Cara mencari tempat panas di Fortnite Bab 4, Tempat Panas | Fortnite Wiki | Fandom

Fortnite Wiki

Fortnite adalah permainan di mana 100 pemain jatuh ke pulau, dan mereka bersaing antara satu sama lain untuk menjadi orang terakhir atau pasukan yang berdiri. Tempat panas adalah lokasi khusus di peta yang menawarkan rampasan peringkat tinggi, sumber yang meningkat, dan pertempuran yang sengit. Kawasan ini menarik sebilangan besar pemain kerana potensi ganjaran dan permainan yang penuh aksi.

Cara mencari tempat panas di fortnite bab 4

Cara mencari tempat panas di fortnite bab 4

Fortnite Tempat panas adalah titik yang menarik (POI) yang dipenuhi dengan pesawat terbang yang ditahan dengan senjata tinggi. Tempat panas biasanya mempunyai 12 hingga 16 pesawat terbang, masing-masing memegang senjata peringkat tinggi dan barang-barang lain di dalamnya.

 • Fortnite Augments sepenuhnya mengubah cara anda boleh bermain Fortnite dalam Bab 4.

Cara mencari tempat panas di fortnite bab 4

Fortnite-Hot-Spots-How-to-Find

Untuk memeriksa pulau untuk tempat panas, anda perlu membuka peta dalam permainan. Sekiranya teks emas sukan poi, itu bermakna ia adalah tempat yang panas.

Setiap perlawanan, tiga rawak rawak akan ditugaskan sebagai tempat panas. Sebarang titik minat di pulau itu boleh menjadi tempat yang panas.

Seperti namanya, tempat panas sangat dipertandingkan dan biasanya tempat paling sibuk di pulau itu. Daya tarikan rampasan berkualiti tinggi menarik pemain tamak, jadi bersiaplah untuk bertarung jika anda bercadang untuk melawat tempat yang panas. Dan dengan Fortnite Bab 4 Season 1 Explorer Quest untuk membuka dada di tempat panas, kawasan ini akan mempunyai lebih banyak trafik kaki berbanding sebelum ini.

Oleh itu, jika tempat panas anda selepas itu, yang perlu anda lakukan ialah membuka peta anda pada permulaan perlawanan dan menentukan tempat panas yang anda ingin teruskan. Sama ada anda menginginkan rampasan yang kuat atau hanya ingin bertengkar, anda akan dapati kedua -dua tempat panas.

Anda mungkin menjumpai a Fortnite Ex-Caliber Rifle dalam drone terbang di tempat yang panas!

Fortnite Wiki

Selamat datang ke wiki Fortnite! Jangan ragu untuk meneroka dan menyumbang kepada wiki dengan pautan, artikel, kategori, templat, dan gambar cantik! Pastikan untuk mematuhi peraturan & garis panduan kami! Lihat halaman komuniti!

Tidak mempunyai akaun?

Fortnite Wiki

Tempat panas

Tempat panas

Tempat panas adalah mekanik permainan yang diperkenalkan pada musim 9. Setiap perlawanan, satu hingga tiga lokasi bernama diserlahkan dalam warna teks emas, dan mengandungi pembawa rampasan khas yang membolehkan pemain mendapat Tidak biasa ke Legenda rampasan.

Kandungan

Penerangan []

Tempat panas mengambil tempat lokasi yang dinamakan, ditunjukkan oleh teks warna emas. Di lokasi -lokasi ini, pembawa rampasan akan bertelur, yang akan memberi Tidak biasa ke Legenda senjata jarang apabila dimusnahkan. Tempat panas tidak mengandungi sebarang ciri khas lain, kerana semua rompakan lain di kawasan itu adalah jarang.

Ulasan Pakar Gamespot

Pembawa rampasan []

Pembawa rampasan dilihat terbang di sekitar tempat panas. Mereka adalah objek pepejal, dan boleh berdiri di atas oleh pemain. Apabila dimusnahkan, sama ada dengan menyerang mereka dengan alat penuaian atau menembak mereka dengan senjata, mereka akan jatuh ke tanah dan jatuh Tidak biasa ke Legenda Senjata bersama dua timbunan peluru. Tempat panas mempunyai antara 12 dan 16 pembawa rampasan bergantung pada saiz lokasi.

Sejarah []

Musim 9 []

 • Kemas kini v9.10: Memperkenalkan tempat panas dan pembawa rampasan. Mereka jatuh Jarang berlaku ke Epik Root Rarity.
 • Kemas kini kandungan v9.10: Pasukan Rumble kini menanam dengan 4 tempat panas setiap perlawanan.
 • Kemas kini v9.20: Perubahan kepada pembawa rampasan:
  • Ketersediaan pakej sniper yang dikurangkan dari 12.5% hingga 8.45%
  • Ketersediaan pakej letupan yang dikurangkan dari 12.5% hingga 7.04%

  Musim X []

  • Kemas kini v10.00: Tempat panas yang dikeluarkan

  Bab 4: Musim 1 []

  • Kemas kini v23.00: Memulihkan tempat panas:
   • Pembawa rampasan mempunyai ikon dan model baru.

   Galeri []

   Ikon untuk pembawa rampasan

   Ikon untuk pembawa rampasan

   Ikon lama untuk pembawa rampasan

   Ikon lama untuk pembawa rampasan

   Trivia []

   • Seperti reboot dan menandakan, tempat panas adalah satu lagi mekanik yang diambil dari Apex Legends, satu lagi permainan Battle Royale yang memberikan pertandingan Fortnite apabila dibebaskan. APEX Legends mempunyai lokasi di mana rampasan akan menjadi jarang lebih tinggi, dan ini ditandai dengan warna teks emas di peta.
   • Pemain boleh berdiri di atas pembawa rampasan, dengan mereka bertindak sebagai tanah yang kukuh. Pemain akan bergerak dengan pembawa.
   • Pembawa rampasan tidak dapat ditandakan. Cuba menandakan seseorang hanya akan menandakan titik di udara.

   Lihat juga [ ]

   • Stark Industries Supply Drone – Drone dengan AI yang sama dan berfungsi sebagai pembawa rampasan, tetapi untuk mengedarkan kuasa besar.

   Fortnite: tempat panas dijelaskan & bagaimana mencari

   Tempat panas penting dalam Fortnite Battle Royale untuk mendapatkan rampasan yang lebih baik daripada lawan anda. Walau bagaimanapun, mereka tidak mempunyai risiko, kerana ramai pemain lain pasti mahu menceburkan diri ke dalamnya.

   Fortnite Hot Spots Cara Mencari

   Fortnite, permainan Battle Royale yang popular yang dibangunkan oleh Epic Games, terkenal dengan permainan yang dinamik dan sentiasa berubah. Salah satu elemen yang menarik di Fortnite adalah konsep “tempat panas.”Dalam artikel ini, kami akan meneroka tempat yang panas, bagaimana untuk mencari mereka, dan strategi untuk memanfaatkan sepenuhnya bidang ini dalam permainan.

   Fortnite adalah permainan di mana 100 pemain jatuh ke pulau, dan mereka bersaing antara satu sama lain untuk menjadi orang terakhir atau pasukan yang berdiri. Tempat panas adalah lokasi khusus di peta yang menawarkan rampasan peringkat tinggi, sumber yang meningkat, dan pertempuran yang sengit. Kawasan ini menarik sebilangan besar pemain kerana potensi ganjaran dan permainan yang penuh aksi.

   Apa tempat panas di Fortnite?

   Tempat panas di Fortnite ditetapkan POI pada peta yang mempunyai kepekatan rampasan yang lebih tinggi berbanding bahagian lain di pulau itu. Lokasi yang dinamakan ini adalah emas di peta, menjadikannya mudah dikenal pasti. Apabila pemain mendarat di tempat yang panas, terdapat drone merah untuk ditembak jatuh di mana mereka mempunyai peluang yang lebih besar untuk mencari senjata, perisai, dan barang berharga yang dapat memberi mereka kelebihan dalam permainan.

   Cara mengenal pasti tempat panas

   Apabila anda membuka peta anda, anda harus melihat beberapa bandar yang ditulis dalam emas. Perubahan ini dengan setiap permainan. Ini adalah satu -satunya cara anda untuk melihat bandar mana yang dikategorikan sebagai tempat panas untuk setiap permainan sebelum anda mendarat. Apabila anda rapat, anda akan melihat pesawat merah di udara, yang boleh anda hancurkan dengan senjata untuk mendapatkan rampasan.

   Mengapa tempat panas penting?

   Tempat panas memainkan peranan penting dalam permainan Fortnite kerana beberapa sebab. Pertama, mereka menawarkan peluang yang lebih tinggi untuk mencari senjata dan barang yang kuat, memberikan pemain ke atas lawan mereka.

   Di samping itu, peningkatan kepekatan pemain di tempat panas mewujudkan pertempuran yang sengit dan momen permainan yang menarik. Tempat panas juga menggalakkan membuat keputusan strategik, kerana pemain mesti menimbang risiko dan ganjaran pendaratan di kawasan lalu lintas tinggi ini.

   Rampasan dan ganjaran tempat panas

   Tempat panas menawarkan pelbagai jenis rampasan dan ganjaran yang menjadikannya menarik kepada pemain. Di kawasan ini, pemain mempunyai peluang yang lebih tinggi untuk mencari senjata legenda dan epik, barang langka, ramuan perisai, dan barang penyembuhan.

   Tempat panas adalah kawasan yang menarik dan mencabar di Fortnite yang menawarkan rompakan peringkat tinggi dan pertempuran yang sengit. Pendaratan di tempat panas memerlukan perancangan yang teliti, membuat keputusan strategik, dan kebolehsuaian.

   Artikel ini mengandungi pautan afiliasi yang ditandakan dengan [simbol membeli -belah]. Pautan ini dapat memberikan komisen kecil untuk kami dalam keadaan tertentu. Ini tidak pernah menjejaskan harga produk untuk anda.