Cara Mendapatkan Akhir Kesan Transmat Rainbow di Destiny 2, Bagaimana untuk Mendapatkan Akhir Rainbow Transmat di Destiny 2 | PC Gamer

Bagaimana untuk mendapatkan akhir pelangi transmat di takdir 2

Anda boleh mendapatkan kod untuk akhir pelangi dari pegawai Post Blog Bungie mengenai hari keluar negara. .

. . Pada dasarnya, penjaga menggunakan cahaya mereka untuk teleport ke zon pendaratan, dan kesan ketibaan lalai adalah membosankan dan membosankan.

Destiny 2 mempunyai koleksi kesan transmat yang besar untuk Penjaga untuk dipilih. Beberapa kesan transmat yang paling menarik dalam permainan menjadikan penjaga kelihatan seperti shrieker sarang, atau bahkan bola cabal yang besar yang terus keluar dari langit dan menghancurkan penjaga di bawahnya di Nessus dan kawasan lain yang dipenuhi cabal.

Kesan transmat baru baru -baru ini dilihat dalam permainan, dan inilah cara penjaga dapat memperolehnya.

Bagaimana Penjaga Mendapat Akhir Kesan Transmat Pelangi di Destiny 2 secara percuma

Bungie cenderung memberikan asas pemainnya dengan ganjaran percuma setiap sekarang dan kemudian. . Penjaga perlu menuntutnya di laman web Bungie sebelum mereka benar -benar boleh menuntutnya di Destiny 2. Kod untuk kesan transmat ini adalah seperti berikut: R9J-79M-J6C.

Penjaga perlu menyalin kod ini dan kemudian pergi ke laman web “Penebusan Kod” Bungie, dengan pautan ke laman web yang terdapat di sini.

  • .
  • Dari menu yang dipaparkan di skrin, Penjaga perlu kemudian klik pada platform pilihan mereka.
  • Selepas pemilihan, Penjaga akan dialihkan ke halaman lain di mana mereka perlu memasukkan kelayakan akaun bungie mereka.
  • .
  • Kod yang disebutkan di atas harus disisipkan di ruang yang diberikan. Dan penjaga kemudian perlu mengklik butang.
  • Sekiranya keseluruhan proses dilakukan dengan betul, mereka harus mendapatkan mesej yang kelihatan seperti gambar yang ditunjukkan di bawah.

. . Kesan transmat ini dapat diambil daripadanya dan kemudian dapat dilengkapi.

Secara umum, kesan transmat ini menarik dan direka untuk kelihatan seperti pelangi. . .

. Akan menarik untuk melihat acara apa yang telah dirancang oleh Bungie untuk perayaan yang akan datang dalam permainan. Hauberk Gyrfalcon juga bersedia untuk terus hidup dalam permainan dengan kemas kini mingguan berikutnya.

Bagaimana untuk mendapatkan akhir pelangi transmat di takdir 2

Akhir Kesan Transmat Rainbow adalah ganjaran percuma yang diberikan oleh Bungie kepada semua pemain dalam perayaan hari kebangsaan yang keluar. Pegawai itu Post Blog Bungie .

“Tindakan keluar tidak terhad kepada satu hari, satu bulan, atau bahkan satu tahun,” kata catatan blog itu. . Kami bangga hari ini untuk melepaskan penghujung kesan transmat pelangi secara kekal untuk semua pemain untuk memberi tempat untuk bersinar itu.”

. .

Kami meraikan dan menghormati #nationaloutoutday untuk semua orang yang mengenal pasti sebagai lbgtqia+.Berani, penjaga. .��️‍����️‍⚧️Https: // t.co/bpjndcpnrp pic..

Anda boleh mendapatkan kod untuk akhir pelangi dari pegawai Post Blog Bungie mengenai hari keluar negara. .

Untuk menebusnya, anda perlu:

  • Pergi ke halaman Penebusan Kod Bungie
  • Log masuk ke akaun anda
  • Salin kod ke dalam kotak dan tekan semula
  • Tuntut transmat dari Master Rahool di Menara

.

Buletin PC Gamer

Daftar untuk mendapatkan kandungan terbaik minggu ini, dan tawaran permainan hebat, seperti yang dipilih oleh editor.

.

Sean Martin

Permainan PC pertama Sean adalah pendikit penuh dan penghapusan total dan citarasa beliau telah tetap sama sejak. Ketika tidak menjelajahi permainan untuk rahsia atau memukul kepalanya terhadap teka -teki, anda akan mendapati dia meninjau kembali kempen perang total lama, menyakitkan atas Destiny 2 Fit, atau masih berusaha menyelesaikan Horus Heresy. Sean juga telah ditulis untuk Edge, Eurogamer, PCGamesn, Wireframe, Egmnow, dan songsang.

Saya tahu seseorang memberitahu anda sudah tiba masanya untuk bermain cyberpunk 2077 setiap kali ia mendapat patch, tetapi untuk masa yang nyata, sudah tiba masanya sekarang

.0 vs Phantom Liberty: Apa yang diharapkan dari setiap kemas kini