Cara Mencari Bijih Perak Menggunakan Wishbone di Valheim – Gamepur, Valheim: Cara Mencari Silver Ore | Senapang patah kertas batu

Valheim: Cara Mencari Bijih Perak

Dapatkan kisah permainan PC terbesar setiap hari dihantar terus ke peti masuk anda.

Cara Mencari Bijih Perak Menggunakan Wishbone di Valheim

Anda tidak akan dapat mencari bijih perak di valheim tanpa item wishbone dilengkapi dengan watak anda. The Wishbone adalah barang bos yang dipegang oleh musuh yang ditinggalkan ketiga, Bonemass. Anda boleh menjumpainya di rawa. Dengan Wishbone yang dilengkapi, ia menjadikan penempatan bijih perak jauh lebih mudah, dan anda boleh mengesannya di Biome Mountains.

Cara mencari bijih perak menggunakan tulang wishbone

. Apabila anda telah melakukannya, dan memperoleh Wishbone, anda boleh melengkapkannya. The Wishbone mengambil slot item khas anda, jadi anda tidak akan dapat memilikinya pada watak anda pada masa yang sama kerana anda mempunyai tali pinggang, MEGRORD.

Sekarang, mencari bijih perak boleh menjadi sangat rumit. Anda perlu membawa Wishbone dengan anda ke mana -mana bioma gunung. Lokasi ini secara semulajadi menyebabkan kerosakan pembekuan pada watak anda. Anda perlu membuat pelbagai rintangan fros atau membuat tanjung bulu serigala, tanjung lox, atau plat dada bulu serigala untuk tidak mengambil apa -apa kerosakan semasa meneroka kawasan -kawasan ini.

Apabila anda mendekati sumber bijih perak, watak anda akan mempunyai warna kecil warna biru dan hijau berputar di sekelilingnya. Anda juga akan mendengar suara bersiul yang berbeza. Semua ini datang dari Wishbone, menunjukkan anda berada di lokasi yang boleh mengandungi bijih perak. Ia tidak akan selalu. Kadang -kadang, ia dikebumikan harta karun Viking, dan anda akan menggali sehingga anda mencarinya, dan apabila anda melakukannya, ia akan hilang.

Tetapi jika anda melihat tanda -tanda ini, pastikan anda mempunyai pickaxe yang berguna, dan mula menggali ke tanah. Lampu biru iklan hijau berdenyut, dan bersiul, akan meningkat apabila anda semakin dekat dengan sumbernya. Apabila anda menemuinya, ia membaca ‘urat perak’.

Mengenai Pengarang

Zack Palm

. Dia menghabiskan berbasikal masa lapang, menjalankan kempen tablet, dan mendengar logam berat. Permainan utamanya adalah Pokémon Go, Destiny 2, Final Fantasy XIV, dan mana -mana gelaran yang baru dikeluarkan, dan dia mendapati sukar untuk menarik diri dari mana -mana permainan Star Wars.

Valheim: Cara Mencari Bijih Perak

Di mana anda boleh mencari bijih perak di valheim? Perak adalah sumber permainan lewat yang sangat penting di Valheim, dan anda ingin menjadi mahir dalam cara mencari deposit bijih perak. Panduan Perak Valheim kami akan menunjukkan kepada anda apa yang anda perlukan untuk memulakan mencari dan melombong batu perak ini.

THE WOWEBONE akan nadi lebih cepat dan bunyi bising akan menjadi lebih tinggi apabila anda semakin dekat dengan perak. Sebaik sahaja anda berada di atasnya, gali dan mulakan perlombongan batu perak dengan pickaxe besi anda.

Anda sepatutnya menghidupkan Wishbone untuk Megingjord sebaik sahaja anda menemui perak, kerana – seperti tembaga, timah, gangsa, dan besi – perak berat dan tidak dapat diangkut melalui portal. Saya akan mengesyorkan menggali di sekitar batu bijih perak sebelum perlombongan, untuk memastikan anda tidak terlepas sebarang sumber yang berharga ini. Tetapi sedar bahawa bijih perak terapung tidak runtuh seperti tembaga.

THE WOWEBONE juga dapat merasakan rahsia lain dalam biomes yang berbeza. Anda boleh menggunakannya untuk mencari buasir sekerap berlumpur yang dikebumikan di rawa, atau harta di bawah tanah perkuburan di padang rumput. Ia berfungsi dengan cara yang sama seperti yang dilakukan untuk mengesan bijih perak.

Cara mencium bijih perak ke bar perak

Bijih perak boleh dicelup ke bar perak menggunakan peleburan, seperti semua bijih logam sebelumnya. Dalam keadaan yang lebih halus ini, perak boleh digunakan untuk membuat beberapa senjata dan perisai terbaik dalam permainan.

Perisai perak:

 • Drake Helmet
 • Dada perisai serigala
 • Kaki perisai serigala
 • Cape Fur Wolf
 • Cape Linen
 • Lox Cape

Senjata Perak:

 • Draugr Fang (tunduk)
 • Frostner (Kelab)
 • Fang Spear
 • Pedang perak
 • Perisai Perak
 • Pisau Perak (ditambah dengan kemas kini Hearth & Home)

Itu membungkus panduan perak Valheim ini, jadi anda boleh terjebak dalam mencari dan melombong batu -batu bijih perak dengan tulang belakang dan besi pickaxe anda yang dipercayai. Sekiranya anda segera memulakan permainan baru, mengapa tidak pastikan anda mempunyai gunung yang berdekatan dengan menggunakan senarai biji valheim terbaik kami?

SHOTGUN PAPER ROCK adalah rumah permainan PC

Log masuk dan sertai kami dalam perjalanan kami untuk menemui permainan PC yang pelik dan menarik.

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Penerbitan noda kopi Ikuti
 • Panduan mengikuti
 • Iron Gate AB Ikut
 • Valheim mengikuti

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Langgan Surat Berita Harian Senapang Senapang Rock Paper

Dapatkan kisah permainan PC terbesar setiap hari dihantar terus ke peti masuk anda.

Ollie adalah Sheriff of Guidestown di RPS, dan sejak menyertai pasukan pada tahun 2018, dia menulis lebih daripada 1,000 panduan untuk laman web ini. Dia suka bermain permainan yang kompetitif dan kilang Sims, mencederakan dirinya bermain badminton, dan menguburkan mukanya dalam bulu hangat dua kucingnya.