Cara Mencari Ruddy Moose Legenda di Red Dead Online – Gamepur, Legenda Ruddy Moose | Red Dead Breezewiki

Legenda Ruddy Moose

Sekiranya membunuh bukan perkara anda, anda boleh memilih untuk mengambil moose kemerah-merahan legenda menggunakan pistol penenang. Kaedah ini memberi anda sampel pada akhir memburu dan bukannya kulit. Anda boleh membawa sampel ke Harriet untuk menerima XP naturalis dan XP biasa.

Cara Mencari Moose Ruddy Legenda Dalam Mati Merah Dalam Talian

Rockstar menambah moose legenda ketiga dan terakhir kepada putaran misi Harriet. The Legendary Ruddy Moose terletak di Tall Trees, di luar Blackwater di West Elizabeth. Moose Ruddy yang legenda bukan pertemuan rawak seperti dua sebelumnya. Itu mungkin perkara yang baik, kerana pertemuan itu dijamin dan tidak bergantung pada masa, cuaca, atau jika pertemuan rawak lain berada di kawasan tersebut.

Untuk memulakan misi, mendekati Harriet di mana -mana tiga posnya. Tidak kira siapa yang anda pilih. Misi akan membawa anda ke kawasan yang diperlukan di mana sahaja anda memulakannya. Sekiranya anda telah memburu kebelakangan ini, anda mungkin akan diletakkan di atas cooldown sebelum anda boleh mengambil misi. Hanya pergi ikan selama beberapa minit untuk meluangkan masa.

Sebelum memulakan misi, pastikan anda mempunyai peluru yang cukup untuk senjata anda. . Sekiranya anda merancang untuk menenangkan haiwan, anda memerlukan peluru sedatif yang cukup.

Sebaik sahaja anda sudah bersedia untuk mencari Ruddy Moose yang legenda, ikuti langkah -langkah ini:

 • Pendekatan Harriet
 • Pilih misi
 • Pilih Moose Ruddy Legenda dari senarai

Misi ini dijamin untuk semua orang sekali. Selepas anda menggunakan satu pilihan itu, ia akan muncul dalam putaran misi Harriet. Putaran semula setiap 45 minit sekiranya tidak ada di sana untuk kedua kalinya. Sekiranya anda mahukan sampel, pelt, gambar, dan banyak lagi, anda perlu memainkannya sekurang -kurangnya dua kali. Sekiranya anda bermain dengan posse, anda perlu memainkannya beberapa kali untuk semua orang. Semua orang di posse mendapat sampel, tetapi hanya ahli posse yang kulit haiwan akan mendapat pelt.

Misi Cinematic Pertama Ruddy Moose yang legenda mudah dilalui. Pemain akan bermula di tepi pokok tinggi, di dataran besar. Pendekatan penanda kuning, tetapi jangan merasakan keperluan untuk tinggal di jalan raya. Anda akan menemui jurugambar yang diserang. Ikuti petunjuk ke kem dan cari. .

Permainan ini mahu anda menyelamatkan moose dari pemburu, tetapi tidak akan gagal jika anda membunuhnya untuk pelt sebaliknya. Anda akan membuat kerja cepat dari tiga pemburu. Moose akan berjalan sepanjang masa, memerhatikan haiwan semasa perjuangan anda.

Legenda Ruddy Moose

The Legenda Ruddy Moose adalah spesies haiwan yang terdapat di Red Dead Online.

Ia hanya menanam semasa misi penampakan haiwan legenda Harriet Davenport selepas pemain mencapai pangkat 5 dalam peranan naturalis.

Kandungan

Penerangan

Moose Ruddy yang legenda telah dilihat di pokok tinggi. Ia mempunyai krim yang unik dan sepasang tanduk merah luas. Moose ini bersendirian dan sukar difahami. Pemburu telah berkhemah di hutan dalam usaha mengesan haiwan ini. [1]

Kerajinan

Selepas memburu dan membunuh moose legenda, pemain boleh menjual pelt kepada Gus Macmillan dan dia akan membuatnya menjadi pakaian.

Item Harga Resipi
Tudung dan kot yang berkulit $ 679.50 1x Pelt ruddy legenda

Galeri

Ikon HUD

Seni Promosi

Ruddy Moose Legendary In-Game RDO

Legenda Ruddy Moose Terkejut

Panduan Video

Red_dead_online _-_ Legendary_ruddy_moose_mission_-animal_field_guide-

Rujukan

 1. ↑ Compendium dalam permainan.

Panduan Moose Ruddy Legenda – Red Dead Online

Semasa tetapan semula 13 Oktober Red Dead Online Rockstar menambah misi penampakan baru untuk moose legenda. Dipanggil Ruddy Moose Misi Penglihatan Ini Membawa Pemain ke Pokok Tinggi. Di sini mereka akan dapat memburu haiwan legenda ini sama ada dengan mantelnya atau mendapatkan sampel. Untuk membantu anda menyelesaikan perburuan ini gunakan kami Red Dead Online Panduan Moose Ruddy Legenda Di Bawah.

Tempat Memulakan Misi Penglihatan Moose Ruddy Legenda

Imej menunjukkan di mana untuk memulakan misi penampakan Ruddy Moose yang legenda di Red Dead Online

Penting: Sebelum memulakan misi penampakan ini pastikan anda mempunyai penenang atau peluru yang mencukupi untuk menangani haiwan yang agak sukar ini. Sebaik sahaja anda mempunyai jumlah yang baik sama ada anda boleh merasa yakin memulakannya.

Misi penampakan baru untuk Ruddy Moose yang legenda dapat dimulakan dengan berbicara kepada Harriet di salah satu lokasi di lokasi:

 • Barat Laut Lagras.
 • West of Wallace Station.
 • Timur Laut Macfarlane’s Ranch.

Di mana -mana lokasi ini bercakap dengan Harriet dan pilih pilihan misi. Apabila senarai misi muncul, anda akan melihat misi untuk Ruddy Moose yang legenda. Pilih misi ini untuk dibawa ke kawasan pokok tinggi di mana anda akan memburu haiwan yang jarang berlaku ini.

Cara Melengkapkan Penglihatan Moose Ruddy Legenda

Seperti penampakan haiwan lain yang anda akan selesai sehingga ke tahap ini, misi penampakan ruddy moose legenda mengikuti formula yang sama. Sebaik sahaja anda telah menanam ke kawasan pokok tinggi, anda akan ditugaskan untuk menyelesaikan beberapa objektif sebelum moose akan muncul:

 1. Pergi ke pokok tinggi.
 2. Pergi ke kawasan penampakan.
 3. Gunakan Eagle Eye untuk mencari tanda -tanda Ruddy Moose yang legenda (berinteraksi dengan petunjuk kuning).
 4. Ikuti Legendary Ruddy Moose Trail.
 5. Gunakan Eagle Eye untuk mencari kem untuk tanda -tanda Ruddy Moose yang legenda.

Sebaik sahaja anda mencari kem, anda akan mencetuskan adegan potong di mana kemerah -merahan akan muncul. Selepas cutscene ini menyimpulkan bahawa anda perlu mengejar moose dan melawan beberapa pemburu haram. Keluarkan kedua -dua pihak dan kulit atau sampel haiwan legenda untuk menyelesaikan misi penampakan.

Ganjaran Moose Ruddy Legenda

Imej yang menunjukkan mantel kemerah -merahan di Red Dead Online

Terdapat dua jejak ganjaran yang boleh anda peroleh dari ruddy moose yang legenda bergantung pada kaedah memburu moose anda. Sekiranya anda memilih untuk membunuh moose dan kulit, anda akan dapat mengubah bahannya menjadi GUS untuk set pakaian. Set pakaian ini adalah untuk kot kemerah -merahan yang memerlukan 1x legenda ruddy moose pelt dan $ 795.

Sekiranya membunuh bukan perkara anda, anda boleh memilih untuk mengambil moose kemerah-merahan legenda menggunakan pistol penenang. Kaedah ini memberi anda sampel pada akhir memburu dan bukannya kulit. Anda boleh membawa sampel ke Harriet untuk menerima XP naturalis dan XP biasa.

Sekiranya anda cuba melengkapkan panduan medan haiwan, anda akan ingin menyelesaikan misi ini sekurang-kurangnya dua kali dengan satu yang mematikan dan yang lain tidak mematikan. Ini akan membolehkan anda mengumpulkan semua penyertaan yang diperlukan untuk haiwan legenda ini.