Cara Mencari Peningkatan Lightsaber Double -Bladed – Star Wars: Panduan Pesanan Jedi Fallen – IGN, Bagaimana untuk mendapatkan lampu -lampu lighted ganda dalam perintah yang jatuh | Gamesradar

Cara Mendapatkan Lightsaber Bladed Double di Star Wars Jedi Fallen Order Awal

Dathomir:

Cara Mencari Peningkatan Lightsaber Double-Bladed

Halaman ini adalah sebahagian daripada IGN’s Star Wars Jedi: Panduan Wiki Perintah Jatuh dan Butiran Cara Mendapatkan Lightsaber Berganda di Dathomir, Bogano, dan Kashyyyk.

Lightsaber berganda berganda adalah peningkatan penting yang anda boleh bertukar ke kehendak, dan berdagang sedikit kerosakan dari bilah tunggal dengan serangan lebih cepat yang dapat memukul pelbagai sasaran di sekeliling anda. Anda juga boleh menahan butang blok sama seperti peluru yang menjangkau anda untuk mula berputar bilah anda dan mencerminkan beberapa serangan kembali ke lawan, yang juga boleh membuat kerja pendek beberapa penyerang jarak jauh sekaligus.

Panduan langkah demi langkah kami di bawah ini lengkap dengan arahan terperinci dan peta yang disesuaikan untuk mendapatkan peningkatan lightsaber utama ini semudah mungkin.

Cara Mencari Lightsaber Berganda Di Dathomir

Lightsaber.jpg dua kali gandaSebelum anda pergi ke Zeffo pastikan anda membuat lencongan ke Dathomir untuk mengambil peningkatan lampu lampu utama, tetapi hanya diberi amaran, Dathomir tidak berjalan di taman dan anda akan menghadapi musuh yang lebih kuat daripada yang anda temui pada mulanya pada Bogano.

JFO-Doubleblade Dathomir Map2.jpg. Akhirnya, setelah melawan jalan anda melalui persaudaraan dan labah -labah belakang, anda akan menemui orang asing yang bertudung dalam benteng saudara yang memberitahu anda bahawa anda belum cukup bersedia untuk menghadapi cabaran Dathomir yang lain lagi. Stranger.jpg bertudungDaripada menuju ke kapal anda dikalahkan, cari laluan ke arah kiri kawasan yang menuju ke sebuah gua kecil. JFO-Doubleblade Dathomir Map3.jpg

JFO-Doubleblade Dathomir Map4.jpg.

Cara Mencari Bogano Double-Blado di Bogano

JFO-Doubleblade Bogano Map1.jpg

Sekiranya Dathomir tidak mengambil minat anda, jangan takut kerana Bogano juga mempunyai peningkatan lightsaber yang sama, bagaimanapun, peningkatan ini hanya boleh diakses setelah anda membuka kunci kemampuan push force. Bogano ditinggalkan bengkel.jpgPeningkatan ini boleh didapati di bengkel terbengkalai, di belakang pintu masuk tersembunyi yang separuh jalan ke laluan besar. JFO-Doubleblade Bogano Map2.jpg

JFO-Doubleblade Bogano Map3.jpg

Sekiranya anda tidak mendapat lampu lampu berganda di Bogano atau Dathomir, anda akhirnya akan mendapatkannya dalam perjalanan kedua anda ke Kashyyyk. Anda tidak boleh terlepas peningkatan ini!

Cara Mendapatkan Lightsaber Bladed Double di Star Wars Jedi Fallen Order Awal

Darth Maul Lightsaber boleh didapati di Dathomir, dan sangat bagus untuk mengawal orang ramai dalam perintah yang jatuh.

Buka kunci Star Wars Jedi Fallen Order Double Bladed Lightsaber Awal

Untuk membuka kunci Star Wars Jedi Fallen Order Double Bladed Lightsaber awal boleh dilakukan dengan menuju ke planet Dathomir sebaik sahaja ia tersedia di peta, dan bukannya pergi ke Zeffo dan mengikuti cerita utama – dan ia patut mengambil jalan memutar jika anda Dapatkan peluang.

Lightsaber berganda yang dibuat terkenal oleh Darth Maul bukan sekadar gerakan yang berbeza, ia mempunyai penggunaan yang sangat spesifik dalam pertempuran, yang difokuskan di sekitar menyerang serangan jarak jauh dan memerangi kumpulan musuh, bukan satu-satu atau pertarungan pertarungan. Ini berkesan lampu lampu untuk mengawal orang ramai, walaupun anda perlu bermain melalui cerita untuk seketika lebih lama sebelum anda dapat menyesuaikannya sepenuhnya. .

Cara Membuka Kunci Star Wars Jedi Fallen Order Double Bladed Lightsaber Awal

Sebaik sahaja anda telah menyelesaikan planet pertama Bogano akan membuka dua lokasi baru untuk meneroka: Zeffo, di mana cerita itu mahu membawa anda, dan Dathomir, di mana anda perlu pergi kemudian tetapi pada ketika ini ia lebih banyak pilihan sampingan. Walau bagaimanapun, Dathomir adalah di mana anda boleh membuka kunci Star Wars Jedi Fallen Order Double Bladed Lightsaber lebih cepat. Oleh itu, jika anda menginginkannya dengan cepat, anda perlu menuju ke sana. boleh Buka kunci Lightsaber Bladed Double di Zeffo tetapi anda perlu melengkapkan sebahagian besar planet itu untuk mendapatkannya, sementara di Dathomir anda boleh lebih kurang merebutnya dan pergi.

Ini panggilan anda – dathomir lebih mudah apabila anda telah menyamakan sedikit, jadi jika anda pergi lebih awal, ia akan menjadi lebih sukar daripada yang perlu. Dan, sementara anda dapat mencapai saber berganda dengan pertempuran yang minimum, anda perlu melawan beberapa perkara.

Untuk bermula, keluar dari kapal dan mengambil jalan ke kanan yang menuju ke dinding yang boleh dilengkapkan. Menuju ke kanan. .

.

Kepala dan cari dinding pendaki yang anda mahu naik. Akan ada beberapa labah. Di bahagian atas giliran untuk melihat cawangan yang boleh anda gunakan untuk mencapai struktur kren kayu seperti struktur.

Kepala di atas cawangan kayu dan melawan beberapa labah -labah. . . Anda akan melihat pintu besar di hadapan anda yang mana akan pergi seterusnya.

. Anda perlu mengalahkan dua yang terakhir setelah dia pergi. Sebaik sahaja anda telah membunuh mereka keluar dari belakang bilik dan anda akan melihat dua tali untuk berayun di hadapan tempat meditasi.

Gunakan tali untuk berayun dan bersiaplah untuk diserang oleh abang malam dan dua pemanah. Bunuh mereka dan menuju tangga. Pintu akan dikunci sehingga pergi ke kanan di mana salah seorang pemanah berada dan menuju ke sana di mana anda akan diserang oleh abang malam yang lain. Setelah anda mengalahkannya, teruskan dan yang lain . Bunuh dia dan kemudian mengalahkan pemanah di sudut.

Akan ada dua lagi pemanah melalui pintu di sebelah kiri, di tebing, jadi berhati -hati dan bersedia untuk menonjol ketika anda masuk. Ketika mereka telah memakan dinding anak panah mereka sendiri ke cawangan dan menggunakannya untuk sampai ke tahap pemanah. Terus bergerak di sepanjang jalan dan anda akan melewati pintu terkunci yang kini berada di bawah anda.

Laluan akan membawa anda kembali ke dalam tempat anda berada di atas abang dan labah -labah malam yang anda boleh turunkan untuk menyerang. Dari sini petikan akan membawa anda ke seberang pintu terkunci yang anda buka kunci untuk jalan pintas dalam perjalanan pulang.

Walau bagaimanapun, perkara utama yang perlu dicari ialah tebing yang melihat jambatan di hadapan dengan angka jubah di atasnya.

Sekiranya anda jatuh ke bawah pada ketika ini dan pergi ke kiri, anda akan menemui bangku di mana anda akan membuka kunci Star Wars Jedi Fallen Order Double Bladed Lightsaber.

Apa yang anda buat sekarang terpulang kepada anda. . lakukan pada ketika ini ada di belakang anda.

Cara Mendapatkan Warna Lightsaber yang Berbeza Dalam Star Wars Jedi Fallen Order

Untuk mendapatkan warna Lightsaber yang berbeza di Star Wars Jedi Fallen Order anda hanya perlu bermain permainan malangnya. . Tidak ada spoiler di sini ia hanya tersedia sebaik sahaja anda mencapai tahap kritikal, di mana pelbagai pilihan akan tersedia.

Daftar ke GamesRadar+ Surat Berita

Pencernaan mingguan, cerita dari komuniti yang anda suka, dan banyak lagi

.

Star Wars Jedi: Panduan Bahagian Lightsaber Order Fallen – Di mana untuk mencari lampu lampu berganda

Star Wars Jedi: Perintah Jatuh Kuku, Rupa dan Rasa Senjata Star Wars Ikonik – Pew Pew of the Blasters, dan Hum of a Lightsaber Berkelip Dua.

. Sama ada ia berganda, melengkung, atau dilengkapi dengan crossguard, ia adalah senjata ksatria Jedi, bukan seperti kekok atau rawak sebagai blaster, tetapi mematikan semua yang sama. Star Wars Jedi: Perintah Jatuh, anda dapat menggunakan pedang laser legenda ini dan menjadikannya sendiri.

Sepanjang permainan, anda akan menemui bahagian lampu yang berbeza yang tersembunyi di dalam dada dan di tempat kerja. .

Walau bagaimanapun, menjejaki semua kepingan ini bukanlah tugas yang mudah. Di sinilah mencari setiap bahagian lampu lampu tersuai di seluruh galaksi.

Di mana untuk mendapatkan lampu lampu berganda di Star Wars Jedi: Perintah Jatuh

.

Lightsaber berganda Benar -benar awal dalam perintah Jedi yang jatuh, tetapi ia juga sangat mudah terlepas.

.

Obsessives Star Wars mungkin mengenali planet merah Dathomir yang tidak ramah sebagai dunia rumah salah satu penjahat yang paling tidak dapat dilupakan siri – Darth Maul.

Oleh kerana anda tidak mempunyai objektif semasa di Dathomir, mudah dibajak dengan seluruh cerita dan melupakannya. .

Ia direka untuk kawalan orang ramai, jadi walaupun serangannya lebih lemah daripada lampu biasa anda, varian berganda berganda berguna apabila anda jatuh ke dalam kumpulan besar musuh.

.

Terokai kawasan tersebut dan anda akan dapat naik ke tahap yang lain, yang menuju ke tebing yang dicekik atas.

.

Dari titik simpan, naik bukit dan ambil musuh, kemudian belok kanan dan ikuti jalan sehingga anda masuk.

. Di bilik sebelah anda perlu mengikuti jalan yang ditinggalkan, kemudian ditinggalkan lagi.

Bantal bolt pemanah kembali kepada mereka, kemudian naik ke tempat mereka dan terus di sekitar jalan. Anda kini harus menghadap ke kawasan yang lebih rendah dengan labah -labah gergasi. Lompat ke bawah dan jelaskan musuh, kemudian keluar dari pintu ke kiri.

Di sebelah kiri anda terdapat pintu pintas yang membawa kembali ke titik simpan, tetapi di hadapan anda adalah sebuah kuil besar dan jurang yang boleh anda lompat.

Daripada melompat ke arah kuil, turun ke cerun dan belok kiri. Di bahagian bawah ini anda akan menemui meja kerja dengan bahagian-bahagian yang anda perlukan untuk membuat lampu lampu berganda.

Star Wars Jedi: Lokasi Bahagian Lightsaber Pesanan Jatuh

.

Bogano:

Valor dan Wisdom II – Bagus Besar – Bogano – Di atas platform tertinggi Divide Besar – Lengan

.

.

. Memperluas jambatan kemudian melompat ke atas bumbung dan mengalahkan katak gergasi – bahan

Neuranium – Plain Fractured – Bogano – Ditemui di atas tiang kecil yang dipegang oleh jentera.

.

Valor and Wisdom – bengkel terbengkalai – juga di bawah air di bahagian bawah bengkel terbengkalai, tetapi di seberang bilik – suis

Eno Cordova – Hermit’s tempat tinggal – memerlukan pautan scomp ke kuasa. Berhampiran pintasan di tingkat kedua tempat tinggal pertapa, turun ke bahagian sisi dan luncurkan melalui wayar. Jatuhkan lubang dan anda akan berada di bilik tidur Cordova. Kuasa konsol di dinding dan ia menguasai petak rahsia yang mengandungi suis dada –

Zeffo:

Tugas dan Selesaikan – Hangar Derelict – Zeffo – Tersembunyi di sebelah kiri jalan pintas yang membawa bukit dari Mantis – pemancar

Kewajipan dan penyelesaian – Kampung yang ditinggalkan – Zeffo – di atas bumbung di sebelah jauh kampung, bersebelahan dengan dua badai – lengan

Tembaga – Kemudahan Turbin – Zeffo – Ia gelap di dalam kemudahan turbin. Ikuti jalan sehingga anda naik ke platform yang dibangkitkan. Lihat ke kiri anda dan ada dada di sisi lain jurang – bahan

Elemental Nature II – Monumen Weathered – Zeffo – Setelah Anda Melewati Dua Musuh Penembak Berat dan Mengumpul Benih Greez, Lihat di belakang batu besar sebaik sahaja anda sampai ke Logam Logam – Lengan

Duty and Resolve – Auger Pulverizers – Zeffo – Sama seperti anda masuk ke kawasan itu, anda akan melihat dada di jalan logam – suis

. Untuk sampai ke sana, perlahan pulverizer kedua dan pecut ke dalam rongga – bahan

Besi Slivian – Makam Eilram – Zeffo – ditemui di dalam bilik tersembunyi di makam Eilram, di atas tebing. Untuk bangun di sana, anda memerlukan daya tolak blok besar dari jalan sampingan yang anda masukkan melalui lubang di koridor di luar – bahan

Osmirdium – Runtuhan Windswept – Zeffo – Setelah anda kembali ke runtuhan akan ada jet udara yang keluar dari tanah. Anda kini boleh melompat ke dada di sebelah kiri anda – bahan

. Di hujung jalan ada Purge Trooper dan Komander. Ini berada di salah satu daripada dua dada – bahan

Duty and Resolve II – Monumen Cuaca – Zeffo – Ditemui di belakang pintu pautan scomp di kaki kawasan monumen yang cuaca, di sebelah mana anda mendapat pautan – suis

Durite – Kampung Terbengkalai – Zeffo – Ditemui di Kotak Pautan Skomp yang Terbengkalai Di Seberang Bahan Push Force – Bahan

.

Aurodium – Ibu Pejabat Imperial – Zeffo – Setelah anda membuka kunci daya tarikan, anda boleh membuka jambatan, memanjat dinding di sisi lain, kemudian membekukan lubang -lubang dan masuk ke kawasan tersembunyi di belakang.

Elemental Nature – Laman Crash – Zeffo – Sebaik sahaja anda boleh berenang di bawah air dengan nafas, bahagian ini berakhir ke kiri ketika anda masuk ke kawasan tapak kemalangan, ke arah venator di gua bawah air – suis

Elemental Nature – Laman Crash – Zeffo – yang satu ini dijumpai di bawah air hanya di sebelah kanan anda semasa anda memasuki tapak kemalangan – Lengan

Bronzium yang Digilap – Tapak Kemalangan – Zeffo – Satu lagi peti bawah air, yang terdapat di bahagian yang sangat jauh dari tapak kemalangan ketika anda masuk – Bahan

Elemental Nature – Laman Crash – Zeffo – Juga Bawah Air, ke Kiri di bawah bangkai Venator – Pemancar

Elemental Nature II – Venator Wreckage – Zeffo – Sebaik sahaja anda mendarat di dalam air di dalam venator, berenang di bawah serpihan dan keluar ke sisi lain. Dada tersembunyi melewati titik meditasi yang dapat anda lihat, di atas tanah – suis

Chromium – Venator Wreckage – Zeffo – di bahagian atas Venator, sebaik sahaja anda membuat jalan anda melalui seluruh kapal – bahan

Orichalc – Wing Broken – Zeffo – Ditemui di bawah air di koridor sempit semasa anda melangkah melalui kawasan sayap yang patah – bahan

Dathomir:

Magus – Bastion Brother – Dathomir – Buat jalan anda ke benteng saudara dan anda akan mencapai tebing kayu yang menghadap ke labah -labah. Lompat ke bawah, mengalahkan musuh, kemudian melihat di belakang anda untuk melihat dada – beralih

Magus – Bastion Brother – Dathomir – Ditemui di atas meja di mana anda mendapat Lightsaber Double -Bladed – Lengan

Magus – Cliffs Strangled Upper – Dathomir – Ditemui di dalam kotak scomp yang terselip di belakang jalan dan platform yang dibangkitkan – pemancar

Kuasa dan Kawalan – Penyelesaian yang runtuh – Dathomir – di Bilik Rahsia di dasar penempatan yang runtuh. Jatuhkan ke platform kayu dari tepi tebing dan angkat semula – lengan

Dolovite – Dungeon Nightbrother – Dathomir – Di sebelah kiri anda di sudut ketika anda melangkah melalui koridor sempit di penjara bawah tanah malam – bahan

Kashyyyk:

Passion dan Kekuatan – Penapisan Imperial – Kashyyyk – Mengenai pendekatan ke kilang Imperial, berpaling sebelum anda memasuki pintu dan ada dada – pemancar

Matte – Imperial Refinery – Kashyyyk – Ditemui di dada di belakang Pintu Skom di seberang pemotong gergasi – bahan

Passion dan Kekuatan II – Kyyyalstaad Falls – Kashyyyk – Ambil lif turun dari kilang Imperial, ada dada di luar tempat anda keluar – lengan

Crodium – Kyyyalstaad Basin – Kashyyyk – Selepas anda mendarat di Lembangan, lihat ke kiri dan anda akan melihat dada di Bank – Bahan

Passion dan Kekuatan – Kyyyalstaad Basin – Kashyyyk – sekali lagi di lembangan, berenang ke kanan dan anda akan melihat dada lain di bawah struktur yang patah – lengan

Duralium – Asal Tasik – Kashyyyk – Bawah air di sebelah akar tumbuhan paru -paru di bahagian yang lebih kurus dari tasik – bahan

Valor and Wisdom – Shadowlands – Kashyyyk – Lompat ke dada di tengah -tengah kawasan, di sebelah kolam renang – Lengan

Bronzium – Pokok Asal – Kashyyyk – Bawah air di bahagian pertama kawasan pokok asal yang anda mendarat selepas bahagian gelongsor – bahan

Keamanan dan Keadilan – Kyyyalstaad Basin – Kashyyyk – Sekarang anda boleh pergi ke bawah air, ditemui di dada berhampiran pusat lembangan – suis

Passion dan Kekuatan II – Kyyyalstaad Falls – Kashyyyk – Dalam perjalanan kembali ke Kompleks Imperial melalui Falls, cari platform larian dinding yang membawa kepada pintu push force sebelum lif. Di dalam adalah dada – suis

ILUM:

Kuasa dan Kawalan II – Gua Kristal – ILUM – Di belakang stalagmit di sebelah kiri anda semasa anda melangkah melalui Gua Kristal – Lengan

Kuasa dan Kawalan – Gua kristal – ilum – bawah air ke arah akhir kawasan gua kristal di ilum – suis

Duraplast – Imperial Trench – ILUM – Sebaik sahaja anda memasuki kawasan Trench Imperial, lihat ke kanan dan melompat ke dinding yang boleh diperoleh. Di sidepath ini adalah dada dengan bahagian di dalam – bahan

Tambahan:

Cere Junda Bahagian Buka Kunci Selepas Acara di ILUM.

Anda tidak mendaftar masuk!

!

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

  • Pengembaraan Tindakan Ikut
  • Ea Ikut
  • Panduan mengikuti
  • PC Ikut
  • PEGI 16 Ikuti
  • PS4 Ikuti
  • RPG Ikut
  • Star Wars Jedi: Pesanan Jatuh Ikut
  • Star-Wars-Jedi-Fallen-Order Follow

Ikuti semua topik Lihat 8 lagi

!

.

Langgan Surat Berita Harian VG247

.

James menderita sehingga anda tidak perlu, membuat panduan pakar untuk permainan dan ulasan yang paling sukar untuk siaran blockbuster terbesar.