Cara Mencari Jubah Jedi di Star Wars Jedi Survivor., Star Wars Jedi Survivor Jedi Robes Lokasi | Senapang patah kertas batu

Star Wars Jedi Survivor Jedi Robes Lokasi: Cara Dapatkan Jubah Jedi

Star Wars Jedi Survivor Jedi Robes adalah pakaian ikonik yang sepatutnya berada di senarai koleksi anda, terutama jika anda seorang peminat Pesanan Jedi. Ia memberikan Cal sebagai pandangan Jedi klasik dan memberi gambaran bahawa dia adalah salah seorang yang terselamat terakhir di galaksi. Walau bagaimanapun, untuk mencari pakaian ini, anda mesti maju ke hampir separuh daripada cerita.

Cara Mencari Jubah Jedi di Star Wars Jedi Survivor

Ketahui Cara Mendapatkan Pakaian Star Wars Jedi Jedi Jedi Jedi dalam Panduan Cepat dan Mudah Ini Mengenai Cara Mendapatkan Pakaian Ikonik Ini.

Star Wars Jedi Survivor Jedi Robes adalah pakaian ikonik yang sepatutnya berada di senarai koleksi anda, terutama jika anda seorang peminat Pesanan Jedi. Ia memberikan Cal sebagai pandangan Jedi klasik dan memberi gambaran bahawa dia adalah salah seorang yang terselamat terakhir di galaksi. Walau bagaimanapun, untuk mencari pakaian ini, anda mesti maju ke hampir separuh daripada cerita.

Takeaways utama

 • Jubah jedi adalah pakaian yang boleh dikunci setelah pemain selesai separuh cerita permainan.
 • The Star Wars Jedi Survivor Jedi Robes Lokasi berhampiran Crypt of Meditasi Uhrma pada Jedah, di mana bilik mengandungi dada dengan pakaian ini.
 • Sebaik sahaja pemain membuka kunci pakaian Jedi, mereka boleh menyesuaikan jubah Jedi dengan enam Pilihan warna yang berbeza.
 • Jubah Jedi tidak menjejaskan kebolehan pemain atau meningkatkan statistik mereka kerana mereka adalah untuk tujuan kosmetik sahaja.

Penting: Ingatlah bahawa pemain tidak akan dapat mengakses Star Wars Jedi Survivor Jedi Robes pakaian kecuali mereka telah menyelesaikan kira -kira separuh daripada cerita, kerana ini akan menjadi lawatan kedua mereka ke planet Jedha.

Apa jubah jedi?

Imej menunjukkan jubah Jedi

Pakaian Jedi adalah pakaian yang sederhana dan ringan yang serupa dengan pakaian yang dipakai oleh Jedis dalam prequel. Walau bagaimanapun, pakaian semasa era itu kelihatan sedikit pucat dan terancam, tetapi pakaian ini kelihatan tenang dan bersih. Sebaik sahaja anda melengkapkan Cal dengan pakaian ini akan memberi dia pandangan Jedi klasik di padang pasir.

Apabila pemain membuka kunci jubah Jedi, mereka boleh menyesuaikannya enam pilihan warna yang berbeza tanpa memerlukan bahan yang berasingan . Kuning, biru, kelabu pucat, coklat kusam, merah, dan Hijau Adakah enam pilihan warna.

Cara Mencari Jubah Jedi

. Fikiran anda, ini adalah satu -satunya kaedah untuk mengakses pakaian ini.

 1. Pertama, pergi ke planetJedha di mana pakaian ini terletak.
 2. Di planet jedha, sampai Crypt ofTitik Meditasi Uhrma dalam Trailhead Pantheon.

Peta

Tangga

Dinding berjalan

Dada

Pakaian ini tidak menjejaskan kebolehan Cal, mereka hanya pakaian yang tidak meningkatkan statistiknya. Mereka adalah seorang kosmetik sahaja tujuan. Anda boleh berpakaian cal tetapi anda suka dan menyesuaikan pakaiannya dalam variasi selanjutnya.

Tidak ada yang terlalu sukar untuk mencari pakaian ini. Yang perlu anda lakukan adalah mengikuti langkah -langkah di atas yang ditunjukkan di atas, dan anda dengan mudah akan mendapatkan tangan anda pada pakaian klasik ini. Namun, ada Tangkap: The pemain perlu melengkapkan hampir separuh cerita untuk membuka kunci Lokasi pakaian ini. Di samping itu, dapatkan semua warna yang boleh anda akses di lampu anda melalui panduan ini.

Seterusnya:

 • Star Wars Jedi Survivor: Semua Edisi
 • Star Wars Jedi: Plot Survivor
 • Star Wars Jedi: Penyingkiran Survivor
 • Star Wars Jedi: Bahasa Minyak Survivor

Adakah artikel ini membantu?

Terima kasih! Kongsi maklum balas anda dengan kami. ⚡

Bagaimana kita dapat memperbaiki catatan ini? Tolong bantu kami. ✍

Star Wars Jedi Survivor Jedi Robes Lokasi: Cara Dapatkan Jubah Jedi

Skrin Star Wars Jedi Survivor menunjukkan Cal Kestis di tebing berpasir, memakai jubah Jedi dan menggunakan lampu oren di tangan kanannya. Tangan kirinya terulur

? Jubah Jedi adalah salah satu bahagian terbaik tentang menjadi Jedi (bersama -sama lampu -lampu berwarna -warni dan kawan droid comel), tetapi anda tidak bermula dengan mereka yang dilengkapi di Star Wars Jedi: Survivor. Itu masuk akal, sejak berlari di jubah Jedi mungkin akan menjadikan Cal menjadi sasaran yang lebih mudah untuk empayar, tetapi anda boleh menemui mereka di Jedha jika anda benar -benar ingin melihat bahagian itu.

Walau bagaimanapun, anda tidak akan dapat sampai ke lokasi Jedi Jubah sehingga lawatan kedua anda ke Jedha semasa kisah utama, pada masa yang sama anda membuka kunci keupayaan untuk kembali ke Coruscant. Dalam panduan ini, kami akan memecah tepat di mana untuk mendapatkan jubah Jedi di Star Wars Jedi: Survivor, supaya anda boleh mendapatkan tangan anda sebaik sahaja ia ada.

Imej Star Wars Jedi Survivor menunjukkan lokasi dada di peta Tangkapan skrin Star Wars Jedi Survivor menunjukkan Cal Kestis di bangunan gelap, melihat ke arah tebing berbatu yang

Apabila anda sampai ke Crypt of Uhrma Meditation Point, belok kanan dan menuju ke bilik berdekatan dengan dua Stormtroopers. Mendaki tangga di dalam, dan kemudian melihat ke belakang untuk mencari dada di tebing. Dinding di sekeliling bilik untuk sampai ke tebing, dan membuka dada untuk mendapatkan jubah Jedi di Star Wars Jedi: Survivor.

Sebaik sahaja anda mendapatkan jubah Jedi, anda boleh menyesuaikannya dengan beberapa warna yang berbeza tanpa perlu memburu bahan yang berasingan!

Sudah tentu, jika anda benar -benar ingin menyesuaikan Cal ke Jedi yang sempurna, anda juga boleh menukar warna lampu anda sejurus selepas memulakan permainan. Mahukan lampu lampu hijau dengan jubah jedi itu? Silakan!

Itu membungkus panduan kami tentang cara mendapatkan jubah jedi di Star Wars Jedi: Survivor. Untuk benar -benar membuat Cal merasa seperti Jedi Knight yang kuat, lihat panduan kami pada pendirian terbaik dan faedah terbaik di Star Wars Jedi: Survivor. Sekiranya anda bergelut dalam pertempuran, anda juga boleh menyemak panduan kami di semua lokasi Stim Canister di Star Wars Jedi: Survivor.

SHOTGUN PAPER ROCK adalah rumah permainan PC

Log masuk dan sertai kami dalam perjalanan kami untuk menemui permainan PC yang pelik dan menarik.

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Pengembaraan Tindakan Ikut
 • Seni elektronik mengikuti
 • Hiburan Respawn Ikut
 • Pemain tunggal ikut
 • Star Wars Jedi: Survivor Ikut
 • Orang ketiga mengikuti

Ikuti semua topik Lihat 1 Lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Langgan Surat Berita Harian Senapang Senapang Rock Paper

Dapatkan kisah permainan PC terbesar setiap hari dihantar terus ke peti masuk anda.

. Mereka adalah peminat besar permainan survival, terutama yang memberi tumpuan kepada undead. Zombi. Pejalan kaki. Shamblers. Apa sahaja yang anda panggil mereka, Hayden pasti peminat.