Cara mendaftar untuk Beta Heartland Playtest Beta – Charlie Intel, Divisyen Heartland menutup pendaftaran beta kini tersedia

Divisyen Heartland menutup pendaftaran beta kini tersedia

Kredit Imej: Ubisoft

Cara mendaftar untuk Beta Beta Playtest Bahagian

Permainan Bahagian Heartland

Ubisoft telah mengumumkan pelbagai permainan retak yang ditetapkan untuk dibebaskan dalam masa terdekat, termasuk kembalinya siri Creed Assassin, dan dua permainan Divisyen Tom Clancy baru yang akan membawa pengalaman ke set pemain baru.

Artikel berterusan selepas iklan

.

Artikel berterusan selepas iklan

Selain menunjukkan beberapa permainan dan memperkenalkan pemain ke Silver Creek, penetapan untuk permainan, pemain juga belajar tentang playtests/beta awal untuk Divisyen Heartland.

Melanggan buletin kami untuk kemas kini terkini mengenai eSports, permainan dan banyak lagi.

.

Cara mendaftar untuk Bahagian Heartland Beta Playtest

Walaupun tarikh pelepasan belum diumumkan, Divisyen Heartland Devs telah mendedahkan butiran yang diperlukan untuk mendaftar untuk Playtest Tertutup Awal.

  1. Lawati laman web Bahagian Heartland
  2. Klik butang “Daftar Sekarang” di sebelah kanan atas skrin
  3. Pilih platform pilihan anda (PC, Xbox, atau PlayStation)
  4. Log masuk ke akaun Ubisoft anda, yang boleh melalui akaun platform pilihan anda

. Jika anda lebih banyak pemain permainan mudah alih, pastikan anda menyemak cara mendaftar untuk kebangkitan semula bahagian, yang merupakan permainan mudah alih bahagian baru.

Artikel berterusan selepas iklan

Divisyen Heartland menutup pendaftaran beta kini tersedia

. Permainan Pvpve percuma untuk dimainkan di Divisyen Universe belum menerima kemas kini tetapi telah disahkan mendapat beta tertutup.

. . Dengan francais bahagian biasanya menjadi jauh berbeza, pemain kini boleh mengharapkan untuk melindungi bandar Silver Creek dalam kitaran siang/malam.

Pada hari anda dapat meneroka peta yang luas dan mengambil siri misi. Pada waktu malam, sediakan skuad anda dan ambil puak musuh di dunia yang tercemar.

Video YouTube

Dengan sistem kelas termasuk pakar senjata, perubatan dan survivalist masing -masing menawarkan kebolehan yang unik, pemain akan menjadi kelebihan ketika bekerja bersama.

Di samping itu, Dive Deep juga menunjukkan kepada kita mekanik dehidrasi yang boleh dijangkakan dari permainan survival. .

Bagi mereka yang ingin mencuba Beta Divisyen Heartland ditutup, anda boleh mendaftar di sini. Yang perlu anda lakukan ialah pilih platform mana yang anda sukai – PC, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5 atau Xbox One.

Sekiranya anda ingin menunggu sehingga pelepasan penuh, anda perlu berharap Ubisoft mengumumkannya tidak lama lagi. .

Adakah anda teruja untuk mengambil siri bahagian ini? Beritahu kami di seluruh platform media sosial kami.