Cara Mencari dan Mengalahkan Harley Quinn di Gotham Knights., HQ01: Harley Quinn – Panduan Knights Gotham – IGN

Semua peta dan lokasi interaktif

Imbasan akan membawa anda ke trak ais krim yang tidak berfungsi yang mempunyai alat yang mengaktifkan implan saraf. Anda mesti mengimbas trak dan butang luar peranti.

Panduan ini akan menunjukkan kepada anda cara memulakan Dr. Q di Misi Teater Monarch, di mana untuk mencari Harley Quinn, bagaimana untuk mengalahkannya, dan segala yang anda perlu tahu mengenai misi ini!

Harley Quinn telah melarikan diri dari Penjara Blackgate dan menimbulkan kekacauan di Teater Monarch dan Gotham General Hospital. Inilah cara mengumpulkan petunjuk untuk mengesannya dan mengalahkannya.

Cara Memulakan Dr. Q di Misi Teater Monarch

Selepas menonton pengumuman TV dengan Harley berpose sebagai Dr. Quinzel, anda hanya menuju ke Batkomputer dan pergi untuk fail kes. Terdapat banyak yang jadi pastikan anda mengklik fail Harley dan klik pada yang mengatakan: Dr. Q di Teater Monarch. .

Sekali di luar anda akan menemui 4 orang perusuh yang dipanggil Freaks, itulah yang Harley dan Joker biasanya disewa, dan salah seorang daripada mereka adalah mini-bos yang dipanggil jentolak. Ada cara langsung untuk menyingkirkan mereka dan itu dengan menyerang dari kelawar. Atau anda boleh tersembunyi dan menurunkan perusuh yang lebih kecil dan menurunkan jentolak dengan menyerangnya secara langsung.

Sama seperti biasa dengan mini-boss: tekan huru-hara berat anda sehingga anda memecah pertahanan beratnya. .

Cara menyusup ke Teater Monarch

Setelah orang aneh turun, pergi ke teater dan selepas skrin pemuatan kecil, anda harus masuk.

Sebaik sahaja anda melalui lorong, pergi ke belakang pentas dan cari beberapa orang aneh yang anda boleh turun dengan mudah. Ini adalah pilihan anda tentang cara melakukannya tetapi untuk mengelakkan kekacauan, saya pergi dengan pendekatan stealth. Dan ada bonus yang baik untuk mengelakkan kerosakan. Ia akan memberi anda penyelamatan yang bagus.

Seterusnya ialah mengimbas peti. Dan anda akan mendapati seseorang yang telah mencuri barang di dalamnya dari syarikat yang dipanggil Daggets Corporation. Terdapat rehat yang dilaporkan beberapa minggu yang lalu dan kelihatan seperti Harley Quinn dan orang-orang aneh mempunyai tangan. The Belfry akan mengesahkan pemecahan dan kemasukan di Daggett.

Beralih ke kawasan seterusnya dan jelaskan kegilaan di tingkat atas. Terdapat satu lagi bonus yang bagus dengan tidak dapat dikesan. Pastikan anda tetap tidak dapat dikesan untuk penyelamatan yang bagus.

Setelah lantai dibersihkan maka anda akan mencari Harley Quinn. Semasa anda sedang berjalan ke kawasan belakang pentas membersihkan kawasan aneh dan bonus lain yang bagus untuk melakukan takedown senyap.

Bergerak melalui kawasan belakang pentas dan cari pintu yang membawa kepada Harley Quinn. Cutscene yang bagus akan mula bermain dengan Harley di skrin besar kelihatan seperti dia memberi ceramah TED. Ofcourse yang mana satu cara untuk berakhir. Dia meraih kegilaannya dan cuba menghasut keganasan sehingga anda turun.

Harley’s Freaks memasuki arena dan ada beberapa tudung mini, yang berpakaian sebagai berang-berang jahat, tetapi ada seorang bos besar yang mempunyai topeng hyena dan perisai yang kuat. Ia pada dasarnya adalah pertarungan bos tetapi menyamar sebagai mini-bos. Jangan meremehkannya. . Harley pasti mempunyai rasa bakat.

Sebaik sahaja anda telah mengalahkannya dan fikir anda berada di luar hutan, Harley memanggil bos besar lain tetapi kali ini tanpa perisai tetapi dengan gandum pembakar. Yang ini tidak begitu kuat seperti yang lain dan mempunyai beberapa hits yang baik dan dia turun untuk kiraan.

. Produk Quinzel tidak berfungsi seperti yang diiklankan. .

Selepas cutscene. Di mana Harley mendedahkan bom yang banyak ditanam dan akan hilang sebentar lagi, terserah kepada Gotham Knight untuk menghentikan mereka semua.

Pusingan ini sangat sukar kerana bom. Terdapat 6 daripadanya yang terletak di dalam bilik dan pemasa mereka akan secara rawak. Di samping itu, bilik itu dipenuhi dengan beberapa orang dengan koktel Molotov dan kedua -dua bos dari sebelumnya; Terdapat dua daripadanya dan kali ini salah seorang daripada mereka mempunyai perisai dan yang lain mempunyai mace pembakar. Dua kali hadiah, menggandakan keseronokan.

Cara melucutkan senjata bom semasa melawan bilik

Semasa anda dalam perjuangan hidup anda, Harley akan melepaskan pemasa bom. Pada fasa pertama, dia hanya akan melepaskan pemasa untuk bom 1. Semasa anda berjuang, cuba buat ruang antara anda, bos, dan penambahan. Setelah pemasa dimatikan, tergesa -gesa ke bom untuk menyebarkannya. Tekan butang/huruf yang sepadan pada skrin anda untuk meresap bom.

Juga, pastikan anda pergi untuk sedikit menambah terlebih dahulu, anda perlu membina momentum dan simpan itu untuk bos.

Fasa kedua adalah ketika 2 bom berdetik. Seperti fasa pertama, tekan tambah yang lebih kecil dan simpan momentum untuk menurunkan bos besar.

Fasa ketiga adalah yang paling sukar. Hanya kerana 3 bom hilang dan gelombang tambah terus datang. Cara pemasa bom pergi rawak. Jadi kadang -kadang ia berada di utara bilik sementara satu pemasa lain berada di sebelah barat bilik. Dan yang lain ada di Selatan. Oleh itu, teruskan mata dari mana ia bermula. Dan selalu pergi untuk pemasa yang paling dekat dengan sifar. Ini akan memberi anda ruang pernafasan.

Sebaik sahaja anda membunuh bos terakhir dan pemasa bom berhenti berdetik, anda akan mempunyai epilog di mana Harley mengatakan dia bosan dengan semuanya dan permainan membawa anda terus ke Belfry.

Anda akan mengadakan perbualan dengan Alfred sebelum menutup misi ini. Alfred akan memberitahu anda bahawa ia adalah Dr.Q Siapa yang menyebabkan semua kekacauan. Yang mana Knight Gotham anda berkata: Ofcourse jika kami menurunkan Dr. Q Empire kita akan mengambil Harley turun.

Cara menghentikan kekacauan di Hospital Umum Gotham

Anda berhenti Harley di Teater Monarch. Tetapi sekarang dia akan membuat hidup sukar untuk semua orang, termasuk Gotham Knights, di Gotham General Hospital.

Anda boleh memulakan misi ini seperti yang anda lakukan dengan Dr. Q di Teater Monarch. Pergi ke Batkomputer dan tekan tab Fail Case dan pilih Harley Quinn dan klik Misi. Perlu membawa anda ke mana anda perlu pergi.

Anda akan berakhir di hadapan Gotham General Hospital di mana orang ramai sedang rusuhan. Dengan peralatan yang dicuri dari Daggett Industries, Harley telah berjaya membina sekeping jentera jahat yang menggunakan isyarat di mana orang pergi berserk. Dr. Quinzel telah berjaya meletakkan peranti elektronik di kepala orang awam yang tidak bersalah, yang mana dia diiklankan di TV. Berasa lebih baik, dapatkan peranti. Peranti bagaimanapun boleh diaktifkan menggunakan isyarat oleh itu mengapa orang rusuhan di jalanan.

Turunkan kedua -dua orang awam dan orang -orang yang aneh dan jentolak. Jangan merasa kasihan kepada orang awam. Di bawah pengaruh peranti, mereka masih akan cuba menurunkan anda.

Setelah selesai, anda perlu menyiasat persekitaran anda untuk mencari petunjuk tentang bagaimana Harley berjaya mendapatkan orang di tepi dan memulakan rusuhan itu.

Mengimbas orang awam yang meletakkan di atas tanah dan anda akan menemui peranti yang dilaksanakan di dalam badannya. Peranti adalah implan saraf yang kini dalam ujian manusia. Teknologi Eksperimennya ketika itu.

Imbasan akan membawa anda ke trak ais krim yang tidak berfungsi yang mempunyai alat yang mengaktifkan implan saraf. Anda mesti mengimbas trak dan butang luar peranti.

Cara Memasuki Hospital Umum Gotham di Gotham Knights

Imbasan terakhir membawa anda ke Gotham Central dan anda bergelut dan mencari helipad. Terdapat pintu masuk ke ER dan membawa anda ke dewan.

Bergerak naik semasa anda cuba mencari pejabat keselamatan. Turunkan fanatik Harley, ada 3 daripadanya. Namun, di bawah pengaruh peranti, nampaknya.

Setelah selesai, pindah ke farmasi di mana anda akan menemui 5 orang aneh. Bawa mereka ke bawah, anda boleh memilih untuk menurunkannya dengan kekerasan atau melakukan takedown senyap. Yang paling mudah adalah takedown senyap. Hanya kerana anda boleh menyimpan di medpacs dengan cara itu.

Terdapat dua lagi lantai dengan aneh yang anda boleh dengan mudah turun sebelum anda melalui bolong dan mencari kapel. Kapel dipenuhi dengan aneh dan jentolak. Bawa mereka ke bawah dan jika anda berjaya mengelakkan kerosakan maka anda akan mendapat bonus yang bagus.

Ke kawasan seterusnya dengan lebih banyak aneh. 4 lagi aneh dan anda kemudian mencari pejabat keselamatan.

Cara Mencapai Sayap L3 dalam Misi Harley Quinn

Tonton video pengawasan dan anda akan melihat Harley yang menafikan anda dan berani pergi ke sayap L3 di hospital.

Pintu di sebelah anda akan dibuka secara automatik supaya terus melalui pintu dan cari lif. Harley sangat baik untuk menunjukkan kepada anda butang apa yang hendak ditekan untuk sampai ke sayap L3.

Sebaik sahaja anda turun dari lif, akan ada 5 orang yang menunggu dan 1 jentolak. Melawan mereka semasa anda menuju ke tangga. Di belakang pintu di tingkat atas anda akan menemui sayap L3.

Lorong keseluruhan dipenuhi dengan aneh dan mengingatkannya pada Knight Dark. Turunkan 5 orang dan pergi ke kafeteria.

11 lagi aneh menanti dan ada bonus yang bagus jika anda mengambilnya dengan senyap dengan menggunakan takedown silent silent.

Selepas itu Harley akhirnya menunjukkan wajahnya dan hanya menyambungkan TV untuk semua orang menontonnya pada masa itu Supreme.

Cara mengalahkan Harley Quinn

Harley Quinn adalah bos di Gotham Knights yang agak sukar untuk dikalahkan. Saya sangat mendesak bahawa anda membuka kunci pokok kesatria watak yang anda mainkan. Ini memberi anda kebolehan tambahan untuk menjadikan perjuangan sedikit lebih mudah.

Harley Quinn mempunyai sledgehammer yang besar dan dia sangat akrobatik dan dengan itu dapat mengelak banyak. Akrobatik kadang -kadang juga jatuh 3 lombong. Dan sukar untuk mengekalkan jarak antara anda dan Harley tetapi cuba pula ketika dia melakukan akrobatik gimnastiknya.

Saya menasihatkan bahawa kerana perkara terakhir yang anda mahukan adalah dikunci oleh lombong sementara Harley mempunyai peluang untuk mengalahkan anda dengan pulpa dengan sledgehammernya.

Pada satu ketika, Harley akan menghancurkan menambah pintu dan berlepas semasa menambah, di bawah pengaruh radas saraf, cuba dan bawa anda turun. Bilik mudah dikosongkan kerana penambahan penganut Harley tidak begitu kuat. Adalah baik bahawa anda mendapat seberapa banyak hits yang mungkin untuk membina momentum. Dengan yang terakhir, Harley kembali ke lantai untuk menyelesaikan pertarungan.

Perjuangan berterusan dengan Harley tetapi kali ini dia membawa rakan -rakannya. Turunkan penganut Harley semasa anda cuba menumbuk Harley beberapa kali.

Pertarungan memudar ke dalam cutscene di mana Gotham Knight anda telah mengambil Harley dan memusnahkan kawalan jauh dan mengganggu isyarat dari alat saraf.

Perjuangan berterusan selepas cutscene dan sledgehammer Harley kini elektrik, yang bermaksud jika dia memukul anda, anda akan menjadi electroshocked serta mengambil hit. Cuba dan elakkan sledgehammer itu kerana jika dia memukul anda, anda akan terkena beberapa siri pukulan. Setelah itu selesai, anda tidak akan menghadapi masalah menyelesaikannya. Renee Montoya akan membawa Harley ke balai polis.

HQ01: Harley Quinn

bandar Gotham

Kes Gotham Knights ‘Harley Quinn telah berurusan dengan kembali Harley, ketika dia dan dia aneh berusaha untuk menyebabkan kekacauan di seluruh Gotham. Kes penjahat ini tersedia untuk dimainkan setelah menyelesaikan kes utama 01: kes terakhir Batman, tetapi anda boleh melakukan kes Harley di mana -mana titik dalam playthrough anda. Dari segi waktu bermain, lebih lama daripada kes penjahat Clayface tetapi lebih pendek daripada MR. Membekukan kes penjahat.

Amaran Spoiler!

Laluan ini mengandungi spoiler Gotham Knights. Baca dengan berhati -hati jika anda masih belum menggulung kredit.

HQ01: Walkthrough Harley Quinn

Harley Quinn Dr. Q.jpg

Kes Harley Quinn terdiri daripada empat bahagian. Klik pautan di bawah untuk pergi terus ke sub-bab panduan yang anda perlukan:

  • 1.1 – Harley Pulangan – Tahap 4-10 yang disyorkan.
  • 1.2 – Dr. Q di Teater Monarch – Tahap 10-13 yang disyorkan.
  • 1.3 – Paging Dr. Q – Tahap 11-18 yang disyorkan.
  • 1.4 – Kekacauan Secara Umum – Tahap 18-21 Disyorkan.