ramuan, seperti Focus dan Felix Felicis, dan diperlukan untuk menyelesaikan tugasan untuk membuka kunci beberapa mantra warisan Hogwarts. Di sinilah di mana untuk mendapatkan fluksweed warisan Hogwarts, benihnya, dan cara membesar dan menggunakannya.

Hogwarts Legacy Fluksweed Lokasi: Fluxweed batang dalam menu membeli -belah di Magic Neep

Di mana untuk mencari fluxweed warisan Hogwarts

Hogwarts Legacy Fluxweed batang dan biji fluksweed boleh dibeli dari Magic Neep di Hogsmeade. Pastikan anda tahu bagaimana mendapatkan wang dalam warisan Hogwarts sebelum anda pergi membeli -belah, kerana anda memerlukan banyak semasa pendidikan anda. Fluxweed memasuki kos 150 galleon untuk dua, tetapi anda boleh membeli biji untuk 300 galleons. Harga yang meningkat untuk benih mencerminkan fakta bahawa anda boleh menggunakannya untuk menanam batang fluks yang boleh diperbaharui, jadi sebaik sahaja anda telah membeli biji sekali, anda ditetapkan untuk kebaikan.

Cara paling mudah untuk memperoleh Hogwarts Legacy Fluxweed Stem adalah dengan berkembang dan menuai sendiri, jadi anda lebih baik membeli biji bukannya batang.

Cara Menumbuhkan Hogwarts Legacy Fluksweed

Hogwarts Legacy Fluxweed Stem boleh ditanam di dalam periuk besar dalam Bilik Legacy Hogwarts keperluan setelah menyelesaikan pencarian ‘Jackdaw’s Rest’. Sebelum anda memulakan, pastikan anda telah membeli Konjurasi Meja Potting yang betul dari Thomas Brown di Tomes dan Scrolls di Hogsmeade. Meja potting dengan periuk besar akan menetapkan anda kembali 1,000 galleon, tetapi apabila anda memilikinya, anda adalah milik anda untuk menggunakan seberapa banyak yang anda perlukan.

Di dalam bilik keperluan, conjure meja dan menanam biji fluks. Kilang itu kemudian akan mengambil masa 15 minit untuk tumbuh sebelum dituai, di mana tumbuhan akan menghasilkan lima batang fluks.

Cara menggunakan fluksweed

Hogwarts Legacy Fluxweed batang adalah bahan utama untuk kedua -dua ramuan fokus dan ramuan Felix Felicis. Ramuan Fokus Mengurangkan Cooldowns Mantra Anda, sementara Felix Felicis Rotion mendedahkan semua dada gear pada peta warisan Hogwarts untuk satu hari dalam permainan, menjadikannya kedua-duanya sangat berguna semasa meneroka permainan terbuka dunia terbuka yang luas. Resipi untuk kedua -duanya boleh dibeli terus dari j. Ramuan Pippin, dan apabila anda memilikinya, anda bebas untuk membancuhnya seberapa banyak yang anda suka.

Anda juga memerlukan batang fluksweed warisan Hogwarts untuk menyelesaikan beberapa tugasan. Sebagai sebahagian daripada tugasan kedua, Profesor Garlick tugas anda dengan berkembang dari awal sebelum mengajar anda bagaimana untuk membuang Flippendo, sementara tugasan pertama Profesor Sharp melibatkan berjaya membuat ramuan fokus sebelum anda dapat mempelajari depulso. Anda hanya memerlukan satu batang fluksweed warisan Hogwarts setiap tugasan, jadi anda tidak perlu bimbang tentang menyimpannya lebih awal daripada masa.

Jadi pergi ke Hogsmeade dan mengumpulkan bahan -bahan anda, termasuk Hogwarts Legacy Fluksweed STEM, dan anda akan segera mempunyai setiap ramuan untuk pergi. Elixirs ajaib ini akan menjadi penting untuk menyelesaikan banyak cabaran warisan Hogwarts yang akan anda lakukan pada masa anda di Sekolah Sihir dan Wizardry. Sekiranya anda sedang memburu rampasan, jangan ketinggalan teka -teki jambatan warisan Hogwarts atau teka -teki menara jam. Sebagai alternatif, jika anda telah membangunkan sedikit ibu jari hijau, inilah segala yang anda perlukan untuk mengembangkan anda memiliki Hogwarts Legacy Shrivelfig Fruit dan Mandrake – walaupun yang terakhir mungkin memerlukan lawatan ke Dogweed dan Deathcap terlebih dahulu.

Pencipta siri Harry Potter, JK Rowling, telah membuat beberapa ucapan transfobik di media sosial dalam beberapa tahun kebelakangan ini. Warner Bros. mempunyai lesen untuk membuat permainan berdasarkan Harry Potter. Walaupun butiran perjanjian itu tidak diketahui secara umum, dan permainan WB mengatakan “J.K. Rowling tidak terlibat secara langsung dalam penciptaan permainan “, kemungkinan bahawa, sebagai pencipta dan pemilik Harry Potter IP, dia akan mendapat royalti dari jualannya. Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai kesamaan transgender atau memberi sokongan anda, berikut adalah dua badan amal penting yang kami menggalakkan anda untuk menyemak: Pusat Kebangsaan untuk Kesaksamaan Transgender di Amerika Syarikat, dan Mermaids di UK.

Danielle Rose Tolong jangan tanya Danielle apa permainan atau genre PC kegemarannya, dia tidak akan memberikan jawapan yang sama. Pada masa ini, anda akan mendapati dia bermain Minecraft, Disney Dreamlight Valley, Dead by Daylight, dan Starfield – tidak semestinya semua pada masa yang sama.